104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    2-2 asszem
  • myl0
    Barca mit játszott, megmondaná vki?
  • Magic Boy
    Hamary, Mor3llo és a többiek: azt azáért lek kell ismernetek, hogy a Manchester United megérdemelten egyenlített még akkor is, ha szerencsés gól volt.
  • myl0
    Érkezik egy védő + egy TKPJ Gyuláról, mivel sikerült kipaterolnom egy-két falábút:)
    24 forduló 2 hely 1 ponttal vok lemardva
  • myl0
    :adsadasdsd
  • myl0
    Köszönöm, neked is:)
  • Csacsi
    Myl0 : Sok sikert. Kb én is így vagyok a St. Albansal, csak ma semi időm nem volt rá. Majd holnap talán. Akkor majd tolok fel képeket is.

Gratula egyébként mindenki másnak is.
  • hamary
    [ ő is k*rvára ideges. fogni kelett volna azt a kiba...tt sarkot.
  • Mor3llo
    találni 1 gólt a 90.perc környékén...
    [dühös a Lyon meccs miatt, a fenti mondat azonban csak vicc]
  • Balázs 17
    a fiatal játékosnál, játékos ráhatás és ott lehet
  • Help17
    Manchester untieddel vagyok, tudtok valami jó idegenbeli taktikát mondjuk a Chelsea ellen?
  • SNP
    hogyan lehet megmondani az egyik játékosomnak hogy tanítsa a fiatal tehetséget? nagyon fontos lenne a válasz. előre is köszi :)
  • myl0
    részlet kérdés :DDDD
  • Magic Boy
    Ja tényleg a mostani Hegedüs Lajos(védett nálam és isteni volt a gyerek).
    De ezekszerint a tieddel se tévedtem sokat.
  • myl0
    Hegedűs Ferenc (30 éves) (a második legértékesebb pléja 18e fonttal:)
    2006-2007 Siófok
    2007-2008 Százhalombatta (én innen hoztam)
    Ha feljutok sztem nagy átalakitás lesz egyébként főként a hátsó szekcióban
    A támadó résznél nincs gond
    A mostani siófoki az Hegedűs Lajos.
  • kraawz
    Frey sérülés nélkül,egy szál kapusként végig védte szezont.
  • Magic Boy
    Akkor várd meg a legújabbat.
    ITT lessz fönn leghamarabb.
  • Magic Boy
    A Siófoki Hegedüs(aki most a Siófokban véd) vagy melyik?
    Igen láttam, de ez a baj az életben is.
    Az alsóbb osztályú csapatoknak pocsék a védelme a magasabb osztályhoz viszonyítva így az osztályozókon ritkán jut fel az alsóbb osztályú csapat.
    Én is jártam már úgy, hogy az alacsonyabb osztályban 0.8-as volt a kapott gól számom a meccsekhez képest.
    Erősítettem is a védelmen a magasabb osztályban mégis átjáróház volt a védelmem.
  • myl0
    Sztem majd holnap, mer ingyenes hotspotról netelek és sztem megőszülök mire lejön:)
    Egyébként már tervben van jópár hete:P
  • myl0
    Köszi a bíztató szavakat:)

Úgynéz ki érkezik Százhalombattáról Hegedűs a kapuba, az érétkei alapján kezdő lesz:)

Ha azt veszed aligában asszem a 3. legkevesebb gólt kaptuk..., de nekem ez se jó:)
  • Magic Boy
    Rakd föl az új magyarítást (elvileg a hétvégén jön a legújabb), mert abban minden csapat neve és minden kupa fel van töltve.
  • myl0
    Welling - Bishop's: 3 - 2 (1 - 1)
    Végülis enyhe sérüléssel 72%osan gyurkó tudta vállalni a játékot:)
  • Magic Boy
    Na nálam ezért szokott lenni a keretben 3-n kapus (még így is előfordult, hogy szürke kapus védet 1-2 meccsen).
  • Magic Boy
    Grat jó vagy.
    A védelmed így már nem is olyan rossz, de a magasabb osztályra erősítsd meg szerintem (esetleg úgy is megerősítheted, hogy az egyik kkp helyen VKP-t játaszatsz).
  • myl0
    Basszus a kezdő kapusom gyurkó megsérült és mivel a többi kapus elment ezért egy 16 éves gyerek fog védeni akinek egy értéke van 10 felett és ezis az öklözési hajlam...
  • myl0
    Egyébként a felállás 4 védő 4 kp a két szélső nyilazva TKPB ill TKPJ és 2 csatár
  • Mike94
    nekem még a 2007be volt a villarrealba egy 187PAs MAGYAR gyerek akit az utánpótlásomba generált a gép, ennél nagyobb az én klubomba még nem volt (ha jól emléxek Balog István volt, de keresztnevére nem emléxek, azt tudom h pakson született :D)
  • myl0
    Keret:

Tabella:

Taktik:
  • Fabio Capello
    shalalala néven fut a nickje de az igazat megvallva én se láttam
  • kraawz
    Gyerekek.. befostok.. már legjobb mentés.. kitkaptam

16 éves DMC-t.. 91/195 a srác :) Ilyen sem volt még..
  • Mike94
    én D csoportból mkit ismerek, csa Lackyt nem, őt egyetlen egyszer se láttam, még ha sokáig nem is írok, mindig figyelem a fórumot
  • Magic Boy
    Tudsz mutatni egy képet az állásról és a keretedről?
  • myl0
    köszi a tanácsot kiprózálom:)
  • myl0
    Welling - St. Albans: 2 - 0 (2 - 0)51 perctől emberelőny...
  • Mor3llo
    kevés futás labdával, nulla kreativitás, és ha szórják a labdákat, v közvetlen, v hosszú passz :)
  • myl0
    Thx:)
    Sztem a védelem
    Pl.: Beadásnál a labda alá fut, Ajándék labdákat osztogatnak, áll mint egy darab kő és utolsó emberként elveszíti a labdát stb.
  • Mor3llo
    vávává yippijó, yippijé...
  • Fabio Capello
    anyád [csakviccel :D}

Amúgy addig nem csinálok belőle ügyet amíg határidőre megvan minden... Bbeno és Balázs többé kevésbé rendszeresen megfordul itt, dalackraul régi motoros, az egyetlen akit én sem ismerek az gilgames, de őt is láttam már
  • Magic Boy
    Grat jól tolod.
    A Védelmed vagy a kapusod az oka, hogy ennyi gólt kapsz?
  • soma22
    a d csapatbol konkrétan 2 embert nem is ismerek egyikük mostanában rendszeres látogato a másik 2 pedig havonta egyszer lép be. el sem fogadtam volna a nevezésüket.

saját vélemény, lehet anyázni, de ez igy van