36194
-
#6593 nice -
#6592 -
#6591 PrimeHD -
#6590 Need!!! -
#6589 -
Érkezik a Google Nexus Prime HD képernyővel és bivalyerős processzorra :l
- Operációs rendszer: Android Ice cream sandwich 4.0
- hatalmas Super AMOLED + képernyő HD felbontással (1280x800) és 4.65" képernyőmérettel
- 1.5 GHz-es Exynos processzor dupla maggal
- 8.8 mm vékony fém készülékház görbített üvegfelülettel
- 4G LTE technológia
- 1 GB RAM
- 1080p felbontású (Full HD) videófelvétel
- Hátlapi 5 megapixeles kamera (elől 1 mpixeles) -
#6587 Galaxy Ace frissítése leírásOdinnal -
#6586 Tedd fel odinnal, fingom nincs mi az de itt sokszor írták. :D -
#6585 kies ben próbáltam frissíteni de mikor elkezdődik a frissítés kidob ismeretlen hibával.
van valami orvosság? -
#6584 Nincs valakinek működő Asphalt 5 (6 ) megoldása ( nexus galasy S-re ) ? Mindig kidob a betöltés után. -
#6583 galaxy ace-t hogy tudok frissíteni a legfrissebb verzióra?
segitene valaki akinek van türelme? nem értek ehez az androidhoz még:D -
vg #6582 Nem találkoztam ilyen hibákkal. Kizárásos alapon arra tudok gondolni, hogy a tiéd egy régi bulild... -
#6581 Szerinted ezzel az sms-es problémával lehet kezdeni valamit ?
Biztosan nem beállítási probléma, hiszen akkor sosem menne el, most viszont mindig kétszer rá kell bökni, hogy küldje már el végre... -
vg #6580 Érdekes. Megnéztem azt a bulid (BUKPE) verziót ami neked van, és a samfirmware.com oldalon nincs olyan, viszont van friss augusztusi 2.3.4 verzió. Majd kipróbálom. -
#6579 1300mAh-s külső S2 höz, tud valaki ilyet olcsóbban? -
#6578 Azért tud fura dolgokat ez a 2.3
Előbb felhívtak, csörgött, ugyanakkor nem kapcsolt be a kijelző.
Gombbal kellett bekacsolni, utána látom, hogy ki hívott, s fel tudtam venni.
Mondtam neki, hívjon már fel újra
Most egyből bekapcsolt a kijelző, viszont valamiért nem az egyedi csengőhangot kezdte játszani ami névjegye alá be van állítva, hanem az alapbeállítottat.
Ezt most miért ?
A másik pedig az sms.
Néha (nem mindig) azt csinálja, hogy küldök egy sms-t, s azonnal visszaírja, hogy sikertelen.
Újraküldés - sikertelen. Majd ismét újraküldés - s most elmegy.
Ezek után már minden sms elmegy egyből.
Ilyenek a 2.2-vel nem fordultak elő egyszer sem. -
#6577 Galaxy S2 LTE nek mennyi lesz az ára? Vagy Galaxy Note-nak? -
#6576 Kipróbáltam a telefonon a Skype videotelefont és kiválóan működik. -
vg #6575 Nekem XWKPO, de nem Kies-el tettem fel. Ja, nálam is annyi, de az 1,5 másodperc is sok. Szerintem. -
#6574 Viszont ezt meg már régebben szerettem volna megkérdezni:
Rengetegen érdeklődnek, hogyan kell egyéni csengőhangot beállítani.
Több helyen le van írva, hogy hozzunk létre a kártyán ilyen-olyan mappákat, másoljuk be oda a zenéket, stb.
Nálam ez úgy működik, hogy névjegy szerkesztése - csengőhang - hang - itt látja a kártya media mappájába bedobált összes mp3-at - kiválasztom és kész, működik is
Gondolom, mindenkinél így, ilyen egyszerűen kellene ennek működnie, nem?
Már az eredeti 2.2-vel is így volt. -
#6573 Kipróbáltam amit írtál, nálam nincs különbség időben az eddigiekhez képest.
Olyan 1,5 mp volt eddig is, most is annyi.
Olvastam, hogy valakiknél a fotókat cseszi el, itt sem láttam problémát egy próba után.
A Build nálam Gingerbread.BUKPE -
ba32107 #6572 Próbáltam, de ott csak egyféle percdíjat lehet megadni. -
#6571 Droidstats -
vg #6570 "Nagy különbséget eddig nem vettem észre."
