588
Bionic Commando
  • bonebeni
    fúú végigtolam én is:D szerintem nagyon eltalálták ezt a játékot jobban tetszett mint a prototype(igaz még nem vittem végig). AZ utolsó videó is szeritnem nagyon brutál lett. Mint a filmekben:D elég drámai lett a vége de szerintem tök jól jött ki az egész:)
  • Evin
    Az út mellett víz van ugye? Menj a középső "szigetre".
  • zeus89
    Segitsetek kérlek, vmi biztonsági pajzs (ajtón) nem tudok átmeni ez a Bruaq repülő után van a dzsungelbe ... egy ilyen pókháló szerű erőtértől nem tudok tovább menni a barlangba ...
  • kakaoskalacs
    ez egy iszonyu jo jatek :D utolso kuldetesnel tartok(gondolom utolso) a robotfaszit kell leverni de ötletem sincs hogyan :\
  • gregtom6
    Nos, a barlang eszméletlenül jól lett megcsinálva. A Boraq-s rész is elég jó, tényleg jól összemosódnak a renderelt épülettömbök, és a mozgókép.
    Játék hosszát tekintve 3 napja játszok vele, és még csak most fogok 50%-nál tartani. Nem semmi. Kellően nehéz kezd lenni hardon:D Nagyon látványos, és rengeteg helyszín van benne. Csak a Boraq-val 1 órát biztos harcoltam:D

Amúgy a training az elején tényleg csak abból a kis részből állt, és a későbbi játék során szerzett mozdulatok csak videóként vannak benne?
  • strebacom
  • TDC Geronimo
    Kereső nem ment így nem tudom volt-e már, de másnál is fullon járatja ez a game a procit meg a videókarit? Mindkét mag 90% felett ment és videókari is jól felmelegedett. Igaz fpsel nem volt gond, mert 100+ volt, de ilyen gamekkal inkább játszok télen, fűtsön akkor :D
  • Evin
    Biztos mert jó játék, vagy mert nem tudják kiszedni. Amúgy is 4e pénz.

strebacom
    Tessék visszaolvasni, max 2oldal.
  • xido
    azt várhatod sajnos:(..máshol is kértem,de semmi,nagyon féltik:)
  • strebacom
    Ezt a Bruaq, vagy milyen helit hogyan kell lelöni a rakétával???
  • gregtom6
    De azért nem lenne baj, ha legalább a Rearmed honosítását linkelné valaki:D
  • strebacom
  • Evin
    Nem venném a szívemre, ha a nagy várakozásban valaki szívrohamot kapna. :)
    Tehát a helyzet a következő: most ott tartok a játékban, ahol a kép készült. Egyelőre a textúrák miatt álltam itt meg. A fordítással itt még nem tartok. És nem haladok eget-verően jó tempóban sem. Jó hír viszont, hogy munkahelyen kaptam másik gépet a régi helyére, és héten már rendes tempóban is fordítani kezdhetek.
    Jelenlegi SACCOLT időpontom kb 2hét. Utána még 1x végigviszem.
    (És sacc alatt azt értem, hogy plusz-mínusz 1hét!)
  • xido
    én is inkább rátapadtam a bónuszok miatt a régire...itt ott hagytam abba,ameddig már könnye elrohangálok 1 óra alatt
  • strebacom
    Húúúú Evin Forever....
  • norbi2fraktal
    hát nem kicsit,amióta a menü-s képet mutatta csak kicsit nyomom a gamet:D:D
  • xido
    csak csinálja és izgatja az embereket
  • strebacom
    Jó van már..no...töthetem már a hunt????
  • Evin
    Így kell képet beszúrni :)

(Továbbra sem tudok időpontot mondani! Ez is egy próbálkozás része.)
  • Rage47
    Bionic Commandot gamepaddal?:D El sem tudom képzelni, hogy lehet lengedezni egér nélkül. :S Egyébként a zene tényleg nagyon ott van, már a Rearmedben is tetszett a zenéje, itt meg többféle feldolgozásban is hallhatjuk, stb. Gondoltam, hogy nem lesz sikeres pénzügyileg, nem jól időzítettek a kiadással, meg a reklámozás sem volt túl erős.
  • DarkSector
    nem könnyebb egyiketse ...mindössze gyorsabb reagálást tesz lehetővé rts és fps-ben...

de a gombok elhelyezkedése a kéz számára sokkal jobban biztosítja egy joy...probálj meg egy mászkálos gémben vagy re5-ben majd a sok ezt meg ezt gyorsan felváltva, aztán azt a 2-őt egyszerre és tutira el fogod rontani billennyüvel...
  • gregtom6
    Pont úgy gondoltam, ahogy mondtam...
    El nem tudom képzelni, h pl egy bionic Commando-t milyen nehéz lehet gamepaddal játszani. Talán DMC-t könnyebb, de nekem kb fél óráig tartott belejönni bill irányításra, szerintem jobb volt így.

Ha valakinek nem tetszik így, gondoljon arra, h így legalább van benne kihívás. De szerintem billel mindent könnyebb.
  • gregtom6
    Szerintem meg tök könnyű volt billel, de sokan a DMC3-ra mondták, h nehéz, pedig azt is billel vittem végig, meg se fordult a fejemben, h gamepaddal fogom...
  • DarkSector
    :DDDD
    miről beszélsz...
    talán forditva:D

nekem mászkálósoknál épphogy a bill+egér félemlit meg...
    pl devil4-et meg resiket szörnyü lehet bill+egérrel.
  • gregtom6
    Rearmed-re gondoltam. Történetileg az az előző rész, és remake.
  • DarkSector
    előző rész?
    3d-s csak ez az 1 van...
  • gregtom6
    Amúgy meg Mirror's Edge is megbukott, mégis a világ egyik legjobb játéka túlzás nélkül...
    Talán azért, mert a konzolosok be vannak szarva, hogy kontrollerrel nem fog menni az ugrálgatás, azért bukott meg. Erre nem gondoltál? Ez a legvalószínűbb ok.
  • DarkSector
    ennél a résznél kezdődik igazán a játék, és itt kell eldönteni, hogy érdekel-e vagy nem...mert ami ezelőtt van az lehangoló lehet...

