36194
  • desigo
    nice
  • Solten
  • PeeTeR
    PrimeHD
  • Narxis
    Need!!!
  • PeeTeR
  • aate

Érkezik a Google Nexus Prime HD képernyővel és bivalyerős processzorra :l
    - Operációs rendszer: Android Ice cream sandwich 4.0
    - hatalmas Super AMOLED + képernyő HD felbontással (1280x800) és 4.65" képernyőmérettel
    - 1.5 GHz-es Exynos processzor dupla maggal
    - 8.8 mm vékony fém készülékház görbített üvegfelülettel
    - 4G LTE technológia
    - 1 GB RAM
    - 1080p felbontású (Full HD) videófelvétel
    - Hátlapi 5 megapixeles kamera (elől 1 mpixeles)
  • aate
    Galaxy Ace frissítése leírásOdinnal
  • Narxis
    Tedd fel odinnal, fingom nincs mi az de itt sokszor írták. :D
  • oneal1
    kies ben próbáltam frissíteni de mikor elkezdődik a frissítés kidob ismeretlen hibával.

van valami orvosság?
  • aate
    Nincs valakinek működő Asphalt 5 (6 ) megoldása ( nexus galasy S-re ) ? Mindig kidob a betöltés után.
  • oneal1
    galaxy ace-t hogy tudok frissíteni a legfrissebb verzióra?
    segitene valaki akinek van türelme? nem értek ehez az androidhoz még:D
  • vg
    Nem találkoztam ilyen hibákkal. Kizárásos alapon arra tudok gondolni, hogy a tiéd egy régi bulild...
  • rage
    Szerinted ezzel az sms-es problémával lehet kezdeni valamit ?
    Biztosan nem beállítási probléma, hiszen akkor sosem menne el, most viszont mindig kétszer rá kell bökni, hogy küldje már el végre...
  • vg
    Érdekes. Megnéztem azt a bulid (BUKPE) verziót ami neked van, és a samfirmware.com oldalon nincs olyan, viszont van friss augusztusi 2.3.4 verzió. Majd kipróbálom.
  • Vadnokedli
    1300mAh-s külső S2 höz, tud valaki ilyet olcsóbban?
  • rage
    Azért tud fura dolgokat ez a 2.3
    Előbb felhívtak, csörgött, ugyanakkor nem kapcsolt be a kijelző.
    Gombbal kellett bekacsolni, utána látom, hogy ki hívott, s fel tudtam venni.

Mondtam neki, hívjon már fel újra
    Most egyből bekapcsolt a kijelző, viszont valamiért nem az egyedi csengőhangot kezdte játszani ami névjegye alá be van állítva, hanem az alapbeállítottat.
    Ezt most miért ?

A másik pedig az sms.
    Néha (nem mindig) azt csinálja, hogy küldök egy sms-t, s azonnal visszaírja, hogy sikertelen.
    Újraküldés - sikertelen. Majd ismét újraküldés - s most elmegy.
    Ezek után már minden sms elmegy egyből.

Ilyenek a 2.2-vel nem fordultak elő egyszer sem.
  • Vadnokedli
    Galaxy S2 LTE nek mennyi lesz az ára? Vagy Galaxy Note-nak?
  • aate
    Kipróbáltam a telefonon a Skype videotelefont és kiválóan működik.
  • vg
    Nekem XWKPO, de nem Kies-el tettem fel. Ja, nálam is annyi, de az 1,5 másodperc is sok. Szerintem.
  • rage
    Viszont ezt meg már régebben szerettem volna megkérdezni:

Rengetegen érdeklődnek, hogyan kell egyéni csengőhangot beállítani.
    Több helyen le van írva, hogy hozzunk létre a kártyán ilyen-olyan mappákat, másoljuk be oda a zenéket, stb.

Nálam ez úgy működik, hogy névjegy szerkesztése - csengőhang - hang - itt látja a kártya media mappájába bedobált összes mp3-at - kiválasztom és kész, működik is

Gondolom, mindenkinél így, ilyen egyszerűen kellene ennek működnie, nem?
    Már az eredeti 2.2-vel is így volt.
  • rage
    Kipróbáltam amit írtál, nálam nincs különbség időben az eddigiekhez képest.
    Olyan 1,5 mp volt eddig is, most is annyi.
    Olvastam, hogy valakiknél a fotókat cseszi el, itt sem láttam problémát egy próba után.

A Build nálam Gingerbread.BUKPE
  • ba32107
    Próbáltam, de ott csak egyféle percdíjat lehet megadni.
  • Rage47
    Droidstats
  • vg
    "Nagy különbséget eddig nem vettem észre."

