36194
-
#6433 és azt hogy tudom kikapcsolni? Mert nem találtam USB beállitások a teloba. -
#6432 Windows 7 (Lehet) vagy; USB hibakeresés be van kapcsolva. -
#6431 2.3.3 androidos telefont.[Galaxy Ace]-t össze kötöm géppel és nem látja csak tölti. Mi lehet a baj?
A gépen Windows 7 van. -
#6430 Az ACE készülékek isszonyatosan bugosak, kezdetben... Barátnőmnek is állandóan kifagyott a telefonja, szörnyű volt. Akkor, amikor WIFI be volt kapcsolva, stb... Nyugi, NEM egyedi probléma, rengeteg ember szív ezzel. Telefont kell frissíteni, az talán segít rajta egy picit. -
#6429 Igen, mikor vissza akar csatlakozni, akkor nem sikerül, s közben egyfajta loopba kerül.
Olyan, mintha 100%-on kezdené el hajtani a procit, s arra sincs elég erőforrás, hogy a képernyőt fel tudd ébreszteni.Ha a wifit letiltod, akkor jó eséllyel nem fog lefagyni. -
Chris Lowe #6428 Igen, és általában akkor fagyott amikor kimentem a wifi hatósugarából. Ez lehet a gond?
-
#6427 Wifi be van/volt kapcsolva lefagyáskor? -
Chris Lowe #6426 Sziasztok!
Galaxy Ace telóm van egy hete ezalatt vagy 5-ször lefagyott. Most visszavettem a menüoldalakból, mostmár csak 4 oldalnyi progi van fenn, hátha ez a gond.
Viszont amit nem értek az a feladatkezelőben a RAM-kezelő aminél azt nem vágom, hogy a memória törlésekor folyton kiirja, hogy 10-12 alkalmazás bezárva, miközben nem is használok semmilyen alkalmazást, kitörlöm kilépek, lezárom a telót majd 5 perc múlva megint vagy 10 alkalmazás bezárva... Ez mi lehet?
Lehet emiatt fagy? Vagy mert fel volt rakva 6 oldalnyi ilyen-olyan androidmarket-es progi?
,
-
#6425 nálam wifi gond van, ext4 alatt mit értesz?
Eddig cLK verziót próbáltam, de most meglesem a magloaderest is...
(gondlom az a2sd-t, nekem is ext4-re van formázva, de mi a gond vele?)
szerk: magloaderel működik, valszeg valami régi verziót tettem fel mert egy leírás alapján csináltam :)
az ext4-et ellenőrizni hogy tudom? Illetve az elmosodás hol jelentkezik? Mert ezeket én nem tapasztaltam eddig :) -
vg #6424 A trillian pro is nagyon jó! -
xxxpaulxxx #6423 A barátnőmnek van egy Desire-e, aminek elméletileg 512 mb belső memóriája van, de neki a telefon csak 147-ot észlel...
Nem tudjátok ez miért lehet? Van erre valami megoldás esetleg, hogy lássa a maradékot is?:) -
#6422 eleg sok hiabara panaszkodnak, nalad nincs gebasz? (ext4, elmosodas, usb) -
#6421 Köszi! -
#6420 Android market. Van rengeteg alternativa is (eBuddy Messenger )De én a LIve MSN full-t használom . -
#6419 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert én hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz.
Samsung Galaxy Ace GT-S5830 telefonra milyen MSN-t lehet letölteni és honnan?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
-
#6418 HyperDroid-CM7-v3.0.0 kijött, rakom is fel :) -
#6417 próbáld ki olyan ékezetekkel amik balra dőlnek,és nem nagybetűsek... -
#6416 Samsung Ace telefonnal sms-t írva a fogadó fél hosszabb üzenet esetén mindenféle grafikus jeleket kap meg. Ha nem használok ékezetet, akkor jól megy át persze, de szeretnék használni...
Feltettem a Smart Keyboard Pro-t magyar nyelvre állítottam, de ez sem segített ezen.
