36194
-
#6233 Jaja. Ugyan az mint az Ace csak máshogy nézz ki és a kamerája gyengébb. -
#6232 Szép is lenne, ha igy menne. Attól, hogy nem szolgáltató által kiadott romot raksz fel, nem lesz független, függetleniteni nem lehet sehogy trükközéssel, csak ha hivatalosan megveszed a feloldó kódot. -
#6231 valahogy a kinézete ,hosszúkás és keskeny....persze más ,de akkor már inkább egy Ace. -
#6230 Google doksiban lehet valahogy offline dokumentumként megtekinteni ? Net nélkül is kéne. -
#6229 Mert?:)
Ugyanaz, mint az ace csak szarabb a kamera elvileg. :D -
#6228 Reális az ára ,de nem vennék . Olyan Galaxy 3 fillingem van tőle. :P -
xxxpaulxxx #6227 Milyen jelszó/bankkártya/egyéb mentő progit ajánlotok androidra? Én most a Safewalletet próbáltam, de ahogy látom van több is... melyik a legjobb?:D -
#6226 Nem tudom érdekel e vkit de 45k a galaxy gio az auchanban, független. Legalábbis újságban ez van :D
Bár nem tudom mennyire számít jó árnak, mert a szogláltatóm nem árulja, máshol meg nem néztem. -
#6225 Azt hittem hogy bármelyik főzött rom függetlenít is. Bocsi! -
#6224 Azt ne felejtsd el, hogy a ZTE Blade egy nagyon népszerű telefon sok rommal. Az x8-hoz egyáltalán nem biztos, hogy van függetlenített főzött rom, ennek utána kell nézni. Addig nem jelenteném ki, hogy lehet. -
#6223 x8-akhoz nem tudom hogy kell, gondolom rootolni kell ott is, meg rom manager-el fel a recovery, aztán főzött rom, de x8-nál nem tudom pontosan. -
#6222 Inkább azt mondanám, hogy nem. -
#6221 Akkor hogyan csináljam? -
#6220 Főzött rommal igen. Lehet gondolom ezt is NCK kóddal, de az nem ajánlott. -
#6219 off.
Sony Ericcsson X8 kilehet függetleniteni otthon? -
#6218 Az jó cucc. -
#6217 nekem van calendarom
google alap cucc -
xxxpaulxxx #6216 calend to go? -
#6215 Köszönöm a tegnapi segítséget, végül minden probléma nélkül wifi hotspotként használva a telefonom kíválóan tudok internetezni laptopon:) innentól nem is szenvedtem az USB tetheringgel. -
#6214 Hali, kéne valami naptárprogram amibe bele lehet vésni fontosabb dolgokat. Tud valaki valamit ? Illetve a Google Calendarnak van mobil appja ? (menjen offline is) -
#6213 2.2-től van app2sd, alatta nem lehet. Viszont független Galaxy 3-ra hivatalosan nincs még 2.2.
Amúgy tört app annyi, hogy leszeded az apk-t, átmásolod a telefonra, aztán telefon fájlkezelőjével megnyitod és telepíti. -
#6212 Kiessel lehet tört appokat is felrakni? -
#6211 "De függetlenre nincs még 2.2. :/"
Nem értem. Ez most hogy jött ide? -
#6210 Kies. De függetlenre nincs még 2.2. :/ -
#6209 uhm mivel egyarant van feher/fekete szekcio a topicban is, igy gondoltam dobok egy linket.
eleg jo tartalommal bir az oldal es folyamatos a frissites: PandaApp
(ha gondoljatok mehet topicba is) -
#6208 független a teló.
"egyéb esetben kiesen keresztül megtehető." Kiesen? -
Inquisitor #6207 Keresgéltem dualscreenes eInk/Tablet android kütyüket, erre ezt a videót találom: LINK
Orosz! Androidos 4G telefon prototípús, aminek a hátlapja eInk ... -
#6206 Frissítsen 2.2-re, hacsak nem független a telefonja, egyéb esetben kiesen keresztül megtehető. -
#6205 Üdv van egyik barátomnak egy Samsung galaxy 3 keszuleke. 2.1 os. Azt szeretnem megkerdezni hogyan lehet megcsinalni hogy ne telefon memoriara hanem kartyara mentse le A programokat amiket ra rak vagy tölt. ?! -
#6204 Olyan bajom van a telefonnál, hogy hívás lerakás nagyon nehézkesen megy. Lerakja, de a kép lassan tűnik el. Nagyom a befejezést, de nem nagyon történik semmi. Mintha lefagyna. Rom cserem ezt javítja? -
#6203 Nem tudom mit csinálok, de valamit akarok! :D -
#6202 utalok linkel valaszolni barmire is de ha ugyis tudod mit csinalsz akkor:
xda -
#6201 Legfrissebb rom-ot vagy egy ginger root-ot érdemesebb csinálni? Rom-ból ezt szeretném felrakni: Link -
#6200 Köszöntem srácok! -
#6199 Hányas verziód van ? Elvileg 2.2.-től meg simán a wifi tethering. -
#6198 Najo feladtam... telepitettem a telefonra a theteringet,a gepre a java jdk-t, es most kesz vege elakadtam... komolyan regi nokiamnal rqdugtam a laptopra kivalasztottam h mobilnet es kész..:( itt meg most valamit prpgramoznom kene... -
#6197 droidcam -
#6196 Innen valamelyik ? Első jónak tűnik. -
#6195 Sziasztok! Érdeklődnék! Elromlott a laposomban a kamera. Na most valahogy meg lehetne oldani hogy a telefont rádugom és a kameráját használnám? Előre is köszönöm a segítséget! -
#6194 usb tethering