104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    gondolom,a defoes bugot editorban nem javitottad ki..
  • Csacsi
    Ne is mond. Mára abbahagytam, mert az itthoni csere laptop nagyon gyenge, és iszonyat lassú a játék. 512 memória, amd sempron mobil. Szóval régi gyenge, és iszonyat sokat tölt.

Na nem baj, majd jön lassan az új laptp, aztán akkor már itthon is lehe élvezni teljes pompájában :D
  • Mike94
    nem tom, digim van

ON
  • GTheo
    TV6 van UPCn?

Újat kezdtem 802vel Spurssel, 37 milla átigazolási keret csak mert európai kupát ígértem :|
  • Mike94
    már megint bugzik ez a sz*r :D
  • Csacsi
    Nah én lettem a hónap menedzsere Augusztusban :D
  • Csesza
    stream
  • Mike94
    TV6 szvsz
  • kraawz
    holnézed ?:O
    én roma meccset nézek,eddig real bajban van megint. elég sokadszorra mostanában.

a játék meg nagyon adja.. 8 meccset toltam le ma kb,mind a nyolcat nyertem. Pazzini végre formában,szórja a gólokat,nem 5 meccsenként egyet.
  • Darkon

[pool-inter meccset nez es varja utley-t]

Mi meccsunk delutan lett volna megrendezve de estere toltuk.
  • Forza Italia
    ok köszi
  • Csesza
    köszi

merrendes

+ background mappában van 10-15 background az alapot lecseréltem arra amit ott látsz :)
  • Forza Italia
    Grat. had kérdezzem meg melyik skint használod??
  • Fabio Capello
    dalackot én sem, Darkonnal nagyon tévedtél :D

Van pár olyan induló is aki "csendestárs" a fórumban :)
  • Csesza
    remélem mindenki aki bevállalta ezt a kupa dolgot az le is játsza a meccseket nem csak habókra jelentkezett, mert pl. asszem talán lehet dalackraul-t meg darkon-t nem nagyon láttam itt már egy ideje...
  • Magic Boy
    Majd dobhatnál képet a tabelláról féltávnál.
    És a jobb meccseidről (pl amikor vered a bajnokesélyest) is jöhet.
  • kraawz
    most indult be, eddig vmi 20 meccsen 6 gól. Most utóbbi 3 meccsén 4et rúgja. Eddig Osvaldo volt a gólfelelős, 15 góllal kb.
  • Csacsi
    Megvan az első bajnoki győzelmem. 4:1

Asszem mostmár nincs megállás. :D
  • Fabio Capello
    kösz, és én is remélem hogy sikerül végigcsinálni :)
  • Fyrex
    /on

sok sikert minden FM kupa résztvevőnek, és gratulálok hozzá, hogy sikerült ezt megszervezni, remélem végig is fog menni :)

/off
  • Gunnersboy
    Pazzini megin befigyel :D grat
  • kraawz
  • Fabio Capello
    Grat mindenkinek, Csesza és Gunners nektek kiváltképp, úgytűnik a kupameccsek mind változatos parázsmeccsek lesznek :)

Az eredményt rögtön beírom a tabellába :)
  • Csacsi
    Zsolnai László, Pulcz István, Gábor Gergő, Somogyi Gábor, Török István, Tóth Béla, Frey Arron(ő jött az anyaeggyesülettől, aki a Crystal Palace)
  • Magic Boy
    Kiket igazoltál végül és ki lett az anyaegyesületed?
  • Csacsi
    Igen néztem, de akiért elfogadták az ajánlatomat, a kemény 10.000 fontomat, az meg nem akart szerződést kötni velem, így hagytam. De szerencsére szereztem jó anyacsapatot, akitől kaptam kölcsönbe két jó védő játékost. A középpályát, és a támadósort megerősítettem ingyenes magyarokkal, így remélem izgalmas szezonnak nézek elébe. Nemsokára kezdődik a bajnokság. Jó jel az, hogy az összes barátságos meccsemet sikerült megnyernem, ráadásul nálam erősebb csapatokat sikerült térdre kényszerítenem.

Jobb lesz ha vigyáznak a bajnokságom résztvevői, mert idén én leszek a bajnok, annak ellenére, hogy a média középmezőnybe sorol. :)
  • hamary
    ez komoly :D:D:D:D:D Grat :D
  • BBeno2
    kicsit volt scak mákom :D és egyben szerencsétlenségem a kiállítások miattt. :D

• Magic Boy
    A Békéscsabát nézted?
  • Csacsi
    Köszönöm. Főleg egyelőre Gergő Gábor vált be. 4 meccs, 4 gól, 1 gólpassz. 7.50-es értékelés.

Igaz csak barátságos meccsek, de mind erősebb csapat volt.
  • Gunnersboy
    nemvolt, de azér szartam is rendesen, mert 0 ponttal lehuzni 2 meccset már gáz lett volna, csak ezt a csatáraim nemérezték át :D
  • Gunnersboy
    elnemhiszed, 2. meccs végén már kicsit röhögtem...csatáraim "villám gyorsak" voltak A:D_:SD_ASd.a
    mindegy, fasza lesz ez (H)
  • Csesza
    köszönik szépen, de azokért a gólokért is meg kellett szenvedni, szerencsére nem volt ugymond potyagól
  • hamary
    Grat a kapusodnak, meg a védelmednek :P :D
  • hamary
    mindketőő... :D:D
  • saviola83
    Adjatok már please egy jó linket az új patchez mert találtam már 140 megásat is meg egy 90 megásat is.
  • Balázs 17
    hát enyhén, 2. meccs főleg:):D
  • Gunnersboy
    Jókis meccsek voltak, de többet nemleszek a Benficaval az hót ziher :DDDDd (mm kupan kivül)
  • Csesza
    mi is lenyomtuk Gunnersboy-al a meccsünket, azthiszem nemkicsit elégedett lehetek :)

• Mike94
    bari v tétmeccsedre célzol? :D