104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7109 (Y) 21es csapat .. gósztbásztörz ? -
neB #7108 Na Chievoval utoljára kezdtem újra és eddig minden jól megy feljutottam aztán már szeptemberben tartok (2. helyen vagyok 5 meccs után erre azért nem számítottam) Nyáron érkezett 15 játékos és vagy 25 távozott nagy átalakítások voltak pár híresebb az érkezők között: Torje ,Itandje, Distel Zola, Thomas Mangani, Pryor Andule , Zlatan Muslimovic, Eduardo (a Botafogobol) és Jourden + Sekour Joussef + Marcos meg Luci Andrea meg Tall Ibrahim :D majd még jelentkezem -
hamary #7107 grat :) -
hamary #7106 Arsenallal kiestem az FA kupából :( LK döntőt a Chelseavel átszom.
( leigazoltam mohlt a Fehérvárból... :P CSak poénból, szimpi játékos igazából :) ) -
#7105 gratula és sok sikert egyel feljebb
-
#7104 A 41. fordulóban legyőztük 2-0 arányban a 2. helyezett Newport gárdáját, így szurkolóK százai kiabálhatták a lelátón: BAJNOK CSAPAT, BAJNOK CSAPAT!
A st. albans elleni meccs ,már tét nélkül fog zajlani. Szal jövőre az angol 5öd osztályban kell bizonyitani:)
-
hamary #7103 Pff, nem működik a Genie Scoutom :/ Amikor a "Loading People"-nél jár valami hibát ír ki :@ -
hamary #7102 ott folytatja a jűték ahol abbahaygtga, tizenegyessel vezetnek... -
#7101 ilyen üzenetet se láttam még.. néhány játékosom neve mellett: enjoys the team's style of play. -
#7100 én d csoportba tudnék egy régi fórumozót :) -
hamary #7099 hali
[ ő is aludt, s töltik a WOKINGot :) ] -
#7098 Villarealt kaptam! ha továbbjutok vagy everton vagy sparta moszkva! -
#7097 ja elkiabáltam!:) Marseille 2db 2:1 győzelemmel megettük tovább léptünk igy az uefa kupába remélem nem erős ellenfelet kapok! pl.ben 6.vok 1pontal van előttem a newcastle de mi 1gyel kevesebbet játcotunk! -
#7096 nalátod, elkiabáltad :)
[aludt, most meg tölti Nürnberget] -
#7095 Javitva a 26forduloban a derby megverte a sunderlandet! -
#7094 Fuhh láttott már valaki olyat h egy csapat 25 forduló után még mindig nyeretlen? nállam a derby olyan! -
#7093 én D csoportos vagyok és az ellenfelem nagyon nem akar jelejtkezni pedig jáccanék. -
#7092 ui.:bocsi az elirásért, amugy Sporting kiverve az uefa kupábol! -
#7091 Fabio C. ha azon mullik én betok szállni a D csoportba valaki helyett! amugy tölötm a Blackburnt képek később! -
#7090 A Maidenhead ellenigyőzelem ugy kellett mint egy falat kenyér az éhezőknek... az első féliőben vezettek ellenem, de az 50. perc környékén sikerült egyenliteni, aztán a csereként beállt Máté szabadrúgás góljának köszönhetően a 92. percben megnyertük a meccset.
