36194
-
#6553 Az Apple beperelte a Samsungot és nyert: Ausztráliában, aztán Európában is betiltották bizonyos Samsung-termékek forgalmazását és komoly büntetést helyeztek kilátásba, ha a koreai cég megszegi a tilalmat.
Ezután jött az újabb bomba: kiderült, hogy az Apple hamisított dokumentumok alapján kérte a Galaxy Tab betiltását: a beadvány mellé csatolt fotókon például úgy néz ki a Samsung terméke, ahogy a valóságban sosem. Egyrészt ugye megváltoztatták az oldalak arányát, de még a tablet színét, sőt, a menürendszert is ipadesítették, ami rendkívül kínos, vállalhatatlan része a történetnek. Igazság szerint nem is nagyon értem, hogy vették a bátorságot.
-
#6552 -
#6551 .... -
#6550 kerem a pontomat! -
#6549 Az van neki hidd el, csak összetévesztette az SGS-el -
#6548 lol :) -
#6547 Mikor veszel ajfont Kifli? -
#6546 Igen az , egy projektor távirányító :) -
#6545 Tényleg. -
#6544 Samsung taviranyito -
#6543 Hát...... Ott van rajta hogy samsung...
-
#6542 Ehhez mit szóltok? Aki megmondja mi ez kap egy + pontot segítek nem > i Phone
-
#6541 Mindjárt jön a péksütemény és jól megmagyarázza. Popcorn. -
a Samsung F700-at valójában 2006-ban, az iPhone előtt mutatták be, de az iPhone után került piacra, tehát remekül látszik, hogy nem a Galaxy S volt az első telefon, ahol a Samsung ezt a dizájnvonalat alkalmazta, pláne hogy a Galaxy S dizájnját az iPhone-ról nyúlta volna.... -
#6539 gyáááááááá :DDDDDDDDD -
#6538 Aszem EZ is befér ide, hogy ne tűnjek alma fannak :DD
-
#6537 Köszi a válaszokat, akkor leszedek valami igo szerűséget -
#6536 A GS2?? Tenyleg van valaki annyira balkuki hogy osszekeverje a gombot a kockaval? -
#6535 Hali hogy lehet megoldani hogy a HTC Desire- android 2.3-as mobilom naptára szinkronizálódjon a google naptárammal? mert hiába syncelek nem kerülnek át... valami szerverre felkerülnek mert rom csere után megmaradt. -
#6534 lehet egyszer majd felrakom, de most hogy már jól működik a hyperdroidom, így marad ez (A wifi problémát, mint kiderült én okoztam, pontosabban egy régi verziójú cLK volt feltéve...)
SD ext4-be van gyönyörűen oda pakolja a progikat. Villogás vagy elmosódás volt a gond? mert azzal se találkoztam :)
Launcherbe meg mopst eléggé megbarátkoztam a go launcer ex-el :)
Felraktam a kis barátait (időjárás, sms, dialer, kapcsolók, task mgr és így most tetszik egybe :))
-
#6533 :DSADSAADSADSsdasda -
#6532 majdnem kibírtam hogy ne szólaljak meg :D
de nem bírtam...
Kikapcsolt képernyővel is egész olyan mint azájfon nem? :D:D:DD
-
#6531 igen teljesen testreszabhato. rengeteg tema, icon pack, lockscreen stb van hozza :) -
#6530 múltkor haverom mutatta a GS2 jét, azon is ilyen miui vagy mi volt és teljesen iphone volt az egész kinézetre :D komoly nagyon. -
#6529 komoly cucc :D
valahol már láttam hogy lehet venni.nem olcsó mulatság: D -
#6528 -
#6527 Most így kapásból azt tudom mondani, hogy működik a cucc :)
Hogy a hibák eltűntek e, azt majd 1-2 nap elteltével tudom konstatálni.
