104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    cseszánál a pont
  • Darkon
    Beszbasz! Akkor Capello-nak! Mi meg itt szenvedunk! Mostmar maradunk 2008-nal ha mar 08-at irunk. Bar nekem a 07-es csapatomba van meg Riquelme szoval jobb lenne de az elso meccs 08-ban volt akkor a 2. is.
  • Csesza
    de utána írtam, hogy 2007et indítsátok és a helptopikba is már úgy írta capello
  • Darkon
    A játék indításának helye és ideje: Kína, 2008 január

Fm Kupa persze.
  • Csesza
    de ugye te most az efem kupáról beszélsz?

ha 2007 kína jauárt töltöd be akkor nem jöhet közbe semmi mert nincs bajnokság meg semmi mert a játé alapból is 2007junisban indul el

sztem a 2008 kína január van betöltve nekd
  • Darkon
    Spanyolorszagban? mondjuk 3meccs 1kupamecs-.-
  • Csesza
    Kína 2007 januárban mi jöhet közbe?
  • Darkon
    Mi visszavagonk most van folyamatban aki spanyol vs. olasz fordulot szervez nem ajanlom a januart nekunk mar istentudja hanyadik idopont van kituzve de mindig kozbejon valami.
  • Fabio Capello
    nem arról van szó, felőlem akár akkor is beküldhetik, nem azt mondtam hogy kizárom őket. Arról van szó, hogy amióta megy a verseny, jelét nem láttam annak hogy egyáltalán szervezés alatt lenne a meccsek lejátszása. Ha arról lenne szó hogy kizárom őket, már te is nagy veszélyben lennél :P
  • Darkon
    Itt nem az idorol van szo, de aki nem is jelentkezett arrol feltetelezzk nem is lesz. Masoktol veszi el a jateklehetoseget.
  • Magic Boy
    És a többiek?
  • Csacsi
    Süli már megvan :D Rob Kornél nem jön, Zombori Zalán pedig nálam nem játékos, hanem edző :D
  • Magic Boy
    Saligáék szerintem nem mennek el Angol 6. osztályba, de ha igen akkor őket és a két Korsós-t (mindkettő klub nélküli a játék elején) is érdemes leigazolni.
  • Mike94
    te adtál meg egy határidőt...akkor nem mindegy h szombaton 11:59kor kapod meg az eredményeket?
    most már bánhatod h ilyen sok időt adtál, ha adtál ennyit időt akkor várd ki ;)
  • GTheo
    Laurinyetzet és Zomborit mindenképp hozd el, Laurinyetz nálam 3-4. osztályban tuti kezdő volt, Zombori 4ed osztályban kezdő volt, 3ad osztályba már kiszorult. Ja és Saliga tesók.... :)
  • Fabio Capello
    Erre reagálván: Amennyiben a D csoportból holnap reggelig nem kapok eredményt, veszélybe kerül azon lehetőségük hogy folytassák a játékot!
  • Darkon
    D csoportra csinalnek egy uj kiirrast. Capello szerintem addig gyujtsd be azokat az embereket akik hajlandoak lennenek jatszani is.
  • Magic Boy
    Grat.
    Nézz szét a Gyulában (Süli András, Czira Gábor, Laurinyecz Pál, Valentényi Viktor).
    Ajánlom még:
    Zombori Zalánt (klub nélküli a játék elején és 31 éves),
    Borsi Csabát (ő is 31 éves és ő is klub nélküli a játék elején),
    Rob Kornélt (ő 29 éves és szintén nincs klubbja a játék elején),
    Herczeg Csaba (33 éves és Klub nélkül)
    Csordás Tamás (28 éves Klub nélküli)
    Némethy László (29 éves Klub nélkül)
    Mészáros norbert (23 éves klub nélkül)
    Schultz Levente (29 éves klub nélkül)
    Bükszegi Zoltán(31 éves klub nélkül)
    Adair Junior(22 éves klub nélkül)

Nem mindet egyszererre, de ezek azok akik nálam beváltak.
  • Csacsi
    Köszi mindenkinek. Mára sajnos úgy néz ki megint befejeződött a játék. Egyszerűen nincs időm. Nem baj...lassan is elérem azt, amit kitűztem magam elé :D
  • kraawz
  • kraawz
    mocskos csaló gép nem tud kibaszni velem :D

Torino:Fiorentina 1:2
    Támadunk szokás szerint. 25.p .. 11est kapnak.. berúgja Rosina .. 1/1 kapuralövéssel 1:0 oda.. 45. p,Gamberini,aki összeügyeskedte a 11est, megkapja második sárgáját. De 10 emberrel is jobbak vagyunk,így Sinama-Pongolle egyenlít. Utolsó 7 percre kicsit változtatok,aminek eredményeképp 10 emberrel is győzünk, Sinama-Pongolle befejeli a másodikat is. Torinonak nem lett kapuralövése..

Szal ilyeneket csinál a gép.. Mutu 4 hónap.. Pazzini 2.. Alexis Sanchez 1... majd elunja.. :D
  • Magic Boy
    Grat csak így tovább.
    Akiket mondtam azokat megnézted?
  • Magic Boy
    Szép eredmény.
    Grat!
    Sok sikert a Bl-ben és az UEFA-ban.
  • Magic Boy
    Örülök, hogy tudtam segíteni.

