36194
-
vg #4793 A Battery Indicator Pro-ban is van egy ilyen opció, én azt használom. Mármint képernyő kikapcsolás után nem lock-olja a telót. -
#4792 Gigatelről van valakinek tapasztalata ? -
Dean Winchester #4791 sony x8ról véleménye van valakinek? 1.6os op rendszer fut rajta , nem vagyo kszakavatott de 2.2esre lehet frissíteni mert elvileg az stabilabb és kivan javítva jópár hiba...
illetve most ti milyen telo-t ajánlanátok ilyen árban tehát max 33kig! Én ezt néztem ki... Válaszokat előre is köszönöm -
#4790 Lehet képernyővel kifelé kéne zsebre vágnod :) -
#4789 azért az ilyen hálós zsebű rövid nadrágomban én simán léptetek számokat meg beletekerek a combommal menet közben, gondolom ezért nem lehet képernyővel feloldani -
#4788 Cyanogen-ben nekem lehet állitani külön, h kijelzö mikor kapcsoljon, meg a lockscreen, igy nem kapcsol rögtön nekem. -
#4787 Ezt most Én is megnéztem. Mondjuk nem olyan rossz, otthon simán bekapcsolom, mert ott felesleges lezárni.
Mondjuk örülnék annak is, hogy ha a kijelző elsötétül akkor ne gombbal kelljen visszahozni, hanem képernyő érintéssel is visszajöjjön. Különben mi értelme a kapacitív kijelzőnek?! Elvileg a zsebemben nem fog aktiválódni a kijelző :) -
#4786 Hali!
Szerintetek melyik a legjobb főzött rom x8ra?
Előre is köszi! -
ldavid #4785 blade, esetleg még sg3 vagy x8 -
ba32107 #4784 Ezt találtam... a No Lock nevű progi kikapcsolja teljesen a lock screent. Nekem (és az utolsó hozzászólást író csávónak is) olyasmi kéne, amivel úgy lehet kikapcsolni a lock screent, hogy attól én még manuálisan le lehessen zárni, csak akkor nem záródna le, ha magától kapcsol ki a képernyő. -
#4783 hello! itt melyik a legjobb?
http://vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/aktualis-ajanlatok/jar-neked?icmp=BBB034#contentTabs-2
köszi -
#4782 Elvileg ez van rajta: Froyo (Google Android v2,2)
Nálam magyarszki. -
vass17 #4781 Nekem angol 2.2 van fent, hivatalos (Htc Legend):
Settings -> Security -> Lock phone after ...
Annyira sajnos nem értek az Androidhoz, nem tudtam, hogy a menürendszerben is vannak különbségek a gyártók között és nemcsak a kinézetben. Gondolom nálatok is gyári 2.2? -
ba32107 #4780 Nekem sincs ilyen abban a menüben (Galaxy S) -
#4779 Én ilyet nem találtam.
Beállítások > GPS és Biztonság > Képernyő zárolási módjának megváltoztatása > Na itt csak ki tudom kapcsolni, vagy a 3 féle (rajz, pin, jelszó) mód közül beállítani az egyiket.
Meg tudod mondani a pontos nevét? -
vass17 #4778 Ahol be lehet állítani, hogy milyen biztonsági kódot alkalmazol, ott olyan is van, hogy csak x perc inaktivitás után zárja le a telefont, én pl. 15-öt állítottam. -
ba32107 #4777 Késleltetés? Ez nekem új, miről van szó pontosan? -
vass17 #4776 Szerintem az 5-10-15 perces késleltetés pont erre jó, a biztonság terén pedig nem jelent olyan nagy kiesést. -
#4775 Én is jobban örülnék, ha ilyenkor képernyő érintésre visszajönne a felület.
Tudja valaki melyik appal lehet ezt kikapcsolni? -
ba32107 #4774 Ez engem is rettenetesen idegesít. Ahogy kikapcsol a képernyő, már zárja is le (Galaxy S). Miért nem lehet beállítani, hogy csak akkor zárja le, amikor ténylegesen meg is nyomom a lezárást? Egy fizetős widgettel be lehet állítani, azt olvastam... -
#4773 Én is jó dolognak tartottam egy ideig, aztán mindig tele lett a pöcsöm és csak kitéptem az aksit a telóból :D -
#4772 Így is néha idegesít, hogy csinálok valamit, leteszem egy percre a készüléket, és amint elsötétedik a kijelzője már le is van zárva. Jó tudom, lehetne hosszabbra állítani, de aksi kímélésnek így jó ... de ha minden alkalommal még egy körülményesebb rajzot is csinálnom kéne, biztos kikapcsolnám :) -
#4771 Pf, mikor nekem reggel pittyeg még a leállító gombot is nehéz megtalálni ... és gyorsan kell csinálni, mert felébred a gyerek :) -
#4770 Van rajta gyárilag (LG Optimus One P500), de azon is megmarad. Néha lehuzgálom kézzel, és akkor nem látszik a 'jel' :) -
vass17 #4769 Én minden pontot összekötök, hogy ha esetleg valaki látja is, amit csinálok, ne tudja megjegyezni:D így az ujjlenyomatok is összevissza mennek, abból sem lehet kitalálni. -
vg #4768 Miért nem teszel rá képernyő védő fóliát? Úgy 800ft a MM-ban. -
xxxpaulxxx #4767 Jaja... csak amikor fáradt vagy nagyon idegesítő tud lenni:DD
#4766: Néha töröld le a kijelzőt:D -
#4766 Pf, beállítottam a telcsimen azt a biztonsági vackot, hogy unlockhoz össze kell kötni 4 pontot a kijelzőn ... na, most nézem, hogy a szar zsíros újnyom teljesen jól látható módon kirajzolja mit milyen irányból húztam be :) -
EvilHedgehog #4765 Üdvözlet!
Hátha érdekel valakit.
Bumerángos archívum letöltő androidra: http://logout.hu/bejegyzes/sofian/bumerang_letolto_android/hsz_1-50.html -
#4764 Addig pittyeg amíg meg nem oldod? :) -
xxxpaulxxx #4763 Hatalmas az a program:DD
Viszont ma túl nehéz volt a matekfeladat, amit feladott nekem és rohadt fáradt is voltam, ezért előkaptam egy számológépet és úgy számoltam kiXD -
Borg #4762 Az alarm clock plus v2 tud launchapp-al ébreszteni, oda meg be lehet tenni a rádiót. -
#4761 ismer valaki olyan ébresztő óra programot, ami rádióval is tud ébreszteni? -
gregtom6 #4760 Samsung Galaxy Ace-em van, amit a Samsung Kies-sel frissítek. -
gregtom6 #4759 Hy all!
Mennyire veszélyes Androidos okostelefon szoftverét frissíteni? Firmware-t, Androidot, meg amit lehet:)
Úgy értem, hogy mennyire áll fenn a veszélye, hogy elcseszem az egészet? -
#4758 Nekem T-Pont tapasztalatom:
- Galaxy s2 van ?
- Nincs
Ezt úgy 4szer eljátszottuk, aztán megrendeltem neten :D -
#4757 Én eddig ha T-Pontba mentem mindig ilyen kő-Geek szemüveges emberkékhez kerültem valamilyen módon... :D -
#4756 Ja, csak azok voltak, de Pesti T-Pontban is több volt a nő. Jobb eladók biztos :D -
#4755 Nem az 1GB-ram / 1,2Ghz-s 2 magos processzor... áá :D Szakértelem? Legalább valami nőszemélyzet volt? -
#4754 :D