36194
  • Solten
    link
  • aate
    Barcode Scanner AndroidLeírás
  • aate
    letöltöd ezt és beolvassa : Barcode Scanner 3.01 for Android
  • Montanosz
    most csatlakoztam a androidos táborhoz
    töltenék le programokat de több helyen valami QR kód bukkan fel krisz-krasz grafikával, ezzel mi a teendő?
  • Jim Morrison
    csak rootoltra tudok sajnos :/ Ha rootosoknak kellene:
    ShootMe
  • desigo
    Ausztriában,Svájcban,Olaszoknál,Szlovéneknél,Horvátoknál,Franciáknál,Görögöknél,Spanyoloknál nekem hibátlan volt.
  • FZoleee
    oké, vágom én :D úgy értettem a kérdést, hogy kelet- és közép-európára is a topmap-e a jó :)
  • desigo
    Nem ez csak Magyarország.
    Minden ország külön fájl a Content/Map mappában
    a magyar csak 14 mega
    Kelet Európa 450 mega (2011 Q1 Eastern-Europe)
    Teljes Európa 1,9 giga (Europe TopMap 2010 Q4)
  • FZoleee
    és így közép és kelet európára? :)
  • desigo
    TopMap a legrészletesebb Magyarországhoz
    utolsó : hungary_83_tm_2011.03_110513
  • FZoleee
    valaki, aki ért a gps-hez, meg tudja mondani, hogy igohoz melyik a legjobb map? navteq, topmap vagy teleatles?
  • Lcapitant
    köszi
  • jazzy
    Ezt a telefont bárhol veszed független és hivatalos nem brandelt android jár hozzá.
  • Büdös Bohóc
    most akkor dominóval, vagy függetlenül? :-|
  • VLB
    Abban tudnátok gyorsan segíteni, hogy akkor a T-mobilos Nexusok függetlenek e? Mert szeretnék rendelni mihamarabb egyet, nem szeretnék lecsúszni.
  • SzirmosSzisza
    -3 megapixel és kisebb belső tárhely ? Vagy a ram miatt "kistestvér" ?
  • aate
    Részletek itt :Samsung Galaxy Z
  • slime001
    Most akkor ennek így mi értelme lesz?:S
  • VLB
    függetlenek a T-s Nexusok? Mert akkor lehet veszek egyet a vodás karimhoz.
  • aate

Jön a Galaxy S II "megfizethetőbb" kistestvére.
    Az új Android Gingerbread okostelefon 4,2 inches Super Clear LCD kapott egy 1 GHz-es Tegra 2-es kétmagos processzor társaságában. Adataink tárolására 8 GB háttértár áll rendelkezésünkre, melyet microSD kártyával bővíthetünk. A kamera egy 5 megapixeles darab, rendelkezik vakuval és képes HD minőségű videókat rögzíteni. Svédországban már megkezdték az eladást 4000 koronáért, amely 115 ezer magyar Forintnak felel meg. Mire elér hozzánk telepumpálják ezt még mindenféle adókkal és a végé már csak néhány ezres lesz a különbség a két Galaxy között.
  • RelakS
    sd kártyára hozz létre ilyen könyvtárakat:
    alarms
    ringtones
    notifications

töltsd fel mp3-makkal, vagy mittudomén, és utána kiválasztod a beállításokban
  • SzirmosSzisza
    Tud valaki screenshot appot nem rootolt telóra ?
  • desigo
    Felhívtam a trét.
    Nem kapnak már új készülékeket ami maradt pár boltban azt kiszórják és ennyi.
  • jazzy
    Ja meg a Nexus S az SLCD.
  • jazzy
    De ha veszel rá egy fóliát 2k-ért akkor már jó vagy. Én is ezen gondolkozok rohadtul, hogy berohanok és veszek.
  • 5c0rp330n
    ez miota?
  • desigo
    Érdekes olvasni úgy ezt az egy sort,hogy egy szó sincs benne ami korrekt lenne.

-2010 decemberi a Nexus S.Az aztán tényleg tök régi.
    -16 gigás SGS-t max használtan veszel 75-ért.
    -Nexus S mégis miben jobb? Full ugyanaz az összes paramétere a két telefonnak csak a design más.SGS előnyére írható a gorilla glass míg a Nexus kijelzője sima műanyag karcolható.
  • Vadnokedli
    Hát tök régi telefon már, mennyi legyen? Galaxy S 75 csak tudnám miért.. Amikor a Nexus S jobb-
  • Rage47
  • desigo
    Az megvan,hogy a Nexus S Dominóval 61 ezer Ft
    Eredeti szoftverrel,függetlenül...
  • FZoleee
    megnyitod a csengőhangot a zenelejátszóban (beépített), majd beállít, mint :D
  • SzirmosSzisza
    Tuti én vagyok vak, de hol lehet saját csengőhangot és SMS hangot megadni ? (2.1)
  • Montanosz
    az android marketből pc-re nem tudok letölteni?
  • Győri Devi
    sokszor még az alap ébresztővel is vannak gondok mert mindig elfordul mikor kiakarom nyomni:D
    qr kodot meg még scannelgetni hogy abba hagyja? :D inkább app törlés gyorsabb :D
  • SzirmosSzisza
    Olyan kéne, amivel fel kell csatlakozni GPS-re, az nekem ébresztene egész nap :D
  • 5c0rp330n
    akit erdekel videos skype meghekkelve kicsit h tobb telon fusson: link

minimum gingerbread kell a video reszehez.
  • RelakS
    Hmm... ez állat lesz :D Holnap reggle már tesztelem is, igaz MortPlayerrel, mert a rádiós telót visszaküldtem gyári hiba miatt :(

Ez sem rossz szívatás amúgy reggel :D
  • RelakS
    Ez-e az-e?
  • Laza
    Megnézem.
  • Béla9248
    Sziasztok! Miért van az hogy némelyik játéknak hol van hangja hol nincs? HTC DHD. Lehetne ezzel tenni vmit? Előre is köszönöm!