104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    gyhááá:D
  • soma22
    jo éjt
  • Csesza
    ok, majd akkor holnap visszaolvasok csak ez miatt :P

páj
  • miki36
    várjuk:)
  • soma22
    akkor tolok majd képeket, most lesz vége a 2016os idénynek:)
  • Csesza
    gecc holnap rakom fel sztem a 2007et :P
  • miki36
    engem érdekel, énis azzal tolom:)
  • soma22
    nem szeretnék "vagizni", meg ugysem érdekel senkit hogy mi van a 2007el, ma már a "nagysikerű" 2008 a sláger:)
  • soma22
    aztageci, milyen csapat van/volt:D
    az egyenleg meg 51 misi átigra:D
  • Csesza
    megmutatod a kis csicskáknak ki itt a nagymenő?! :DASdasdd
  • soma22
    éreztem hogy azt a mentést el kell tennem az utókornak:)
  • Csesza
  • soma22
    meghoztad hozzá a kedvemet:)
  • Mike94
    kösz azért te sem panaszkodhatsz ;)
    Némethnek is volt kapufája a második meccsen még 3-3nál
    egy tény: mind2 kib*szott nagy meccs volt :)
  • Csesza
    tudom-tudom :) szinte minden game-ben megvolt amióta én figyelem fm 2005óta :)

te meg kanál és termi volt az aki szinpatikusan alázott a fradival :D
  • soma22
    :D

megvolt a 2007ben nem emlékszel?:D

de mindjárt megkeresem a mentést és tolom azzal:D
  • Csesza
    kajak verd végig a fradival a fél világot és annyi gratot kapsz tőlem, hogy még össze is vszünk ez miatt :DDDdd
  • soma22
    hátpedigmostvérigvagyoksértvekéremszépen:D
  • hamary
    És ha Benzema berúgja a ziccereit... :/ :D Grat!

@soma

Jövőre meg lesz a feljutás. Egy Hull Cityvel ez is szép :)
  • Csesza
    igaz, nemnagyon figyeltem a képet csak a skint mert arra reagáltak, nem is szeretek képeket kommentálni, mert én nagyon sablonosnak érzek 1-2 dolgot, mert nem is vagyok tisztában ezzel a csapattal, ezért nem is rakok be képeket mivel "sablonosnak" érzem ezeket a gratulációkat

term. igen grat meg minden de ez nemtom, nah szval ne legyen sértődés én ezt így érzem, tőlem nem is lesz ez szokás max 1-2 képnél

kurvára nemtok fogalmazni, sry
  • soma22
    mindenkinek lejött a kép mondanivaloja, jolvan...
  • Csesza
    én is nagyon sajnálom, imádom azt a skint :C
  • sosi81
    Hát nagyon remélem! Már nagyon szükségem van egy jó megbízható középpályásra
  • pLau
    ez a legjobb skin nemtom miért nincs meg a 08-hoz.
  • soma22
    nemsikerült

meccs előtt srnicek és egy védőm is injekciot kapott, nagyon kellettek, de félidőben le is hoztam őket, a 3. csere után meg jött egy sérülés.
  • Mor3llo
    Vele megfogtad az isten lábát.Kb a következő Makelele.
  • Mike94
    mi is nyomtunk egyet Hamaryval, de képet nem hoztam/hoztunk szal marad az írás:
    első meccs:
    Olympique Lyon 4-3 Liverpool (gsz.: Benzema3, Bodmer - Kuyt, Németh K., Mascherano(asszem jól mondtam a Lyont is))
    második meccs:
    Liverpool 5-3 Olympique Lyon (gsz.: Németh K., Torres4 - Benzema2, Bodmer)
    összesítésbe 8-7re nyertem, két fantasztikus, izgalmas meccs volt, örök élmény volt számomra
  • sosi81
    Stancun kivül még Őt igazoltam 15millió euroért. Remélem beválik. Most afrika kupán van mikor nagy szükség lenne rá...
  • sosi81
    Semmi közünk nem volt a meccshez...
  • Mor3llo
    nemértem ezt a 802-t...lehúztak 1 rakat játékos, de így meg értelme nincsen.Most eddig talán-talán a középcsapatok tudtak lépést tartani a nagyokkal, de így már semmi esély nincsen...szal valszeg maradok a 801-nél
  • Mor3llo
    Nyomtunk Cseszával csak úgy 1 meccset, hát minemondjak, voltak izgalmak :D
    [IMG][/IMG]
  • soma22
    rájátszás első köre:

• sosi81
    A patchhel kapcsolatban ami számomra látható változást jelent, hogy a játék jelenetei lelassultak egy picikét. A másik pedig valahogy felül írta a mezeket ami betettem. És végül tényleg 1-től 11-ig vannak számozva a játékosok a pályán.
  • soma22
    a 2008 megint felbaszott, ugyhogy max az onlinera veszem elő. visszatértem a 2007hez, utolso meccs előtt 1 pontra a rájátszástól a hull citynél(kiesőjelölt)

igy kell kimenni egy ilyen meccsre, jöhet a rájátszás
  • sosi81
    Jóestét és gratula Mindenkinek!
    Ismét sikerült a Portot megviccelnünk:) Igaz most a kupában:) Remélem a bajnokságban is sikerül majd.
  • hamary
    Arsenal - Reading 2-1

benvagyok az LK döntőbe :)
  • Mike94
    angliáról akkor ne beszéljünk, ott boxing day van, legrosszabb (irl jó, mer van mit nézni)
  • hamary
    Franciába, olaszba meg nincs is téli szünet... Ifiket beraktam bajnokira, oszt jóvan. :P
  • Mor3llo
    Igen, Hollandia picikét nagyon fura.Ugyanis a bajnokság félhivatalosan azonban áprilisban véget ér! Akkor vann az UEFÁ-ért meg BL-ért ilyen körmérkőzések...elég hülye a lebonyolítása :S
  • Fabio Capello
    Mert a holland bajnokság van olyan marha hogy egy hét a téli szünet, lehetetlen volt meccset lekötni január elején, ezért úgy döntöttünk hogy vállaljuk a júliusi játékot.