Az biztos, hogy kiszínesedett a cucc, szinte mindenhol színes ikonok vannak, nem csak fekete/fehér. A notifycation bar háttere is fekete lett a fehér után meg ott is minden ikon színes.
Most bekapcsoltam a LauncherPro-t, kíváncsi vagyok, hogy az ikonok megint el fognak e tűnni.
Egyelőre gyorsnak is tűnik, mostanában hiába indítottam újra, akkor is tetűsködött a teló. -
#6526 Zsír! Milyen lett? Megszűntek a hibák? -
#6525 gondoltam, csinalok par kepet az uj release -rol, elso bootolas utan semmi nem lett valtoztatva
(NDT MIUI Dev. 27.1)
-
#6524 Fel is tettem. A gyári fostalicska LG Suite semmire sem jó.
De találtam egy linket, ahol van egy segédprogi, amivel kb 2 klikkel 5 perc alatt fent van a szoftverfrissítés, és minden régi dolog (névjegyek, telepített programok, stb) megmarad.
http://logout.hu/bejegyzes/vbalazs1234/gyari_allapot_rom_visszaallitasa/hsz_1-50.html -
#6523 Nem tudod beállítani, netről tölti a térképet azért kell a kapcsolat. -
#6522 Javítva : Google mapsban nincs (online) Offline térkép. valamennyit a memoria megjegyezz Wi-Fi vel érdemes betöltetni útvonal tervezés előtt. De a használathoz szükséges az adat forgalom.
-----------------------
Adatforgalom
a navigáció a tervezés pillanatában letölti az összes szükséges információt. Ezáltal induláskor megtervezhetjük az útvonalat, akár Wi-Fi-n keresztül is (nyilván kültéri hotspotot érdemes használni, hiszen a GPS határozza meg a pozíciónkat). Pár száz kilobyte-tól nagyjából 3MB-ig terjed a letöltött adat mennyisége, attól függően, hogy milyen távolságra tervezünk. Városon belül a pár száz kilobyte-os forgalomra lehet számítani. -
#6521 Google mapsban nincs online térkép ezért kell a kapcsolat, Google navigation is
így működik,(telenor már nem számláza okos tarifánál a G.maps adatokat ) Navigációt olyat használj ami offline térképet használ PL : IGO stb.... -
#6520 Valaki meg tudja mondani, hogy a google maps, miért nem használ GPS kapcsolatot? Vagy hogy a navigáció miért nem tud GPS-en keresztül navigálni, csak ha wifivel kapcsolódtam a nethez? Mit kell letöltenem vagy beállítanom a a 2 programban, hogy ne neten keresztül akarjon adatot lekérni, hanem GPSen keresztül? Illetve hogy letöltse magának a szükséges térképrészleteket az SD kártyára? SE Neo
Kösz! -
#6519 Megnézem, köszi. -
#6518 Szerintem is azokkal csinálja, csak nem sikerült menüből visszavarázsolnom. A mountolást nem próbáltam. -
vass17 #6517 Gondolom csak azokkal a programok tűnnek el, amelyiket az SD kártyára installáltad, vagy nem? Ilyet nálam is csinál néha a 2.2 (igazából csak a widgetekkel). Én úgy szoktam helyrehozni, hogy a Beállítások menüben, az SD/Phone Storage-ben Unmountolom a kártyát, amikor kiíírja, hogy kivehetem, akkor ismét Mount és helyrejön, ez jóval kevesebb idő mint újraindítani. -
#6516 Az előbb utánaolvastam PH!-n és ott azt írták, hogy van már hivatalos 2.3 rá. Megnézhetnéd. -
#6515 2.2-es Android van rajta ... csak nem lehet az ennyire bugos hogy frissítés kelljen ... lehet visszadobom a gyári állapotot. -
vg #6514 Lehet, de nem ajánlatos. Hitelen kikapcsol, a home gombra néha váratlanul képet lop a telefonról... én a 2.3.3-at használom, eddig nem volt ilyesmi mint a 2.3.4-es verzióval.