Én csak azt vettem észre, hogy a közelítés érzékelő nagyon lassú lett 2.3.3 alatt. Úgy értem, mikor befejezem a hívást, és elveszem a telefont a fülemtől, akkor várnom kell sokat(másodpercek) mire bekapcsol a kijelző. Ez a 2.2 alatt nem ilyen volt, ott azonnal bekapcsolt. Ez egy kicsit bosszantó.
  • LoSA
    Lol
  • ba32107
    Milyen hívás és sms számláló appot tudtok ajánlani? Találtam jó párat... nekem igazából olyan kéne, amiben be lehet állítani a hívások költségét (30-as, 20-as, 70-esre külön külön), és számlálja az összesítőt havonta (hogy tudjam mennyit beszélek le). Van ilyen? Hasonlót találtam, de ott nem lehet megadni többféle árazást.
  • rage
    S5830XWKP6 / Kernel 2.6.35.7

Ez lett az új verzió.
  • rage
    Nagy különbséget eddig nem vettem észre.
    Picit mások az ikonok, a kamera felbontása lett 640*480, eddig is jól működött minden, remélem, ezek után is jól fog :-)
  • PeeTeR
    miert ne erdekelne :) engem spec pont nem erint de eleg sok Samsung tulaj van ahogy neztem :)
  • rage
    Nem tudom érdekel-e valakit ilyen info, de a mai napon a Vodafone előfizetésű Samsung Ace telefonomra a Kies végre felajánlotta a frissítést (csak XP alatt, WIN7 alatt azt írta, nem frissíthető)

A frissítés rendben lezajlott, minden adat megmaradt, s immár 2.3.3 a verzió.
  • Neoncsoves
    hát ahogy halad az idő biztos kifejlesztenek majd egy direkt oktatásra tervezett táblát, amin csak a sulihoz szükséges dolgok lennének fent és csak azok működnének (custom oprendszer, zárt forráskóddal), lenne mondjuk egy Office, stb. a tanárnak lenne egy ilyen wifi-s vagy BT-s jeladója amiben lenne egy kis vinyó vagy egy nagyobb SD kártya amire a kellő anyagot feltöltik, etc.

igazából androiddal is megvalósítható lenne, de ebből úgyis az lenne hogy a diák meghekkelné a renCert azt facebookozna egész nap :)
  • Neoncsoves
    hejhó. nem igazán android kérdés, de bajban vagyok, mivel a második samu fülesem vezetéke tört meg, a bal oldali része vagy működik vagy nem.

valamilyen módon ki lehetne küszöbölni hogy a következő fülhallgatóm vezetéke ne törjön el 3 nap után? :) zsebembe van a telefon, igazából fingom sincs hova máshova rakhatnám miközben zenét hallgatok
  • kifli
    majd ha nem lehet már más telefont kapni :D
    Bár lehet akkor sem :DDD

A képre meg: ipari kémkedés
  • benőmenő
    Tőlem jövőre be is lehetne vezetni, elvégre 2011-et írunk, de pl. a sulim melletti általános iskolában, még mindig manuálisan csenget a portás bácsi/néni, pedig egy megyeszékhely egyik városközponthoz közeli iskolájáról van szó. Még hogy tablet mindenkinek
  • Rage47
    ja, e-ink már jó lenne:)
    de itt lassan papírra meg cerkára sem lesz pénz...
  • Solten
    A celnak boven megfelelne egy e-inkes tablet is. Kapacitiv cerkaval. Mondjuk a lurko hozzajuthatna olcsobban (allami tamogatas), na jo bilibe log a kezunk, Magyarorszag nem Japan vagy Del Korea :D De vegul is ez nem sci-fi.
  • Rage47
    tábla pc-n nem olyan kellemes az olvasás...
    ne wifizzen a diák suliban, így is mindegyik facebookozik egész nap.
  • zoliii
    Ezek a tábla pc-k, diákoknak tök jó lenne! Nem kéne iskola táska, sok felesleges tankönyv, amit úgy sem fog kinyitni :D Talán még olcsóbb is lenne. Skypon még telefonálni is tudna a diák, ha van a suliban nyílt wifi! :D Sd kártyán lenének a tankönyvek. Sokat nézem a Discoveryn a kütyüparádét! :D
  • Solten
    Elérhető a Google Goggles 1.6

• aate
    Természetesen Apple módon, itt is erősen photoshopolt képeket csatoltak a beadványban, illetve nyilván nem a kezdőképernyő látszik, hanem az app drawer. Ami, mint tudjuk cserélhető Androidon.
    Ami számomra furcsa, hogy a formatervezési mintaoltalomban leírtaknak egyik készülék sem felel meg.

Mik a mintaoltalomban kiemelt jellegzetességek?

(i) egy négyszögletes termék, négy lekerekített sarokkal
    (ii) egy sima, tiszta felszíni felület, amely a termék előoldalán található
    (iii) egy látható fémkeret, amely a sima tiszta felszíni felületet határolja
    (iv) egy képernyő, amely a tiszta felszíni felület alatt központosítva található
    (v) a tiszta felszíni felület alatt a képernyő egyértelmű, semleges lehatárolása minden oldalról
    (vi) ha a termék be van kapcsolva, színes ikonok jelennek meg a képernyőn.

Egyetlen Samsung Galaxy családtagon sincs fémkeret. A Samsung egyáltalán nem használ fémet, a Galaxy család borításához. Márpedig ettől kezdve nem értem, hogy miről beszélünk.