36194
-
#6393 húgomnak is fél éve mondom, hogy kéne frissíteni 2.2-re, akkor frissíttette, mikor már totál sz.r volt a 2.1
csajoknak nem is adnék okostelefont:) -
#6392 Elvileg minden adat megmarad, de amúgy is szinkronizál a Google acc-al. -
#6391 Több verzióban dobták piacra ,hozzánk tudtommal csak 2 típus jutott i9023 , meg a i9020 mindkettő SLCD.
Észak Amerikában kiadtak egy Android 2.3.6 frissítést ami sokaknak hibás működést okozott ezért vissza vonták - majd javítják. Van egy buid szám GRJ9, - meg a GRJ22 ez is más készülékenként és mindkettő más frissítést tartalmazz. -
#6390 Bocs akkor elértettem. azt értettem van e különbség. De létezik :
Display
4.0" WVGA (480x800)
Contour Display with curved glass screen
Super AMOLED
235 ppi
Capacitive touch sensor
Anti-fingerprint display coating
t -
#6389 1. me lány
2. nem érdekli, szerintem ő asetudja milyen verzió van rajta :D
Amúgy a frissítés során tűnnek el valamiféle adatatok a telefonról? -
#6388 Kaptam most 3 postot aminek nincs köze a kérdéshez :)
A kérdésem az volt, hogy szerintem a Nexus S SLcd és Amoled kijelzővel létezik, Super Amoleddel nem. -
#6387 Az SLCD-ről még annyit, hogy ez is a TFT LCD-k közeli rokona, tehát plusz háttérvilággítással felszerelt aktív-mátrixos folyadékkristályos panel. Ellenben az AMOLED csupán - ahogy a neve is utal rá- önálló LED-ekből áll, amely maga a fényforrás is egyben. Jobb a betekintési szöge, kevesebb energiát használ fel. -
#6386 Bocsi ez nem az S LCD -Samoled teszt volt itt a másik teszt -
#6385 S Amoled meg az Slcd más,( meg van sima Amoled... itt egy teszt
A Sony szerint a fényereje ugyan az csak az SLCD takarékosabb....mások szerint rosszabb... -
#6384 Tudomásom szerint Amoled és Slcd, nem S Amoled, biztos ez? -
#6383 Hát majd elválik...lesz- e napra kész támogatás. :) ez a nemrég kiadott 2.3.6 sem tudom mire véljem ,bár közben kiderítettem 3 féle nexus s-t hoztak forgalomba. S Amoled, Slcd. i9023 , meg egy Slcd i9020A + flash és DivX támogatás. -
#6382 Aham, szóval nem jól írják. Ennek a hivatalos neve: Sony Ericsson Xperia Mini pro, elhagyták az x10-et.
Szóval én erről beszéltem, nem a régi x10ről :)
Annyiba kerül mint a defy, a billentyűzet nélküli mini meg mégolcsóbb. -
#6381 Solten itt azt írta nem rég, hogy a Google nem akar beleavatkozni a Motorola Mobility eddig megszokott életébe, ergo nem fognak most frissítési lázba kezdeni, az meg pénzügyi öngyilkosság lenne ha a Defy+ megjelenése előtt vagy nem sokkal utána kidobnák a GB-t Defy-re, szerintem pl. majd az Ice Cream Sandwichet is 1 év múlva kapja meg a Defy+ ha megkapja, ahogy azt megszokhattuk más készülékek esetében is már a Motorolánál, nem csak a Defy-vel szívóztak, a Milestone-nál is volt valami felháborodás vagy egy másik készüléknél, lehet a nevét keverem de tuti Motorola volt.
Őszintén szólva a Nexus-nál nincs jobban támogatott teló. Aki nem akar főzött ROM-okkal naprakész lenni Androidból az válassza azt. -
#6380 itt néztem -
#6379 Pro 2? Én ilyenről még nem hallottam.
Van x10 mini meg sima mini (ezt jelölik sok helyen x10 mini pro 2-nek, tévesen). 3" szvsz nem olyan kicsi.
Meg van Xperia Pro, de azt nálunk még nem láttam sehol. -
#6378 ,,minivel / mini proval mi gondod van" Nekem semmi :P De talán kicsit kicsi....A pro 2 az már igen. -
#6377 en 80k-ert vettem az s-t januarban, mondjuk hasznalt volt, de gyakorlatilag kb uj. hasznaltan most sztem 60k-ert is kapsz mar, aminel nem is lehet sokkal olcsobb az ace.. -
#6376 Igen?
