104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #6909 úgylátom ebben a topikban mindennapos, hogy valaki megjegyzi ha nem jegyeznek meg semmit a képére
attól, ha 20an gratolnak hígabbat fosol holnap?
annyi kép van itt meg minden, hogy nevárj csodát ha 1-2 képre nem reagálnak, nem te leszel az első és azt utolsó -
#6908 úgylátom,ebben a topikban mindennapos egy idegenbeli 6:1es marseille verés.. vagy két meccsen 9et gurítani. -
#6907 thx -
Csesza #6906 nájsz -
#6905 Én igy állok féltávnál!
-
hamary #6904 Végül újat kezdtem.. Leccével.. Ha ez is elszáll, egy ideig abbahagyom :P -
hamary #6903 fehérváros menéts el is szállt... nem tudom megint újat kezdjek -e vagy folytassam valamelyik meglévőt.. :/
szerintem kezdek egy másodligás olasz csapattal ( de szerintem ugyanúgy nem fog menni, mint az angol 5-öd osztály. -
#6902 nah 1.évben feljutottam a másodosztályból 1.helyezettként a bundesliga 1 be
ez a második évem és 3. lettem. de el akarok igazolni mert esélyem nem lesz a BL ben :D
-
#6901 Kell egy kapus, szélsővédők, szélsők...
Most eladom Taddeit 10 milláért, belőle jön Matías Fernandez, meg jön még vdVaart, úgy már azért ütős keret lesz :) 4-2-3-1ben a 3 tkp Mancini-vdVaart-Fernandez és elöl Totti :P
Azért mondtam h nem túl erős keret mert Olaszországban 2-3dikak, de pl egy Spursnek jóval jobb kerete van... -
#6900 az akkor nemsemmi szöglet variácio! amugy grat mindenkinek! én a Blackburn-el kezdtem el! 5. vagyunk a tabellán a uefába csoportkörből szeritem sikerül tovább jutni! nem igazoltam senkit amugy még! majd később! képek majd később! -
#6899 á,romanak nincs erős kerete. ezt még én műveltem 801el,óriási máksorozattal a végén. Most Intert nem tudom sajna megállítani ...
-
#6898 Kezdtem eggyet az AS Romával, nem túl erős a keret, de azért van egy pár jó játékos, kapus kéne majd, hosszabb távon egy csatár( Benzemát szeretném, de ahoz pénz is kéne... :D), de lehet h jön van der Vaart és Matías Fernandez... Akkor a középpályám már jó lesz... Totti lesz az 1 szem csatár, majd ha érkezik vki csatár akk visszacsúszik irányítóba. 802ben ki az aki használható és olcsó igazolás ?
Szöglettaktikám kurvajólett, jelenlegi edzőmeccsemen 40dik percig 5 szögletgólt szereztem, Juan a negyediket fejelte most :DDDD -
#6897 folytatva a tegnapi menetelésem
-
#6896 Majdnem összejött. Talán ha higgadtabbak a játékosaim a kapu előtt, akkor meg lett volna. ÍGy is szép eredmény, és együtéreztem a csapattal.
-
#6895 Nah most megyek idegenbe a Havant & W. csapatához, akik a média szerint a bajnokságot nyerik. Jelenleg én vezetem a bajnokságot, és ők a 4. helyen vannak. egy x-re remélem jók leszünk :D -
#6894 Igen van. Crystal Palace, de mint írtam a #6890-be sokra nem megyek velük. Bár tény és való, hogy egy jobboldali védőt azért kaptam tőlük, aki elég jól teljesít. -
#6893 van anya eggyesületed? -
#6892 Nem izadt le a tenyerem :D -
#6891 Az ellenfél sokat lőtt kapura, nem? :DD -
#6890 Ja és szerintem hiba a játékban, hogy az év elején kölcsönvettem valakit, akit már el is zavartam vissza, viszont elméletileg 1 évben csak két kölcsön játékosom lehet hosszú időre, és azt akit visszazavartam még mindig őgy veszi, hogy kölcsönben van nálam, pedig az anyaegyesületem küldené a jobbnál jobb játékosokat, de nem tudja, mert a program úgy veszi, hogy 2db kölcsönjátékosom van, holott csak egy :( -
#6889 Szeptember hónapban is én lettem a hónap menedzsere :D -
#6888 Én mindig a régiekkel is játszottam ilyet, csak egy ideig nem mertem, mert ki akartam ismerni valamennyire a játékot, meg megvártam a patcheket. Így már bele mertem kezdeni, már csak gép kéne hozzá :D -
#6887 hijj mindenki nagyon rákapott az LLM-re :D -
#6886 Nah kis élménybeszámoló. 11 forduló után 7 ponttal vezetem a bajnokságot, és veretlen vagyok.
Lejátszottam első kupameccsemet remek eredménnyel, mégha gyengébb is volt a csapat. Igazából a kapuralövés és ami abból talált az gól lett, de hogy a két szabadrugásgólomat miért nem jelzi kapuralövősként, azt nem értem :D
És íme itt van a taktikám (valaki kérte tőlem tegnap pm-be), és a játékoskeretem.
