104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    nocsak :D grat. Nekem is rámférne:S
  • myl0
    A Siena elleni meccs behúzva:

Már nagyon ráfért a csapatra ez a győzelem! jah meg rám is:)
  • saviola83
    Én első meccsemen kikaptam a juvétól idegenben 1-0 ra egy félidőnyi emberhátrányban.
  • myl0
    A Siena és a Messina ellen kötelező a 3-3 pont, mert különben elbúcsúzhatok az UEFA indulással együtt az állásomtól is sztem.
  • myl0
    Fiorentina - Palermo: 0 - 0 (Byebye Olasz kupa)
    3 meccs 3 kiállítás és nem szerelés miatt...
  • hamary
    1-1 lett idegenben, több helyzetből... azért az fenomenális, hogy 19-es befejezéssel rendelkező csatár, úgy rúgja rá, hogy az angyalokat lelöki a felhőkről...
  • myl0
    hja idegességemben elfelejtettem cselélni :P
    De most újult erővel folytatom... és bármi történjen nem szidom a gépet:P
    én pl. sorti-ról szedtem a skin-t:)
  • hamary
    fmhungary.hu
  • Ngeri
    ja és honnan lhet leszedni?
  • hamary
    igen, azért használom :P
  • Ngeri
    és jó nem?
  • hamary
    azért válaszoltam, mert én is azt használom XD nm
  • Ngeri
    Kösz "Mylo" :D
  • hamary
    turnstyle 08
  • Ngeri
    Mylo meg tudnád mondani a skin nevét?? köszi
  • hamary
    Asszép :|
  • hamary
    Jót nevettem a vezetőségen: Minden évben győzelemmel indul neki az Európai Szuperkupának... :P Most jutottunk ki először, na mindegy... De megnyertük ( a Bordeux ellen :) )
  • BBeno2
    145M -et ajánlottam Henri Saivet-ért 2015ben vagyok:D

• Csacsi
    Persze, Minden olyan, ami a támadáshoz szükséges. Sokkal erősebbek voltunk, és mégsem csinálták azt amint mondtam nekik. És aztán maradt a 0-0 :)
  • hamary
    netudom akkor miért szórakoztak ott hátul.kontrák, mindenki támad be volt állítva?
  • hamary
    Hát egy csere nem ártottt volna tényleg. Egy a támadósorban, egy pedig a középpályán :/

Nyertem három nullra a fokozottabb támadó taktikával... Amikból kétszer kilépett az mind 0-0-ás állásnál volt, mondjuk szerintem egy gólt berámoltunk volna. De mostmár minden meccs után mentek, mert félek, hogy elveszik valami :/
  • Csacsi
    Normálnál picit lejjebb volt állítva.
  • hamary
    kreatív szabadság milyen?
  • soma22
    eszedbe sem jutott hogy cserélj?
    mindkét csatár helyett pl amauri és stancu.

