104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5657 :) -
#5656 A gépem rasszista... Nagyon nem bírja a lengyeleket, megint elbaszta a cracoviás mentést... Grrrrr :@ Na akkor gondolkozzunk... :) -
#5655 Hamarosan kezdődik az idény:
Átigazolások (a végleges alakulásról rakok majd képet): A középpálya meglehetősen nagy átalakításon ment át:
Érkezett Guily, Flamini, Carlos Vela (bár ő tud csatárt is játszani, majd meglátom), elment Migliaccio (tavaly szinte minden meccsen játszott), és ugy néz ki távozik Fabio Simplició. A védelem is ujításra szorult, mivel Zaccardo távozott a Barcához és Barzagli még tavaly a Man U.-hoz, helyettük jött Cezár Arzo (Villareal) és Javier Perades (Zaragoza)
A csatároknál túlkinálat volt, ugyhogy Miccolit elküldtem (Atalanta), Cavani, Amauri, Stancu és Zicu sztem elég kell legyen.
Szerveztem egy Belga és egy Holland túrát is. Ezek alapján sztem tudjuk tartani az ideji elvárásokat (UEFA CUP) -
#5654 én itt vagyok de nem játszom :) -
hamary #5653 jó, hogy ennyien vannak itt... asszem inkább én is megyek, nem beszélgetek magammal :P -
hamary #5652 2-0-ról, az uccsó 10 percben 4-2-re kikaptam... -
hamary #5651 Buzi Lorainne lesérítette 4 hónapra Fernandest.... :@ -
hamary #5650 BL-ben az Ajaxot kaptam -
hamary #5649 Nyertem 3-0-ra, végre :) -
hamary #5648 Jön egy bajnoki forduló, sajnos már kötelező a győzelem, mert nagyon nagy hullámvölgyben vagyunk. -
#5647 Gratulálok mindenkinek!
Myl0: grat az UEFA-hoz
hamary: kitartás, lesz ez jobb is :)
Bbeno: grat a jubileumhoz, a közel 1200 lőtt gól 300 kapott ellenében azért befigyel :D
-
#5646 Tabella:
-
#5645 Nos itt a vége. Betartva igéretem a vezetőség felé 5. helyen végeztem, ami sztem első évben jó. Lehetett volna jobb is, de létfontosságú helyzetekben hibáztunk ("NEM" a gép csalt :P)
Egyéb eredmények:
Olasz bajnok: AC Milan
Olasz kupa: Juventus (Roma ellen 1-0)
UEFA Kupa: Atlético Madrid (Bayern M. ellen 2-0)
BL: Chelsea (Inter ellen 3-2re)
-
#5644 Megizzadtam a Napoli ellen a győzelemér: 3 - 2re alakult az eredmény, úgy hogy a visszatérő Cavani 2öt vállalt
A Róma ellen 1-0ra nyertem ember előnyben, de ez már kevés volt, 2-1el bemasíroztak a döntőbe ----> bye bye Olasz kupa
A Bajnkoságban biztos az UEFA indulás, ugyanis az Udinese (6.helyezett) 7 pontra van mögöttünk 2 ford-al a vége előtt -
#5643 pff
-
#5642 Cagliari - Palermo: 0 - 4 [Cavani mesterhármas + lesérül 3 hétre :( ]
Milan ellen 1-0 vereség
Roma (olasz kupa elődöntő) 2-0 betli
Reggina ellen 3-1 győzelem (85 percig x volt :)
most napoli, udinese, empoli, lazio és olasz kupa visszavágó róma
Nagyon ingadozó a teljesítményünk (udinese és lazio elleni meccset be kell húzni mert vészesen közel vannak, Róma 2 ponttal előttem) -
#5641 Sampdoria - Palermo: 2 - 1
Parma - Palermo: 3 - 1
5dik vok 2 pontra előttem a Róma 8 Pontra mögöttem az Udinese
Valamit qrva gyorsan ki kéne találni, mert nem ugy kezdődik a játék ahogy szeretném:S -
#5640 Szép reggelt:)
Folytatom a Palermot, jó lenne beérni BL selejtezős helyre, jelenleg a 4. vok de 2pontra mögöttem ott lohol a Roma akiktől most 2-0ra kikaptam. 9 forduló van vissza (Nemzetkőzi kupát igértem) -
hamary #5639 Kiestem a Francia Kupából is... a világ legszemetebb játéka díjért versenybe szállhatna ez is.... -
hamary #5638 arattam :D
Meg az év menedzsere is lettem :P -
Utley #5637 Nem tudom mit csináljak Jaime Valdéz nem akar szerződést hosszabbítani,de az egyetlen jobb oldali középpályásom..6.000.000 eurót ér és pár csapat vínné,de a kutya se jött ide a nyáron...Vajon megtartsam a szezon végéig,és akkor ingyen megy el,vagy kockáztassak....Októberbe járok már 8 forduló után a 13.vagyok... -
hamary #5636 6 meccse nem tudok nyerni... hihetetlen... de mindig hromszor annyi helyzetem van, s mindig az ellenfél kapusa a meccs legjobbja :/ -
hamary #5635 Én általában tkpknak hazsnálom :) -
#5634 Kb akkor ingyen volt nekik...
