Bionic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nem sikerült megoldani eddig a problémát, ha valaki tud valami okosságot, örömmel várom.
#198 próbálva, nem segített.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

enlightened
Ja de az még odébb van mert közben bionic commandot is tolom collectibleket gyûjtök amik órákig tartanak mire egy pályán begyujtom oket. Így lesz egy 6 órás játékból 30 órás.

balee4
ha sikerül ugye átpasszolod a mentést?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
vissza lehet menni..., lehet a helivel átlósan is repülni

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

enlightened
Srácok downtown 5-ön van egy green matrixos ajto fissure-on meg purple matrix. Most nekiállok összegyüjtögetni ezek a matrixokat, aztán elkezdem a bionic commandot elölrõl, és kinyitogatom ezeket az ajtókat, ezeddig két ajtó, de szerintem van még csak meg kell õket találni.

balee4
basszus nekem is kiunlockolta a prototpye weapon-t és a régi Spencer kinézetet, én is azt hittem ez alapból benne van, de asszem a winyón vhol rajta volt a mentés...:D

balee4
El tudod küldeni ezt a mentést?

az miért van,hogy az istennek nem tudok visszamenni az 1.pályára a rearmedben?:)..mert ahogy látom,a srácnak késõbbi fegyverei újrajátszáskor vannak meg:)
enlightened
Azt a rearmedban unlockoltad. Lehet lejjebb veszem a fokozatot, képtelenség commandon a downtown 6-on tovább jutni. A végén a utos hídnál ha lengesz mint állat bele esel a vízbe bele fulladsz. Ha viszont kicsit megállsz belengeni lekap a sniper 1 másodperc alatt. Már tényleg kicsit ideges vagyok, hogy ez a szar nem tud menteni. 50edszerre elölrõl kezdeni nem kellemes rohadtul. Nincs valami trainer amiben van mentés funkció?

nemár,hogy azért tudtam régi Spencerrel játszani és unlockolni az extrában rögtön új játék kezdésekor,mert fent van a gépen a rearmed is..azt hittem az direkt ilyen választható extraság..:)
enlightened
ÁÁÁ, ez király extra pálya a rearmedból. Egyébként nem kell másolgatni sehova. A Rearmed én unlockoltam annó a spencer régi ruháját, és a bionic commandoban meg is jelent az extras menupont alatt. Szóval észlelte hogy rearmedban a régi ruhát kiunlockoltam. A Yashicit is gondolom ugyanúgy észlelni fogja nem kell másolgatni semmit sehova.

stevenson1988
húúú, szerintem tudom rá a megoldást, csak kicsit hosszadalmas
pm-ben dobok egy msn címet, vegyél fel azt elmagyarázom

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Hi!
Speedlink 360 Style Gamepaddal játszanám a játékot, de RT, LT gombokra nem reagál... valami megoldás?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

wow..állat..köszi:)
azt hiszem ezzel most nagy respect a készítõknek,tetszenek az ilyen kis turpisságok,amik generációkat ívelnek át:)
balee4
ne aggódj ez csak vmi bónusz pálya, de hogy ezért szenvedjek a Rearmed-ben, nincs vkinek olyan mentése, amiben megszerezte az összeset?

stevenson1988
na, bevágtam ablakba a rearmed-ot, betoltam szélre a videót, behoztam a pályát, megnéztem a videót és elsõre megvolt
de mielõtt felvettem csináltam egy képet is róla ami itt található
összesen 12 van belõle a játékban hasonlóan jól eldugva

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

stevenson1988
ilyen kis felvehetõ vackok ilyesmi formája lehet
youtube-on rá lehet keresni mindre szerintem a Bionic Commando Rearmed Yashichi szavakkal

elitehun
Ja már vágesz. Az egy bónusz pálya lehet és csak a rearmed-el lehet bejutni. ilyet se láttam még játékban de sztem jó ötlet
dobtam egy hátast..nem is tudtam arról,hogy van tovább is még a pályán:))
de csatlakozom balee-hoz..semmit nem láttam begyûjtve:)
mi van?:)..mi ez?:)..nem mondod,hogy csak úgy lehet tovább jutni,ha a rearmed-et is játszotta az ember,mert lemegyek hídba:)
a purple matrix az gondolom nem azonos a chipekkel vagy mikkel,amik nélkül bizonyos pályákra nem lehetett menni...
balee4
Mi ez a Yashichi?, bazz a videóból számomra nem derült ki. :D

stevenson1988
hát ehez a rearmed-ban is ügyeskedni kell
össze kell gyûjteni benne a 12 Yashichi-t...
az elsõrõl egy videó

balee4
Belemásoltam a játék mentés könyvtárába, ahogy nézem a mentések formátuma ugyanaz...

balee4
Gyerekek ez hogy:
(felraktam a Rearmed-et, meg is vannak a régi mentések, de hova kell másolni, hogy észlelje?)

enlightened
Ne hardon, commandon nyomd! Downtown 6-nál szétvertem a billentyûzetet. Az hagyján hogy falon is lelõ a sniper. De a legvégén mire nagy nehezen levergõdsz a hídhoz ott az a **** collectible a híd alatt, 40- bõl egyszer sikerült felszednem úgy hogy ne lõjön széjjel a sniper, de utána amikor át kellett swingelni hozzá swing közbe levegõbe kilõtt. Kb 6 órája szenvedek ott, szóval akinek rövid a játék annak hajrá!:D Garantáltan túl hosszú lesz. Most nem tudom mit tegyek, ha hagyom az utsó collectiblet végig hiányérzetem lesz a game közben. Lejjebb nem veszem a fokozatot mert úgy sétagalopp az egész és nem azért játszom, hogy unalmas végig rohanás legyen belõle.