csak egy tipp...
  • myl0
    Nah ehhez már nem tok hozzá szolni semmit
    A Fiorentina elleni 2-2 után egy ilyen qrva nagy zakó
    Figyelmetekbe ajánlom az oszályzatokat ---> szánalmas bazzeg
  • hamary
    Na, némi alvás után visszatértem... XD
  • Csacsi
    Jah és ami a legfontosabb, hogy a taktikai utasításaim semmit nem érnek. 0-0 a félidő a kiesőjelölt Catania ellen, és félidőben megkérem a srácokat, hogy egész pályán támadjanak le, a tempót gyorsra állítom a mentalitást mindenki támadra, a passzokat hosszúra, és az időhúzást teljesen kiveszem. Erre mi történik. labdát szerzünk hátul..és a védőim elkezdenek passzolgatni szépen lassan komotosan egymás között. Szerintem ez elég szomorú, hogy ennyire nem veszi figyelembe az utasításokat a program. Ez már így nem is igazán manager. Meg kell venni minnél több jó játékost, és hagnya hadd focizzanak. Mert belenyúlni ezek szerint teljesen mind1, úgyis azt játszák, amit gondolnak.
  • Csacsi
    Köszi a bíztatást. Én is nagyon reménykedem. De már egy Bl. helyezéssel az idén megelégednék, meg szerintem a vezetőség is. Aztán jövőre jobban odafigyelek. :D
  • Csesza
    Camoranesi-t elég könnyen adtad el :)
  • Forza Italia
    biztos meglessz a 2. hely hisz a Juve az Juve.
  • myl0
    Nos a helyzet a következő:
    5 forduló van vissza a bajnokságból (+talpon vok az olasz kupában: Fiorentina ellen lesz az elő döntő)
    Gyakorlatilag a LAZIO bajnok (72p) a második a Roma (63p), harmadik az Inter (61p) és én 57ponttal. Utánam lohol a milan és a juve 55-55ponttal
    Torino, Empoli, AC Milan, Siena és Messina az ellenfelek még a Serie A-ban.
  • Csacsi
    Nah én is elkezdtem egy idényt a Juventus csapatával. Úgy érzem, hogy sikerült megfelelő erősítéseket szereznem, de még nem az igazi. A taktikám folyamatos javításokon esik át, mert érthetlen, hogy miért nem kapok ki a nagy csapatok ellen, de a kis csapatokat miért engedem el sokszor 0-0-ás eredménnyel. Ezen még talán kicsit javíthatok, és úgy érzem, hogy a második hely még megszerezhető lehet, mert az Intert idén már nem lehet befogni, annak ellenére, hogy nem kaptam még ki tőlük. Bár kupából Ők vertek ki 3-3 as összesítéssel, de idegenben lőt több góllal.

Nah és akkor féltávnál a képek.

• myl0
    Azt már megtanultam, hogy ebben a játékban gyakorlatilag bármi megtörténhet :) Jó és rossz egyaránt, csak sajnos nálam gyakoribb a rossz:)
  • Darthmushroom
    hmm akkor nem csak nállam müködik! tök jó akkor nem mondtam hülyeséget! amugy rájöttem h lehet tölteni adatb. frissitést lehet h ott hagyom bresciát és elkezdem máshol de ez még nem biztos!
  • myl0
    Nos ez ugy néz ki bejött (mármint a védekezős taktik)
    Ugyan az AC Parma 7 helyen van (de sztem jóval gyengébbek mint én), de kissé visszavettem a mentalitást és csodák csodájára 2-0ra nyertem ugy h esélyük se volt:)
  • gentdelBARCA
    Sziasztok,

szeretném picit reklámozni az online fm-ezést. :)
    Számos lehetőség van arra hogy neten játszunk, több liga is indult már (pl: FMCup, esl.hu). Ha van kedvetek próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni. :)

Akkor pár dolog az online játékhoz:

1.: http://fmcup.clns.hu/downloads/mIRC-fm.zip

Ez amolyan chat program, itt gyűlik össze az online FM-es társadalom.

2.: http://fmcup.clns.hu/index.php

Érdekességképpen, egy már 2. alkalommal meghirdetett Online FM Kupa honlapja.

És még rengeteg sok online lehetőség van, de ezekről majd, ha találkozunk IRC-en.

(ha valami nem tiszta, keress fel nyugodtan msn-en: [email protected])

t.: gentdelBARCA
  • neB
    Hali! Grat mindenkinek a többieknek meg kitartást...

Sajnos nekem elfogyott a kitartásom mert a Chievo után egyszerűen nem találtam munkát így most lehet hogy szüneteltetem egy kicsit hogy megnyugodjak :)
  • hamary
    és megint kilép a játék.... egész eddig nem volt ebben a mentésben,. most meg egymás után kétszer... f*sz*m tele van már ezzel a kib*szott elcseszett játékkal.
  • hamary
    basszameg... fen van a patch, mégis mindeg szögletrúgásnál - minden túlzás nélkül mondom - belefúj a sípjába a jv. :@
  • hamary
    lehet igazság, mert nem véletlenül vannak a megfigyelések a meccsek előtt.. :)