104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5577 ok capelloxD liga kupa ne érdekeljen nem lényeges....egyébként 28 m fontot kaptam átigazolásra -
hamary #5576 Köszi :) -
hamary #5575 Megpróbálom a bl-t is... Liga Kuppából most estem ki, 4-3-mal .. -
#5574 grat, csak így tovább :)
Ngeri: a válasz gombot használd please :) -
#5573 semmi baj nincs vezetsz simán....a bajnokságot valszeg megnyered a bl necces.... télen tunningolj sokat:D:D -
hamary #5572 -
hamary #5571 Igen, ő az, megakartam venni, de a Milan elvitte előlem.
jelenleg 4 védő, 3 kp, 1 tkp, s két csatár. De volt már k tkp, s egy csatár is, de felgyógyult Fred:) -
#5570 hamary tudnál nyomni egy képet a tabelláról? -
#5569 Barzaglira gondolsz hamary?:D pandev azé drága nem?? milyen taktikkal állsz fel? -
hamary #5568 hát baszki... 15-29-es helyzetaránnyal kikaptam 4-3-ra,,, -
hamary #5567 hát az edzés az nekem az fmhungaryról van, s olyan, mint máshol. Én vettem egy csatárt ( Pandevet ), egy kp-t ( Matias Fernandest ja, meg Van der vaart) . De lehet egy védőt kéne venned. Palermoba van egy jó védő :) -
#5566 hamary én is most kezdek a lyonnal... milyen tanácsokat tudnál adni?? edzés, taktika stb igazolások amik bejöttek köszi -
hamary #5565 Rennes ellen 1-1... Megint több helyzetem volt, de ez már nem lep meg... -
hamary #5564 Nemsokára jön a visszavágó, mekkora lenne ott egy döntetlen :) -
hamary #5563 Folytatja a mentést . -
#5562 Mért van az hogy amikor a Hatred crecket beteszem akkor a mentésem eltünik és nem tom betölteni a januári átigazolási adatbázist, de amikor viszateszem a 8.01 es patcht akkor meg működik viszont javíthatatlan hibával kidob. PLS segítsetek. -
#5561 Nagyon köszi:) -
#5560 There is a known problem here. If you are getting this please follow these instructions.
- Create a temporary folder on your machine, such as C:/FM2008.
- Copy the entire contents of the CD into this folder.
- Once that's finished, go to the following location:
- "C:/FM2008/Disk1/InstData/Windows/VM/"
- In here you should find "setup.exe".
- Right-click on "fm.exe" and from the pop-up menu select "Properties".
- A window will appear. Select the "Compatibility" tab.
- Select the 'Run this program in compatibility mode for:" and choose "Windows XP" from the available options).
The game should now install Normally. If this is not the case please post the issue in the Technical Support forum.
In hángérien:
-csinálj a gépen egy fm2008 mappát
-másold át a teljes cd-t
-keresd meg ebben a mappában a /Disk1/InstData/Windows/VM/ mappát
-itt megleléd az szent telepítőfájlt
-miután feltelepítéd az szent játékot kattints jobb gommbal az indítófájljára nékie és válaszd ama menüpontot melynek neve tulajdonságok
-válaszd ki a Windows XP kompatibilitási módot és kész
(bocsi a középső rész stílusáért, gyaloggaloppban most ment a kézigránátos rész) :D -
#5559 Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy 64bites xpém van és nem akarja felinstalállni magát rá az FM 2008, mit tegyek? -
zsilike #5558 lengyel ultrák!hajrá -
zsilike #5557
Ugytünik Hrepka elég hamar beilleszkedett!2.meccsén 2öt lött+1et az elsőn,nem akarom elkiabálni,de ez a taktika ugy tünik illik ehhez a rayohoz. -
szegénykéimet gyorsan beskatulyázta az FA
-
hamary #5555 Huh.... A végén mindenki támadba lendültek, én meg ultra védkekeztem :)
-
hamary #5554 Frec és Pandev álomcsatársor :D -
hamary #5553 idegtépő meccs volt... :/
-
hamary #5552 Sikerült nyernem a BL-be. Első meccsen egy dán csapat ellen. Így első vagyok, mert az Inter 1-0 -ozott a CSZKA Moscowval -
#5551 Pff a winfos szétbaszta az egész FMet.... Minden mozdulatra hibát dob fel, reinstall lesz :S -
#5550 Ligakupábol 3:3 után tizikkel kiejtett a Wolverhampton a 2. körben, az alacsonyabb ligás kupában azonban továbbjutottam -
#5549 Grat mindenkinek
Töltöm Cracoviát -
hamary #5548 Így nem lesz meg a bjnokság ( köszönhetően a gép csalásának... )
-
#5547 na, Lecce-s mentesemet eltüntette a jatek, kezdtem ujat, Millwall - angol 3. osztály
Nyári felkészülés felemásra sikeredett, bajnokság eddig meglepően jó, igazolások közt sok a magyar, és van egy kettő akiröl nemgondoltam volna hogy eljön (Doudin, Aaritalo) + hoztam 1-2 román fiatalt a védelembe, Arsenal lett az anyaegyesületem, kaptam is 2 kölcsönjátékost + áron alúl megvettem Barazite-t
egeynlőre 2 képet hoztam, 2 bajnoki:
-
zsilike #5546
Ezzel a kerettel próbálok evickélni. -
zsilike #5545
Na ugy gondolom ez biztató eredmény az első B-s meccsemen(Colocciniék ellen.persze meg nyerhettük volna".felhőszakadás,minden...Hrepka jó volt. -
#5544 hát egy kicsit egyoldalú meccs volt. :D tavaly még a másodosztályban voltam és első évemben bajnok lettem és feljutottam.
-
#5543 "dicsőséges" eredményeim
alaphelyzetben a sima feljutást kellene megcélozni, de ez a -15 pont lehet sok lesz :)
-
#5542 bye bye UEFA kupa
Palermo - Marseille: 1 - 1
Marseille - Palermo: 1 - 0
-
#5541 Átigazolások: + nyáron jön Carlos Vela
-
#5540 Cavani egy állat: Mesterhármast vágott a Sienanak, Most 2öt a Lazionak, Mindenki el akarja vinni, de 20M alatt nem adom:)
Közben féltávhoz érkeztem a Lazio ellni 3-3mas döntetlen után.
Tabella:
-
zsilike #5539 igy legyen,van der vaart-tól még messze vk egyelőre,majd rakok keretet -
hamary #5538 kezd elegemm lenni, hogy 2-szer annyi helyzetel sosetudom megnyerni a meccset...