588
Bionic Commando
-
átmeneti bannernak? -
#27 Bionic Commando (PS3/X360/PC) Gets PhysX Support -
#26 2 oldalas GS cikk -
#25 E3 videoshow -
#24 E3 Trailer -
#23 Igen sőtt ingyé letölthető.
ITT és még sok más retro játék zenéje -
gregtom6 #22 Eszméletlen egy zenéje van:) Játszottam jópár c64 és Nes játékkal,de ennek a zenéje borzalom:) -
#21 Multiplayer gameplay
És jön pc-re is :D -
#20 3 trailer -
#19 Na most kész vagyok!
Ez naon iszonyat durva retro cuccos lesz, és nem olyan béna 3D-s változat (amik igazából nem biztos hogy visszaadják ugyanazt a hangulatot!), hanem egy 2,5D-s úgymond!
Remélem PC-t még véletlenül sem kerüli el ez a gyöngyszem!!!!!!!!! -
#18 Komolyan mondom, hogy beszarok...
Ezt a játékot én is jól ismerem...csak a címe nem volt ismerős!!!
Ez valóban nagy cuccos volt régen....!
Remélem végigjátszák a videóban...
Remélem az újban sem csalódok majd...
Régen milyen jók voltak a játékok zenéi....
Huh. -
#17 Jó a hanyag munkát én a videó alapján szűrtem le, és a mai játékokhoz hasonlítottam...
De remélem neked lesz igazad, és valóban egy komoly game lesz...
Egy példát:
Én régen Contra fan voltam, de az új 3d-s contra egy n.r.sz. volt!
Videót meg thx. -
#16 Nekem egyeltalán nem tűnik hanyag munkának, plusz még elég messze vana befejezéstől
Addíg is nesze egy kis igényesség 1987-ből :D -
#15 Jó rendben valóban új cím ez nekem. De ez feljogosítja (vagy ez végett elnézhető) a készítőket a hanyag összecsapott munkára..?
Azt elhiszem hogy régen sirály volt, mert én is játszottam régen sok játékkal..
Csak azt mondom, hogy szerintem a videó alapján ez már nem állja meg a mai játékok között a helyét...
De majd ha demot kapunk, akkor többet fogunk tudni..ezek csak első benyomások egy gyengeminőségű videó alapján...
Én drukkolok neki..... -
#14 nem ismeritek ezek szerint az eredetit -
Skyline #13 Most láttam hogy ezis jön,mostmár erre is várok,kiskoromban gameboyon vagy 2-3szor végigtoltam nagyon bejövős stuff volt:)
-
#12 Fiatalok vagytok srácok, ez egy mindjárt 20 éves játék feldolgozása, nem nektek készül. -
#11 Háát ezé húzom a számat én is..hogy mi ez a ratyi játék, én azt hittem, hogy a földön harcol és nem spidermant kell játszani..
Meg úgy az egész minősége a játéknak így nem tűnik kiemelkedőnek... -
#10 nemis rossz. de ezt a "spidey web" fícsört rohattgyorsan kikéne venni, mert szvsz nagyon gagyi. inkább bolhaugrás vagy mittoménmi.. -
#9 Így a videó szerint nem látok benne semmi egetrengetőt...
Bionic Comando múvi -
#8 imádom az ilyen "utópiás" játékokat.. sajna az ilyen játékok nagyrésze kimerül a "jónagy atom volt azt fall-out kópia leszek" cím alatt..
musthave lesz majd valamikor ^^ -
#7 most melyik-melyik? :D -
Hellsing47 #6 de télleg csak egy keveset -
#5 Lemaradt, sorry.
-
Kicsit toltak a grafikán...
;) -
#3 istenem mennyit toltam én ezt c64-en , zenéjére még most is emlékszem, klasszikus -
Hellsing47 #2 ígéretesnek tűnik -
#1 Egy 20 éves capcom game remakeje jön majd...
Lássuk, halljuk :)
info