104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #5897 nocsak :D grat. Nekem is rámférne:S -
#5896 A Siena elleni meccs behúzva:
Már nagyon ráfért a csapatra ez a győzelem! jah meg rám is:) -
#5895 Én első meccsemen kikaptam a juvétól idegenben 1-0 ra egy félidőnyi emberhátrányban. -
#5894 A Siena és a Messina ellen kötelező a 3-3 pont, mert különben elbúcsúzhatok az UEFA indulással együtt az állásomtól is sztem. -
#5893 Fiorentina - Palermo: 0 - 0 (Byebye Olasz kupa)
3 meccs 3 kiállítás és nem szerelés miatt... -
hamary #5892 1-1 lett idegenben, több helyzetből... azért az fenomenális, hogy 19-es befejezéssel rendelkező csatár, úgy rúgja rá, hogy az angyalokat lelöki a felhőkről... -
#5891 hja idegességemben elfelejtettem cselélni :P
De most újult erővel folytatom... és bármi történjen nem szidom a gépet:P
én pl. sorti-ról szedtem a skin-t:) -
hamary #5890 fmhungary.hu -
#5889 ja és honnan lhet leszedni? -
hamary #5888 igen, azért használom :P -
#5887 és jó nem? -
hamary #5886 azért válaszoltam, mert én is azt használom XD nm -
#5885 Kösz "Mylo" :D -
hamary #5884 turnstyle 08 -
#5883 Mylo meg tudnád mondani a skin nevét?? köszi -
hamary #5882 Asszép :| -
hamary #5881 Jót nevettem a vezetőségen: Minden évben győzelemmel indul neki az Európai Szuperkupának... :P Most jutottunk ki először, na mindegy... De megnyertük ( a Bordeux ellen :) ) -
#5880 145M -et ajánlottam Henri Saivet-ért 2015ben vagyok:D
-
#5879 Persze, Minden olyan, ami a támadáshoz szükséges. Sokkal erősebbek voltunk, és mégsem csinálták azt amint mondtam nekik. És aztán maradt a 0-0 :) -
hamary #5878 netudom akkor miért szórakoztak ott hátul.kontrák, mindenki támad be volt állítva? -
hamary #5877 Hát egy csere nem ártottt volna tényleg. Egy a támadósorban, egy pedig a középpályán :/
Nyertem három nullra a fokozottabb támadó taktikával... Amikból kétszer kilépett az mind 0-0-ás állásnál volt, mondjuk szerintem egy gólt berámoltunk volna. De mostmár minden meccs után mentek, mert félek, hogy elveszik valami :/ -
#5876 Normálnál picit lejjebb volt állítva. -
hamary #5875 kreatív szabadság milyen? -
#5874 eszedbe sem jutott hogy cserélj?
mindkét csatár helyett pl amauri és stancu.
