104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5537 Az első bajnoki 1-1 lett (gólszerző: Tomasz Moskala - a legrutinosabb csatárom, 30 éves) -
#5536 Sok sikert hozzájuk:) -
#5535 Kezdtem egy újat a Cracovia csapatával (lengyel elsőosztály), már akkor kiszemeltem őket, amikor a Discoveryn ment a futballhuligánok c. sorozat...
Tudom hogy csak barátságos, de akkoris :D
A hosszabbításba teljesen összeomlottak, mindkét gólt üres kapura kapták félpályáról :) Markó amúgy új igazolás, ez volt a második meccse
szerk.:Az átig. keret 130k volt, a média pedig a hatodik helyre vár, a legnagyobb rivális természetesen a Wisla Krakov lesz majd... Nemsoká jön a kép az első bajnokiról is :) -
#5534 Esetleges továbbjutás után Tottenham v Porto lenne az Uefa kupa ellenfelem ----> nem egy könnyű ág :S -
#5533 Palermo - Leira: 0 - 1, amelyen lehetőséget kaptak a kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosok (mondjuk az eredmény alapján nem véletlenül), tovább mentünk 2. helyen.
Az ellenfél az Olimpique Marseille (a csoport 1 helyén továbbjutó Bordeux a Bayern-t :)
A bajnokságban az Udinese a köv ellenfél (aztán 20 napos szünet következik)
Egyébként továbbra is a 3. helyen állunk (serie a) -
hamary #5532 Lehet meglesz van deer vaart. Akkor a középpálya erős lesz :) -
hamary #5531 Grat! Jövőre középmezőny, majd feljutás :) -
sosi81 #5530 Jóestét és gratula Mindenkinek!
Büszkélkedek az ifikkel, ha már nekünk csak döcög a szekér. Harmadikok vagyunk két ponttal a Porto mögött. Bl-ben a Lyont kaptuk.
-
zsilike #5529
na tehát,feljutottunk segunda-ba!az a gond,h no money,megprobálok ingyenes igazolásokat szerezni,de robbantanom kell a csapatot,ha akarok itt vmt.(gosztonyiért jött egy 400e euros ajánlat,kiröhögtem őket,remélem többet is kaphatok majd érte,csak u19-es nálam jelenleg. -
zsilike #5528 -
#5527 huh, én nem is tudtam hogy laptopon is meg lehet hekkelni hogy legyen ablakos mód..köszi!! :)
töltöm leedset -
hamary #5526 Reméljük. Most lehet eladom Källströmöt, s megveszem még Van der vaart :) -
#5525 Meglesz az a BL is meglátod :)
Thx:) -
hamary #5524 najó, a BL túlzás volt, de a bajnokságot - szószerint - kötelező megnyerni. Különben kirúgnak :)
Grat! -
#5523 Úgy legyen (mármint a vége:) -
#5522 Az UEFA-ban tovább jutottunk a csoport 2. helyén a Bordeux mögött, ugyan még van egy meccsünk a Leira ellen, de már biztos a sorrend ugyanis 4pont az előnyük -
hamary #5521 *kis kihagyás után folytatja a Lyonos mentést. És nagyon szomorú, mert minden teljesen máshogy alakul, s nincs 7 meccses győzelmi sorozat. De akkor is bajnok lesz, s megnyeri a bajnokok ligját, Francia Kupát :) * -
#5520 Nem gond a fő h működik :) -
#5519 igen sorry a teljes képernyős dolog lemaradt -
#5518 Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél. -
#5517 preferences / display & sound / full screen elől is ki kell venni a pipát. ha ez is megvolt akkor sry :) -
#5516 Beírtam oda, de továbbra is teljes képernyős módban maradt -
#5515 az asztalon lévő parancsikonra jobb klikk és a cél sorba -
#5514 A segítségeteket szeretném kérni:
Laptopról nyomom a játékot és ablakos módban szeretném futtatni, pontosan hova kell beírnom a FAQ-ban lévő parancssort?
(elég idegesítő h a mini scout sosem ott van ahol lennie kéne és ha ráklikkelek akkor kiugrik a winbe:) -
#5513 Szép estét!
