36194
-
#4553 Udv.: link. -
#4552 Üdv! Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a gmail fiókom ne legyen állandóan "látható". Értem ez alatt, hogy beállítottam a felh. név/jelszó kombót, de kilépni nem tudok. Szóval bárki, aki esetleg a teló közelében van, simán elolvashatja a leveleim.
Előre is köszönöm a válszt! -
#4551 hát én gyors meguntam eddig mindahármat (AB, speedx, FN). amivel még most is elszórakozok, azaz unblockme. -
#4550 Nálam az addiktivitás faktorban a Fruit Ninja visz mindent. :D -
xxxpaulxxx #4549 Ez a SpeedX 3D nagyon kemény játék! Addiktívebb, mint a morci madarak:D -
Cat 02 #4548 Ez meg ez ugyanannak tűnik, de hátha van valami hozzászólás ami még segít. -
#4547 én ezzel próbáltam már, de nem sikerült megcsinálnom, nincs valami részletes leírás magyarul? :D -
#4546 Nálunk az 'izé' gyerekek már régen szétrugdosták volna a Nyugati/Keleti bármelyikében :) -
#4545 Tudtok lyan programrol aminek segitségével a fényképező zárideje hoszabítható? -
Cat 02 #4544 Itt nézelődj. -
#4543 Üdv!
Szeretném megkérdezni,hogy tudnátok ajánlani vagy egyáltalán van e olyan program Pc-re ami az androidos alkalmazásokat futtatni tudja? Előre is köszönöm. -
#4542 tuti behúznék 2-3 darabot :D -
#4541 es aki ralep? -
#4540 egy kis warez: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!merre találok sygic aurához friss térképet? :D -
#4539 Antwerpen központi pályaudvar
-
#4538 márha megtörténik a szoftverfrissítés :D -
#4537 Sry, a link helyesen: Samsung shows affection to CyanogenMod, gives its devs a free Galaxy S II
#4536: uberfasza. -
#4536 s ez jó nekem? -
Samsung -
#4534 Para; de vegyék csak meg! Következő Nokia szoftver frissítésnél már android kerül a készülékekre! :D -
ldavid #4533 ez durva lenne, de úgysem adják el nekik -
#4532 Last week it was Microsoft. This week it's Samsung.
Market chatter says Samsung wants to buy Nokia, and Samsung isn't denying it, Arild Moen at Dow Jones reports. (Samsung says it doesn't comment on rumors as standard operating procedure.)
Moen doesn't say where the rumor of Samsung buying Nokia came from. It's just "speculation."
With Nokia's stock dropping, these sorts of rumors will start kicking up.
But, Nokia is so utterly screwed it's hard to figure out why anyone would want it. Is its strong distribution really worth the ~$20 billion+ it would cost to buy the company?
Remember if Samsung buy Nokia they will take over 50% of the mobile market!
And also Samsung would get a nice set of patents to fight Apple with if it bought Nokia! -
#4531 Hát néztem is előző kommentet hogy; Wtf? -
#4530 fogalmazzunk ugy, hogy rosszul tudod. szazaval, ezrevel vannak ra custom romok, de meg magadnak is fozhetsz ha akarsz. hd videofelvetel termeszetesen alapbol benne van. -
#4529 #4495 felett nem siklottam el, de azt te sem gondolhatod komolyan. Kb 3-4 napja mutatta be ezt a split billt a Microsoft, valószínű 4 nap alatt másolták le (hétvégét is átdolgozva) :))
A többire inkább nem reagálok, ez Android topic, nincs kedvem offolni és flémelni.
-
#4528 ezt visszaszívom. lehet galaxy lesz:D -
#4527 úgy látom a galaxy s re nincs még nagyon custom rom, és a hd videó felvétel sem megoldott. -
xxxpaulxxx #4526 Desire! De lehet elfogult vagyok, mert pár napja van DHD-m és szerelmes vagyok:DD -
Cat 02 #4525 A BSD-től volt 1-2 koppintás, vagyis konkrétan egy az egyben lenyúlták a forráskódot (bár az MacOs) -
#4524 Fejezd mar abba a trollkodast... :) -
#4523 de az ace nem iphone koppintás ;) -
#4522 Nos: iMessages a BlackBerry Messenger koppintasa, kamera funkcio a lockscreen-en: WP7, #4495: e felett feltehetoleg veletlenul csak ugy atsiklottal... Poen hogy meg a Win mobile 6.5-bol is loptak: telefon lezart formajaban is latszodnak az uzenetek a kezdokepernyon, reszleteik megtekinthetok... :D Az Apple kifogyott az otletekbol?
Aki felfedezi hogy tortentek koppintasok esetleg a Symbian, Meego, WebOS rendszerekbol es mik azok, megnyerheti Steve farmerzsebben hordott, dedikalt ipodjat. -
#4521 Jol nyomod. -
vg #4520 Wow, 3 hónap intenzív használat után először fagyasztottam le ACE telefonom. :) -
vass17 #4519 Azonnal, akkor is, hogy ha te hisz vagy ha téged hívnak. Miután leteszed, kell neki pár mp, ameddig eltűnik a felső tálcáról, de nek sok. -
#4518 Olcsón már van Galaxy S; az nem jó? 76 ért már van(AZannyukat;még mi "régen" mennyiért vettük..:D) -
#4517 Hi. Már egy ideje kérdeztem de nem kaptam választ. Szóval új telefon vásárlása előtt állok, amint eladtam a régit :)kb 60K-t szánnék rá, használtan vagy újonnan. Ezek vannak eddig: HTC Desire, Motorolda Milestone 2, és Defy. Mindhárom mellet szólnak érvek és ellenérvek. Sokan mondták hogy a defy nagyon gyors, gyorsabb mint a desi, és videón is láttam, boot időben legyőzte az ms2-t a gyári defy úgy hogy az ms2-n cyanogen mod volt... szóval várom az ötleteket. :) -
#4516 Én az mVideoPlayert használom, az kezeli rendesen :) -
kenyeresdaniel #4515 hello
olyan ingyenes videolejátszót tudtok ajánlani ami kezeli az ékezetek karaktereket a feliratban?
-
Borg #4514 És milyen gyorsan kapcsolja be?