588
Bionic Commando
-
#388 Na látom elég sok pozítiv kritika van sg-n, csak neki ülök mégegyszer.
norbi: én is a tréningen csesztem fel magam agyilag:D -
xido #387 most nincs előttem,majd valaki pontosítja,de Rejtett fájlok között valahol a doc and settings/user/application data körül kell lennie BC néven a mappájának -
strebacom #386 Hol tárolja a mentéseket a játék....most akaromfeltenni az új Win7-et(RTM)...
Köszi!! -
#385 Na végigtoltam a gamet. Véleményem szerint nagyon jó volt. Különösen tetszett, hogy a zene mindig igazodott az adott jelenethez amiben voltunk és nagyon felpörgetett. Utolsó pályák különösen jóra sikerültek én ott már nem bírtam abbahagyni egy percre se a gamet. Viszont a legutolsó videó a vége az elég nagy csalódás volt és nem igazán tudom, hogy mi is volt az értelme. Lehet hogy lesz folytatás, mert ez a befejezés eléggé hiányos volt. Ha lesz folytatás remélem nem 20 év múlva. -
#384 szerintem mindenképp próbáld meg, haverom is felcseszte magát már a training-en XD.,..és már ott kritizálta hogy pókember hasonmás,én meg mondtam minek ember??? nem is lehet már hasonló játék mint a pókember ???ezt nem értem meg az emberekben mindig azt mondják hogy ennek a koppintása meg annnak....jah amugy sokkal jobban megfogott mint a spiderman, vagy a prototype, (( 1óra & uninstall volt)) -
#383 Hát akkor úgy tűnik elkezdem megint az elejétől (valahogy megkell bizonyosdjak)... nyugisabban hátha másképp véleményezek róla majd. :D -
#382 ez pontosan így van, minél többet nyomom annál jobban tetszik -
#381 Ehh, nekem bejön. Tök hangulatos sztem. Kb. pont olyan, mint amire számítottam. Capcom megint odatette magát, szuper optimalizáció.:) -
#380 Másnak meg pénzért is kell és szereti is.Neked nem tetszik max olyan van.És nem is vetted meg tehát nem fizettél érte így nincs miről beszélni,úgy ahogy én sem vettem meg,de nekem tetszik és elérhető áron meg is venném. -
#379 LOL
a Capcom most nagyon mellényűlt, még ingyen se kéne eza játék:P -
#378 Ha nyomva tartod a bal egérgombot és a célkeresztet ráhuzod a zöld kis körökre és ha pirosra vált akkor lesz bemérve -
#377 shift-tel kell rázoomolni -
sharkyn #376 youtube rész törölve a buraq ra egyből megtalálta, de mit nyomjak ahhoz hogy bemérje a célt mert a jobb gombra nem csinál semmit? -
#375 Pontosan az történik amit írtál, nem vetted észre? Sugárban hányja két oldalt a flare rakétákat. Jól kell időzíteni a rakétakilövésed és tuti találni fog -
#374 Én úgy csináltam hogy mind a 3 helyen bemértem és így egyszerre 3 rakéta ment -
sharkyn #373 igen erre gondoltam és sry máskor pontosabb leszek, ámbár hiába lövöm a rakétavetővel meg sem sebzi volt egy alkalom mikor elég közel sikerült ugranom hozzá és ez hatásos volt de azóta semmi a lövedékek messze elkerülik mintha valami rakétaelhárító pajzsa lenne. a youtube-n találtam jópár trailert de egyik sem utalt erre a részre de átnézem ujra -
#372 asszem pont azt kell amit leírtál:) oda húzod magad mindegyikhez
de ha nem akkor nézz rá erre
klikk -
#371 Hát elég volt kibogozni mit is akarsz, máskor jó lenne ha kicsit odafigyelnél a fogalmazásra. A helikoptert rakétavetővel kell lőni, ezeket dobálják neked az oszlopok tetejére. (persze csak ha ez az a helikopter amire én gondolok). A youtube-on van végigjátszás ott keresgélj. -
Munszu #370 Még egy kérdése lenne haveromnak,csak 24 óra múlva tud ide írni :S.