csak egy tipp... -
#5873 Nah ehhez már nem tok hozzá szolni semmit
A Fiorentina elleni 2-2 után egy ilyen qrva nagy zakó
Figyelmetekbe ajánlom az oszályzatokat ---> szánalmas bazzeg
-
hamary #5872 Na, némi alvás után visszatértem... XD -
#5871 Jah és ami a legfontosabb, hogy a taktikai utasításaim semmit nem érnek. 0-0 a félidő a kiesőjelölt Catania ellen, és félidőben megkérem a srácokat, hogy egész pályán támadjanak le, a tempót gyorsra állítom a mentalitást mindenki támadra, a passzokat hosszúra, és az időhúzást teljesen kiveszem. Erre mi történik. labdát szerzünk hátul..és a védőim elkezdenek passzolgatni szépen lassan komotosan egymás között. Szerintem ez elég szomorú, hogy ennyire nem veszi figyelembe az utasításokat a program. Ez már így nem is igazán manager. Meg kell venni minnél több jó játékost, és hagnya hadd focizzanak. Mert belenyúlni ezek szerint teljesen mind1, úgyis azt játszák, amit gondolnak. -
#5870 Köszi a bíztatást. Én is nagyon reménykedem. De már egy Bl. helyezéssel az idén megelégednék, meg szerintem a vezetőség is. Aztán jövőre jobban odafigyelek. :D -
Csesza #5869 Camoranesi-t elég könnyen adtad el :) -
#5868 biztos meglessz a 2. hely hisz a Juve az Juve. -
#5867 Nos a helyzet a következő:
5 forduló van vissza a bajnokságból (+talpon vok az olasz kupában: Fiorentina ellen lesz az elő döntő)
Gyakorlatilag a LAZIO bajnok (72p) a második a Roma (63p), harmadik az Inter (61p) és én 57ponttal. Utánam lohol a milan és a juve 55-55ponttal
Torino, Empoli, AC Milan, Siena és Messina az ellenfelek még a Serie A-ban. -
#5866 Nah én is elkezdtem egy idényt a Juventus csapatával. Úgy érzem, hogy sikerült megfelelő erősítéseket szereznem, de még nem az igazi. A taktikám folyamatos javításokon esik át, mert érthetlen, hogy miért nem kapok ki a nagy csapatok ellen, de a kis csapatokat miért engedem el sokszor 0-0-ás eredménnyel. Ezen még talán kicsit javíthatok, és úgy érzem, hogy a második hely még megszerezhető lehet, mert az Intert idén már nem lehet befogni, annak ellenére, hogy nem kaptam még ki tőlük. Bár kupából Ők vertek ki 3-3 as összesítéssel, de idegenben lőt több góllal.
Nah és akkor féltávnál a képek.
-
#5865 Azt már megtanultam, hogy ebben a játékban gyakorlatilag bármi megtörténhet :) Jó és rossz egyaránt, csak sajnos nálam gyakoribb a rossz:) -
#5864 hmm akkor nem csak nállam müködik! tök jó akkor nem mondtam hülyeséget! amugy rájöttem h lehet tölteni adatb. frissitést lehet h ott hagyom bresciát és elkezdem máshol de ez még nem biztos! -
#5863 Nos ez ugy néz ki bejött (mármint a védekezős taktik)
Ugyan az AC Parma 7 helyen van (de sztem jóval gyengébbek mint én), de kissé visszavettem a mentalitást és csodák csodájára 2-0ra nyertem ugy h esélyük se volt:) -
gentdelBARCA #5862 Sziasztok,
szeretném picit reklámozni az online fm-ezést. :)
Számos lehetőség van arra hogy neten játszunk, több liga is indult már (pl: FMCup, esl.hu). Ha van kedvetek próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni. :)
Akkor pár dolog az online játékhoz:
1.: http://fmcup.clns.hu/downloads/mIRC-fm.zip
Ez amolyan chat program, itt gyűlik össze az online FM-es társadalom.
2.: http://fmcup.clns.hu/index.php
Érdekességképpen, egy már 2. alkalommal meghirdetett Online FM Kupa honlapja.
És még rengeteg sok online lehetőség van, de ezekről majd, ha találkozunk IRC-en.
(ha valami nem tiszta, keress fel nyugodtan msn-en: [email protected])
t.: gentdelBARCA
-
neB #5861 Hali! Grat mindenkinek a többieknek meg kitartást...
Sajnos nekem elfogyott a kitartásom mert a Chievo után egyszerűen nem találtam munkát így most lehet hogy szüneteltetem egy kicsit hogy megnyugodjak :) -
hamary #5860 és megint kilép a játék.... egész eddig nem volt ebben a mentésben,. most meg egymás után kétszer... f*sz*m tele van már ezzel a kib*szott elcseszett játékkal. -
hamary #5859 basszameg... fen van a patch, mégis mindeg szögletrúgásnál - minden túlzás nélkül mondom - belefúj a sípjába a jv. :@ -
hamary #5858 lehet igazság, mert nem véletlenül vannak a megfigyelések a meccsek előtt.. :)