104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7029 Mert enm adtam meg csak egy két tulajdonságot a jelenlegi abilitit és a max abilitit (ezt is csak kategóriakánt). -
#7028 ha 11 millio euroért visznek KÖLCSÖN tőlem pleyát egy évre 22 évesen akkor az tudhat valamit?:) -
#7027 azt nem értem hogy ha te csináltad az embereket akkor miért van az hogy mentésenként mindig más a tulajdonságuk az ilyen "noname" embereknek.
kb 50 abilitys difik vannak állt -
hamary #7026 kár.... -
#7025 Tudtommal nem. -
#7024 csak annyira, h le keljen cserélni köv meccsen már játszhat:) -
#7023 Sajnos az Adatbázist Jan. 31-el le kellett adi és vissza is küldték az SI-nek így a Februári igazolások Magyar nincsenek benne. -
hamary #7022 nb3-at nem tervezik játszahtóvá tenni? -
#7021 Mekkora lenne pl Nagypeterddel (megye 3 asszem) Bl-t nyerni :adsdsadasd (Baranya Megye) -
hamary #7020 jaj, már egyszer feltettem a kérdést... :D -
#7019 Süli nagy igazolás volt.
Czira Gárort próbáld még megszerezni meg azok közül valakit akiket javasoltam.
Süli-t mennyi időre rúgták le? -
hamary #7018 adatbázis frissítésnél kihagyták Denisovot, meg a másik ukránt a Fehérvárból :P Te kaptál fizetést? :ASADASDSADASDSAD -
#7017 Pénzt nem kapunk.
Azok akiknek az általuk "készitett" csapat valamelyik játszható ligában játsdzik azoknak az SI küld egy eredeti játékot (én azt se kaptam idén (tavaly igen), mert a Békéscsaba ugye kiesett), de ennyi.
A Megye szinten játszókból tudtommal megyénként csak 1-2 került be. -
#7016 Süli első meccsén győzelemre vezette a welling csapatát
Weston-super-mare - Welling: 0 - 2
[Le is rúgták szegényt] -
#7015 A gamét én kevésbé ismerem, de ismerem azt akinél jobban szerintem nem sokan :) -
#7014 Az biztos, hogy nem volt kis meló, de a 2009 elvileg sokkal kevesebb lesz, mert már megvan az alap.
Elvileg Csak az NB-s csapatojk szerepelnek a játékban meg egy két olyan amelyik kötődik valamelyik NB-shez. -
hamary #7013 eh :D fizetést kaptál? :P És Megyei csapatokból mennyien kerültek be? -
#7012 Hát akkor mondhatni kivülröl belülről ismered a gámet:)
Jó nagy meló lehetett elismerésem.
[Kozármisleny lehetne jövőre jobb:) csak viccel] -
#7011 Én jelentkeztem mindkettőre.
Békésmegyének nem volt adatgyűjtője (azóta már ketten vagyunik, de a másik csak az Orosházát csinálja), a Magyrosítók meg besokeltak és úgy volt, hogy nem is lesznek javítva a hiányzó dolgok. Felajánlottam a segítségemet, elfogadták és így már megcsináltuk. -
#7010 A Fener jó csapat, de a Bl győzelemtől még messze van.
Ezt a meccset viszont nagyobb különbséggel is nyerhették volna így viszont érzésem szerint a visszavágón ráfáznak. -
hamary #7009 te jelenkeztél a segítség nyújtás céljhából? vagy hogy volt ez? :) -
#7008 Tudtommal a ligakupáról tudnak, de megmagyarázhatatlan okból nem javították.
amúgy kösz. :) -
hamary #7007 Mondhattál volna egy-két szót a Liga Kupa győzelemről is - hogy kijut az intertotoba :D Amúgy szép munka :) -
#7006 aki látta mostanában otthon játszani a Fenert annak nem meglepetés
(a bl sorsoláskor aztmondtam ők nyerik a bl-t:D) -
#7005 Én Csináltam a Békéscsab, a Gyula, a Békés és a Jamina (sajnos csak a csaba került bele úgy ahogyan csináltam, de ott is lóg egy igazolás) adatbázisát (a játékosokat, edzőket én csináltam és en szolgáltattam az adatot az anyagi helyzetről és a stadionról is).
Sajnos nem került bele csak töredéke, de ígéretet kaptam arra, hogy az FM 2009-ben már az én adataim lesznek.
Ezt adatgyűjtésnek vagy minek hívják az SI-nél és a készítőknél van is egy iklyen vagy hasonló rublika.
Amúgy a Magyarosítás hiányzó csapatainak, Kupáinak, stb... a feltöltésében is segítettem a Magyarosítóknak. -
hamary #7004 én nem örülök az Xének. :P -
#7003 WBAval eddig egész jól mennek az edzőmeccsek, remélem a Bajnokságban is hasonló lesz.
OFF: Adebayor mit hibázott a legvégén :||||||| Semleges szurkoló voltam azon a meccsen, de kb a szivem megállt annál a fejesnél...
Barca nyert 3-2re, már szinte a 8 között van :P
Kár h a Lyon nem verte meg a MUt :(
Fener Sevilla 3-2 meg meglepetés, de még mindig azon vagyok hogy továbbjut a Sevilla...
ON ! :D -
#7002 Azt hogy értsem h te csináltad? -
#7001 Én is sajnálom a Celtic-et, mert egy X-re rászolgáltak.
A Manchester United X-ének viszont nagyon örülök. -
#7000 Süli jó gyerek, vVargát nem ismerem.
Nézz rá Zombori Zalán-ra, Pisont István-ra, Borsi-ra és Rob Kornél-ra.
Ők szerintem jók lennének neked (Csacsi-nak is) erősítésnek ráadásul vagy olcsók vagy klubb nélküliek. -
#6999 Beindult a sérülési hullám: 3 csatár és 1 TKP kidőlt :( -
hamary #6998 Sajnáltam a Celticet, mert nem szeretem a BArcat, de ez van. Ez egy jó szar nap. -
#6997 én kérek elnézést, nekem a 2-2 volt az uccsó infóm -
#6996 jaja most nézem az Uefa.com-on -
#6995 Celtic-Barcelóna 2-3 (2-1) 16. Vennegoor of Hesselink 1-0, 18. Messi 1-1, 38. Robson 2-1, 52. Henry 2-2, 79. Messi 2-3. -
hamary #6994 3-2-re nyert -
#6993 köszi -
Balázs 17 #6992 lacky profil -
#6991 Vargának akit most igazoltam jobb mutatója van emberfogásból és szerelésből, mint a védőimnek:)
Süli bal védő és kp ---> sztem az évszázad igazolása a wellingben:) -
#6990 Mind a kettő Gyuláról?
Kik azok (a Gyulát is én csináltam, de sajnos nincs benne a teljes keretük)?