Grat a szép eredményekhez.
  • Fabio Capello
    gratta :)
  • Csacsi
    Nah. Majdnem sikerült a meglepetés. A visszavágón idegenben nem sok esélyünk lesz, de bízom a csaapatomban, hogy a maximumot fogják nyújtani. Csak annyit még, hogy a Carlisle 3 osztállyal van felettem, és azt jelenleg pontegyenlőséggel vezeti is. Szóval nagyon nagyon megdícsértem a srácokat.
  • zsilike
    már megtárgyaltuk c-vel!nem voltak szellemezek!csak 08ban
  • kraawz
    szerintem ő is tudja,hogy ez 2007,talán abban voltak a szellemmezek.
    de az is lehet,hogy tévedek.
  • Fabio Capello
    Soma FM2007-el játszik ;)

Egyébként gratulálok mindenkinek

(Megkérnélek titeket, hogy a MagicBoy féle adatbázisos kérdéseket ma az offtopikban tárgyaljátok ki :) Köszönöm!)
  • zsilike
    soma!légyszi áruld el h a szellemmezeket h tüntetted el?én megoldottam a default-os másolgatást,de igy ss8-as style működik,de ha régebbi v 2 részes mezek alatt ugyanugy látszik az ss8-as árnyékmez!fm08 ban van csak ez,nemtom miért kellett?vagy a skinned miatt van igy/ugy látom régebbi/.köszi
  • kraawz
    Azért nem rossz. Mosz számoltam össze,hogy csak a védelmem tavaly 19et rúgott,abból Dainelli 12őt. Rá megy a szöglet variáció meg a bedobások =)

szerk: most fejelt még kettőt Sienanak :D
  • kraawz

vasárnapig csak bnő és FM
    off: pénteken jönn Kiss Ádám meg Lorán Barnabás vmk-ba,ottleszünk:)
  • soma22
    köszi neked is.

közben lement két bl csoportmeccs, mallorca ellen idegenben 2-2, majd otthon a cimvédő porto ellen egy:

eddig jol alakul minden
  • myl0
    pff Grenn szögletét :P
  • myl0
    Welling - Bognor Regis (Bajnoki) 28. forduló
    14p: Török Berecz elé gurtja a szadrugást (17-18m), aki gólra váltja a lehetőséget 1 - 0
    1 - 0 vezetés birtokában vonulnak a csapatok az öltözőbe
    48p: Green iramodik meg a jobb szélen, felnéz beadja az üresen érkező Török felé a labdát, aki a kapus mellett a hálóban bólintja a labdát 2 - 0
    77p: Mya passzol a 16ról az 5és felesre McLAchlan felé Gyurkó rosszul jön ki és a csatár az üres kapuba passzol 2 méterről 2 - 1
    83p: Mya megkapja 2. sárgáját és levonul a pályáról
    85p: Mickler egy fejessel gólra váltja Green fejesét 3 - 1
    91p: Török kiugratja Remy-t aki góllal fejezi be az akciót 4 - 1
    A végeredmény tehát 4 - 1
  • myl0
    soma, casillas mind kettőtöknek grat.
    15 fordulóval a vége előtt átvettem a vezetést a Conference Dél-ben 58 ponttal, a második a Nowport Co 57-tel 3. a Bognor Regis 56-tal, a 4. a St. Albans kicsit leszakadva 43-mal érdekesség h itt összesűrűsödik a mezőny még a 9. helyezettnek is 40 pontja van:)
  • soma22
    bl csoportom:

porto zsinorba 3x nyerte meg
  • Casillas
    Debrecen 2009/10:
    -Kupagyőzelem (Vasas ellen 0-0, 2-1)
    -Bajnoki cím (Vasas előtt ugyanannyi ponttal, de eggyel jobb gólarány :))
    -U19 bajnoki cím (24 ponttal (!!) a Sopron és a Fradi előtt)
    -Tartalékok bajnoki cím (10 ponttal az MTK előtt)

nemzetközi kupaindulásom nem volt, az előző szezon nagyon félresikerült.....
    komolyabb igazolásaim: Savic (szerb u19 védő), Supic (bosnyák válogatott védő), Del Grosso (olasz védő 850M Ft), Stieber Zoltán (kp) az Aston Villától, és Braathen norvég u21 csatár

Dzsudzsák eladásával elég jól jártam 2008 végén, 4 milliárdért vette meg a Sunderland, aztán továbbadták a Portsmouthnak, amiből még 1 milliárdot kaptam egy záradéknak hála (meg 20 bajnoki után 350 millát + 10 gól után 350 millát), gyakorlatilag ebből alapoztam meg az igazolásokat, még mindig van pénz, csak a fizetésekre kicsi a keret, ez a visszatartó erő főleg...

célom bejutni a BL csoportkörbe, bár aligha sikerülhet ez, uefa csoportkörrel is elégedett lennék :)
  • soma22
    nem ifikre értettem, de megkaptam a választ.
    jó éjt
  • Magic Boy
    Na jó lépek az esetleges kérdésekre holnap válaszolok.
    Soma: Tudtommal a Magyar ifi csapatokat nem lehetett megcsinálni (legalábbis én nem csinálhattam meg), így az ottani játékosokat a gép generálja.