104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#6749 gyhááá:D
-
#6748 jo éjt -
Csesza #6747 ok, majd akkor holnap visszaolvasok csak ez miatt :P
páj -
#6746 várjuk:) -
#6745 akkor tolok majd képeket, most lesz vége a 2016os idénynek:) -
Csesza #6744 gecc holnap rakom fel sztem a 2007et :P -
#6743 engem érdekel, énis azzal tolom:) -
#6742 nem szeretnék "vagizni", meg ugysem érdekel senkit hogy mi van a 2007el, ma már a "nagysikerű" 2008 a sláger:) -
#6741 aztageci, milyen csapat van/volt:D
az egyenleg meg 51 misi átigra:D -
Csesza #6740 megmutatod a kis csicskáknak ki itt a nagymenő?! :DASdasdd -
#6739 éreztem hogy azt a mentést el kell tennem az utókornak:) -
Csesza #6738 -
#6737 meghoztad hozzá a kedvemet:) -
#6736 kösz azért te sem panaszkodhatsz ;)
Némethnek is volt kapufája a második meccsen még 3-3nál
egy tény: mind2 kib*szott nagy meccs volt :) -
Csesza #6735 tudom-tudom :) szinte minden game-ben megvolt amióta én figyelem fm 2005óta :)
te meg kanál és termi volt az aki szinpatikusan alázott a fradival :D -
#6734 :D
megvolt a 2007ben nem emlékszel?:D
de mindjárt megkeresem a mentést és tolom azzal:D -
Csesza #6733 kajak verd végig a fradival a fél világot és annyi gratot kapsz tőlem, hogy még össze is vszünk ez miatt :DDDdd -
#6732 hátpedigmostvérigvagyoksértvekéremszépen:D -
hamary #6731 És ha Benzema berúgja a ziccereit... :/ :D Grat!
@soma
Jövőre meg lesz a feljutás. Egy Hull Cityvel ez is szép :) -
Csesza #6730 igaz, nemnagyon figyeltem a képet csak a skint mert arra reagáltak, nem is szeretek képeket kommentálni, mert én nagyon sablonosnak érzek 1-2 dolgot, mert nem is vagyok tisztában ezzel a csapattal, ezért nem is rakok be képeket mivel "sablonosnak" érzem ezeket a gratulációkat
term. igen grat meg minden de ez nemtom, nah szval ne legyen sértődés én ezt így érzem, tőlem nem is lesz ez szokás max 1-2 képnél
kurvára nemtok fogalmazni, sry -
#6729 mindenkinek lejött a kép mondanivaloja, jolvan... -
Csesza #6728 én is nagyon sajnálom, imádom azt a skint :C -
sosi81 #6727 Hát nagyon remélem! Már nagyon szükségem van egy jó megbízható középpályásra -
pLau #6726 ez a legjobb skin nemtom miért nincs meg a 08-hoz. -
#6725 nemsikerült
meccs előtt srnicek és egy védőm is injekciot kapott, nagyon kellettek, de félidőben le is hoztam őket, a 3. csere után meg jött egy sérülés. -
#6724 Vele megfogtad az isten lábát.Kb a következő Makelele. -
#6723 mi is nyomtunk egyet Hamaryval, de képet nem hoztam/hoztunk szal marad az írás:
első meccs:
Olympique Lyon 4-3 Liverpool (gsz.: Benzema3, Bodmer - Kuyt, Németh K., Mascherano(asszem jól mondtam a Lyont is))
második meccs:
Liverpool 5-3 Olympique Lyon (gsz.: Németh K., Torres4 - Benzema2, Bodmer)
összesítésbe 8-7re nyertem, két fantasztikus, izgalmas meccs volt, örök élmény volt számomra -
sosi81 #6722 Stancun kivül még Őt igazoltam 15millió euroért. Remélem beválik. Most afrika kupán van mikor nagy szükség lenne rá...
-
sosi81 #6721 Semmi közünk nem volt a meccshez...
-
#6720 nemértem ezt a 802-t...lehúztak 1 rakat játékos, de így meg értelme nincsen.Most eddig talán-talán a középcsapatok tudtak lépést tartani a nagyokkal, de így már semmi esély nincsen...szal valszeg maradok a 801-nél -
#6719 Nyomtunk Cseszával csak úgy 1 meccset, hát minemondjak, voltak izgalmak :D
[IMG][/IMG] -
#6718 rájátszás első köre:
-
sosi81 #6717 A patchhel kapcsolatban ami számomra látható változást jelent, hogy a játék jelenetei lelassultak egy picikét. A másik pedig valahogy felül írta a mezeket ami betettem. És végül tényleg 1-től 11-ig vannak számozva a játékosok a pályán. -
#6716 a 2008 megint felbaszott, ugyhogy max az onlinera veszem elő. visszatértem a 2007hez, utolso meccs előtt 1 pontra a rájátszástól a hull citynél(kiesőjelölt)
igy kell kimenni egy ilyen meccsre, jöhet a rájátszás -
sosi81 #6715 Jóestét és gratula Mindenkinek!
Ismét sikerült a Portot megviccelnünk:) Igaz most a kupában:) Remélem a bajnokságban is sikerül majd.
-
hamary #6714 Arsenal - Reading 2-1
benvagyok az LK döntőbe :) -
#6713 angliáról akkor ne beszéljünk, ott boxing day van, legrosszabb (irl jó, mer van mit nézni) -
hamary #6712 Franciába, olaszba meg nincs is téli szünet... Ifiket beraktam bajnokira, oszt jóvan. :P -
#6711 Igen, Hollandia picikét nagyon fura.Ugyanis a bajnokság félhivatalosan azonban áprilisban véget ér! Akkor vann az UEFÁ-ért meg BL-ért ilyen körmérkőzések...elég hülye a lebonyolítása :S -
#6710 Mert a holland bajnokság van olyan marha hogy egy hét a téli szünet, lehetetlen volt meccset lekötni január elején, ezért úgy döntöttünk hogy vállaljuk a júliusi játékot.