104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hala10 #5497 Sziasztok!Nagyon fasza a játék,már csak egy problémám van!Hogy kell benne nyerni!Basszus bárkivel vagyok kurva sok vereségem van!Van valami tiipje vkinek hogy álljak fel?Vagy a taktikán kell sokat állítani?Ha jó csapattal vagyok akkor kikapok a gyengébtől,ha gyengébbcsapattal vagyok akkor meg kikapok a jobbtól!4-4-2-ben szoktam álltalában játszani!de mindig felb....m magam idegileg!Ha valaki tud segítsen légyszi!Előre is köszi -
#5496 mármint piros lapot -
#5495 és most gyorsan kaptunk még egyet az első bajnokin könyöklésért :D -
#5494 huh, jol zárhatta a leeds az előző bajnokságot, 3 eltiltottam van piros lapért :D -
#5493 grat all!
lenyomtam leeds-el a friendlyket elég szar eredményekkel, persze az utolsó meccsen a 2. osztályu Prestont lenyomtuk, mig az 5. osztályuakat nem, mind1 igy szokott lenni. Mostanra kb kialakult a kezdő igy fog kinézni:
nálam van Prso is de dec 31ig el van tiltva(hogy miért azt nem tudom :) )
Kiváncsi leszek milyen erős ez a 3ad osztály -
Utley #5492
A Lecce a csapatom,de hogy ezt a képet miért tettem fel?Az utolsó fordulóba Bologna-ba megyek,és 3 pont volt az előny a forduló előtt.AlbinoLeffe-t elpicsáztam,és ez az eredmény feljuttatott a 2. helyen. -
zsilike #5491 egyszer én is beraktam,de nem volt szakszerű eza fake,de ha kitartóvagy ugyse számit,mertahogy termelödnek a tagok,nem lesz szürke a team!Kahn ugyis nyugdij. -
zsilike #5490
Na ugytünik meglehet az első hely,de lehet bármi még+konfederáció kupában is áll a csapat(Nemsokat tudok erről a kupáról,mit ad ,bejutok vhv v nem?)a keretem elég gyér,de ugytünik a többiek is!el-Murabet+pár nagyobb nivoju playat megszereztem.de második ligához jópár aláírást meg kell szereznem!anyagilag is javulni kell,bár nincs nagy minusz(500e eu)Jo gémet mindenkinek! -
zsilike #5489 -
#5488 Kezdtem egyet Leeds United-el! :) Cél a feljutás a Championshipbe, egy frendlit nyomtam le valami noname csapat ellen, persze sok helyzet, mindet kihagyjuk, lerugják Flo-t 2 hétre, aztán a végén ver egyet a gép, hogy teljes legyen az örömbódottá :D -
Csesza #5487 egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye a fake.inc fájl az kijavítja a hollan és német válogatottat meg 1-2 nevez mint pl. Kahn-ét
mivan akkor ha a fake.inc fájl csak a holland csapatot javította ki és a német részleggel és Kahn nevével nem csinált semmit?
mit lehet ilyenkor csinálni? -
#5486 Sztem qrva jó vétel volt :) -
#5485 -
#5484 Vela nagyon jó vétel... én még 2007 ben vettem most 26 éves a srác és aranycipő+ legjobb játékosa spanyolban + az év legjobb játékosa... mindent megszerzett eddig amit lehet
mennyiért tudtad elhozni??? -
#5483 Carlos Vela 2008 July 1-től a Palermo játékosa ez volt a jó hír:)
AC Milan - Palermo: 2 - 0 ez meg a rossz :(
elég sokáig (kb a 20. percig 0-0 volt:))))), aztán a 89ben rúgták a 2.-at, mivel akkorra már ki kellett támadnom. Ilyen a foci, ez van.
Még így is elégedett lehetek, hiszen a 12. fordulóban minössze 2 vereséggel 3. vagyok a Serie A-ban. -
#5482 A Sampdoria 1-0ás legyőzése után a Mladá Boleslav (cseh csapat) majdnem móresre tanított. Vezettek is kb 20 percig. Aztán Stancu és Cavani villantak és megfordult az eredmény:)
Mellesleg eladtam Barzaghi-t mer egyfolytában lázadozott (Man UTD vette meg 14,75M-ér). Szal most van 17,75M fontom (annyim van h el sem tom költeni:) -
#5481 Cavani, Amauri és a kapusom Agliardi viszik a hátukon a cspatot
(Nem nagy szám a Torino legyőzése, de a Forgatókönyv gyakorlatilag így zajlik Betalál Cavani, aztán Amauri és az tolsó 10-15 perben Agliardi kivédi a szemüket :) 12 meccse nem kaptam ki, remélem ez még soká marad, bár a cseh csapat után (aminek a nevét most had ne irjam le:)) az AC Milan lesz az ellenfél.
