Bionic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na látom elég sok pozítiv kritika van sg-n, csak neki ülök mégegyszer.
norbi: én is a tréningen csesztem fel magam agyilag😄

most nincs elõttem,majd valaki pontosítja,de Rejtett fájlok között valahol a doc and settings/user/application data körül kell lennie BC néven a mappájának
Hol tárolja a mentéseket a játék....most akaromfeltenni az új Win7-et(RTM)...
Köszi!!

enlightened
Na végigtoltam a gamet. Véleményem szerint nagyon jó volt. Különösen tetszett, hogy a zene mindig igazodott az adott jelenethez amiben voltunk és nagyon felpörgetett. Utolsó pályák különösen jóra sikerültek én ott már nem bírtam abbahagyni egy percre se a gamet. Viszont a legutolsó videó a vége az elég nagy csalódás volt és nem igazán tudom, hogy mi is volt az értelme. Lehet hogy lesz folytatás, mert ez a befejezés eléggé hiányos volt. Ha lesz folytatás remélem nem 20 év múlva.

norbi2fraktal
szerintem mindenképp próbáld meg, haverom is felcseszte magát már a training-en XD.,..és már ott kritizálta hogy pókember hasonmás,én meg mondtam minek ember??? nem is lehet már hasonló játék mint a pókember ???ezt nem értem meg az emberekben mindig azt mondják hogy ennek a koppintása meg annnak....jah amugy sokkal jobban megfogott mint a spiderman, vagy a prototype, (( 1óra & uninstall volt))

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince23
Hát akkor úgy tûnik elkezdem megint az elejétõl (valahogy megkell bizonyosdjak)... nyugisabban hátha másképp véleményezek róla majd. 😄

norbi2fraktal
ez pontosan így van, minél többet nyomom annál jobban tetszik

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Rage47
Ehh, nekem bejön. Tök hangulatos sztem. Kb. pont olyan, mint amire számítottam. Capcom megint odatette magát, szuper optimalizáció.😊
The Protector
Másnak meg pénzért is kell és szereti is.Neked nem tetszik max olyan van.És nem is vetted meg tehát nem fizettél érte így nincs mirõl beszélni,úgy ahogy én sem vettem meg,de nekem tetszik és elérhetõ áron meg is venném.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
LOL
a Capcom most nagyon mellényûlt, még ingyen se kéne eza játék😛<#levele><#levele>

elitehun
Ha nyomva tartod a bal egérgombot és a célkeresztet ráhuzod a zöld kis körökre és ha pirosra vált akkor lesz bemérve<#wow3>
Seth
shift-tel kell rázoomolni

PSN ID.: Beegabor

youtube rész törölve a buraq ra egybõl megtalálta, de mit nyomjak ahhoz hogy bemérje a célt mert a jobb gombra nem csinál semmit?
Seth
Pontosan az történik amit írtál, nem vetted észre? Sugárban hányja két oldalt a flare rakétákat. Jól kell idõzíteni a rakétakilövésed és tuti találni fog

PSN ID.: Beegabor

elitehun
Én úgy csináltam hogy mind a 3 helyen bemértem és így egyszerre 3 rakéta ment
igen erre gondoltam és sry máskor pontosabb leszek, ámbár hiába lövöm a rakétavetõvel meg sem sebzi volt egy alkalom mikor elég közel sikerült ugranom hozzá és ez hatásos volt de azóta semmi a lövedékek messze elkerülik mintha valami rakétaelhárító pajzsa lenne. a youtube-n találtam jópár trailert de egyik sem utalt erre a részre de átnézem ujra
norbi2fraktal
asszem pont azt kell amit leírtál😊 oda húzod magad mindegyikhez
de ha nem akkor nézz rá erre
klikk

Shep
Hát elég volt kibogozni mit is akarsz, máskor jó lenne ha kicsit odafigyelnél a fogalmazásra. A helikoptert rakétavetõvel kell lõni, ezeket dobálják neked az oszlopok tetejére. (persze csak ha ez az a helikopter amire én gondolok). A youtube-on van végigjátszás ott keresgélj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Még egy kérdése lenne haveromnak,csak 24 óra múlva tud ide írni :S.
"meg kérdezd meg pls hogy a mikor megkapod a robot kezet és van egy csomó gyakorló pálya van benne egy olyan amiben 3 tekebábu piros és középen egy lézer féle valami van rányomod a robot kezed a tekebábura neki húzod magad és pirosból átvált zöldre ott mit kel csinálni 😊"
Erre is elõre köszi a válaszokat,norbi köszi a választ.
norbi2fraktal
automatikus a mentés

Sziasztok
Egyik ismerõsöm,nem tudja,hogy kell menteni a játékba,valaki tudna segíteni,ez hogy lehet menteni?
Engem is érintene,mert majd felteszem a játékot,elõre is köszönöm a válaszokat.
Haliho sajna elakadtam egy kicsit a Burak helikopternél akárhogy lövöm nem és semmit gondolom páran tul vagytok rajta ezért kellene egy kis help...
nam talált vagy csinált még senki végigjátszást?
Köszi nézem....

na mire leírtam..😊
Ha az a két nagy görény az,amelyek elõszeretettel lecövekelnek és pajzsot húznak fel...csalogasd kicsit õket magad után,akkor elkezdenek nézelõdni és a hátukon lévõ rész sebezhetõ..nyomasd oda a gránátokat,meg amid van..
elitehun
Ha a pajzsosra gondolsz akkor kerülj a hátába és ott lõdd. egyébként mindegyik robotnak a háta a leggyengébb pontja.
Vannak azok a biometric robotok vagy mik azokat hogyan kell megölni??
Köszi!!!
<#worship>

norbi2fraktal
szép nagyon<#eljen>

elitehun
elitehun
Ez nagyon nagy 😊
mocskosul gecinehéz..elölrõl elkezdtem a új játékot a tetves titkosok miatt és egy pályát se tudok megcsinálni,mert olyan szemét helyen vannak,hogy a hajamat tépem<#mf1><#hehe>
Üdv. A Rearmed-hez feltöltené valaki a magyar nyelvi fájlokat? Mert újra nekiestem😄 Kösz elõre is.