Van rá hivatalos magyar nyelv (ez annyira nem érdekes) meg gingerbread? Hol? Mert én nem tudok róla, csak annyit tudok, hogy anyáznak a defy tulajok (aki nem rak romokat). -
#6375 Nem hiszem, hogy a régi Defyre lesz support. Szerintem csak bekebelezte a Google a Motorolát a szabadalmak miatt, nincs vele konkrét terve.
A minivel / mini proval mi gondod van? A felbontása ugyanakkora mint az acenak, kisebb a kijelző az igaz, viszont sokkal combosabb a vas és a pron van fizikai billentyűzet is. -
#6374 Tévedés, már supportolják. Most jöttek a frissítések nem rég. -
#6373 Nincs support... most vették meg a céget , majd lesz :) A Nexus nem rossz választás :) :) :) -
#6372 na mondom ha szóba kerültek az árak,megnézem a Desire S-t...4 ezerrel olcsóbban vettem,mint amennyit most kéne adnom érte(81 volt:)) -
#6371 -
#6370 Defyre meg support nincs.
Inkább egy Nexus S bár az picit borsosabb, vagy Xperia Mini Pro. -
#6369 Defy+ inkább :D -
#6368 Szolgáltatónál Acet -t esetleg érdemes venni, de függetlenül közel kb 55 ezerért....a 2 GB memória úgyis. kevés lesz kell majd egy nagyobb, az is pár ezres +ban. Én biztos nem vennék....akkor már inkább egy Defy -
#6367 75-80 ezer Galaxy S - Ace 52-58 (bár én ennyiért meg nem venném az ace-t.)
Még "anno" 114 ért vettem az SGS-t -
#6366 no offense, de sztem ace-t venni az egyik legnagyobb faszsag manapsag. batyam anno vett egyet, en mar akkor is mondtam neki, hogy s-t vegyen, de nem hallgatott ram, valami olyasmi volt a fo indok h az s kijelzoje mar tul nagy lenne. miutan megvette, melletettem az s-t, meg aznap vissza akarta vinni az ace-t, 1 heten belul eladta, es vett egy s-t. ahhoz kepest, hogy 1-2 tizezer forint van csak koztuk arban, az s szerintem siman ketszer annyit er, a kijelzoje onmagaban megeri a felarat. -
#6365 Megroot-oltam a telot, és a Titanium Back azt írja hogy szabad ROM, 10mb. Ha felrakok egy főzött Rom-ot, akkor gyorsabb lesz a teló? Lassan rakja le, hívás után. Mintha lefagyna.
Előre is köszi! -
#6364 Mé nem frissíti tesód? -
#6363 tesómnak van, szerinte jó. Nekem fogásra kicsit gagyinak érződik (könnyű, nagyon műanyag)
De egy teljesen jól használhat kis telefon, 2.2 van tesómén... -
Chris Lowe #6362 Én most vettem(pénteken) a T-nél és 2.3.3 van rajta. 30pénz volt annyit megért, de szvsz nem egy iphone4... Picit akadozik, aztán lehet sok progit raktam fel és az a gond....fene tudja. -
#6361 Sziasztok.
Nah eladtam az Iphonem és rendeltem egy Ace-t.
Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek az Aceről, kinek van?
Melyik a legfrissebb szoftver rá? -
#6360 Volt a kezembe már s2 és sensation is, nekem nem hiányzott :) -
#6359 SAmoled Plus, Nuff said :) -
#6358 én htc kétmagosát venném a sensation-t.
A teljesítményben az s2 jobb, mondjuk még mindig nem értem minek, mert a legtöbb új telefon, még mindig 1 magal jön, így a 2 mag kihasználása kb 2-3 év mulva lesz alap.
Viszont htc fogásra, anyaghasználatra és szerintem kinézetre is jobb :)
Nameg az olyan előnyöket, hogy htc sense nem is említettem :)
A samsung launchere elbújhat mellette. -
#6357 megkérdezhetem mennyit bír a telód akksija?
tudom hogy sokmindentől függ:D Engem az érdekel ha netezel rajta, emaleket is nézed, kis játék stb.
2 napot kibírja? -
#6356 köszi:D -
xxxpaulxxx #6355 Többnyire akinek a nevénél látod:D (pl pont Zsíroskenyér) -
#6354 köszi!
Használ esetleg innen valaki ilyet?