A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darkon
    Genovabol jelentem mi is lejatszottuk elso meccsunket Utley-val. Reszemrol teljesen elegedett vagyok a sracokkal:) igaz elso felidoben meg almos volt a csapat es a Samp lefocizott minket, Bonazzoli be is vagott egyet Diego Lopeznek 15rol, tovabba Cassano 5meterrol a kapu fele fejelt itt kicsit osszeszorul a gyomrom mert 2-0bol eleg nehez lett volna felalni. Ezutan volt egy ordito nagy helyzetunk azonban valaki a Sampbol a golvonalrol tisztazott(ujabb infarktus). A felido vegefele mar ebredeztek a sracok, de a szunetben le kellett hogy ordibaljam oket.

Nemsokat kellett varni es Nihat papa egyenlitett, rogton elkezdtem a taktikat allitani, de latom hogy villog alul a kijelzo, az oreg Bonazzoli 2perc utan egyenlitett (nemkicsit voltam ideges) meg be se allitottam az ellentakit. 2-1. Ezutan felocsudott a csapat es eron felul teljesitett, Nihat ujra betalalt(2-2). Majd jott amirol nem is almodtam, Thomasson forditott a 83. percen ezutan mondanom se kell hogy vegigimadkoztam a maradek 7+4 percet.

Vegeredmeny: Sampdoria 2-3 Villareal (holnap/ma visszavago)