Most barca meccs után játszok megint, Capelt meglesem gyors a gameben :)
Remélem FM 2009ban Ronaldinho szabadrúgása 15 alatt lesz mert nem tud szabadrúgást lőni, elfelejtett ez az ember mindent amit tudott, vagy csak belesz*rik...
#5632: Bodmer mit játszik? Fm 2007ben egy állat volt, vkpt játszott, rendszerint év védője lett mivel védőt is tud játszani, de bárhol megállja a helyét középen :) -
#5633 hát igen. ezt is meg kell élni:
-
hamary #5632 És igeeeeen.... A tizenegyesnél majdnem beszartam... :/
Hazai pályán kikaptam tőlük 2-1-re.. -
hamary #5631 Na hamarosan Moszkvába utazunk.. ajajajajajajajajjajajjjj -
#5630 jaja,az lesz:) első évben 5 meccset játszott, most 70M lenne csak,elején 120 volt. Real pl most igazolta le Pandevet 7Mért. -
#5629 Nem kell nagyot tenni, csak ügyesnek kell lenni és figyelni, nyáron 1x 25ért enyém lehetett volna, akkor nem akart jönni, utána 90ért adták volna csak, de most 23ért adták és jött is... Havonta nézd meg hogy mennyiért adják el. -
#5628 De nem csak én vagyok ilyen állat
Sevilla 57M-t kicsengetett Xabi Alonsoért.
Milan 62M-t Agüeroért.
Én fogok még egy nagyobb tételt Andersonért jövőre. -
#5627 na,hát a BL,bajnokság,meg 2 külföldi klubcsapat lehetővé tette,hogy 2. évem elején 95M euroért igazoljak :D
Érkezők:
Lulinha 4M
Leighton Baines 20M
Huntelaar 20M
Jeremy Menez 15M
Issiar Dia 6M
Ben Arfa 15M
Andreolli 1e
Olazabal 4M
Aquino 5.25M
Ryan Hall 1.2M
Vantaggiato 4.3M
És maradt 50M eurom így is :D Játék elején Romanak 20M euroja sem volt. -
#5626 csak ez a kettő :D
haverom psg meccen 11.000t bukott. -
hamary #5625 Nekem meg nem megy ez a outgamescout... :/ -
#5624 Basszus nálad mindenki 199es ? :D
Banega, Anderson...
[ Nemigaz ez a .... psv, eddig folyton nyertek, megteszem őket tippmixen, erre bukok egy 1000est... ] -
hamary #5623 Na, Moszkvába fog eldölni minden... :/ Nem számítok sok jóra. :( -
hamary #5622 na most jön a kobe... a dán csapat :) -
hamary #5621 értem... :) Nálam most nem találja magát a Lyonban... /: -
#5620 Népszerű témák
1. Modellautók
2. Ismerd fel a képröl az animét
3. House,techno klasszikusok
4. Test Drive Unlimited
5. Melyik tápot?
6. Radeon HD Series
7. Football Manager
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Silkroad Online
10. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2 -
#5619 Számlámon lett hirtelen 110M euro a 35ből, és 70M igazolni :D -
#5618 muszáj volt eladnom... sőt az eladás az volt hogy nem akartam vele hosszabbítani ... 31 évesen már nem illett bele a keretebe. szép éveket töltött nálam. ha jól számolom akkor 8-évet.
ráadásul a Betis BL ben van már 2 éve és a Depor is 5. hely környékén szokott tanyázni évek óta szal nem gyenge a csapat.