36194
  • Rage47
    húgomnak is fél éve mondom, hogy kéne frissíteni 2.2-re, akkor frissíttette, mikor már totál sz.r volt a 2.1
    csajoknak nem is adnék okostelefont:)
  • Narxis
    Elvileg minden adat megmarad, de amúgy is szinkronizál a Google acc-al.
  • aate
    Több verzióban dobták piacra ,hozzánk tudtommal csak 2 típus jutott i9023 , meg a i9020 mindkettő SLCD.
    Észak Amerikában kiadtak egy Android 2.3.6 frissítést ami sokaknak hibás működést okozott ezért vissza vonták - majd javítják. Van egy buid szám GRJ9, - meg a GRJ22 ez is más készülékenként és mindkettő más frissítést tartalmazz.
  • aate
    Bocs akkor elértettem. azt értettem van e különbség. De létezik :

Display

4.0" WVGA (480x800)
    Contour Display with curved glass screen
    Super AMOLED
    235 ppi
    Capacitive touch sensor
    Anti-fingerprint display coating

t
  • kifli
    1. me lány
    2. nem érdekli, szerintem ő asetudja milyen verzió van rajta :D

Amúgy a frissítés során tűnnek el valamiféle adatatok a telefonról?
  • jazzy
    Kaptam most 3 postot aminek nincs köze a kérdéshez :)

A kérdésem az volt, hogy szerintem a Nexus S SLcd és Amoled kijelzővel létezik, Super Amoleddel nem.
  • aate
    Az SLCD-ről még annyit, hogy ez is a TFT LCD-k közeli rokona, tehát plusz háttérvilággítással felszerelt aktív-mátrixos folyadékkristályos panel. Ellenben az AMOLED csupán - ahogy a neve is utal rá- önálló LED-ekből áll, amely maga a fényforrás is egyben. Jobb a betekintési szöge, kevesebb energiát használ fel.
  • aate
    Bocsi ez nem az S LCD -Samoled teszt volt itt a másik teszt
  • aate
    S Amoled meg az Slcd más,( meg van sima Amoled... itt egy teszt
    A Sony szerint a fényereje ugyan az csak az SLCD takarékosabb....mások szerint rosszabb...
  • jazzy
    Tudomásom szerint Amoled és Slcd, nem S Amoled, biztos ez?
  • aate
    Hát majd elválik...lesz- e napra kész támogatás. :) ez a nemrég kiadott 2.3.6 sem tudom mire véljem ,bár közben kiderítettem 3 féle nexus s-t hoztak forgalomba. S Amoled, Slcd. i9023 , meg egy Slcd i9020A + flash és DivX támogatás.
  • [HUN]FaTaL
    Aham, szóval nem jól írják. Ennek a hivatalos neve: Sony Ericsson Xperia Mini pro, elhagyták az x10-et.

Szóval én erről beszéltem, nem a régi x10ről :)

Annyiba kerül mint a defy, a billentyűzet nélküli mini meg mégolcsóbb.
  • Narxis
    Solten itt azt írta nem rég, hogy a Google nem akar beleavatkozni a Motorola Mobility eddig megszokott életébe, ergo nem fognak most frissítési lázba kezdeni, az meg pénzügyi öngyilkosság lenne ha a Defy+ megjelenése előtt vagy nem sokkal utána kidobnák a GB-t Defy-re, szerintem pl. majd az Ice Cream Sandwichet is 1 év múlva kapja meg a Defy+ ha megkapja, ahogy azt megszokhattuk más készülékek esetében is már a Motorolánál, nem csak a Defy-vel szívóztak, a Milestone-nál is volt valami felháborodás vagy egy másik készüléknél, lehet a nevét keverem de tuti Motorola volt.

Őszintén szólva a Nexus-nál nincs jobban támogatott teló. Aki nem akar főzött ROM-okkal naprakész lenni Androidból az válassza azt.
  • aate
    itt néztem
  • [HUN]FaTaL
    Pro 2? Én ilyenről még nem hallottam.

Van x10 mini meg sima mini (ezt jelölik sok helyen x10 mini pro 2-nek, tévesen). 3" szvsz nem olyan kicsi.

Meg van Xperia Pro, de azt nálunk még nem láttam sehol.
  • aate
    ,,minivel / mini proval mi gondod van" Nekem semmi :P De talán kicsit kicsi....A pro 2 az már igen.
  • 5c0rp330n
    en 80k-ert vettem az s-t januarban, mondjuk hasznalt volt, de gyakorlatilag kb uj. hasznaltan most sztem 60k-ert is kapsz mar, aminel nem is lehet sokkal olcsobb az ace..
  • [HUN]FaTaL
    Igen?

