36194
  • Narxis
    Nézd meg, hogy van-e frissítés hozzá ha nincs akkor factory reset de azzal eltűnnek az adatok a telóról.
  • LoSA
    Lehet.
  • oneal1
    galaxy ace-t lehet frissíteni 2.3.4-re?
  • Laza
    Üdv ... LG P500-asom van, és már egy ideje állandóan szórakozik a masina, nagyon nem vagyok kibékülve ezekkel a mobil oprendszerekkel ...
    Ha nem a gyári launchert használom, akkor mindig előjön valami bibi (eltűnnek az ikonok, stb) ... de pl a gyárival is az volt, hogy egy rakás letöltött cucc nem jelent meg a menükben, csak miután újraiondítottam a telefont. Ráadásul lassú is mostanában, meg nehézkes a kezelése.
    Ma reggel pl elindítottam a videólejátszót, ott volt a listában a gyerek rajzfilm klippje, majd rányomtam és eltűnt. Mikor megnéztem file managerrel, akkor ott volt ugyan, de indításkor valami olyat írt, hogy nem ismeri a formátumot (avi) ......
    Lehet visszabaszom a gyári állapotokat .... akkor elvesznek a telszámok, ugye?

Szer:
    Ja, a legszarabb, hogy a képernyő kikapcsolás késleltetés beállítása állandóan eltűnik, így sokszor folyamatosan világít a vacak ... hiába állítom vissza, fél-egy nap, és megint nincs ott.
  • LoSA
    Én nekem tetszik! :)
  • GregSB
    HTC CEO-ja bejelentette, hogy saját oprendszert terveznek venni, a WebOS egy potenciális jelölt.

Vajon van köze ennek a Google - Motorola "házassághoz"?
  • kifli
    nem saját :D
  • Solten
    Legalabb LoSA-nak oromet okoztal ezzel az oriasi poennal...
  • 5c0rp330n
    mondjuk ez a legutobbiak utan (link) pont forditva lenne elmondhato :)
  • masoma
    hali! lg optimus one mobilom van és sokszor kiírja, hogy kevés a lemezen a férőhely, közbe van még 600-700 mega szabad...mi lehet a baj?
  • benőmenő
    Hopsz az lemaradt, hogy én konkrétan 3 hétig kerestem a nekem árban és képességben megfelelő telót, tehát LEHETETLEN volt, hogy rosszat vegyek.
  • benőmenő
    Azért abban szerintem megegyezhetünk, hogy aki a 2 telót összekeveri annak ugyan mindegy, hogy mit adnak a kezébe, mert jobban járna egy 5k-s sima mobillal. Ha meg a nagyi karácsonyra rosszat vett azt úgy is cserélik a boltban (bár nem mintha egy átlag nagyi nyugdíja elég lenne itthon bármelyikre is), szal ez is csak az idióta amcsi perlek mindenkitháthamegnyerem felfogás szüleménye, illetve indok a fanboyoknak a veszekedésre. Az pedig erősen relatív melyikkel jár vki jobban.
  • aate

AZ oldala hátulja teljesen más, az oprendszer, más az eleje csak nagyon messziről hasonló.
    Szerintem annyira hasonlóit mint az Autómárkák hasonlósága iphone elmehet a francba !

• kifli
    Grat, énsem hiszem, hogy egyenlö a fü meg a kutyaszar (làtom ha 2 dolog hasonlìt egymàsra :D)

Értelme viszont kb ugyanannyi a szarral gyúrmàzàsnak mint a fünek magyaràzàsnak.

Nemszoktam felhozni a hasonlóságot, csak ha feljön a téma hozzàszólok, mostmeg találtam egy viccet hozzà.
    A megcáfolás annyira nem hatásos, mikor kb minden nap látom tesom galaxy telefonját. Inkàbb a sajàt szememnek hiszek.
  • jazzy
    Mindig ezt a reakciót kaptad. Ennyire naív vagy, vagy ennyire ostoba? Én sem azt írtam, amit te kutyaszar != fű. Igaz, a fűben van. Nem tudom átugrani a véleményed, mert 2 hetente előjön ez az ostobaság, a megcáfolás meg mintha a fületek mellett / szemetek előtt engednétek el te is és a samsungmásoljaaziphonet cimboráid is.
  • Narxis
    :D
  • kifli
    Nemcélom elkezdeni vitatkozni, csak egy vicc volt, és nem erre a reakcióra vártam itt.

