36194
  • PeeTeR
    ki, felejtos
  • Narxis
    Kipróbáltátok már ezt a SPB Shell 3D launchert?

Látványos, jók a widgetek de zabálja az aksit és furán "torzít" szóval, hogy nagyon kicsit összenyomja a widgeteket, olyan fura na... :D

Amúgy gyors és látványos.
  • [HUN]FaTaL
    Fényképező bőven elég ami van már az alsó kategóriás telefonokban.

Rosszul fogalmaztam, nem felesleges az 1280x720, csak drága egy ekkora kijelzőbe. És pl. filmet ugyanolyan fos lesz rajta nézni, mert kicsi. Böngészéshez is kicsi, hiába nagy a felbontás úgyis zoomolgatnod kell majd mert nem fogod tudni elolvasni.
  • MikX
    Ahamm, hát annak örülök, hogy a fejlödést nem ez a gondolkodásmód határozza meg. :D
    Miért lenne felesleges? A 800x480 elég jó felbontás volt, de kevés, vagy vak, vagy nem látja be az, aki azt mondja, hogy tökéletes. Én személy szerint akkor mondok ilyet, ha semmilyen körülmények között nem látok pixeleket, csak egybefüggő kristálytiszta képet.
    De ez az én véleményem, a tény pedig az, hogy HTC is készülöben van ilyen felbontással, és valószinűleg minden gyártó. S ha csinálják, akkor csak nem lehet olyan felesleges.
    De ezek mind nézőpont kérdései, nekem pl tök felesleges a 8mp nél nagyobb felbontás, meg a full HD video, mert kb másfél év alatt ezzel a teloval ha 2 videot csináltam, akkor sokat mondok. Fényképezö mp szám meg nagyon nem hat meg, amig ugyanaz a tühegynyi méretü CCD rögziti a képeket, ugyanis attól, hogy több a pixelszám a képen nem lesz jobb minöségü, csak nagyobb felbontású.
    De mindezek mellett a 4G hálózati támogatás sem elhanyagolható, no meg az NFC.
  • aate
    Meg az akciós készülékek Magyar menüt nem tartalmaznak !.
  • [HUN]FaTaL
    Csak, ha jól látom itt is figyelni kell, hogy az olcsó készülékek, mind bolti garosak tartozék nélkül.
  • PeeTeR
    nekem csak annyi tapasztalatom van, hogy anno innen rendeltuk a volt paromnak a telefonjat es semmi problema nem volt. sot meg ajandekot is adtak a keszulek melle :)
  • aate
    Én itt vásároltam : Mobil X korrekt cég.
  • JaSoN HuNTeR #6265
    gmsline
  • JaSoN HuNTeR #6264
    GSMLINE

Megéri itt készüléket vásárolni? Valaki vett már tőlük?
  • [HUN]FaTaL
    Ekkora felbontás egy ekkora kijelzőre később is felesleges lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Attól, hogy a Google is teleatlas és az kelet eura egy fos. Össze-vissza visz az egyirányú utcákba meg ilyenek. IGOra is feltehető, megnézheted. :)

Meg egy csomó utca rosszul van benne.

Nyugat EU = Teleatlas
    Kelet EU = TopMap és nem lesz gond :)
  • PeeTeR
    How to Unroot your HTC Desire to stock
  • Livius
    Hello!
    Van egy HTC Desire telefonom amit gariztatni szeretnék, és ezért unrootolni akarom egy gyári ROM-al. A RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed ROM-ot akartam rá felrakni de azt írja ki, hogy error [120] low main battery power. A telefont egész este feltöltöttem 100%-ra, de még mindig ez a hiba. Nem tudtok valami megoldást erre?
  • MikX
    Mégmost lehet, hogy elég ekkora felbontás, de mint irtam én ha veszek telot, hosszú időre veszem, meg minden tekintetben jobbat akarok venni jelenleginél, egyenlőre ez tünik a jómak mekem. Aztán kinek mi...
    SII frankó telefon, de jobbesetben 1 év múlva eléggé elavult lesz, arról nem beszélve hogy nexus szoftverileg mindig a legnaprakészebb, hiszen csak az a google flagship...
    Ettől még nem huzom le egyiket sem, hiszen ittvan az öreg x10 em, még egész jól szuperál GB rommal, custom kernellel, egy halom tweak-el 1,2 Ghz en. Fps uncap után 56 átlag frémmel fut, de sok esetbrn inkább 60 az, amu miatt villámgyors, akksi meg szinte ugyanazt teljesiti, alacsonyabb cpu feszültség és a kikapcsolt kijelzö mellett jóval alacsonyabb frekvencia miatt.
  • Narxis
    Én úgy emlékszem ugyanattól veszik a térképet Navigonék akitől Google is csak frissebbet. Miben jobb akkor az IGO térképe? :S
  • Narxis
    lol, hát nekem is 2-szer kellett elindítanom de utána jó lett. :D
  • aate
    A Wikitude Drive Magyar térkép még nincs :(
  • aate
    Navigonhoz PC- keresztül választható melyik térkép kell. A legfrissebb térképek általában a Top mapos az meg mindig elérhető az Igo-hoz. negyed évente frissítenek.
    A legújabb navigáció realtime képre rajzolja az utat és az infókat. >Bövebben itt <
  • kifli
    hiába tölti le a legfrisebb térképet, ha az igo magyar térképe sokkal jobb, mint a többi navigációé.