Grat Mindenkinek aki sikereket ért el, és kitartást annak aki még nem élte meg a siker édes ízét (előbb - utóbb meg fogja)
Folytatom a Palermot (hamarosan féltáv, akkor egy kis kép áradat, vagy lehet h előbb, ha történik vmi érdekes) :)
Jó játékot mindenkinek! -
#5512 1. A taktika ablakban odahúzod a játékosokat ahova szeretnéd/ Taktika-Alap taktikák/a taktika amit szeretnél
2. Csapat beállításokban állítsd át a zónavédekezést emberfogásra -
SNP #5511 két problémám van.
1: meccs közben tudok cserélni de nem birom átállitani a felállást 4-4-2 ről mondjuk 5-4-1re stb
2: a védőim nem lépnek ki a támadokra csak ott sétálgatnak előttük azok meg simán feljönnek, mit csináljak? -
#5510 A szurkolói hűséget kéretném nem itt kinyilvánítani. Taibi rád ugyanúgy vonatkozik. Ez csak egy játék. -
Taibi #5509 Akkor jól van. -
#5508 igen. álmodhacc de ez is csak egy játékban jöhet össze. álom is marad számodra. -
#5507 Grat mindenkinek!
#5497: Nincs kifejezett nyerő taktika, minden csapathoz meg kell találni a hozzá passzoló jól működő felállást, próbálkozz, köss le barátságos meccseket, variálj, és ne felejtsd hogy egy egy taktikának idő kell (kb 4-5 meccs) mire a csapat betanulja és megfelelően alkalmazza azt.
#5499: A kivásárlási ár azt jelenti, hogy ha egy csapat annyit kínál érte (jelen esetben 8,8mrd), akkor nem tudod visszautasítani az ajánlatot. Ettől kisebb ajánlatokat elfogadhatsz és elutasíthatsz. -
Taibi #5506 Best Pic Ever:
-
#5505 na, bocs a sok hszért, de erre még reagálok, igazad van, félreértettem ezt a részt, természetesen irl sem kapják meg, csak ugye a valóságban ritkábban engedik el a játékosokat ez alatt az ár alatt :) -
#5504 kibuktam sajna egy szlovák csapat ellen, nem lett csoportkör :(
de a ligakupát és a szuperkupát megnyertem :)
egyébként a Győr mindenkinél ilyen baromi erős a magyar mezőnyben? :S -
#5503 igen, az első félszezonomban ez meg is történt, csak ott elrontottam egy csomó mindent, és újrakezdtem, köszi a választ -
#5502 egyébként meg grat a bajnoki címhez! :) bl hogy alakult? -
#5501 Szerintem irl sem kapja meg a csapat a kivásárlási árat ha elfogad egy annál alacsonyabb ajánlatot. Sok értelme sztem nem lenne. -
Utley #5500 Ha valaki 8,8milliárdot ajánlana Dzsudzsákért,akkor nem tudnál nemet mondani rá az a kivásárlási összegDe nyugi,ha csak a 1/4 ét ajánlja majd valaki,akkor se fogsz tudni nemet mondani rá,mert az elnök úr majd átveszi a "hatalmat" -
#5499 üdv, én is lejátszottam az első szezonomat, a Debrecen csapatával, az utolsó fordulóban előztük meg a Győrt, akik leikszeltek a Tatabányával, így bajnok lettem :)
év játékosa Dzsudzsák, év ifije szintén (itt második Gosztonyi, akit nagy nehezen meg tudtam szerezni végül miután a Sopron lecsapott rá a játék elején), és Dzsudzsákkal sikerült egy olyan szerződést kötni, ahol a kivásárlási ára 8,8 milliárd forint. na már most az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk elfogadom egy csapat 400 milliós ajánlatát, akkor megkapom-e a kivásárlási árat, amennyiben még élő szerződése van a játékosomnak? elméletileg (a valóságban) igen, de nem tudom hogy beleszámoljam-e vagy sem...
előre is köszi a választ :) -
#5498 Szia!
Itt az a szép, hogy nincs recept :) Játssz sokat, próbálj ki minden lehetőséget-taktikát, állítgasd a csúszkákat, fedezd fel a játékot, előbb utóbb jönni fognak az eredmények. CM2-3 óta nyomom, most mégis a Leeds-el évekre betáraztam a húsvéti zakókészletet :D Sok sikert!