36194
-
#6473 -
#6472 LG GT540 Android 2.3.5 :D telóm :D -
#6471 Utálom az ilyen-olyan limitált kiadású cuccokat, annak idején is csinálták a sima mobiloknál, raktak rá pár háttérképet meg olyan hátlapot aztán mehetett a parasztvakítás. Mikor lesz "limitált kiadású" akkumulátor ami 4-5 napot bír egy feltöltéssel egy átlagos okostelefonban? Erre feküdjenek már rá... -
#6470 De az ára...gondolom az jó.... -
#6469 Hát ez elég szar :D... Ez egy Xperia X8 :D -
vass17 #6468 Korábban elég sokat kerestem, hogyan lehet megosztani az internetet adatkábelen keresztül és szinte mindenhol azt írták, hogy nem lehetséges. A megoldás engem is érdekelne, de nem hinném, hogy van. -
#6467 nincs esetleg valaki veszprémből akinek galaxy s2-je van? -
#6466 Sziasztok! Van olyan póker játék a marketen amihez nem kell teljes net hozzáférés? Vagy attól még lehet singleben nyomni velük? A gps használatú progik, mint a navigáció, nem talál jelet, csak tölt és tölt és tölt és semmi. Ez miért van? Netes progik amik kérnek netkapcsolatot, ha kapnak wifis netet, akkor is kérik továbbra is a netet kapcsolatot és nem lépnek tovább. Ezek miért vannak? Választ köszi! -
#6465 -tudod mit kell hozzá csinálni ?
-nekem külön van mindegyik 200db fájl., hogyan lehetne egyet csinálni belölük vagy hogyan lehet nokiárol egy fájlba menteni ?
a többit kiprobálom majd ha nethez jutok vele. -
#6464 Acer unveils Android-powered liquidmini Ferrari Edition smartphone
-
#6463 Call meter méri az adatforgalmat meg a hívásokat. Froyoban van feladatkezelő ha kirakod a vidgetet ott betudod zárni a futó programokat amit az behoz azt mind bezárhatod. (Go Launcher ex-ben szintén van feladatkezelő az alkalmazások menü
fejlécén és ott mindet bezárhatod ami ott fut. ) Ami szükséges az újraindul .
-
#6462 -van reverse tethering
-nalam egybe mentette le az osszes kontaktot es abbol is rakja vissza az osszeset
-fogalmam sincs (hanyagolom a magyar nyelvet minden ilyen helyen)
-passz de marketen tuti van ilyen adatforgalom figyelo progi, mar neztem en is de nem erdekelt igy nem tudok peldat mondani - advanced task killer -be minden ilyen beallithato -
#6461 visszafelé nem müködik a dolog, hogy a PC-röl adok át netet a telefonnak bluetoothon vagy USB-n keresztül?
A másik kérdésem, hogy ha megvan az összes kontaktom VFC kiterjesztésbe ha felmásolom a SD kártyára akkor onnan be tudom valahogyan egyszerre illeszteni a telefonykonyvbe a kontactokat?
Harmadszorra milyen keybord progit érdemes használni amibe van magyar szó kiegészités mint a T9-es bevitelnél , mert kiprobáltam a slideit 4.0-ás progit magyar pluginnel , de nem volt nagyon jo nekem , sok mvolt a melléhuzás.
Melyik programmal tudom azt megnézni , hogyha történt adatmozgás a mobilhálozaton az melyik program csinálta ?Hogy ki tudjam kapcsolni.
Azt hogyan tudom meg hogy melyek azok a programoka miket kikapcsolhatok és melyek miket nem , egyáltalán le lehet tiltani ugy a programindzulásokat, hogy csak akkor induljanak el ha manuálisan akarom?
-
#6460 A JuiceDefender a Android-os készülékünk akkumulátor élettartalmát növeli meg az által, hogy intelligensen állítgatja a 3G/4G és WiFi kapcsolatunkat. Az internetet és egyéb beállításokat állítja le akkor, amikor a képernyő ki van kapcsolva. Okos módon (alapból 15 percenként) visszakapcsolja azt, hogy az alkalmazásaink tudjanak szinkronizálni,de ezt az időt állíthatjuk is. Ehhez kapcsolódik még a JuicePlotter nevű akksifigyelő app, ami egy grafikonon ábrázolja a mindenkori töltöttséget az idő függvényében, és meglehetősen pontos előrejelzést ad egy widgeten, hogy mennyi még a várható üzemidő. itt megtalálod -
#6459 Mobilhálózatnál még mindig Edget ir. Akkumulátor fogyasztásban meg azt irja hogy a Cella meg a készenlét 50%-48% meriti az aksit :S Nem értem. -
#6458 kikapcsolo gombot megnyomod es data off nem jo? -
#6457 Erre itt senki nem tudja a választ? :S Nagyon meriti az aksim és nem tudok kikapcsolni a Edge-t :S -
#6456 úgyszint. -
xxxpaulxxx #6455 Tudnátok ajánlani a Class Buddyhoz hasonló programot?:D -
#6454 1-2 hét alatt megszokod én is nokiáról álltam át:D -
#6453 Na megjött a Neo-m. nem mondom igen érdekes kezelni, meg kell még szoknom főleg, hogy eddig ey Nokia 6230i-m volt. Nem kicsit sok ez a változás :D De tetszik, kb 1 óráig állítgattam be a kapcsolatos hülyeségeket és még se csengő hang, se semmi... Totál el vagyok keveredve rajta :D -
#6452 Készül az Ice Cream Sandwich -
#6451 Kisegítette a HTC-t a Google az Apple ellen
-
#6450 és telefon készenlétben is vagy 47% de miért ?