Van rá hivatalos magyar nyelv (ez annyira nem érdekes) meg gingerbread? Hol? Mert én nem tudok róla, csak annyit tudok, hogy anyáznak a defy tulajok (aki nem rak romokat).
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem, hogy a régi Defyre lesz support. Szerintem csak bekebelezte a Google a Motorolát a szabadalmak miatt, nincs vele konkrét terve.

A minivel / mini proval mi gondod van? A felbontása ugyanakkora mint az acenak, kisebb a kijelző az igaz, viszont sokkal combosabb a vas és a pron van fizikai billentyűzet is.
  • Vadnokedli
    Tévedés, már supportolják. Most jöttek a frissítések nem rég.
  • aate
    Nincs support... most vették meg a céget , majd lesz :) A Nexus nem rossz választás :) :) :)
  • HTS s3rg1nh00
    na mondom ha szóba kerültek az árak,megnézem a Desire S-t...4 ezerrel olcsóbban vettem,mint amennyit most kéne adnom érte(81 volt:))
  • aate
  • [HUN]FaTaL
    Defyre meg support nincs.

Inkább egy Nexus S bár az picit borsosabb, vagy Xperia Mini Pro.
  • Vadnokedli
    Defy+ inkább :D
  • aate
    Szolgáltatónál Acet -t esetleg érdemes venni, de függetlenül közel kb 55 ezerért....a 2 GB memória úgyis. kevés lesz kell majd egy nagyobb, az is pár ezres +ban. Én biztos nem vennék....akkor már inkább egy Defy
  • Vadnokedli
    75-80 ezer Galaxy S - Ace 52-58 (bár én ennyiért meg nem venném az ace-t.)
    Még "anno" 114 ért vettem az SGS-t
  • 5c0rp330n
    no offense, de sztem ace-t venni az egyik legnagyobb faszsag manapsag. batyam anno vett egyet, en mar akkor is mondtam neki, hogy s-t vegyen, de nem hallgatott ram, valami olyasmi volt a fo indok h az s kijelzoje mar tul nagy lenne. miutan megvette, melletettem az s-t, meg aznap vissza akarta vinni az ace-t, 1 heten belul eladta, es vett egy s-t. ahhoz kepest, hogy 1-2 tizezer forint van csak koztuk arban, az s szerintem siman ketszer annyit er, a kijelzoje onmagaban megeri a felarat.
  • Falkon
    Megroot-oltam a telot, és a Titanium Back azt írja hogy szabad ROM, 10mb. Ha felrakok egy főzött Rom-ot, akkor gyorsabb lesz a teló? Lassan rakja le, hívás után. Mintha lefagyna.

Előre is köszi!
  • Narxis
    Mé nem frissíti tesód?
  • kifli
    tesómnak van, szerinte jó. Nekem fogásra kicsit gagyinak érződik (könnyű, nagyon műanyag)

De egy teljesen jól használhat kis telefon, 2.2 van tesómén...
  • Chris Lowe
    Én most vettem(pénteken) a T-nél és 2.3.3 van rajta. 30pénz volt annyit megért, de szvsz nem egy iphone4... Picit akadozik, aztán lehet sok progit raktam fel és az a gond....fene tudja.
  • JaSoN HuNTeR #6361
    Sziasztok.

Nah eladtam az Iphonem és rendeltem egy Ace-t.
    Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek az Aceről, kinek van?
    Melyik a legfrissebb szoftver rá?
  • kifli
    Volt a kezembe már s2 és sensation is, nekem nem hiányzott :)
  • jazzy
    SAmoled Plus, Nuff said :)
  • kifli
    én htc kétmagosát venném a sensation-t.

A teljesítményben az s2 jobb, mondjuk még mindig nem értem minek, mert a legtöbb új telefon, még mindig 1 magal jön, így a 2 mag kihasználása kb 2-3 év mulva lesz alap.

Viszont htc fogásra, anyaghasználatra és szerintem kinézetre is jobb :)

Nameg az olyan előnyöket, hogy htc sense nem is említettem :)
    A samsung launchere elbújhat mellette.
  • oneal1
    megkérdezhetem mennyit bír a telód akksija?

tudom hogy sokmindentől függ:D Engem az érdekel ha netezel rajta, emaleket is nézed, kis játék stb.

2 napot kibírja?
  • oneal1
    köszi:D
  • xxxpaulxxx
    Többnyire akinek a nevénél látod:D (pl pont Zsíroskenyér)
  • oneal1
    köszi!

Használ esetleg innen valaki ilyet?