104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#6869 gondolom,a defoes bugot editorban nem javitottad ki.. -
#6868 Ne is mond. Mára abbahagytam, mert az itthoni csere laptop nagyon gyenge, és iszonyat lassú a játék. 512 memória, amd sempron mobil. Szóval régi gyenge, és iszonyat sokat tölt.
Na nem baj, majd jön lassan az új laptp, aztán akkor már itthon is lehe élvezni teljes pompájában :D -
#6867 nem tom, digim van
ON -
#6866 TV6 van UPCn?
Újat kezdtem 802vel Spurssel, 37 milla átigazolási keret csak mert európai kupát ígértem :| -
#6865 már megint bugzik ez a sz*r :D -
#6864 Nah én lettem a hónap menedzsere Augusztusban :D -
Csesza #6863 stream -
#6862 TV6 szvsz -
#6861 holnézed ?:O
én roma meccset nézek,eddig real bajban van megint. elég sokadszorra mostanában.
a játék meg nagyon adja.. 8 meccset toltam le ma kb,mind a nyolcat nyertem. Pazzini végre formában,szórja a gólokat,nem 5 meccsenként egyet. -
[pool-inter meccset nez es varja utley-t]
Mi meccsunk delutan lett volna megrendezve de estere toltuk. -
#6859 ok köszi -
Csesza #6858 köszi
merrendes
+ background mappában van 10-15 background az alapot lecseréltem arra amit ott látsz :) -
#6857 Grat. had kérdezzem meg melyik skint használod?? -
#6856 dalackot én sem, Darkonnal nagyon tévedtél :D
Van pár olyan induló is aki "csendestárs" a fórumban :) -
Csesza #6855 remélem mindenki aki bevállalta ezt a kupa dolgot az le is játsza a meccseket nem csak habókra jelentkezett, mert pl. asszem talán lehet dalackraul-t meg darkon-t nem nagyon láttam itt már egy ideje... -
#6854 Majd dobhatnál képet a tabelláról féltávnál.
És a jobb meccseidről (pl amikor vered a bajnokesélyest) is jöhet. -
#6853 most indult be, eddig vmi 20 meccsen 6 gól. Most utóbbi 3 meccsén 4et rúgja. Eddig Osvaldo volt a gólfelelős, 15 góllal kb. -
#6852 Megvan az első bajnoki győzelmem. 4:1
Asszem mostmár nincs megállás. :D -
#6851 kösz, és én is remélem hogy sikerül végigcsinálni :) -
#6850 /on
sok sikert minden FM kupa résztvevőnek, és gratulálok hozzá, hogy sikerült ezt megszervezni, remélem végig is fog menni :)
/off -
#6849 Pazzini megin befigyel :D grat -
#6848 -
#6847 Grat mindenkinek, Csesza és Gunners nektek kiváltképp, úgytűnik a kupameccsek mind változatos parázsmeccsek lesznek :)
Az eredményt rögtön beírom a tabellába :) -
#6846 Zsolnai László, Pulcz István, Gábor Gergő, Somogyi Gábor, Török István, Tóth Béla, Frey Arron(ő jött az anyaeggyesülettől, aki a Crystal Palace) -
#6845 Kiket igazoltál végül és ki lett az anyaegyesületed? -
#6844 Igen néztem, de akiért elfogadták az ajánlatomat, a kemény 10.000 fontomat, az meg nem akart szerződést kötni velem, így hagytam. De szerencsére szereztem jó anyacsapatot, akitől kaptam kölcsönbe két jó védő játékost. A középpályát, és a támadósort megerősítettem ingyenes magyarokkal, így remélem izgalmas szezonnak nézek elébe. Nemsokára kezdődik a bajnokság. Jó jel az, hogy az összes barátságos meccsemet sikerült megnyernem, ráadásul nálam erősebb csapatokat sikerült térdre kényszerítenem.
Jobb lesz ha vigyáznak a bajnokságom résztvevői, mert idén én leszek a bajnok, annak ellenére, hogy a média középmezőnybe sorol. :) -
hamary #6843 ez komoly :D:D:D:D:D Grat :D -
#6842 kicsit volt scak mákom :D és egyben szerencsétlenségem a kiállítások miattt. :D
-
#6841 A Békéscsabát nézted? -
#6840 Köszönöm. Főleg egyelőre Gergő Gábor vált be. 4 meccs, 4 gól, 1 gólpassz. 7.50-es értékelés.
Igaz csak barátságos meccsek, de mind erősebb csapat volt. -
#6839 nemvolt, de azér szartam is rendesen, mert 0 ponttal lehuzni 2 meccset már gáz lett volna, csak ezt a csatáraim nemérezték át :D -
#6838 elnemhiszed, 2. meccs végén már kicsit röhögtem...csatáraim "villám gyorsak" voltak A:D_:SD_ASd.a
mindegy, fasza lesz ez (H) -
Csesza #6837 köszönik szépen, de azokért a gólokért is meg kellett szenvedni, szerencsére nem volt ugymond potyagól -
hamary #6836 Grat a kapusodnak, meg a védelmednek :P :D -
hamary #6835 mindketőő... :D:D -
#6834 Adjatok már please egy jó linket az új patchez mert találtam már 140 megásat is meg egy 90 megásat is. -
Balázs 17 #6833 hát enyhén, 2. meccs főleg:):D -
#6832 Jókis meccsek voltak, de többet nemleszek a Benficaval az hót ziher :DDDDd (mm kupan kivül) -
Csesza #6831 mi is lenyomtuk Gunnersboy-al a meccsünket, azthiszem nemkicsit elégedett lehetek :)
-
#6830 bari v tétmeccsedre célzol? :D