-
#5480 csak így tovább! :) -
#5479 Nos, az első uefa meccsemen elvertük a Getafét 2 - 1re de sokkal több is lehetett volna (mind1 3pont az 3pont) Aztán jött egy bajnoki a Siena ellen, amelyet 1-0ra nyertem:) -
#5478 Köszönöm szépen :) -
#5477 nagy grat!
mindegy hogy éred el az eredményt, lényeg h eléred :) -
#5476 Palermo - AS Roma: 2 - 0 Fantasztikus játékkal (Jó, mondjuk kibekkeltük az egészet:))
Ezzel 8 forduló után a 3. vok
Most jön a Getafe
-
#5475 Elkészült az UEFA csoport beosztás (Lokomotiv Szófia ellen jutottam be 4-1es összesítéssel
A portugál és a Cseh csapatot oda vissza akarom verni a Getafe ill Bordeux ellen bármi lehet
Bajnokság: A Livorno ill a Catania ellen is 1-0 siker született így a bajnokságban feljöttünk a 6. helyre 3gy 3d 1v (ezzel kiegyeznék a végén is mivel nemz kupa szereplést igértem:) -
#5474 Megszületett az első gőzelmem a Lokomotiv Szófia ellen (az előbb benéztem mer Moszkvát írtam)
Aztán az első bajnoki győzelem a Fiorentina ellen
Végül Migliaccio egy nem gyenge meccse (VPK)
-
#5473 Genoa Palermo 1 - 1
Palermo - Inter: 0 - 0
Eddig 3 meccs 2 pont ---> hát nem a legjobb kezdés
Most: Lokomotiv Moszkva (UEFA 1 kör), Fiorentina, Atalanta (Bajnokság)
Hát kiderül mennyire jó a taktika (a támadó játékkal vannak nagy gondok, a csatáraim nem nagyon kapnak labdát, ezen kéne egy kicsit változtatni :) -
Lionel #5472 sztem vhogy akkor is elintézik h az 1. csapat induljon -
#5471 Grat mindenkinek ---> izzitom a Palermot
Tegnap nem játszottam tovább tehát Genoa és Inter az ellenfelek -
#5470 Az lehetséges ha vmeik "B" csapat feljutásra áll és a "Nagy" csapat meg kiesőre, akkor helyet cserélhetnek :D de akkor gondolom a vezetőség a 2 csapat játékosait is kicseréli... -
#5469 mert ők B csapatok... van nagytesójuk.. és azért nem kerülhetnek egy bajnokságban hogy esély se legyen a bundázásra az egymás elleni meccseken. ugye érted. -
zsilike #5468 én is ugy emlékeztem h történt ilyesmi!hogyhogy nem juthat fel?ezt tényleg nem tudtam!akkor tét nélkül tolják 3.ligában?annak mi értelme? -
sosi81 #5467 Talán ez segít feledtetni...
-
sosi81 #5466 Hát ez szégyen! Nem is tudom hogyan lehetne javítani...
-
Utley #5465 De nevetséges ez az Olasz B liga...Lecce-el tolom 4 emberem sérült,és 5 emberem a nemzetí csapattal van,és nem halasztottak...Bari ellen mehetek idegenbe 5 U20-as emberkével... -
#5464 én nem bízom. de jött üzenet,hogy a rettenthetetlen 2-be mel gibson helyett a roma kapusát,curcit kérik fel a főszerepre :DSA:Dsa.sda.sad.d
am lófaszt se fogok nyerni. bajnokság valszeg interé,bl-ben cselzi jön,olasz kupa elődöntő milan.
23M igazoltam egyként, havi 2M törlesztőrészlet.. Játékost nem adtam el.. Tv-s jogdíjat még nem kaptam.. se semmit.. de fél év alatt így termeltünk ki 2M euro profitot,szal szerény számításaim szerint 35M eurot :D -
#5463 vigyázzá ne bízd el magad :D
am. gratt -
#5462 kínai tornacipőmet lecserélem kínai porcelánra... sálállá nánáá áááá
-
#5461 ez így is van de irl 3-4 évvel ezelőtt a malaga és a malaga b egyosztályba játszott -
karajjj #5460 látom teis vágod a szabályokat... ők nem juthatnak fel -
Csesza #5459 nem indulhatnak ugyanabban az osztályban a 2 csapat -
zsilike #5458 az lenne a kérdésem h ha tegyük fel atletico B,Deportivo b ,Castilla feljut spanyol 3ad ból mondjuk első osztályba,akkor simán 2 depor(2 atletico)indul primeraban???