104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5777 Palermo - Catania: 0 - 1
Naná h a 92. percben :P
A Catania ezzel 7 forduló után az 1. helyen áll :) -
owen20 #5776 sziasztok!
Ki játtszik a juventussal? -
hamary #5775 Agüero az enyém. Valakit ki kell vennem a keretből :/ -
hamary #5774 Empoli :) -
neB #5773 Na kaptam egy azonnali hatállyal szerződés bontást mehetek Mexikóba vagy az Empolihoz vagy Bolognába... Szerintetek hová menjek vagy menjek egy kicsit külföldra és azokat nézzem akik nyomás alatt vannak?Még szeretném visszaszerezni a csapatom mert azért nem kevés ifit öltem bele akik világsztárok lesznek -
neB #5772 Az milyen dolog érdeklődök West Hamnél Spector-ért jó 1,2 millát kérnek megadom erre azt mondják elutasították az ajánlatomat... -
hamary #5771 Lehet megszerzem Agüerot... Akkor kiprobálom a 3 csatáros taktikát XD -
neB #5770 Hali!
Soha nem látott mélységekbe süllyedtem a Chievoval utolsó vagyok a bajnokságban az UEFA kupában pedig vígan menetelünk a játékosaim fáradtak 1 hónapon keresztül 3-4 naponta meccs volt van vagy úgy 5-6 sérültem remélem nem fognak kirúgni ha megynerem az UEFA-t -
hamary #5769 Elutasítottam a Manchester szerződését :o -
hamary #5768 köszi. most jó lenne elkerülni a nagy csapatokat ... :) -
#5767 címvédőként asszem első kiemelésű -
hamary #5766 Fel a fejjel, koncentrálj a bajnokságra :) A Bl győztes milyen kiemelést kap a csoportbeosztásnál? :) -
#5765 Csak 2-1re tudtam nyerni :(
Byebye UEFA Kupa -
hamary #5764 Semmi sem lehetetlen... Ezt nekem elhiheted:D -
hamary #5763 hát igen, nincs jobb érzés, mint a jó cserének köszönhető győzelem :) -
hamary #5762 Én is beállítottam azt , kösz a tippet :P -
#5761 Alakul a csapat:
Inter - Palermo 0 - 0
most jön az Artmedia Bratislava ellen visszavágó 0-2ről az UEFA-ban -
#5760 A negyedik gólnál spontán orgazmusom lett A második góljuk után visszaálltam az előző szezonban jól bevált 5 védő 1 vkp taktikára, és még így is max egy döntetlenben reménykedtem... Andrejev meg... Andrejev a csodacsere :D
-
hamary #5759 értem, én most leszedtem egy újat remélem bejön. Capello, sok sikert a bajnokságban, s az UEFAban :) -
#5758 #5714 pl. az a turnstyle 08 -
#5757 Transzferek:
Mivel amúgysem nagyon volt pénz, ezért csak a védelmet erősítettem meg, és mivel csak egy csatáros a taktikám, inkább a meglévő csatárokat (Doudin, Andrejev, De Cerio) és a tehetségeket rotálom. -
hamary #5756 ammilyen ? :)))) -
#5755 Én a tavalyi nagy kedvencemet választottam: Turnstyle 08 nekem ez egyenlőre beválik
Mondjuk sztem 7-8 skinből kéne csinálni egyet és az lenne a jó:) -
hamary #5754 kösz :) Skint én is keresek, nagyon nem találok pont megfelelőt :( :D -
#5753 Amint találok egy olyan skin-t ami elnyeri a tetszésemet folytatom a Palermot:) -
#5752 Hatalmas grat:) -
#5751 foci -
#5750 gratula! -
hamary #5749 Kösz... :D Csak azt nem értem, ha ilyen nagycsapatokat legyőzünk, a bajnokságban az utolsókat miért nem győzzük le... na mindegy :P -
#5748 na látod... hatalmas grat :) -
hamary #5747 Meglesz a rájátszás :) -
hamary #5746 Megvan a Lyon első Bl Döntője, és egbye címe! :cooooooooooooooooool: JEJEJEJEJEJ :D
-
#5745 én 7 meccs után 17-15=2 pontnál járok Leeds-el, holtversenyben első lennék a -15 pont nélkül.
Tisza 8 meccs 7 gól 2 gólpassz -
hamary #5744 kösz :( remélem kapok még valamennyit, mert a védősoron erősíteni kell, s a szélső középpálya se valami bitang :/ Meg akinfeevet akarom kapuba -
#5743 nembaj, azért így is grat, a BL be lesz húzva ;) Jövőre meg alázol:D -
hamary #5742 3.-ik lettem végül.... :@ De az utolsó meccset kicsit se csalta el a gép... A kieső ellen hazai pályán 2-1-re kikaptam 23-9-es helyzetaránnyal -
hamary #5741 Kösz :) Viszont a bajnokság még nem dőlt el. 2 meccs van hátra, ugyan első vagyok, de a Le Manssal azonos a pontszámom, s agólkülönbségem is :S -
#5740 grat -
hamary #5739 AC Milan.... :D -
#5738 Mondtam én h meglesz az a BL (ki lesz a döntőben?)