-
#6885 8.0.2
owen: megoldható amennyiben te is magadban tartod a múltkorihoz hasonló megjegyzéseidet ;) -
#6884 lehet hogy már kérdezték és ha igen akkor bocs elöre is..801es vagy a 802es patch jáccik az FMKupán? -
owen20 #6883 sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy aki érti az fm08-ban az eddzést az irjon már nekem privit lenne pár kérdésem!
És kérem az olyanokat akik csak rossz megjegyzést irnának tartsák magukban!
Hello! -
Utley #6882 Naná csak a SampNekem Gullit volt a kedvenc emberkém -
Utley #6881 Köszi a gratot,nagyon élvezetes szerintem is.Nagyon jó ötlet volt,ezt megszervezni -
Solt #6880 Na igen, így más a helyzet! :( Azért forza Samp! :) Én már a CM1-ben is velük voltam! Lombardo, Mancini, Zenga... :)))) -
Utley #6879 Le is cseréltem,de sajna a 2.hiba már a 83.percbe volt... -
Solt #6878 Régebbi CM/FM-nél nekem bevált, hogy ha a kapusomat a 2. bakija után lekaptam a pályáról, akkor a cserekapus kiválóan védett, és a csapat is megtáltosodott. Volt olyan, hogy 20perc után kapust cseréltem, mert kapott két gólt két kapuralövésből, és 5-ös volt az osztályzata. A végén 4-2re megnyertem a meccset. Nem mondom, hogy mindig bejön, de egy próbát megér amikor már reménytelen a helyzet! :) -
#6877 gratulálok mindkettőtöknek, a meccset már fel is vittem a tabellába, várom a következőt :)
És egyébként is engedjétek meg, hogy minden eddig lejátszott meccs résztvevőjének gratuláljak, hihetetlenül jó meccseket játszik mindenki, nekem már önmagában ezekért a góldús meccsekért megérte megszervezni a kupát :) -
Utley #6876 Mi próbáltunk Bonazzoli fejére játszani a meccsen,ami úgy érzem sikerült is,de a 2. félidőbe sok beadás nem érkezett felé...De akitől idegrohamot kaptam az Castellazzi.Már az első félidőbe is kiszaladt linkre,akkor még egy védő tudott menteni,de amit a 2.ba nyújtott az kész...Kezdte azzal,hogy a második félidőben,az első veszélyes Villarreal támadásnál elrohant valamelyik rokon elé,ezt Nihat ki is használta üres kapuba kellett csak bevernie.Gondoltam ez egyszeri és megismételhetetlen,tévedtem...A 3.gólnál megint egy remek kifutással jelezte,hogy a pályán van,most gondolom másik rokon elé szaladt ki,ezt Tomasson használta ki megint nem volt nehéz dolga,csak a 7m-es ketrecet kellett eltalálnia...Itt vége is volt a meccsnek sajna...Úgy érzem,ez a meccs Castellazzin ment el,pedig az első félidő sokat ígérő volt...Azért Gratulációt megérdemli a Villarreal,szóval grat Darkon -
#6875 Hagyjuk inkább ezt, majd várok vmi patchet ami kijavítva vagy áteditorozom, mindig vacilálok amikor gamet kezdek, de most megnézem milyen az Olympiakos, lehet kezdek velük. -
#6874 Veszek vkit Portsmouthból hasonló záradékkal, és úgy visszamegy a zsé. -
#6873 Nah folytatom bajnoki álmaimat a St. Albans színeiben. Sikerület egy kapust is szereznem, mert ő volt még gyenge pontja a csapatnak. Az első igazolásom akiért pénzt adtam. Aaron Grundy kemény 7e EUR-ba fájt. Remélem megérte. :) -
Balázs 17 #6872 grat -
#6871 Genovabol jelentem mi is lejatszottuk elso meccsunket Utley-val. Reszemrol teljesen elegedett vagyok a sracokkal:) igaz elso felidoben meg almos volt a csapat es a Samp lefocizott minket, Bonazzoli be is vagott egyet Diego Lopeznek 15rol, tovabba Cassano 5meterrol a kapu fele fejelt itt kicsit osszeszorul a gyomrom mert 2-0bol eleg nehez lett volna felalni. Ezutan volt egy ordito nagy helyzetunk azonban valaki a Sampbol a golvonalrol tisztazott(ujabb infarktus). A felido vegefele mar ebredeztek a sracok, de a szunetben le kellett hogy ordibaljam oket.
Nemsokat kellett varni es Nihat papa egyenlitett, rogton elkezdtem a taktikat allitani, de latom hogy villog alul a kijelzo, az oreg Bonazzoli 2perc utan egyenlitett (nemkicsit voltam ideges) meg be se allitottam az ellentakit. 2-1. Ezutan felocsudott a csapat es eron felul teljesitett, Nihat ujra betalalt(2-2). Majd jott amirol nem is almodtam, Thomasson forditott a 83. percen ezutan mondanom se kell hogy vegigimadkoztam a maradek 7+4 percet.
Vegeredmeny: Sampdoria 2-3 Villareal (holnap/ma visszavago)
-
#6870 Ennyit játszottam ma,kivételesen nembaszta fel az agyam csöppet sem a játék.