Van erre valami megoldás ? -
#6415 IFA: kezünkben a Samsung újdonságai
-
#6414 Ezeknél már csak tönkre teszi a hosszú töltés, de úgy is leáll a töltés, hogyha rajta hagyod. Szóval teljesen felesleges(ilyenkor nem tölt semmit már a telefon ha úgy érzékeli 100% on van.) -
#6413 Baromság. -
#6412 Ez hülyeség. Ezeknél az akksiknál már felesleges. -
#6411 Azt mondtak hogy 12orat kell.bent a szervizbe.
-
#6410 Feltöltöd és cső, nem nikkel aksi már. -
ldavid #6409 amíg fel nem tölt -
#6408 Hány órát kell egy új készüléket először tölteni? -
#6407 gyárival 2.2 froyo -
#6406 cudtom rom volt rajta? Mert nekem már volt olyan, hogy az sd-n behalt a fájlrendszer, és sd-vel nem volt hajlandó bekapcsolni.
(Sőt sok romnál írják, hogy ez már orvosolva van) -
#6405 semmi extra program telepítés,kicsi lassulás,én okosan újraindítás,mosoly lefagyása XD
de már megoldódott clear storage-el.minden nullán van.úgy hogy most már tényleg utána nézek valami más romnak :D -
vass17 #6404 Ez csak egyik napról a másikra, vagy valamit próbáltál rajta? -
#6403 üdv!
behalt a htc legendem.bekapcsoláskor lefagy,még a bejelentkező hang bejön meg a htc quietly brilliant felirat de ez ott is marad.csak az aksi kivétellel lehet kikapcsolni.lehet valahogy rootolni a telefont úgy hogy csak számítógépről mindent? -
#6402 Hoppá nem figyeltem, bocs.
Pedig androidot írtam googleba, biztos szerepelt a cikk alján linkként valami reklámban, sorry :D -
#6401 SmartDC - The first DC peer to peer client for Windows Mobile where you can download files!
Majdnem jó! -
#6400 Nincs androidos telóm, de esetleg nézd meg ezt:
link -
#6399 Ez egy nagyon hiányos cikk. A WOL (WakeOnLan) nevű appal lehet ilyet csinálni, de ehhez a számítógép BIOS-ban be kell kapcsolni a "wake on lan" funkciót. Ha belső hálózaton vagy, akkor elég a programnak a gép hálókártyájának a MAC címét megadni és egyből kapcsol is a gép. Külső hálón viszont már router függő, hogy használható-e és azt tényleg szinte típusonként máshogy kell beállítani. A lényeg, hogy mindenképpen hálózati kapcsolat kell hozzá. Vagy wifi, vagy mobilnet előfizetés. Aztán a távoli elérés már egy külön téma...
Viszont nekem is lenne kérdésem: létezik Androidra valamilyen DC++ kliens, amivel lehet letölteni is? -
#6398 Találtam egy-két érdekes cikket, mely azt írja le, hogy az Android-os telefonnal be lehet kapcsolni PCnket. Még nem próbáltam ki, csak cikkeket találtam róla. Az lenne a kérdésem, hogy valaki csinált már ilyet?
Nekem az a bajom, hogy én ezt úgy látom, hogy ahogy a telefon rámegy a Wifire, a gép bekapcsol... Nekem nem így kellene, hanem, hogy én egy kattintással kapcsoljam be a gépet a telefonommal. Valaki tud erre valamilyen megoldást?
Cikkek, amiről beszéltem:
CIKK magyar
CIKK angol videoval -
#6397 amúgy androidos telóm nem volt még, majd kb 1 hónap mulva lesz a vásárlás, lesz sok kérdés:D -
#6396 rendben, tisztában vagyok ezzel nagyjából.
sok telefonom volt, az ilyen féle telókat mindig le tudtam szívni egy nap alatt, ez már csak igy van úgylátszik:) -
ZsirosKenyer #6395 2 napot nálam soha. Minden éjjel töltöm aztán következő nap estére merül le kb 10%-ra.
Akiknek ilyen van mind ugyanezt mondják, de az összes ilyen tudású és ekkora kijelzővel rendelkező teló ilyen,
Egyébként jönnek ki sorra a frissítések és egyre jobban van optimalizálva a fogyi -
#6394 :DDD