104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #5697 Barcát kaptam Bl-ben a nyolc között. -
#5696 1. köszi
2. sortiról a Dynamic
3. eltaláltad :D
ja és egy apró addíció: a madrid nem hosszabbított szerződést schusterrel azok után hogy tripláztak... :D -
#5695 grat :)
ez a skin melyik, meg honnaajd van ?:DD
meglepetéscsapat am. szvsz a Bilbao meg a Betis lett még nem? -
#5694 Nos végetért az első PD szezonom (össz a második), nagyon büszke vagyok hogy hatodik lettem friss feljutóként, és jöhet az uefa :)
tabella:
a keret:
és a gólkirály:
szerk.: De Cerio harmadik lett a legtöbb gólt lövők közt, a csapat pedig a harmadik legnagyobb meglepetéscsapat -
hamary #5693 Ez nem igaz... miért van az, hogy a meccsen össz-vissz van az ellenfélnek 2 helyzete, s a haramdikat az utolsó 5 percbe belövi? megmondom: MERT EGY CSALÓ **** A JÁTÉK. -
#5692 Na srácok csak így tovább, már csak az animésok vannak előttünk a top10-ben :D -
hamary #5691 ÁÁÁÁÁ, CSÍPJETEK MEG, ÁÁÁÁÁ BAROOOOOOS, ÁÁÁÁ
-
hamary #5690 itt :D -
#5689 Nemrég azt írtam hogy befejezem az FM-et de nem bírtam nélküle:) Ezért sok tanácsot meghalgatva elkezdtem egy nagy csapattal hátha így sikerélményeken felbuzdulva és talán jó taktikot találva később elkezdek kicsikkel.A barcával kezdtem úgy gondoltam igazolás nélkül megpróbálom az első szezon megnézzük mi lezs belőle.Tudom nem nagy kihívás abarca de hát most nekem ez jut. -
#5688 én Salzburgnál kaptam hasonlót, ott asszem Kerlontol, de mivel őt jobban favorizltam mint a men. asszisztensemet, hoztam helyette egy brazilt :DD -
#5687 Hamary itt vagy?? elég kihalt a topik.. -
hamary #5686 Hosszú idő után győzelem a Nice ellen... Most jön az ajax elleni visszavágó. -
hamary #5685 Az mitől van, ha valaki a kezdőcsapat tagja, mégis a médiának azt mondja, hogy a kezdőbe vágyakozik? :/ (van deer vart, aki mellesleg egy nagy szar nálam... :P ) -
#5684 Elszenvedtük zsinorban 3. vereségünket is:
A.Bratislava - Palermo: 2 - 0
Palermo - Lazio: 0 - 3
Juventus - Palermo: 3 - 2 (1. helyzet gól oda, 2. helyzet gól oda 2-0 a szünetben állitgatok a taktikon cserélek 60. percre 2 - 2 namondom juve ellen egy x az már nem rossz, aztán érkezik Tiago és 35ről lő egy olyangólt h kiszakadt a háló)
Egyébként nem gyengén bele erősitettek: Matías Fernandes, Aaron Lenon, Anelka, Joao Moutinho, hogy csak a nagyobbakat említsem.
És most jön még csak az Inter :P
-
hamary #5683 ismét döntetlen. olyan változatosan szivat a játék. -
#5682 mindenkiből kitör néha az ilyen... sose szabad feladni, akármennyire is csal vagy szivat a gamma :) -
hamary #5681 na jó sorry. kicsit lenyugodtam s nem sok pozítivot látom az egészben: izgalmas lesz a vége :) -
hamary #5680 akkor ne szívesen töröld az enyémet.... -
#5679 khm-khm. nem szívesen törlök kommenteket -
hamary #5678 KÖCSÖG JÁTÉK -
#5677 Baszki kikaptam Pozsonyban 2-0ra, azt a durva életbe. (UEFA Kupa 1 ford.) -
hamary #5676 Ezt nem hiszem el... olyan érzésem van, mintha a játék direkt megakarna gátolni mindenben. Először lesérül Pandev két hónapra, most meg döntetlen a Lille ellen, lesérül Fred, s most jön az Ajax elleni BL meccs... komolyan mondom hihetetlen. -
#5675 sztem az első lesz a nyerő:) -
#5674 vagy hagyod a fenébe, vagy kirugod vmelyiket -
#5673 Palermo - Samdoria: 2 - 0
Brescia - Palermo: 0 - 2
Palermo - Atalanta: 2 - 0
Kiegyeznék a további meccseken is ezzel :) -
#5672 Ilyen se volt még, mit kéne tennem?
-
hamary #5671 kezd a játék átmenni szánalmasba -
#5670 majd később kiderül, most ugyis sérült:) -
#5669 Kupa ellenfelek:
Uefa: Artmedia Bratislava
O.Kupa: Bologna -
#5668 giulyvel nem értek egyet, sztem nem éri meg leigazolni de te tudod :) -
#5667 Átigazolások végleges alakulása:
-
#5666 Nekem leginkább egy pipázó fára hasonlitott :) most komolyan:)
-
#5665 :D Egyébként ha jobban megnézed, hasonlít popey-re :D -
#5664 Köszönöm a gyors választ:)
Mindig, mikor játszottam ellenük, mint pl most is, ezen gondolkodtam:))
(Ennek örömére kaptak egy 2-0ás verést, egyébként 1 bajnoki)
-
#5663 egy tengerészt szimbolizál, utalván arra hogy a város ami a csapat székhelye, egy kikötőváros -
#5662 passz. az enyém eredeti, semmi bajom nincs vele.
Döntöttem, visszatöltöm a Sociedados mentést, nemsoká hozom a képeket a szezon végéről -
#5661 Hm.. azon gondolkodom, hogy a Sampdoria címere vajom mi a bűbánatot ábrázol... (tippem szerint egy pipázó fickót) ha valaki esetleg tudja ossza meg velem, köszi! :))) -
#5660 de akkor is kidob a windowsba hibaüzenettel. -
#5659 8.01hez nem kell crack. ilyen egyszerű -
#5658 Helló. Az lenne a problémám h nekem a Hatred verzió van meg és mikor felteszem a játékot és a 8.01 es kiegészítőt utána meg az új adatbázist. ha az alap 8.01 es kiegészítő crack-jával indítom el akkor betudom tölteni az adatbázist de viszont JAVÍTHATATLAN HIBÁVAL KIDOB, viszont ha a hatred crackot teszem be akkor meg nem tom megnyítni az új adatbázist. Valaki Tud segíteni??