Bionic Commando out
  • gregtom6
    Meg amúgy is, ha játszottál az előző résszel, úgy érezhetnéd, hogy kötelező ezzel is, már csak a sztori miatt.

Ez bosszantott engem pl, h sokan panaszkodtak, h miért lesz ilyen a Splinter Cell 5, és miért nem jobban lopakodós? Kit érdekel? A lényeg a történet, azon van a hangsúly, a játékmenetre rányomta a bélyegét a történet.
    Nekem innentől lényegtelen, h mennyire változik pl a Splinter Cell, ha megköveteli a sztori, nem maradhat olyan, amilyen volt.
    És örülök neki, h nem megint ugyanolyan "nyers szart"adnak helyette, mint az első 3 SP, hanem "él" is valamennyire, története is van.
  • Shep
    Vagy csak rosszkor dobták piacra és elvitte a vásárlókat más cím (nem tudom boxra mikor jött ki). Egyébként meg nem nagyon izgat a lényeg, hogy én jól szórakoztam a többi nem izgat, mert egy játéknak ennyi a célja a játékos részéről vizsgálva.
  • Prince23
    Talán nem véletlenül bukott meg...
    innen az jön le, hogy csak a játékosok kis részét fogta meg a gamma
  • Shep
    És az hol érdekli a játékost? Max annyiból, hogy nem lesz köv. rész.
  • Prince23
    Egyébként a kasszáknál megbukott a játék :D
  • Shep
    Hát jó de akkor a te ügyetlenséged miatt nem feltétlenül a játékot kell okolni, főleg, hogy a többség szerint azért elég jó. Ha nem annyi lenne amennyi én is megvenném, vagy ha lenne egy ilyen Grin pack mondjuk 10e-ért benne 2-3 játékkal.
  • enlightened
    Challenget nem indítasz, magától indul el ha bizonyos fegyvert felveszel vagy bizonyos részhez érsz vagy megoldottél egy challenget. Az aktuális challengeket meg dossziét satöbbit TAB gombbal éred el billentyűzeten XBOX360 controlleren pedig a BACK gomb.
  • gregtom6
    És egyáltalán nem nehéz irányítani, könnyen kezelhető. És az idegesítő, hogy néha olyan agresszívan belendül Spencer, hogy csak nézek. Közben meg motion blur világba... kicsit nyomom előre, néha annyira belendül tőle, hogy csak nézek...
    kérdéseim még állnak lent(#390), valamint úgy néztem, a rearmedben is ezután megnyíltak felvehető cuccok és wikipedia szerint fegyver is. Ez hogy is van?
  • gregtom6
    Az a rész mindenkinek unalmas volt. Később is még csak lengedezni tudsz, majd fokozatosan kapsz kismillió új képességet.(a bionikus karnak idő kell, h szinkronban legyen a viselőjével)
  • Prince23
    Nem tudom megcsinálni, igaz boxon toplom, de nem akar összejönnia dolog, csak az első.
    ja meg előtte, amikor megkellett keresni a bionikus karunkat, az se hatott meg. Nagyon monoton volt, és egyben unalmas is.
  • gregtom6
    Üdv. Véleményem a játékról:
    Nagyon jól eltalálták:D Egyszerű, de mégis kombinálja a játékok kihagyhatatlan elemeit. Egyértelmű újítás játékok terén(next genben)a bionikus kar, ami igaz, hogy hasonlóképp megvolt bármelyik más spider-man játékban, de itt nagy szabadságot ad:D A linearitás kell mindenképp egy játékba, ebben ezt is nagyon jól megoldották, és még ugyan az elején járok(direkt hardon kezdtem), a játékban minden meg van indokolva, és kellően sokat beszélnek mindenről. Igazi folytatás ez:D
    Lehet, h később monotonná válik, de az előbb kb fél órát töltöttem egyetlen helyszínen, mert marha jó, hogy a kocsikat, tárgyakat, hirdetőtáblát úgy rángathatjuk, ahogy vannak. Minden tárgyra hat a bionikus kar húzóereje, valamint azok is el tudnak minket rántani. Egyértelműen amikor földrengés van az elején, akkor nagyon reális lesz minden, a város nagyon élethű, és nem tűnik fel az, hogy csőben kell haladnod. Akár körbe is tekerhetjük a tárgyakat a bionikus kar kötelével(bár kicsit bugos tud ez lenni),optimalizálás remek(ha már nem lehet állítani a grafot, el is várja az ember:D), grafika kitűnő, zene zseniális, játékmenet kellően változatos, mi kell még?
    Ami bosszantott, az az, hogy a bill.kiosztást a box padja alapján mutatja, valamint nemtom hogy lehetne eltűntetni a jobb felső saroknak ezt a HUDját(a többi hudnak van értelme, ennek nem.)optionsból sztem pont ezt nem lehet, de még nem kísérleteztem vele.

Kérdéseim:néztem a controlls-t, nem találtam azt a "balra nyíl" gombot, amire azt mondja, h challenge-t tudok indítani belőle. Ezt hogy lehet?
    Valamint anno itt játtam egy képet, amin "challenge room"-ok voltak, na ezt honnan lehet elindítani?
  • Shep
    Hát de a tréningben mi a nehéz?