104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#5617 ma nagyon nem vagyok a toppon figyelem szempontjából... ismételten egy mea culpa -
hamary #5616 1900 :) -
hamary #5615 1. az szép :P
2. VDvaart eladtad a deportivonak? :| -
#5614 ez nem bug. A játékosoknak, akiknek nincs élő szerződésük, alapból 1990-re lövi be a szerződés kezdetét. A szürke pléják azért jelennek meg, mert nincs elég pléjád a regisztrálható keretben. -
#5613 nah kezdenek jönni a bugok.
ugy kezdődött hogy 2014 ben vagyok és októberben egyszercsak a keretben megjelenik egy kapus. szürkézve szal PA jat nem mutatja a Scout.
nah leigazoltam megnéztem mivan.
80 as PA ja van mint utólag kiderült ugyhogy ingyen elengedtem . ez is októberben volt. majd mikor jáccom a köci meccset még egy emberke van ott aki már Jobb hátvéd. 19-20 évesek.
mikor elengedtem ügyebá jött az üzi hogy elvan engedve de a dátom hogy mióta a REAL Madrid tagja az kicsit odaütött :D
-
hamary #5612 pályafűtés nekem is jól jönne... :/ -
hamary #5611 jó :P -
#5610 akkor most columbia vagy kolumbia? na.. erről ennyit :D
mert tényleg,dániában úgy írják,ahogy te. Magyarországon meg,ahogy én.
Most kaptam 3 üzenetet,ami megtetszett :)
A stadionban lesz 'talajfűtés',ez kb 2 hónap.
A kiváló anyagi helyetre való tekintettel a klub lerendezte 2 tartozását,ami fizettem volna még évekig szerintem.
Új mezszponzor van,aki egy évre fizet 4.8M eurot.
Pazzinit nem engedte a Fiorentin 25Mt sem, így 20M jött Baines és szintén 20M Huntelaar. -
#5609 Mindkettő elégtelen. A helyes írásmód Kobenhavn :D -
#5608 köbenhaven... -
#5607 nekedisköszi (K) -
hamary #5606 :P
Marseille ellen végül 5-2-re kaptam ki :) Két hét múlva jön a Koberhanv ( vagy mi :D ) ott nagy győzelmet kell aratnom! -
#5605 mea culpa, azt hittem az idegenbeli meccsre mondja -
hamary #5604 Lehet azért nem tűnt fel neked a kép, mert túl kicsi, vagy mert senki nem reagált :P. Kösz myIO :)
http://users.cwi.hu/sgupload/1202569160.jpg -
#5603 hamary kikapott az intertől... :D -
hamary #5602 Kaptam egy akkora kijózanító pofont a Marseilletől, hogy öröm volt nézni. 4-1 hazai pályán.. nem tudom mi volt velünk.. :/ -
#5601 Szép estét:)
Grat mindenkinek főként Kraawz-nak az olasz bajnoki címhez és hamary-nak az Inter veréshez. Én sztem csak holnap reggel folytatom a Palermot -
#5600 nekem február elsjei frissitésem van lehet azért....itt van már boumsong -
#5599 jaj anderson ne is mondd.. ő is 199et kapott.. szerintem 4. évben lesz annyi zsebpénzem meg reputációm,hogy elhozzam. AMC poszt,ami nagyonlyukas, Aquialini és Perrotta is jócskán szint alatt teljesít... -
hamary #5598 elhiszem :) lehet te már adatbázis frisstíst használtál nemtom. de lábujjt9rése van a játékelején, úgy tudom XD -
#5597 sebaj majd törlöm ha kéred -
#5596 próbálo képet beszúrni -
hamary #5595 nem értem, hogy ez, hogy történhetett meg :D na mindegy :P -
#5594 neeeeem!!!! hármat vágott! -
hamary #5593 Fred, hogy a pibe játszott, hisz a játék elején sérült :| -
#5592 a csoportból?? éna szuperkupát simán 4-1 re nyertem a sochaux ellen fred mesterhármasa segítségével -
hamary #5591 Suazo természetesen ellenem szerezett mesterhármast... Nagy veszélyben a továbbjutás.. -
hamary #5590 félidőbe 2-0 az Internek :/ -
#5589 Nálam 186os Banega, de eddig elég gyengus....[ 2dik szezonban járok ]
Majd jó lesz, de még fejlődnie kell bőven... Balet vedd meg mindenképpen :)
Én Andersont várom nagyon, bár nemtudom hova fog beférni, de 1ik kedvenc játékosom Messi után, szal elkellett hozni 23milláért... Lehet kipróbálok egy 4-2-2-2t, 2 vkpval és 2 ktkpval... Bár akkor is lesz 4 játékosom 2 posztra... [ vdVaart,Fernandez,Anderson,Dzsudzsák ]
Védelmem most szerencsére jó lett, nyáron jött Pasanen és Zaccardo ingyen, megy a rotálás a védelemben, aki gyengén játszik ki is kerül egyből kb, kivétel King... Ő folyamatosan jó, és ő a védelem alappillére.