(Mellé még nemtudom hogy a jobb térkép miatt, vagy miért, de igo jobban tervezi meg az útvonalakat általában)
  • SzirmosSzisza
    Én megpróbáltam feltenni Sygicet és kifagyott a mobilom
  • Narxis
    IGO-t azért nem szeretem annyira mert sokkal egyszerűbb a Navigon-t vagy Sygic virágbolti verzióját felrakni ha már úgy se lehet az IGO-t hivatalosan megvenni.. :D Bár ettől még kipróbáltam és jó volt, de olyan kényelmes, hogy másik 2 mindig leszedi a legfrissebb térképeket, POI--kat meg mindent. Mondjuk nem értem, hogy Navigon miért erőlteti rám egész Európát, Sygic-ben meg kiválaszthatom Magyarországot ami kb. 90mega azt csá.

Mondjuk nekem navigon 20-30 percenként FC-zett is de az lehet azért is mert warezolt verzió(legfrissebb amúgy) vagy nem tetszik neki a custom ROM. Passz, viszont tényleg mindegyik jó az igaz, mindenki megtalálja a magának valót. :)
  • aate
    lehet válogatni....kinek mi jön be. Samsung minin az Igo volt , nem szerettem felraktam a navigont (elmegy... ) De a nexusra vissza raktam ai IGOT-t más felbontásban és lás csodát tökéletes, Mind a 3D mind a POI-k jól látszanak mintha egy másik programot használnák.
  • Narxis
    vagy Sygic Aura?
  • aate
    1.Wi-Fi alatt betöltöd, memóriába, egy ideig tárolja,lehet hozzá adni saját térképet (nem próbáltam gondolom be kell másolni valamelyik mappájába ) Google navigáció adatforgalmat igényel ,(telenor okos csomag nem számol fel adatot. )
    2.navigációt elindítod és média hangerő.
    3. igo vagy navigont használj offline navigációhoz.
  • masoma
    nemrég vettem egy lg optimus one telefont. lenne pár kérdésem...hogy tudom azt beállítani a google mapson, hogy offline módba egész Budapest látható legyen? ha ez lehetetlen, akkor milyen programot ajánlotok navigációra? hogyan tudom beállítani, hogy a google mapsban hangosan mondja az instrukciókat? egyelőre ennyi előre köszi a segítséget:)
  • ZsirosKenyer
    Szerintem felesleges ekkora felbontás egy ekkora kijelzőre. A galaxy S II felbontása is gyakorlatilag tűéles.

Ráadásul a nagyobb felbontás 2x annyi erőforrást fog használni, tehát hiába a dual 1.5 GHZ, teljesítménye kb ugyanannyi lesz mint az SII-é.

