104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5857 Én azt vettem észre kieső jelőlt csapattol ha az alap taktikomat használom kikapok! pl. Reggina utolso 1győzelemmel megprob. védekezős taktikal játcani 3:1re nyertünk! visszatöltömtem a mecset alap taktikkal sima 3:1re kikaptam! -
hamary #5856 ez elég ratyiság már... :/ -
Utley #5855
Egy remek szezont produkáltunk Sajna a kulcsjátékosaim szerződései a következő szezon végén lejárnak,és nem akarnak újítani -
#5854 mondanom sem kell:
Palermo - Napoli: 1 - 2 (1 - 0) -
hamary #5853 ha vezetek én folytatom ugyanúgy, nnéha cserélek :P -
#5852 Szted mi a jó taktika. Gyenge csapat ellen, ha vezetés után beállok védekezni időt húzok stb. vagy továbbra is ugyanazzal a taktikkal nyomom tovább? Mer nekem eddig nem igazán vált be egyik sem:P -
hamary #5851 még jó, hogy mentettem -.-. Fm.exe hibát észlelt ezért leáll... -
hamary #5850 velem is sokszor van így... :/ Lásd, Inter 4-0, AS Monaco ( kiesett) ellen hazai 0-2 -
#5849 Következik a Napoli (már előre félek) -
#5848 Jah és az első bajnokin is ugyanez volt a szitu :( -
#5847 Komolyan mondom elegem van máááár...
Vezetek 1 - 0 a qrva Piacenza vagy kifene ellen erre 145%os ziccereket hibázunk és a meccsen az egyetlen valamire való helyzetüket gólra váltják, úgy a 96.percben h 2 perc hosszabitás lett volna.
Már baszki jobban fosok a kiscsapatoktól, mint az Intertől a Juvétól, meg a Milantól.
-
hamary #5846 ehh... én nem tudom melyik mentésemben játszottam újra egy meccset, mert idegességemben újraindítottam a gépet.... :D -
hamary #5845 Kipróbálok majd egy új taktikát, nem tudom emnnyi sikerélményem lesz benne :/ -
hamary #5844 Jön az egyelőre kirúgásveszéllyel venyegető szezon folytatása :) -
#5843 Nekem dettó
Inter ellen 1-0
Cagliari ellen 1 - 1 (90 percben jött az egyenlités)
Ugylátszik ma a Cagliari a mumus :P -
#5842 hm nem értem megverjük a juvét szép játékkal mondjuk csak 3:2re utána a 17 vagy hanyadik carligiával meg 0:0 lélektelen játékkal!:S -
#5841 Inter verés + tabella
-
#5840 A AZ Alkmaar hazai pályán bl 8ad döntőben 5-0ra gyalázta a nálamelég jól (24 ford 2helyen álló) AS Rómát. Kiv leszek a visszavágóra:)
Egyébként nekem most (a juve elleni 1-3 ellenére) jól megy sztem:
Olaszkupa elődöntő a Fiorentina ellen.
Bajnokság: 4. hely (jólenne, asszem ez már BL selejtező) -
#5839 Grat mindenkinek aki ugy érzi! a többieknek meg kitartást! Végre van időm megint játcani! folytatom is a bresciát! képeket majd hozzok! -
fordjee #5838 Nyavalygás rám nem vonatkozik, én már több mint 2 hete nem nyavalyogtam:) -
fordjee #5837 Sziasztok!