Mivel előtte a Cambridge ellen 2 - 0ra kikaptam, elég szorossá vált a bajnoki címért folyó harc. -
#7089 igen, leesett :D -
#7088 pff 1 - 1 lett -
#7087 Volt olyan h egymás után 3mat csak ellenük nyomtam 1v 1d 1gy lett a vége -
#7086 Jön a Braintree elleni meccs ebben a szezonban 5. alkalommal
2. bajnoki, 2 FA Kupa + 1 Trophy kicsit unok ellenük játszani már, de ha minden jól megy jövőre már nem kell :))) -
#7085 Nem sikerült tökéletesre a visszavágó a Carlisle ellen az FA kupában.Az első félidő még egész jól indult, hiszen 2 helyzetünk is volt rögtön az elején, sajnos nem tudtuk gólra váltani. Majd egy gyorst kontrát követően át is vették a vezetést. Majd ez maradt szünetig. Félidőben kicsit felráztam a srácokat, taktikát változtattam, aminek meg is lett az eredménye 10 perc alatt fordítottunk. majd jött a rossz hír. Kiállították a bal szélső védőmet Sülit. Itt kicsit megint változtatnom kellett. 1 csatárt lehoztam védőt állítottam a helyére, és 4-2-2-1 es felállásba álltam vissza. De sajnos nem tudtuk tartani az eredményt 10 emberrel, és a végén 4:2-ra kaptunk ki, és estünk ki a kupából. -
#7084 Lehet hogy mondtad elnezest akkor, de a szabalyzatban nem ez van, bar kovetem a forumot, de azert tobb szaz hozzaszolast elolvasni. -
#7083 Nah jön a Carlisle visszavágó. És most igazoltam egy kapust. Erdélyi Miklós. A Nyíregyháza ajánlotta fel megvételre. Tényleges értéke 24e EUR volt, és nekem felajánlották 1e EUR-ért. Persze hogy kellett. :D
Majd most megnézzük hogy teljesít, bár lehet nem rakom be, majd még mindjárt meglátom. -
#7082 akkor nem csak nálam játszik jól:)
-
#7081 Nálam jobban teljesít, talán köszönhető a támadóbb felfogású takikámnak
Barátságos : 4m/4g
Bajnoki : 17m/10g
kupa : 5m/3g
Összesen(ugye ebbe a barátságosat nem számítja) : 22m/13g 7.55 -
#7080 Ajjmár kell itt mindenkine szórakozni, mondtam már hogy igaza van cseszának a 2007es kezdéssel -
#7079 Látom leigazoltad Te is Gergő Gábort, nálad h megy neki
Nálam 23meccs 12góllal ő a házigólkirály... -
Balázs 17 #7078 pedig azalatt van -
#7077 nah betöltöttem amentést. Laurinyetz idén nem kell, mert anyegyesületemtől kaptam egy sokkal erősebb jobb hátvédet kölcsönbe, szóval az a poszt megoldva.Czira gábor már kölcsön van adva.Valentényi helyén meg Gábor Balázs, és Horváth Tamás remekelnek, és egyelőre már így is ki kell szórnom pár embert, mert eléggé átléptem a fizetési keretet :D
Meg idén egyelőre erősek vagyunk.Legalábbis eddig. Majd jövőre erősítek. :D -
Csesza #7076 nincs változás a csapaton attól, hogy 2007ben indítod a játékot vagy 2008ban
egyfajta keret van csak, a sérülések törlődnek, és meccs sincs -
#7075 Ma még nem volt időm megnézni. Este ha minden igaz jön az új notebookom, és akkor reszkessen mindenki, mert akkor már lesz rendesebb gépem, és akkor nem kell 15 perc töltést várnom meccsek után, és akkor talán élvezni is fogom a játékot, és meg sem állok St. Albansal a BL-ig :D -
#7074 Mondjuk az első meccsen nyert 1:0-ra a másodion meg kikapott 3:0-ra, akkor -2es a gólkülönbsége, de van 3 pontja. -
#7073 pazzini megindult. felépült a 2 hónapos sérüléséből,azóta 3 meccsen rúgott 6ot. És megvan mellé az ék,így végre csemegézhetek a 2 kedvenc taktikom között (1 ill 2 csatár) -
#7072 Ja, közben sztem rájöttem, sry -
#7071 Biztos én vagyok a hülye, de -2es gólkülönbséggel hogy lehet valakinek 3 pontja? Miért nem teljesebb a táblázat? Lejátszott meccsek, ilyenek... -
#7070 Halandjon a D-csoport, mert kicáncsi vagyok a csoportom erősségére
Lacky