36194
-
#4833 link -
#4832 Barcode Scanner AndroidLeírás -
#4831 letöltöd ezt és beolvassa : Barcode Scanner 3.01 for Android -
#4830 most csatlakoztam a androidos táborhoz
töltenék le programokat de több helyen valami QR kód bukkan fel krisz-krasz grafikával, ezzel mi a teendő? -
#4829 csak rootoltra tudok sajnos :/ Ha rootosoknak kellene:
ShootMe -
#4828 Ausztriában,Svájcban,Olaszoknál,Szlovéneknél,Horvátoknál,Franciáknál,Görögöknél,Spanyoloknál nekem hibátlan volt. -
#4827 oké, vágom én :D úgy értettem a kérdést, hogy kelet- és közép-európára is a topmap-e a jó :) -
#4826 Nem ez csak Magyarország.
Minden ország külön fájl a Content/Map mappában
a magyar csak 14 mega
Kelet Európa 450 mega (2011 Q1 Eastern-Europe)
Teljes Európa 1,9 giga (Europe TopMap 2010 Q4) -
#4825 és így közép és kelet európára? :) -
#4824 TopMap a legrészletesebb Magyarországhoz
utolsó : hungary_83_tm_2011.03_110513 -
#4823 valaki, aki ért a gps-hez, meg tudja mondani, hogy igohoz melyik a legjobb map? navteq, topmap vagy teleatles? -
#4822 köszi -
#4821 Ezt a telefont bárhol veszed független és hivatalos nem brandelt android jár hozzá. -
#4820 most akkor dominóval, vagy függetlenül? :-| -
#4819 Abban tudnátok gyorsan segíteni, hogy akkor a T-mobilos Nexusok függetlenek e? Mert szeretnék rendelni mihamarabb egyet, nem szeretnék lecsúszni. -
#4818 -3 megapixel és kisebb belső tárhely ? Vagy a ram miatt "kistestvér" ? -
#4817 Részletek itt :Samsung Galaxy Z -
#4816 Most akkor ennek így mi értelme lesz?:S -
#4815 függetlenek a T-s Nexusok? Mert akkor lehet veszek egyet a vodás karimhoz. -
Jön a Galaxy S II "megfizethetőbb" kistestvére.
Az új Android Gingerbread okostelefon 4,2 inches Super Clear LCD kapott egy 1 GHz-es Tegra 2-es kétmagos processzor társaságában. Adataink tárolására 8 GB háttértár áll rendelkezésünkre, melyet microSD kártyával bővíthetünk. A kamera egy 5 megapixeles darab, rendelkezik vakuval és képes HD minőségű videókat rögzíteni. Svédországban már megkezdték az eladást 4000 koronáért, amely 115 ezer magyar Forintnak felel meg. Mire elér hozzánk telepumpálják ezt még mindenféle adókkal és a végé már csak néhány ezres lesz a különbség a két Galaxy között. -
#4813 sd kártyára hozz létre ilyen könyvtárakat:
alarms
ringtones
notifications
töltsd fel mp3-makkal, vagy mittudomén, és utána kiválasztod a beállításokban -
#4812 Tud valaki screenshot appot nem rootolt telóra ? -
#4811 Felhívtam a trét.
Nem kapnak már új készülékeket ami maradt pár boltban azt kiszórják és ennyi. -
#4810 Ja meg a Nexus S az SLCD. -
#4809 De ha veszel rá egy fóliát 2k-ért akkor már jó vagy. Én is ezen gondolkozok rohadtul, hogy berohanok és veszek. -
#4808 ez miota? -
#4807 Érdekes olvasni úgy ezt az egy sort,hogy egy szó sincs benne ami korrekt lenne.
-2010 decemberi a Nexus S.Az aztán tényleg tök régi.
-16 gigás SGS-t max használtan veszel 75-ért.
-Nexus S mégis miben jobb? Full ugyanaz az összes paramétere a két telefonnak csak a design más.SGS előnyére írható a gorilla glass míg a Nexus kijelzője sima műanyag karcolható.
-
#4806 Hát tök régi telefon már, mennyi legyen? Galaxy S 75 csak tudnám miért.. Amikor a Nexus S jobb- -
#4805 -
#4804 Az megvan,hogy a Nexus S Dominóval 61 ezer Ft
Eredeti szoftverrel,függetlenül... -
#4803 megnyitod a csengőhangot a zenelejátszóban (beépített), majd beállít, mint :D -
#4802 Tuti én vagyok vak, de hol lehet saját csengőhangot és SMS hangot megadni ? (2.1) -
#4801 az android marketből pc-re nem tudok letölteni? -
#4800 sokszor még az alap ébresztővel is vannak gondok mert mindig elfordul mikor kiakarom nyomni:D
qr kodot meg még scannelgetni hogy abba hagyja? :D inkább app törlés gyorsabb :D -
#4799 Olyan kéne, amivel fel kell csatlakozni GPS-re, az nekem ébresztene egész nap :D -
#4798 akit erdekel videos skype meghekkelve kicsit h tobb telon fusson: link
minimum gingerbread kell a video reszehez. -
#4797 Hmm... ez állat lesz :D Holnap reggle már tesztelem is, igaz MortPlayerrel, mert a rádiós telót visszaküldtem gyári hiba miatt :(
Ez sem rossz szívatás amúgy reggel :D -
#4796 Ez-e az-e? -
#4795 Megnézem. -
#4794 Sziasztok! Miért van az hogy némelyik játéknak hol van hangja hol nincs? HTC DHD. Lehetne ezzel tenni vmit? Előre is köszönöm!