Másrészt légyszives ne ìgy viselkedj velem, énsem küldtelek el kutyaszarral gyumàzni. (Bàr ha így reagálsz, lehet az való neked)
    Ha nem tetszik a véleményem, ugord àt. Illetve javaslom az sg bövitmény használatát, ott le is tilthatod a hszeimet.
  • jazzy
    Elég. El se kezdd. Menj ki a térre és vitázz erről a fűvel pls.
  • kifli
    de nagy most az egyetértés, mikor én mondtam régebben, hogy a samsung telefonok iphone másoltok, mindenki fel volt háborodva, hogy ááááááá dehogy :D
  • Vadnokedli
    Ezt 1 magam is megoldom ._.
  • LoSA
  • kifli
    pc humor topikbol egy vicc:

- Hány dizájner kell a Samsung mobil részlegére?
    - Kettő. Az egyik tartja az iPhone-t, a másik körberajzolja...

(Itt is volt szó róla, úgyhogy gondoltam elfér :D)
  • rosscowka
    Sziasztok!
    hátha valaki tud segíteni:
    sam.gt-i5800 firmware frissítés->a KIES talál új firmware-t(froyo), de ahogy elindítom a köv. üzenet jelenik meg: A frissítés a HELYES MŰKÖDÉS (!!!!!!!!!!) miatt leált.
    Már az is baj, ha vmi helyesen működik?
  • 5c0rp330n
    aham, igy mar nem hangzik olyan hulyesegnek, kb olyan mint a whatsapp csak beszelni is lehet rajta.. csak egyre tobb ilyen szar van de amig tobb ismerosom van gtalk-on, skype-on fent, mint barmilyen hasonlo cuccon, egyszeruen nem eri meg a faradsagot h egy ilyet is futtassak mellette..
  • xxxpaulxxx
    Köszi:)
  • Jim Morrison
    igen (99%)
  • kifli
    nem kell külön bejelentkezni, illetve az azonosítód a telefonszámod, ha net közelben vagy, ás az illető is, akit hívni szeretnél, akkor neten hívja fel, amúgy rendesen telefonon.
  • Vadnokedli
    És sokkal "Instant"abb szerintem, be írom a számot és már egyből beszélek is, vagy sms ezek. :D 3G-n amúgy működik?(Ezt nem tudom.)
  • Jim Morrison
    alap nak veszi a telefonkonyvben talolt szamokat. Ugyertem megnezi a telefonkonyvedet, es ha valaki hasznalja mar a Vibert, akkor ott lesz a contact listben. Meg jo vele sms ezni, telefonalni. En benne vagyok, csak elotte adjatok meg a szamaitokat :D
  • 5c0rp330n
    es ez mi a faszert jobb barmiben egy skype/gtalk-nal? pl hogy nincs benne video? :S
  • ldavid
    moboplayer a legjobb szerintem
  • Vadnokedli
    TELEPÍTSÉTEK A Viber-t és hívogassuk már egymást..
  • 5c0rp330n
    pl ez?
  • xxxpaulxxx
    Milyen programot ajánlotok Divx filmekhez? A vplayer jó lenne, de akadoznak rajta az avik:/
  • qetuol
    remélem lesz benne:

- normális böngésző, ami szinkronizál az asztali krómmal
    - cloud tárhely
    - teló nyomkövetés alapból, amit ilyen security softwerek kínálnak (found my lost device, etc..)
    - normális app lokalizációk (sok olyan google app van, ami perpill nálunk nem elérhető, csak amicsiban)
    - szótár és multitouch a gyári billentyűben
  • Jim Morrison
    talán ez
  • xxxpaulxxx
    Én vettem észre:P:)
    És erre? :)
  • Jim Morrison
    szeirintem nézd meg te is, ne higgy a barátnődnek
  • xxxpaulxxx
    Erre valaki?:O