104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Barcát kaptam Bl-ben a nyolc között.
  • Fabio Capello
    1. köszi
    2. sortiról a Dynamic
    3. eltaláltad :D

ja és egy apró addíció: a madrid nem hosszabbított szerződést schusterrel azok után hogy tripláztak... :D
  • Gunnersboy
    grat :)

ez a skin melyik, meg honnaajd van ?:DD
    meglepetéscsapat am. szvsz a Bilbao meg a Betis lett még nem?
  • Fabio Capello
    Nos végetért az első PD szezonom (össz a második), nagyon büszke vagyok hogy hatodik lettem friss feljutóként, és jöhet az uefa :)

tabella:

a keret:

és a gólkirály:

szerk.: De Cerio harmadik lett a legtöbb gólt lövők közt, a csapat pedig a harmadik legnagyobb meglepetéscsapat
  • hamary
    Ez nem igaz... miért van az, hogy a meccsen össz-vissz van az ellenfélnek 2 helyzete, s a haramdikat az utolsó 5 percbe belövi? megmondom: MERT EGY CSALÓ **** A JÁTÉK.
  • Fabio Capello
    Na srácok csak így tovább, már csak az animésok vannak előttünk a top10-ben :D
  • hamary
    ÁÁÁÁÁ, CSÍPJETEK MEG, ÁÁÁÁÁ BAROOOOOOS, ÁÁÁÁ

• hamary
    itt :D
  • saviola83
    Nemrég azt írtam hogy befejezem az FM-et de nem bírtam nélküle:) Ezért sok tanácsot meghalgatva elkezdtem egy nagy csapattal hátha így sikerélményeken felbuzdulva és talán jó taktikot találva később elkezdek kicsikkel.A barcával kezdtem úgy gondoltam igazolás nélkül megpróbálom az első szezon megnézzük mi lezs belőle.Tudom nem nagy kihívás abarca de hát most nekem ez jut.
  • Gunnersboy
    én Salzburgnál kaptam hasonlót, ott asszem Kerlontol, de mivel őt jobban favorizltam mint a men. asszisztensemet, hoztam helyette egy brazilt :DD
  • Ngeri
    Hamary itt vagy?? elég kihalt a topik..
  • hamary
    Hosszú idő után győzelem a Nice ellen... Most jön az ajax elleni visszavágó.
  • hamary
    Az mitől van, ha valaki a kezdőcsapat tagja, mégis a médiának azt mondja, hogy a kezdőbe vágyakozik? :/ (van deer vart, aki mellesleg egy nagy szar nálam... :P )
  • myl0
    Elszenvedtük zsinorban 3. vereségünket is:
    A.Bratislava - Palermo: 2 - 0
    Palermo - Lazio: 0 - 3
    Juventus - Palermo: 3 - 2 (1. helyzet gól oda, 2. helyzet gól oda 2-0 a szünetben állitgatok a taktikon cserélek 60. percre 2 - 2 namondom juve ellen egy x az már nem rossz, aztán érkezik Tiago és 35ről lő egy olyangólt h kiszakadt a háló)
    Egyébként nem gyengén bele erősitettek: Matías Fernandes, Aaron Lenon, Anelka, Joao Moutinho, hogy csak a nagyobbakat említsem.
    És most jön még csak az Inter :P
  • hamary
    ismét döntetlen. olyan változatosan szivat a játék.
  • Fabio Capello
    mindenkiből kitör néha az ilyen... sose szabad feladni, akármennyire is csal vagy szivat a gamma :)
  • hamary
    na jó sorry. kicsit lenyugodtam s nem sok pozítivot látom az egészben: izgalmas lesz a vége :)
  • hamary
    akkor ne szívesen töröld az enyémet....
  • Fabio Capello
    khm-khm. nem szívesen törlök kommenteket
  • hamary
    KÖCSÖG JÁTÉK
  • myl0
    Baszki kikaptam Pozsonyban 2-0ra, azt a durva életbe. (UEFA Kupa 1 ford.)
  • hamary
    Ezt nem hiszem el... olyan érzésem van, mintha a játék direkt megakarna gátolni mindenben. Először lesérül Pandev két hónapra, most meg döntetlen a Lille ellen, lesérül Fred, s most jön az Ajax elleni BL meccs... komolyan mondom hihetetlen.
  • myl0
    sztem az első lesz a nyerő:)
  • Fabio Capello
    vagy hagyod a fenébe, vagy kirugod vmelyiket
  • myl0
    Palermo - Samdoria: 2 - 0
    Brescia - Palermo: 0 - 2
    Palermo - Atalanta: 2 - 0
    Kiegyeznék a további meccseken is ezzel :)
  • myl0
    Ilyen se volt még, mit kéne tennem?
  • hamary
    kezd a játék átmenni szánalmasba
  • myl0
    majd később kiderül, most ugyis sérült:)
  • myl0
    Kupa ellenfelek:
    Uefa: Artmedia Bratislava
    O.Kupa: Bologna
  • Fabio Capello
    giulyvel nem értek egyet, sztem nem éri meg leigazolni de te tudod :)
  • myl0
    Átigazolások végleges alakulása:
  • myl0
    Nekem leginkább egy pipázó fára hasonlitott :) most komolyan:)
  • Fabio Capello
    :D Egyébként ha jobban megnézed, hasonlít popey-re :D
  • myl0
    Köszönöm a gyors választ:)
    Mindig, mikor játszottam ellenük, mint pl most is, ezen gondolkodtam:))
    (Ennek örömére kaptak egy 2-0ás verést, egyébként 1 bajnoki)
  • Fabio Capello
    egy tengerészt szimbolizál, utalván arra hogy a város ami a csapat székhelye, egy kikötőváros
  • Fabio Capello
    passz. az enyém eredeti, semmi bajom nincs vele.

Döntöttem, visszatöltöm a Sociedados mentést, nemsoká hozom a képeket a szezon végéről
  • myl0
    Hm.. azon gondolkodom, hogy a Sampdoria címere vajom mi a bűbánatot ábrázol... (tippem szerint egy pipázó fickót) ha valaki esetleg tudja ossza meg velem, köszi! :)))
  • Forza Italia
    de akkor is kidob a windowsba hibaüzenettel.
  • Fabio Capello
    8.01hez nem kell crack. ilyen egyszerű
  • Forza Italia
    Helló. Az lenne a problémám h nekem a Hatred verzió van meg és mikor felteszem a játékot és a 8.01 es kiegészítőt utána meg az új adatbázist. ha az alap 8.01 es kiegészítő crack-jával indítom el akkor betudom tölteni az adatbázist de viszont JAVÍTHATATLAN HIBÁVAL KIDOB, viszont ha a hatred crackot teszem be akkor meg nem tom megnyítni az új adatbázist. Valaki Tud segíteni??