-
#6449 2.3.3 Samsung Galaxy Ace-n hogy tudom átállitani az edge-t GPRSre? Mert nagyon eszi az aksit. Cella bizbasz 50% -
#6448 samsungnál egy olyan területet nem tudok mondani, ahol normális szoftveres támogatása lenne. -
Chris Lowe #6447 Alapbol gingerbread van rajta,már igy árulja a tmobile. Totál lefagyott, nem csak a wifi állt le. Most odafigyelek,hogy kikapcsoljam ha elmegyek itthonrol, de ha még fagyogat akkor persze visszaviszem,bár irja a garancia,hogy csak a gyári programokra van gari. Mondjuk letörlöm az android marketes progikat. -
#6446 A froyo alatt is csak maga a wi-fi fagy le de a készülék nem, erre mindenki a frissítést ajánlja.De ha nálad a készülék fagy le akkor más gond lesz. -
#6445 Ok én már értem , nem olvastam vissza mindent :D Ez a hiba a froyo-nál néha előfordult (nálam nem ) próbáld frissíteni. ,,egy hete ezalatt vagy 5-ször lefagyott." - de szerintem akkor sem természetes ez a lefagyás. -
Chris Lowe #6444 Ti félreértetek valamit,vagy nem olvastatok vissza. Nem rossz a wifi,csak ha kimegyek a router hatòsugarábòl akkor néha lefagy ha be van kapcsolva a wifi a telón. Erre írtam,hogy ez legyen a legnagyobb baja. Valszeg mindegyik ilyen,nem hinném,hogy ez egyedi hiba. Ennyit tud. Néztem èn Htc és más márkákat is de ilyen tudású telefon 50ezer alatt nincs.
-
#6443 Ha rossz a Wi-Fi miért nem viszed vissza ,garanciális ha meg a szolgáltatótól vetted akkor meg cserekészüléket is kell hogy kapjál. Nekem volt S minim 3 hónapig meg 2 hétig Acem is de nem volt ilyen gondja egyiknek sem. -
#6442 Sonyval nekem semmi gondom, persze nem volt ez mindíg így, kb egy éve én is köpködtem, ugye hivatalosan csak 1.6 volt sokáig, aztán kijött a 2.1 nagynehezen, s mostmegmár 2.3.3 van, amire nem is számítottam, s az új telók meg nyitott bootloaderrel jönnek, szóval nagyon ráfeküdt a sanyi a droidra szerencsére. -
#6441 LG és Moto se jobb. Egymást licitálják túl ezek a gyártók, hogy melyiknek szarabb a szoftveres supportja.
Mondjuk Samunak már a WP7-tel is meggyűlt a baja a NoDo frissítés kapcsán. -
#6440 Ha nem használod a Wifit, az internetet a telefonon, akkor minek neked ilyen készülék? :) Én szerintem igenis nagy probléma ez, hogy a Samsung egy ilyen készüléket dob a piacra, mely tele van buggal. :) -
#6439 Ja és 30k-ért benne van, hogy bugos? Vagyis ezt normálisnak érzed? Hát ok, én nem venném így, bocs, bennem van a hiba. :D
ps: Tudnék mondani ennyiért olyat, amiről nem olvasni mindenütt, hogy ez-meg az nem megy, lefagy, bugos, és még normális support SINCS hozzá...
Ha 5e lenne, akkoris elvárná az ember, hogy ezek legyenek, de nem vitatkozom, te tudod, neked jó, nekem meg tökmindegy. Csak leírtam a véleményem. -
Chris Lowe #6438 Figyi én kemény 30000 ért vettem, havi 3000 10 hónapig. Mondjál még egy telefont amelyik ennyit tud és ilyen olcsó. Legyen ez a wifi kikapcsolás a legnagyobb gondom. -
#6437 Az kemény, hogy az elmúlt 2-3 napban csak 7-8 különféle Galaxy ACE hibák/bugok-at olvasok, pedíg nem is keresem... :D
Komolyan nem ezt várná az ember a samutól, s akkormég egy normális PC programot semtudnak csinálni (KIES)? -
Chris Lowe #6436 Köszi a választ, remélem ez lesz a gond, jó jel, hogy azóta nem csinálta. -
Chris Lowe #6435 kies lehet a probléma. Ezt pár napja én is megkérdeztem, olvass vissza. -
#6434 A KIES-t használod?