Én csak azt vettem észre, hogy a közelítés érzékelő nagyon lassú lett 2.3.3 alatt. Úgy értem, mikor befejezem a hívást, és elveszem a telefont a fülemtől, akkor várnom kell sokat(másodpercek) mire bekapcsol a kijelző. Ez a 2.2 alatt nem ilyen volt, ott azonnal bekapcsolt. Ez egy kicsit bosszantó. -
#6569 Lol -
ba32107 #6568 Milyen hívás és sms számláló appot tudtok ajánlani? Találtam jó párat... nekem igazából olyan kéne, amiben be lehet állítani a hívások költségét (30-as, 20-as, 70-esre külön külön), és számlálja az összesítőt havonta (hogy tudjam mennyit beszélek le). Van ilyen? Hasonlót találtam, de ott nem lehet megadni többféle árazást. -
#6567 S5830XWKP6 / Kernel 2.6.35.7
Ez lett az új verzió. -
#6566 Nagy különbséget eddig nem vettem észre.
Picit mások az ikonok, a kamera felbontása lett 640*480, eddig is jól működött minden, remélem, ezek után is jól fog :-) -
#6565 miert ne erdekelne :) engem spec pont nem erint de eleg sok Samsung tulaj van ahogy neztem :) -
#6564 Nem tudom érdekel-e valakit ilyen info, de a mai napon a Vodafone előfizetésű Samsung Ace telefonomra a Kies végre felajánlotta a frissítést (csak XP alatt, WIN7 alatt azt írta, nem frissíthető)
A frissítés rendben lezajlott, minden adat megmaradt, s immár 2.3.3 a verzió. -
Neoncsoves #6563 hát ahogy halad az idő biztos kifejlesztenek majd egy direkt oktatásra tervezett táblát, amin csak a sulihoz szükséges dolgok lennének fent és csak azok működnének (custom oprendszer, zárt forráskóddal), lenne mondjuk egy Office, stb. a tanárnak lenne egy ilyen wifi-s vagy BT-s jeladója amiben lenne egy kis vinyó vagy egy nagyobb SD kártya amire a kellő anyagot feltöltik, etc.
igazából androiddal is megvalósítható lenne, de ebből úgyis az lenne hogy a diák meghekkelné a renCert azt facebookozna egész nap :) -
Neoncsoves #6562 hejhó. nem igazán android kérdés, de bajban vagyok, mivel a második samu fülesem vezetéke tört meg, a bal oldali része vagy működik vagy nem.
valamilyen módon ki lehetne küszöbölni hogy a következő fülhallgatóm vezetéke ne törjön el 3 nap után? :) zsebembe van a telefon, igazából fingom sincs hova máshova rakhatnám miközben zenét hallgatok -
#6561 majd ha nem lehet már más telefont kapni :D
Bár lehet akkor sem :DDD
A képre meg: ipari kémkedés -
#6560 Tőlem jövőre be is lehetne vezetni, elvégre 2011-et írunk, de pl. a sulim melletti általános iskolában, még mindig manuálisan csenget a portás bácsi/néni, pedig egy megyeszékhely egyik városközponthoz közeli iskolájáról van szó. Még hogy tablet mindenkinek -
#6559 ja, e-ink már jó lenne:)
de itt lassan papírra meg cerkára sem lesz pénz... -
#6558 A celnak boven megfelelne egy e-inkes tablet is. Kapacitiv cerkaval. Mondjuk a lurko hozzajuthatna olcsobban (allami tamogatas), na jo bilibe log a kezunk, Magyarorszag nem Japan vagy Del Korea :D De vegul is ez nem sci-fi. -
#6557 tábla pc-n nem olyan kellemes az olvasás...
ne wifizzen a diák suliban, így is mindegyik facebookozik egész nap. -
#6556 Ezek a tábla pc-k, diákoknak tök jó lenne! Nem kéne iskola táska, sok felesleges tankönyv, amit úgy sem fog kinyitni :D Talán még olcsóbb is lenne. Skypon még telefonálni is tudna a diák, ha van a suliban nyílt wifi! :D Sd kártyán lenének a tankönyvek. Sokat nézem a Discoveryn a kütyüparádét! :D -
#6555 Elérhető a Google Goggles 1.6
-
#6554 Természetesen Apple módon, itt is erősen photoshopolt képeket csatoltak a beadványban, illetve nyilván nem a kezdőképernyő látszik, hanem az app drawer. Ami, mint tudjuk cserélhető Androidon.
Ami számomra furcsa, hogy a formatervezési mintaoltalomban leírtaknak egyik készülék sem felel meg.
Mik a mintaoltalomban kiemelt jellegzetességek?
(i) egy négyszögletes termék, négy lekerekített sarokkal
(ii) egy sima, tiszta felszíni felület, amely a termék előoldalán található
(iii) egy látható fémkeret, amely a sima tiszta felszíni felületet határolja
(iv) egy képernyő, amely a tiszta felszíni felület alatt központosítva található
(v) a tiszta felszíni felület alatt a képernyő egyértelmű, semleges lehatárolása minden oldalról
(vi) ha a termék be van kapcsolva, színes ikonok jelennek meg a képernyőn.
Egyetlen Samsung Galaxy családtagon sincs fémkeret. A Samsung egyáltalán nem használ fémet, a Galaxy család borításához. Márpedig ettől kezdve nem értem, hogy miről beszélünk.