36194
  • Rage47
    Nexus S?
  • Jim Morrison
    már egy ideje nem figyelem a piacot, milyen jó androidos teló van 60k körül?
  • TaRka0107
    Valahogy így, Blade-en így van.
    ...vagy Marketből töltsd le az Apndroid nevezetű app-ot.
  • TaRka0107
    Beállítások--> Wifi és hálózatok--> Mobilhálózatok--> Adatok engedélyezése (Pipa ki)
  • SzirmosSzisza
    Én ezt használom: http://www.appbrain.com/app/apndroid/com.google.code.apndroid
  • Dean Winchester
    3g-t hol tudom kikapcsolni? :$
  • TaRka0107
    Én is ahova megyek, a legtöbb helyen van wifi.
    Mindig ki is kapcsolom a 3G-t mert fel volt tölve a dominokártyám és le is húzta pár nap alatt, igaz akkor romokat teszteltem.
  • tenkenorman
    A legtöbb okostelefonnál sajnos fennál ez a probléma. utoljára az 5800-mon sikerült ezt kiküszöbölni, ott minden programnál rákérdezett hogy használhatja e (nem a program, a symbian)
  • Falkon
    Nekem is szedi le a pénzt. Egy belépés 50ft. :D Most nincs rajta pénzt, és így nem szedi le :D
  • SzirmosSzisza
    Nekem is ki van lőve minden, de meglepően sok helyen találtam ingyen Wifit eddig :D
  • MikX
    alapból igen, mert háttéradatforgalom bevan kapcsolva, de kikapcsolható, valamint akkor ki kell lőni mindent ami netet használ, gmail, email kliens, etc.
    De még mindíg tartom, hogy felesleges egy okostelefon net nélkül, kb mintha vennél egy 2-300k-s erősítőt egy műanyagdobozos 2e-s hangszóróhoz.
  • TaRka0107
    Ha 3G be van kapcsolva androidon, akkor szedi a pénzt még akkor is ha nem vagy bent böngészőben. Én így tudom.
  • SzirmosSzisza
    Az lehet, hogy háttérben kért le adatokat, illetve valami kép megjelent neki, vagy titokban átváltott m.face / touch.face-re.
  • Rage47
    volt már olyan valakinek, hogy a 0.facebook.com-ot is számolta a szolgáltató?
    tesómnak vmiért számolta az adatforgalmat, pedig csak ezt az oldalt látogatja
    vagy lehet, hogy mást számolt, pl. titokban szinkronizál a teló? (Galaxy 3, 2.1)
  • kifli
    google gogles is tud vonalkodot olvasni, meg sok egyebet, én azt használom ilyenekre :)
  • RelakS
    én valamiért a Quick Mark-ra esküszök
  • Dean Winchester
    az ár meg tökmind1 , a lényeg az hogy első körben bekell vinni és majd ott megmodják az árat hiszen ha nem viszed be nemtudod használni ergo a boltba szállítást ugyse uszod meg a mi válaszunkkal! Viszont hacsak tudod magadról vedd le a nehezéket és tégy ugy ahogy az előttem szóló írta tehát így találtad a telot :D
  • Amigoss
    rendben, köszi az ötleteket :)
  • jazzy
    Szia.

Ha leesett a földre, azt hivatalosan nem javítják meg, mert a kárt te okoztad.
    Viszont ha nem látszik rajta törés, meg semmi külsérelmi nyom, akkor mindenképpen próbálkozz be, de olyan dumával, hogy bekapcsoltad és ilyen volt.

Arra ötletem sincs, ha nem csinálják meg garanciában mennyibe kerül.
  • Amigoss
    Sziasztok.
    Bocsi hogy ide írok,de nem találtam megfelelő témát.
    Van egy LG GT500-as telóm, és a képernyője megsérült, igazából semmi ütés, repedés nincs rajta, de nem lehet igazából semmit se látni rajta, csak középen egy vékony csíkban.
    Megszeretném kérdezni, ezt vajon garanciával kicserélik/megjavítják?
    De ha nem, akkor egy ilyen hiba megcsináltatása mennyibe kerülhet?
  • jazzy
    Azonnal venném is, csak nem tudtam eladni a Galaxymat..
  • jazzy
    Tévedés, kértem értesítőt amikor készletre kerül, és ma érkezett.
  • desigo
    nincs készleten se boltokban se webshopon
    sajnos arra pénteken kellett volna egyből ugrani :(
  • jazzy
    Vedd meg a T-mobiletól a Samsung Nexus S-t. Függetlenként kapod és dominóval 61k.
  • Solten
    Androidról is kényelmesen elérhető az Ubuntu online tárhelye
  • jazzy
    Egyik se. Pont ezeket a telefonokat nézegettem én is.

Desire már elég régi, az árán találsz jobb telefont.
    A Motorolákkal pedig az a baj, hogy baszik rájuk normálisan frissítéseket kiadni a Moto, még a 2.2 ki is jön rájuk, több már semmiképp.
    Ami nem is lenne akkora baj, viszont a Bootloaderük zárt. Nem tudsz rájuk másik romot flashelni, vagy legalábbis nagyon nagyon nehezen, és lehet papírnehezék lesz belőle.
  • tenkenorman
    nem akarok 10ezreket fizetni két évig, meg amúgy sem jön be a galas.
  • hzsolt
    Ha az aksi kimélés a célod, akkor jobb, ha átállítod 2G-re.
  • hzsolt
    T-mobilnál Galaxy S 0 Ft-ért. :)
  • hzsolt
    QtAdb (PC-re telepítve)
  • tenkenorman
    Hali. Mit ajánlotok jobban?

Milestone 2 használtan, Defy újonnan, vagy egy Desire használtan?

esetleg egyéb ötlet :)?
  • bounty88
    üdv!
    A Defy-men én nem használom a mobilnetet, tehát a GPRS, Edge, HSDPA, 3G abszolútnem megy, csakis wifizem.

Mégis a hálózati beállításoknál 3G-re van állítva...

Van ennek így értelme ha a mobilnetet kilőttem? Segít a 3G jobban befogni a jelet, térerőt, vagy csak energiapazarlás, váltsam át 2G-re??
  • TomBond
    Köszönöm így sikerült!
  • Solten
    Pl. sms irasnal nyomd hosszan a beviteli mezot es felugrik egy valaszto-menu.
  • TomBond
    Megvettem a SE Arc-ot.
    Lenne is egy kérdésem. Letöltöttem a SlideIT Keyboard-ot. Hogyan lejhet bekapcsolni? A pipa ott van de sms írásnál a gyári billentyűzet jön be.
  • Narxis
    CM7 4ever!
  • 5c0rp330n
    siman, pl tegyel fel egy hozza valo CF (chainfire) kernel-t es azonnal, kerdes nelkul rootolodik :) aztan ha mas kernelt hasznalnal utana vissza tudod rakni es megmarad a root is
  • Vadnokedli
    Gingerbread rootolása lehetséges?(Mert nekem nem megy sehogyee)
  • xxxpaulxxx
    Létezik offline is működő magyar tvújság androidra?:D
  • Montanosz
    köszönöm