balee4
tényleg nagyon könnyû volt a vége, csak én voltam láma 😄
szal végigvittem én is, rövid értékelésem:

Kellemes csalódás a játék, tulajdonképpen nem vártam tõle sokat, csak egy könnyed hentelõs akciójátékot.
Tulajdonképpen errõl van szó, de ennek ellenére egy nagyon élvezetes játékoz kaptunk. Nem untam egy percig sem, a történet teljesen korrekt, a pályák kidolgozása nagyon jó, részletesek, változatosak, a grafika szvsz nagyon szép és gyors és ez a lengedezõs játékmenet is nagyon élvezetes, a játékidõ pedig teljesen megfelelõ.

Pro:
- élvezetes játékmenet
- jól kidolgozott, változatos pályák
- tûrhetõ történet
- szép, gyors grafika
- kompatibilitás a Rearmed-del, extrák
- hosszú játékidõ
- király átvezetõk
- ötletesen legyõzhetõ fõellenek
- fülbemászó zenék

Kontra:
- a checkpointos mentésrendszer idegesítõ
- néhány nagyon nehéz rész

Összességében 94%

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

The Protector
PIszkosul nehéz ez a játék.38próbálkozásra sem sikerült egy rész.Ez hihetetlen.Na majd holnap továbbviszem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

még dolgozok rajta,eddig sajnos csak 1 titkos van meg a rearmed-bõl...és ez abónusz rész melyik pályán van itt?
elitehun
Aki bejutott oda az dobjon néhány printsrceen-t esetleg egy videót
balee4
aham szóval nyomva kell tartani, bazz én meg nyomogattam az iránygombokat, lol. köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Hát pedig az nem nehéz, mutatja az irányt azt nyomva tartod és püfölöd a sima ütés gombot, annyi, hogy mikor az elsõ szárnyat, vagy mi az leszakítja akkor nagyon gyorsan kell nyomni a másik irányt amit mutat különben bukta lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
erre a részre gondolok:

(de lehet hogy én vagyok ügyetlen 😄)

Shep
Milyen repkedõ robotok?

"csalj" ahogy én....megfogod a karral...oldalra sétálsz,mikor célba fogja a bábut,az f-et nyomod meg..vagy kontrolleren a "b"..elfogadja úgy is..
balee4
bazz a vége vmi hihetetlen nehéz, amikor azokat a repkedõ robotokat kell elintézni, eljutok az 5.-ig, de már elintézni nem bírom, vagy 20x elpatkoltam már, vmi tipp? vagy nincs hozzá trainer?

Zotya123
Én most vertem a fejem a falba, elején már a kockát se tudom átlökni szembe a kis piros bábura, kiakasztott, a faxom bele! 😊

stevenson1988
maga a grafikus motor nem támogatja az élsimítást, szal errõl le lehet tenni 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

egyelõre sehol semmi...talán majd rájönnek,hogy patch-el kibõvítsék,mint GTA4nél...én se szeretem az ennyire lealacsonyító igényû portolásokat..
valaki nem tudja lehet-e valahol a felbontáson kívül egyéb dolgokat beállítani? pl látótávolságot, hogy távolabb kezdõdjön a homályosítás, aztán elsimítást rá-e lehet valahogy tenni mert nekem sehogy nem sikerül, pedig nagyon elkéne, így kénytelen vagyok 2048 as felbontásba játszani😊 50fps, de még így is elég recés itt ott, inkább játszanék 1600 ba 4x AA-val 16- AF-el, csak hát semmi beállítási lehetõséget nem találok:S ha driverbe benyomom azt leszarja😞

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

na most kicsit befejeztem a rearmedet..valami vérlázítóan köcsög nehéz az egyik pályának már az elsõ pár méteres szakasza..billentyû csapkodós hangulat😊
stevenson1988
padom van és azzal toltam végig 😛
mondjuk más dolog, hogy kb 3 éve gamepad mániás vagyok, és igen, még az ezt a padot támogató fps-eket is ezzel játszom
célozni nekem nem nehéz, meg amikor grapling hook-ozik az ember, akkor se a célkereszt kellõs közepét kell odavinni a kiszemelt tárgyhoz, ahoz ugyebár van egy másik hud elem ami mutatja
szal nálam gamepad foreva <#idiota>

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

enlightened
De most komolyan controllerrel akarsz szenvedni? Hagyd a francba, az én padomat felismeri a game, de nem használom, mert egérrel ezerszer jobb játszani, itt nagyon sokat kell célozni fõleg amikor dobod a karodat swinghez. Ne bánkódj hogy nem ismeri fel akinek padja van az se játszik vele, ezt a gamet egérrel 100x jobb tolni.

stevenson1988
na hallodd gondolkodtam, a te padodat a játék Direct Inputosként ismeri fel szerintem nem pedig Xinput-osként. Van ugyanis egy Direct-es padom, 12 gombos, az xinput-os padok meg 10 gombosak ugye, mert hátul a 2 ravasz az nem gomb
na és DirectInputos padoknál a játék a 11 és 12-es gombokra rakja az LT RT funkcióját, de a te padodon meg csak 10 van, szal bukó, ráadásul a kiosztást sem lehet átállítani
Tudom ez minden csak nem segítség, de legalább érthetõ miért nem megy