Jöttem én is hőzöngeni egy kicsit. Kedvenc csapatommal, Pool-lal vagyok, és egy nagy szenvedés az egész. De nem adtam fel, mindig folytattam, még ha egy utolsó blackburn otthon megver 2-0-ra, vagy a derby 1-0-ra, akkor is folytattam. De ami történt, kicsit erős volt. Barca ellen bl negyeddöntőben otthon 1-0 ide, ráadásul Messi-t kiállították a 30. percben, érdekes módon onnantól kezdve csak a Barca támadott 10 emberrel, a 70. percben 9 emberrel (sérülés), úgyhogy örültem az 1-0-nak. Visszavágó előtt éreztem valamit, mert mentettem egyet. 9 perc alatt kaptam 3 gólt, egyet tizenegyesből, de nem adtam fel, kitámadtam és a második félidőben rúgtam 2 gólt. ezek után beállítottam, hogy mindenki védekezzen, időt húzzanak, lassú tempóban, és a 91. percben Reina kirúgása után a félpályáról egy védő visszafejelte a labdát, gudjohnsen kilépett tök egyedül, belelőtte Reina-ba, a kipattanót meg 0 fokos szögből begurította. Ekkor csináltam azt, amit több mint 10 éves manageres pályafutásom során még soha, visszatöltöttem. ezután még ötször lejátszottam a meccset, kikaptam megint utolsó percben kapott góllal, 11-esekkel, 70. perc után kapott 3 góllal, stb. Egészen idáig úgy voltam vele, hogy voltak szerencsés, meg balszerencsés meccseim, nem zavart, (pl. a machester a 90. percben rúgott góllal vert meg hazai pályán, úgy hogy végig én támadtam, de fordítva a chelsea-t vertem meg pont ugyanígy), kiestem az összes kupából és a bajnokságban is csak 4. vagyok, de a csalás az csalás, ezt már nem tudom a balszerencsére fogni. Nem sikerült továbbjutnom és sztem nem is fog sikerülni, akárhányszor játszom le, úgyhogy ma kiesek a bl-ből és folytatom, mérhetetlenül csalódottan :) -
#5836 Néha mindenkiből előjönnek az indulatok. Én se nyavajgok, akármi is történik... -
#5835 ( ilyenkor bezzeg senki nem hőzöng h csal a játék stb... bezzeg ha fordítva történik akkor megy a sírás. :) nem pont rád gondolok zorrobomber, csak úgy általánosságban. ) -
#5834 Cserélni tudni kell
Stancu duplája elődöntőt ér a Palermo csapatának:)
-
Oké hogy nyeregetek, de ilyen játékkal... bajok lesznek, sok a döntetlenem is, általában instant válaszol a gép a góljaimra... :S akármit csinálok, ha fejem tetejére állok és magamra hugyozok akkor is. szoros emberfogás, védekezés stb, és akkor a karaterugásos, sokmeccseseltiltásos piroslapjaimat még nem is említettem :) -
zsilike #5832 ja igy már értem. -
#5831 Csak azt bánom h nem kapom meg érte a 16M fontot (amit kértem):) -
zsilike #5830 ne bánd,nem Valencia szintü játékos!max kiegészitőnek! -
#5829 Az Inter a 7. forduloban még csak a 12 volt a Catania vezetett akkor a Milan is 15 volt szal azok csak most támadtak fel. A Juvénak a játokos keretével messze vezetnie kéne (Anelka, Matias Fernandes, Lenon stb.)
Azért stresszeltem ennyit, mer simán vezethetnék ha behuzom a sima meccseket.
Mondjuk ha azt vesszük még simán lehetek akár bajnok is mer elég szoros és nincs nagyon kiemelkedő teljesítmény, egyik csapat részéről sem. -
zsilike #5828
Sziasztok!Hrepka megtörte goltalanságát!egy mesterhármassal!most 10.ek vagyunk segundában,lehet bármi még,de a csapaton erősiteni kell még!Gerard,Ledesma,Lindado(nem nevezhető,ezért kölcsön)megszerezve+Oliva(arg)el murabet,meg ilyenek,rakok keretet,ha erősödik.ja és egy új címer is dukált(a legbénább címerük volt)ja és mezek!többit később! -
#5827 Cavani visszautasította a Valenciát:P -
hamary #5826 Nálam meg Cardozo megszerezte első gólját. Caen - Lyon 0-2. Ezzeé búcsúzok is. Jó éjt menedzserek :)
Ui: Mylo, elég furcsa az élboy :) -
#5825 Közben majdnem féltávnál a tabella (jó lenne ez a végén)
(UEFA-t igértem idén is)
-
#5824 Naja, egy senkiházi román 20 éves kölök igazából sztem örülne ha a Palermoban játszana, dehát ilyen a játék:P
Cavaninak viszont idén nem megy uh 16M fontot ajánlott érte a Valencia sztem mehet. -
hamary #5823 az ilyet utálom a játékba... Például nem hiszem, hogy Fred igazából elkezdene hőzöngeni, ha a ManUtd érdeklődne iránta, hogy miért nem engedik el... ( ja , ő most igen... :P ) -
#5822 Jah h a Barca akarta elvinni az kimaradt:) -
#5821 El akarta vinni Stancu-t 5,5M fontér, eltasítottam, erre megfenyegetett h alibizni fog ---> egy hónap a tarcsiban majd észhez téríti:P -
hamary #5820 nincs mit :) -
Utley #5819 köszi szépen sikerült a meccset is elmentem :)))) -
hamary #5818 nagy szar most a csapat...