Csatárjaim közül Berbatov 11, Bent 9, Quagliarella 4 és Keane 1 gólos, de Robbie sokat játszott jobb szélen amikor sérült volt Matías Fernandez. -
#5588 hamary mi a helyzet?:D -
#5587 köszönöm:)
banegat várom nagyon,hogy fejlődjön,ki akarom maxolni. bár még az legalább 2-3 év,hogy elérje 199et :P
am most kaptam 25Mt bl jogdijakert, következő évben kellesz egy csatár (pazzini ? huntelaar ? ) egy bal védő ( baines? bale? ) meg egy kapus majd.
Nyáron remélem kettő ezek közül jön,de egynek is örülnék =) -
neB #5586 Szerintetek az mennyire gáz ha letöltött taktikval játszok? :S -
#5585 elismerésem, le a kalappal :) -
#5584 Matías Fernandez van der Vaart páros nagyon durva, én is még az első szezon elején leigazoltam mind2t. Jelenleg 1 ponttal vok lemaradva a bajnokságban a MU és a Pool mögött, télen jön Anderson 23 milláért és Kuszczak 2,7ért :) -
A 94 ponot mostanig nem tudom,hogy hoztuk össze,valami hihetetlen hajrával. Volt,amikor Inter már 7 ponttal vezetett.
Olasz kupából Millan vert ki 1:0,1:0al ..
BL-ben az a Chesea következett negyeddöntőben,akivel egy csoportban voltam. 0:2 , 2:0 , tizenegyesekkel mentek tovább.
Szuperkupa meg 3:2ek bukó volt. -
hamary #5582 Most jön az Inter idegenben. Nagyon nehéz meccs lesz, legjobb kezdőmmel kell felállnom -
#5581 Cracovia :D
Amúgy lengyel középosztálybeli csapat, egy a sok krakkói közül, de az egyik legnagyobb, a fő riválisa a Wisla Krakov. Átig büdzsé kb 150k euro, nagyon 17 idegenlégiós lehet, de max 25 fős lehet a keret... Nemsoká indul a bajnokság, meglátjuk hogy a várható 6. helyhez képest hol leszünk a szezon végén
-
hamary #5580 az szép :D Én is annyit kbb, de még kértem, s lett 30 valamennyi :P. Azért érdekel a LK , mert döntőt vártak tőlem... :/ -
neB #5579 Hali! Grat mindenkinek a sikerekeért engem ez most valahogy elkerül :S
Sikerült a Chievoval elcsipnema 8. helyet ezérrt indultam az Intertoto kupában továbjuttotam Cork City-t kaptam ellenfélnek 3-1-re győztem de igen nagy árakkal... 3 játékosom megsérült köztük az egyik 6-7 hónapra úgy hogy most vettem nyáron 2 milláé mert hiány volt csatár poszton most meg már csak Obinna marad elöl majd lehet bevetem Tőkés Ferencet generált magyar hiperszuperultramegagigatehetségemet :D -
#5578 capello meséj a cravosia vagy mien csapatról? vagy most nem nyomod?:D