"meg kérdezd meg pls hogy a mikor megkapod a robot kezet és van egy csomó gyakorló pálya van benne egy olyan amiben 3 tekebábu piros és középen egy lézer féle valami van rányomod a robot kezed a tekebábura neki húzod magad és pirosból átvált zöldre ott mit kel csinálni :)"
Erre is előre köszi a válaszokat,norbi köszi a választ.
-
#369 automatikus a mentés -
Munszu #368 Sziasztok
Egyik ismerősöm,nem tudja,hogy kell menteni a játékba,valaki tudna segíteni,ez hogy lehet menteni?
Engem is érintene,mert majd felteszem a játékot,előre is köszönöm a válaszokat. -
sharkyn #367 Haliho sajna elakadtam egy kicsit a Burak helikopternél akárhogy lövöm nem és semmit gondolom páran tul vagytok rajta ezért kellene egy kis help...
nam talált vagy csinált még senki végigjátszást? -
strebacom #366 Köszi nézem.... -
xido #365 na mire leírtam..:) -
xido #364 Ha az a két nagy görény az,amelyek előszeretettel lecövekelnek és pajzsot húznak fel...csalogasd kicsit őket magad után,akkor elkezdenek nézelődni és a hátukon lévő rész sebezhető..nyomasd oda a gránátokat,meg amid van.. -
#363 Ha a pajzsosra gondolsz akkor kerülj a hátába és ott lődd. egyébként mindegyik robotnak a háta a leggyengébb pontja. -
strebacom #362 Vannak azok a biometric robotok vagy mik azokat hogyan kell megölni??
Köszi!!!
-
#361 szép nagyon -
#360 Akkor így -
#359 Ez nagyon nagy :)
-
xido #358 mocskosul gecinehéz..elölről elkezdtem a új játékot a tetves titkosok miatt és egy pályát se tudok megcsinálni,mert olyan szemét helyen vannak,hogy a hajamat tépem -
gregtom6 #357 Üdv. A Rearmed-hez feltöltené valaki a magyar nyelvi fájlokat? Mert újra nekiestem:D Kösz előre is. -
#356 tényleg nagyon könnyű volt a vége, csak én voltam láma :D
szal végigvittem én is, rövid értékelésem:
Kellemes csalódás a játék, tulajdonképpen nem vártam tőle sokat, csak egy könnyed hentelős akciójátékot.
Tulajdonképpen erről van szó, de ennek ellenére egy nagyon élvezetes játékoz kaptunk. Nem untam egy percig sem, a történet teljesen korrekt, a pályák kidolgozása nagyon jó, részletesek, változatosak, a grafika szvsz nagyon szép és gyors és ez a lengedezős játékmenet is nagyon élvezetes, a játékidő pedig teljesen megfelelő.
Pro:
- élvezetes játékmenet
- jól kidolgozott, változatos pályák
- tűrhető történet
- szép, gyors grafika
- kompatibilitás a Rearmed-del, extrák
- hosszú játékidő
- király átvezetők
- ötletesen legyőzhető főellenek
- fülbemászó zenék
Kontra:
- a checkpointos mentésrendszer idegesítő
- néhány nagyon nehéz rész
Összességében 94%
-
#355 PIszkosul nehéz ez a játék.38próbálkozásra sem sikerült egy rész.Ez hihetetlen.Na majd holnap továbbviszem. -
xido #354 még dolgozok rajta,eddig sajnos csak 1 titkos van meg a rearmed-ből...és ez abónusz rész melyik pályán van itt? -
#353 Aki bejutott oda az dobjon néhány printsrceen-t esetleg egy videót -
#352 aham szóval nyomva kell tartani, bazz én meg nyomogattam az iránygombokat, lol. köszi. -
#351 Hát pedig az nem nehéz, mutatja az irányt azt nyomva tartod és püfölöd a sima ütés gombot, annyi, hogy mikor az első szárnyat, vagy mi az leszakítja akkor nagyon gyorsan kell nyomni a másik irányt amit mutat különben bukta lesz. -
#350 erre a részre gondolok:
(de lehet hogy én vagyok ügyetlen :D) -
#349 Milyen repkedő robotok?