36194
  • ZsirosKenyer
    " HTC is készülöben van ilyen felbontással, és valószinűleg minden gyártó. S ha csinálják, akkor csak nem lehet olyan felesleges."

De felesleges, csak azért csinálják hogy vmiben felül tudják múlni a konkurenciát, ezzel elcsábítva a vevőket + a részvényeseket.

kétlem hogy van ekkora felbontásnak értelme ilyen kis kijelzőn, normális távolságból nem fogsz sok különbséget látni. Ráadásul lassabbak lesznek a progik + több akkut fog kajálni
  • ZsirosKenyer
    Hát nem tudom, nekem az S2-nél is van olyan, hogy az átló sarkát már nem érem el az ujjammal, ha egy kézben van a telefon. (mondjuk nincsenek kifejezetten hosszú ujjaim)

Ezt a Note-ot nem véletlen, hogy nem a Galaxy szériában adták ki. 2 kézre van tervezve, szal szerintem klasszikus használatra (pl egy kézzel előkapni miközben a másikkal fogod a kormányt) esélytelen.
  • ZsirosKenyer
    szvsz a legjobb most a piacon
  • oneal1
    samsung galaxy s 2 ről mik a vélemények, tapasztalaok?
  • jaszy
    Szeptemberben még a sima 2.2 a legfrissebb szoftver i9000-re a Vodánál.
    Kapják beeee!
  • kenyeresdaniel
    Hali
    ZTE Blade el szeretném a hírtv késleltetett adását nézni ,de nem akarja lejátszani.
    Media player amit itt felajánl letőltésre , az nincs androidra.
    Tudna valaki ebben segíteni ?
  • Béla9248
    Sziasztok! Érdeklődnék tudja valaki használni a DroidCam nevü programot? Vagy esetleg valami más progit amu müxik rendesen usb-röl?
  • Chris Lowe
    Igen azt a fájlok között megtaláltam töröltem is de a csengőhangok között ott maradt, igaz megnyitni már nem tudom.
    Ja viszont a media/ringtonemenüben viszont már nincs ott.
  • aate
    Rakd fel az Astro file managert, Elinditod,majd a média könyvtárban a ringtones mappában találod valószínű az elmentett zenét onnan töröld. (a mp3 fájlon katt >edit > delete)
  • Chris Lowe
    Huhh nagy Köszi, gyorsak voltatok, már töltöm is a progit. És akkor még egy kérdés: hogy lehet csengőhangot törölni? nem igazán jövök rá, feltettem a marketröl az ingyenes mp3 ringtones maker-t, kivágtam a kedvenc részt, elmentette, most törölném, de nem találok delete-et.
  • aate
    Itt a közvetlen link, (szoftver alatt )
  • aate
    Töltsd le a samsung oldaláról a KIE-s programot az majd felrakja a drivert és már látod is !
  • PeeTeR
    google usb
    (ha nem segit, szolj)
  • SzirmosSzisza
    Háttértárként csatlakoztatod ? Illetve rányomsz arra is h csatolás ?
  • Chris Lowe
    Sziasztok!
    Vettem egy galaxy ace telot a t-nel es a szamitogep nem ismeri fel elindul a varazslo, de hibat talal, nem talalja pendrive-kent. Mi lehet a problema? Android 2.3 gingerbread fut a telon.
  • [HUN]FaTaL
    Rambus2
  • Solten
    Az Apple portfoliot valt ugy tunik, nem egy IT vallalat lesz, hanem szabadalomtrollkodasra kihegyezett jogi iroda... Mernokot mar nem vesznek fel csak ugyvedet...
  • Luciferke
    Majd kitalálják, hogy ők már időszámításunk előtt 2000-ben kitalálták ezt a "forradalmi újítást" (legalábbis ahogy ők nevezik) :)
  • ldavid
    kíváncsi vagyok, azt hogyan fogják megmagyarázni
  • Luciferke
    Mivel n00b vagyok, és istennek nem találom a szerkeszt gombot, ezért új hozzászólásban írnám le, hogy

OFF

ez lett az eredménye annak, hogy lassan 10-15 éve csupa, a jogászokhoz, ügyvédekhez hasonló "iproduktív", mások pénzén élősködő embereket képzünk, kikkel dunát lehetne rekeszteni.

Majd ha nem lesz mit enniük, inniuk, akkor perelhetik a társadalom "produktív" részét is, hogy nem hajlandóak dolgozni, mert úgyis "kiperelik" belőlük a szart is.

/OFF
  • PeeTeR
    rossz faba vagtak a fejszet :D
  • Luciferke
    Hát szánalom a köbön ez az egész már :)
  • Vadnokedli
    Google majd vissza pereli a lehúzható notification cuccosért? :D
  • FZoleee
    jaj :D
  • Vadnokedli
    SwitchProWidget és kész! :D
  • aate
    ,,quick settings" természetesen nem csak a hangokat hanem az adatforgalmat ,gps ,Wi-Fi-t is lehet kapcsolgatni.
  • rage
    Köszönöm, le is töltöttem.
  • aate
    A quic settings elég jól kezeli a hangokat.
  • Vadnokedli
    Az megy
  • rage
    Remélem, azért az még fog :)
  • rage
    No, a töltőre csatlakozás hangja sem hiányzik.
    Köszi, így már nem ébred fel mindenki, ha éjjel mondjuk újraindul a telefon
    :-)
  • Narxis
    Egyszer majd csak nem csörög az ébresztője... :DDD
  • Vadnokedli
    Nem tudom, lényegteleneket. Nekem nem hiányzik. Töltő-USB csatlakozáskor pittyog. SMS Email hang van. Minden. Szerintem csak az ilyen billentyű hangokat ha van, meg ilyeneket.
  • rage
    Köszönöm, ez működik !

A rendszerhangerő nullára húzása ezen felül még milyen hangokat tilt így le ?
  • Narxis
    Há a Google-é de sztem ettől még nem tuti, hogy kinyitják. :D
  • Vadnokedli
    Moto? Már a Google-é vagy övé lesz nem? :D
  • Narxis
    Nem tom. Jah az jó lenne ha a Moto kinyitná. :D
  • Vadnokedli
    A HTC az most dolgozik rajta nem?; a Motorolának is nyitva lesz várhatóan. Szerintem :D
  • Narxis
    Faszé nem nyitják ki a gyártók a bootloadert? Elnézést a hangnemért de ez most egy vitaindító kérdés. :D
  • Vadnokedli
    Hangbeállításoknál, a rendszerhangerőt húzd le.