A 4.5" kijelzőre meg kíváncsi leszek. Bár nekem közepesen rövidek az ujjaim, de a 4.3"-nél is néha idegesítő, hogy ha egy kézben fogom a telefont, a képernyő túlsó-felső sarkát már szinte el sem érem, mindig rá kell segítenem a másik kezemmel.
  • MikX
    Nemtudom... mindenesetre ha ez a nexus prime kijön... lehet befektetek egybe.
    Ice Cream sandwitch (4.0)
    Super amoled HD (1280x720)
    HSPA, HSPA+, LTE
    2 magos TI OMAP 4460 1,5Ghz
    1Gb ram

No ez nekem meggyőzően hangzik

De nem állítom, hogy rossz lenne az a HTC, csak azt, hogy ha már veszek újat, elvárom, hogy ne csak a proci legyen gyorsabb, hanem a kijelző is jobb felbontású, és az LTE (4G) hálózat sem elhanyagolható, habár még egy kis idő míg hozzánk is eljut :D
  • PeeTeR
    ezert nem is fogok vitazni rola
  • kifli
    szerintem egy év mulva is elég lesz az egy mag, nézd meg a kétmagosok arányát :)

még mindig dobálják piacra az egymagos telefonokat...
  • MikX
    "mivel egyenlore nincs teljesen kihasznalva a ket magos rendszer" Oké, ez igaz, de én nem 2-3 hónapra keresek új telót, hanem kb 1 évig szeretném használni, és 1 év múlva szerinted elég lesz az 1 mag? Hozzátenném, hogy attól, hogy magasabb órajelen van, nem feltétlen lesz gyorsabb, gondolj bele, pc ipar is miért tért át inkább a több magra, minthogy az órajelet emelték volna? Arról nem is beszélve, hogy 2 maggal a multitasking is több értelmet nyer, mindenképp ez az az irány, ahova kellene fejlődni.
    Persze nem azt mondom, akinek pl első android telója, lehet jó választás lehet egy ilyen, vagy annak, aki nem hosszútávra keres...
    Mindemellett lassan ittvannak a HD felbontású kijelzők, amellett meg külön poén ma kiadni egy 800x480-ast.
  • MikX
    Jobb kijelző, kétmagos proci, 1Giga ram, és jó is lenne. Így sem rossz, kamera jó lehet, De még mindíg inkább Sensation...
  • PeeTeR
    ahogy mondtad is az egy nagyon jo es eros proci. egyaltalan nem akarok vitazni arrol hogy jobb mint a ket magos, vagy rosszabb, mert az esetek tobbsegeben ha valamibol valami ujat csinalnak akkor az tobbnyire jobb is szokott lenni. de gyanitom HTC ugy gondolkodik, mivel egyenlore nincs teljesen kihasznalva a ket magos rendszer, igy egy eros egy magos magasabb mhz -en ketyego proci boven eleg lesz.
  • hzsolt
    erre akartam válaszolni az előbb...
  • hzsolt
    A keepassnak van pc és android kliense is, dropboxszal kombinálva lehet közös a jelszófájl.
  • aate
    töréspróba...? De nem értem dulal cora procik mellett miért efy singlével jön ki (attól még lehet erős ez a proci is ).
  • Vadnokedli
    Amúgy máshol azt látom hogy 4,7" et írnak kijelzőre.

'- Android 2.3.4 Gingerbread
    - 4.7-inch, 480x800 display
    - 1.5GHz single-core MSM8255 (same CPU as Flyer)
    - 768MB of RAM / 16GB of storage '
  • Vadnokedli
    Érdekes, meg miért van betörve, repedve a kijelző? :D
  • Narxis
    need
  • aate
    A tajvani gyártó egy hatalmas méretű mobil bemutatására készül, a modell kódneve HTC Runnymede.
    Érdekessége a 8 megapixeles hátlapi kamerájában rejlik, melyhez egy 28 mm-es, f/2.2-es optika társul, mely akár 60 fps HD videó rögzítésére is alkalmas. Ezzel az ‘apró’ érzékelővel igazán jó minőségű fényképeket készíthetünk. Emellett természetesen az előlapi, 1,3 megapixeles kamera lehetővé teszi, hogy akár videókonferenciát is folytathassunk. A HTC Runnymede mindösszesen 1 cm vastag lesz, s természetesen a Wi-Fi, 3G, Bluetooth és DLNA csatlakozások sem hiányozhatnak belőle. A rendszer alapjául egy egymagos, 1.5 gigahertzes Qualcomm MSM8255-ös processzor szolgál majd. A készülék vásárlói pedig egy Beats fülhallgatót is találnak majd a doboz csomagolásában, annak érdekében hogy minőségi zenei élményt kapjanak a telefonjuktól. Az új eszköz pontos megjelenési dátumát és árát még nem tudjuk, de remélhetőleg még a karácsonyi szezon kezdete előtt a boltok polcaira kerül.