DarkSector
vidi a játék elejébõl:
B. C. videó

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zooleeh
sziasztok megmondana valaki hogy win 7 alatt hol kapom a lementeseket?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

norbi2fraktal
nyomkodd az F-et, és megcsinálja, amugy kicsit nehéz a multi,de nem rossz
egy kérdésem lenne, mi a gond multi-ban?? betölt meg minden,és a nevem mellet kiírja hogy -ready- és a többieknél loading, majd vissza számlál és kiírja hogy Disconnect-et

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

JackSparrow88
ja bocs azt nem írtam h pont így próbáltam eddig de nem történt semmi. Esetleg nem mindegy melyik részén kampózom meg?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Seth
jobb egérrel kampózod,majd F

PSN ID.: Beegabor

JackSparrow88
Én nemrég kezdtem el de már az elején elakadtam: annál a "Relay"-nél mit kell csinálni? Tudom h a tutorialba benne van de már ott sem tudtam és inkább átléptem, pedig jó gombokat nyomtam ott elvileg.
Szal akkor pontosan milyen gombot/gombokat is kell nyomni itt?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

hát..csak nem bírtam magammal és elölrõl kezdtem a rohadék gyûjtés miatt,commando fokozatot hardra emelve..trükköznek a fiúk,tetszik,párszor volt,hogy próbálnak utánam jönni én meg gyorsan hátukba kerülve bumm a fejbe:)
kérdés..ha nem folytatom a játékot,hanem újra játszom valamelyik pályát a "pályaválasztási menüben",mert gõzöm nincs,hol voltak collectibles-ek...azok majd hozzáadódnak a teljes statisztikához?
mert rohadjon meg,ahol a kát robotzsaruval elpöcsöltem vagy 20 percet,ott a 6ból csak 3at találtam meg,holott azt hittem eléggé átfésültem..és ez bosszant ám:(
kis segítség azoknak,akik collectibles mániások szintén..az egyiknél muszáj voltam segítséget keresni,mert nem tudtam elképzelni hol lehet:)

collectibles
gfreak
riiiight, siker itt is ;) pacsi ahver :D

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
Lesz benne, dzsungel, olajfúró, nagy lépegetõ akármi, de legtöbbet a városban kell bóklászni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Videokat nézve van nem városok rész is !

Next PC upgrade: 2022

Hagy kérdezzem már meg hogy csak városban lehet nyomulni vagy lesz esetleg valami dzsungel is vagy ilyesmi?? Amúgy zsír játék bár amig bele nem jössz addig ropog a gamepad, majdnem ketté törtem. Úgynézki igy elsõ játékra nehéz választás volt ez a Hard.
Szeva gfreak haver! AVG-t töröld le és töröld a registrybõl is. Nálam bevált simán bemásolja és megy a játék. Csak megoldódott. Na ezt gondoltam gyors meg osztom veled. Megyek játszani!! :) Sok sikert
Kéne egy másik crack mint a vitality-s. Mert letöltöttem egy szart mondjuk de azt simán bemásolta minden zokszó nélkül. Lehet az AVG basz oda neki vagy nem tudom. Van valaki akinek AVG mellett fut a játék??
enlightened
Told végig commandon is sokkal izgisebb, így már van benne kihívás. Collectibleket gyûjtsd össze minden pályán. Összes challenget old meg játék közben sorba ahogy jönnek. Garantálom, hogy nem 6 óra lesz a végigjátszás és hajadat fogod tépni 25% után, hogy egy két challenget hogy csinálj meg.

gfreak
ezt is próbáltam tegnap este...semmi...lövésem nincs hogy még mit próbáljak meg..azért köszi, majd beásom magam még külföldi fórumok mélyére is :D

Racism is a weapon of mass destruction!

azzal a bigyóval még sokszor fogsz találkozni,minden pályán egy olyat kell feltörni...bionikus karral megfog,aztán F billentyû...vagy B,ha xbox kontrollered van...
megjegyzem röhejes,a rearmedben legalább volt egy kis fejtörõ puzzle,ami kellett a feltöréséhez...
Annak idején én is a fejemet fogtam ettõl a problémától 64 bites OS-eken..aztán haverom segített..a total commander indítójára jobbklikk,tulajdonságok,kompatibilitás fül,run as administrator bepipál és leokéz:)
Sgtfathi
Azért reméljük nem hónapokig tart a forditás!
Amúgy elõre is köszi.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

szeva figyi segithetnél nekem 1 kicsit , vmi gyakorlo résznél járok és most ott akadtam el hogy egy nagy terem közepén van egy szerkezet ami felfelé fehér fénycsóvát lövel ki magából.. nem tudod mit kell csinálni vele?

Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/

kipörgettem a játékot tegnap. volt vagy 6 óra az egész<#shakehead>

mivel lehet szörfözni a levegõben? egyszerüen nem találom azt a gombot :(

és ez gondolom ugyanaz, amivel magaslatról berobbanok

billentyûzettel persze
szeva figyi segithetnél nekem 1 kicsit , vmi gyakorlo résznél járok és most ott akadtam el hogy egy nagy terem közepén van egy szerkezet ami felfelé fehér fénycsóvát lövel ki magából.. de nem tudom mit kell csinálni vele elöre is köszi thy

Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/

Evin
Lehet, hogy több lesz, mint 2hét, mert munkahelyen is szoktam fordítani, viszont a hétvégi villám sok másik géppel egyetemben az enyém is elkapta.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.