36194
  • vg
    A Battery Indicator Pro-ban is van egy ilyen opció, én azt használom. Mármint képernyő kikapcsolás után nem lock-olja a telót.
  • SzirmosSzisza
    Gigatelről van valakinek tapasztalata ?
  • Dean Winchester
    sony x8ról véleménye van valakinek? 1.6os op rendszer fut rajta , nem vagyo kszakavatott de 2.2esre lehet frissíteni mert elvileg az stabilabb és kivan javítva jópár hiba...
    illetve most ti milyen telo-t ajánlanátok ilyen árban tehát max 33kig! Én ezt néztem ki... Válaszokat előre is köszönöm
  • Laza
    Lehet képernyővel kifelé kéne zsebre vágnod :)
  • benőmenő
    azért az ilyen hálós zsebű rövid nadrágomban én simán léptetek számokat meg beletekerek a combommal menet közben, gondolom ezért nem lehet képernyővel feloldani
  • MikX
    Cyanogen-ben nekem lehet állitani külön, h kijelzö mikor kapcsoljon, meg a lockscreen, igy nem kapcsol rögtön nekem.
  • Laza
    Ezt most Én is megnéztem. Mondjuk nem olyan rossz, otthon simán bekapcsolom, mert ott felesleges lezárni.

Mondjuk örülnék annak is, hogy ha a kijelző elsötétül akkor ne gombbal kelljen visszahozni, hanem képernyő érintéssel is visszajöjjön. Különben mi értelme a kapacitív kijelzőnek?! Elvileg a zsebemben nem fog aktiválódni a kijelző :)
  • Attila8805
    Hali!
    Szerintetek melyik a legjobb főzött rom x8ra?
    Előre is köszi!
  • ldavid
    blade, esetleg még sg3 vagy x8
  • ba32107
    Ezt találtam... a No Lock nevű progi kikapcsolja teljesen a lock screent. Nekem (és az utolsó hozzászólást író csávónak is) olyasmi kéne, amivel úgy lehet kikapcsolni a lock screent, hogy attól én még manuálisan le lehessen zárni, csak akkor nem záródna le, ha magától kapcsol ki a képernyő.
  • Lcapitant
    hello! itt melyik a legjobb?
    http://vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/jar-neked?icmp=BBB034#contentTabs-2

köszi
  • Laza
    Elvileg ez van rajta: Froyo (Google Android v2,2)
    Nálam magyarszki.
  • vass17
    Nekem angol 2.2 van fent, hivatalos (Htc Legend):

Settings -> Security -> Lock phone after ...

Annyira sajnos nem értek az Androidhoz, nem tudtam, hogy a menürendszerben is vannak különbségek a gyártók között és nemcsak a kinézetben. Gondolom nálatok is gyári 2.2?
  • ba32107
    Nekem sincs ilyen abban a menüben (Galaxy S)
  • Laza
    Én ilyet nem találtam.

Beállítások > GPS és Biztonság > Képernyő zárolási módjának megváltoztatása > Na itt csak ki tudom kapcsolni, vagy a 3 féle (rajz, pin, jelszó) mód közül beállítani az egyiket.

Meg tudod mondani a pontos nevét?
  • vass17
    Ahol be lehet állítani, hogy milyen biztonsági kódot alkalmazol, ott olyan is van, hogy csak x perc inaktivitás után zárja le a telefont, én pl. 15-öt állítottam.
  • ba32107
    Késleltetés? Ez nekem új, miről van szó pontosan?
  • vass17
    Szerintem az 5-10-15 perces késleltetés pont erre jó, a biztonság terén pedig nem jelent olyan nagy kiesést.
  • Laza
    Én is jobban örülnék, ha ilyenkor képernyő érintésre visszajönne a felület.

Tudja valaki melyik appal lehet ezt kikapcsolni?
  • ba32107
    Ez engem is rettenetesen idegesít. Ahogy kikapcsol a képernyő, már zárja is le (Galaxy S). Miért nem lehet beállítani, hogy csak akkor zárja le, amikor ténylegesen meg is nyomom a lezárást? Egy fizetős widgettel be lehet állítani, azt olvastam...
  • Petka
    Én is jó dolognak tartottam egy ideig, aztán mindig tele lett a pöcsöm és csak kitéptem az aksit a telóból :D
  • Laza
    Így is néha idegesít, hogy csinálok valamit, leteszem egy percre a készüléket, és amint elsötétedik a kijelzője már le is van zárva. Jó tudom, lehetne hosszabbra állítani, de aksi kímélésnek így jó ... de ha minden alkalommal még egy körülményesebb rajzot is csinálnom kéne, biztos kikapcsolnám :)
  • Laza
    Pf, mikor nekem reggel pittyeg még a leállító gombot is nehéz megtalálni ... és gyorsan kell csinálni, mert felébred a gyerek :)
  • Laza
    Van rajta gyárilag (LG Optimus One P500), de azon is megmarad. Néha lehuzgálom kézzel, és akkor nem látszik a 'jel' :)
  • vass17
    Én minden pontot összekötök, hogy ha esetleg valaki látja is, amit csinálok, ne tudja megjegyezni:D így az ujjlenyomatok is összevissza mennek, abból sem lehet kitalálni.
  • vg
    Miért nem teszel rá képernyő védő fóliát? Úgy 800ft a MM-ban.
  • xxxpaulxxx
    Jaja... csak amikor fáradt vagy nagyon idegesítő tud lenni:DD

#4766: Néha töröld le a kijelzőt:D
  • Laza
    Pf, beállítottam a telcsimen azt a biztonsági vackot, hogy unlockhoz össze kell kötni 4 pontot a kijelzőn ... na, most nézem, hogy a szar zsíros újnyom teljesen jól látható módon kirajzolja mit milyen irányból húztam be :)
  • EvilHedgehog
    Üdvözlet!

Hátha érdekel valakit.

Bumerángos archívum letöltő androidra: http://logout.hu/bejegyzes/sofian/bumerang_letolto_android/hsz_1-50.html
  • Laza
    Addig pittyeg amíg meg nem oldod? :)
  • xxxpaulxxx
    Hatalmas az a program:DD

Viszont ma túl nehéz volt a matekfeladat, amit feladott nekem és rohadt fáradt is voltam, ezért előkaptam egy számológépet és úgy számoltam kiXD
  • Borg
    Az alarm clock plus v2 tud launchapp-al ébreszteni, oda meg be lehet tenni a rádiót.
  • RelakS
    ismer valaki olyan ébresztő óra programot, ami rádióval is tud ébreszteni?
  • gregtom6
    Samsung Galaxy Ace-em van, amit a Samsung Kies-sel frissítek.
  • gregtom6
    Hy all!
    Mennyire veszélyes Androidos okostelefon szoftverét frissíteni? Firmware-t, Androidot, meg amit lehet:)
    Úgy értem, hogy mennyire áll fenn a veszélye, hogy elcseszem az egészet?
  • SzirmosSzisza
    Nekem T-Pont tapasztalatom:
    - Galaxy s2 van ?
    - Nincs

Ezt úgy 4szer eljátszottuk, aztán megrendeltem neten :D
  • Vadnokedli
    Én eddig ha T-Pontba mentem mindig ilyen kő-Geek szemüveges emberkékhez kerültem valamilyen módon... :D
  • SzirmosSzisza
    Ja, csak azok voltak, de Pesti T-Pontban is több volt a nő. Jobb eladók biztos :D
  • Vadnokedli
    Nem az 1GB-ram / 1,2Ghz-s 2 magos processzor... áá :D Szakértelem? Legalább valami nőszemélyzet volt?
  • Jim Morrison
    :D