36194
-
ZsirosKenyer #6353 " HTC is készülöben van ilyen felbontással, és valószinűleg minden gyártó. S ha csinálják, akkor csak nem lehet olyan felesleges."
De felesleges, csak azért csinálják hogy vmiben felül tudják múlni a konkurenciát, ezzel elcsábítva a vevőket + a részvényeseket.
kétlem hogy van ekkora felbontásnak értelme ilyen kis kijelzőn, normális távolságból nem fogsz sok különbséget látni. Ráadásul lassabbak lesznek a progik + több akkut fog kajálni -
ZsirosKenyer #6352 Hát nem tudom, nekem az S2-nél is van olyan, hogy az átló sarkát már nem érem el az ujjammal, ha egy kézben van a telefon. (mondjuk nincsenek kifejezetten hosszú ujjaim)
Ezt a Note-ot nem véletlen, hogy nem a Galaxy szériában adták ki. 2 kézre van tervezve, szal szerintem klasszikus használatra (pl egy kézzel előkapni miközben a másikkal fogod a kormányt) esélytelen. -
ZsirosKenyer #6351 szvsz a legjobb most a piacon -
#6350 samsung galaxy s 2 ről mik a vélemények, tapasztalaok? -
#6349 Szeptemberben még a sima 2.2 a legfrissebb szoftver i9000-re a Vodánál.
Kapják beeee! -
kenyeresdaniel #6348 Hali
ZTE Blade el szeretném a hírtv késleltetett adását nézni ,de nem akarja lejátszani.
Media player amit itt felajánl letőltésre , az nincs androidra.
Tudna valaki ebben segíteni ? -
#6347 Sziasztok! Érdeklődnék tudja valaki használni a DroidCam nevü programot? Vagy esetleg valami más progit amu müxik rendesen usb-röl?
-
Chris Lowe #6346 Igen azt a fájlok között megtaláltam töröltem is de a csengőhangok között ott maradt, igaz megnyitni már nem tudom.
Ja viszont a media/ringtonemenüben viszont már nincs ott.
-
#6345 Rakd fel az Astro file managert, Elinditod,majd a média könyvtárban a ringtones mappában találod valószínű az elmentett zenét onnan töröld. (a mp3 fájlon katt >edit > delete) -
Chris Lowe #6344 Huhh nagy Köszi, gyorsak voltatok, már töltöm is a progit. És akkor még egy kérdés: hogy lehet csengőhangot törölni? nem igazán jövök rá, feltettem a marketröl az ingyenes mp3 ringtones maker-t, kivágtam a kedvenc részt, elmentette, most törölném, de nem találok delete-et. -
#6343 Itt a közvetlen link, (szoftver alatt ) -
#6342 Töltsd le a samsung oldaláról a KIE-s programot az majd felrakja a drivert és már látod is ! -
#6341 google usb
(ha nem segit, szolj) -
#6340 Háttértárként csatlakoztatod ? Illetve rányomsz arra is h csatolás ? -
Chris Lowe #6339 Sziasztok!
Vettem egy galaxy ace telot a t-nel es a szamitogep nem ismeri fel elindul a varazslo, de hibat talal, nem talalja pendrive-kent. Mi lehet a problema? Android 2.3 gingerbread fut a telon. -
#6338 Rambus2 -
#6337 Az Apple portfoliot valt ugy tunik, nem egy IT vallalat lesz, hanem szabadalomtrollkodasra kihegyezett jogi iroda... Mernokot mar nem vesznek fel csak ugyvedet... -
Luciferke #6336 Majd kitalálják, hogy ők már időszámításunk előtt 2000-ben kitalálták ezt a "forradalmi újítást" (legalábbis ahogy ők nevezik) :) -
ldavid #6335 kíváncsi vagyok, azt hogyan fogják megmagyarázni -
Luciferke #6334 Mivel n00b vagyok, és istennek nem találom a szerkeszt gombot, ezért új hozzászólásban írnám le, hogy
OFF
ez lett az eredménye annak, hogy lassan 10-15 éve csupa, a jogászokhoz, ügyvédekhez hasonló "iproduktív", mások pénzén élősködő embereket képzünk, kikkel dunát lehetne rekeszteni.
Majd ha nem lesz mit enniük, inniuk, akkor perelhetik a társadalom "produktív" részét is, hogy nem hajlandóak dolgozni, mert úgyis "kiperelik" belőlük a szart is.
/OFF -
#6333 rossz faba vagtak a fejszet :D -
Luciferke #6332 Hát szánalom a köbön ez az egész már :) -
#6331 Google majd vissza pereli a lehúzható notification cuccosért? :D -
#6330 jaj :D -
#6329 SwitchProWidget és kész! :D -
#6328 ,,quick settings" természetesen nem csak a hangokat hanem az adatforgalmat ,gps ,Wi-Fi-t is lehet kapcsolgatni. -
#6327 Köszönöm, le is töltöttem. -
#6326 A quic settings elég jól kezeli a hangokat.
-
#6325 Az megy
-
#6324 Remélem, azért az még fog :) -
#6323 No, a töltőre csatlakozás hangja sem hiányzik.
Köszi, így már nem ébred fel mindenki, ha éjjel mondjuk újraindul a telefon
:-) -
#6322 Egyszer majd csak nem csörög az ébresztője... :DDD -
#6321 Nem tudom, lényegteleneket. Nekem nem hiányzik. Töltő-USB csatlakozáskor pittyog. SMS Email hang van. Minden. Szerintem csak az ilyen billentyű hangokat ha van, meg ilyeneket. -
#6320 Köszönöm, ez működik !
A rendszerhangerő nullára húzása ezen felül még milyen hangokat tilt így le ? -
#6319 Há a Google-é de sztem ettől még nem tuti, hogy kinyitják. :D -
#6318 Moto? Már a Google-é vagy övé lesz nem? :D -
#6317 Nem tom. Jah az jó lenne ha a Moto kinyitná. :D -
#6316 A HTC az most dolgozik rajta nem?; a Motorolának is nyitva lesz várhatóan. Szerintem :D -
#6315 Faszé nem nyitják ki a gyártók a bootloadert? Elnézést a hangnemért de ez most egy vitaindító kérdés. :D -
#6314 Hangbeállításoknál, a rendszerhangerőt húzd le.