Bionic Commando
-
gregtom6 #390 Üdv. Véleményem a játékról:
Nagyon jól eltalálták:D Egyszerű, de mégis kombinálja a játékok kihagyhatatlan elemeit. Egyértelmű újítás játékok terén(next genben)a bionikus kar, ami igaz, hogy hasonlóképp megvolt bármelyik más spider-man játékban, de itt nagy szabadságot ad:D A linearitás kell mindenképp egy játékba, ebben ezt is nagyon jól megoldották, és még ugyan az elején járok(direkt hardon kezdtem), a játékban minden meg van indokolva, és kellően sokat beszélnek mindenről. Igazi folytatás ez:D
Lehet, h később monotonná válik, de az előbb kb fél órát töltöttem egyetlen helyszínen, mert marha jó, hogy a kocsikat, tárgyakat, hirdetőtáblát úgy rángathatjuk, ahogy vannak. Minden tárgyra hat a bionikus kar húzóereje, valamint azok is el tudnak minket rántani. Egyértelműen amikor földrengés van az elején, akkor nagyon reális lesz minden, a város nagyon élethű, és nem tűnik fel az, hogy csőben kell haladnod. Akár körbe is tekerhetjük a tárgyakat a bionikus kar kötelével(bár kicsit bugos tud ez lenni),optimalizálás remek(ha már nem lehet állítani a grafot, el is várja az ember:D), grafika kitűnő, zene zseniális, játékmenet kellően változatos, mi kell még?
Ami bosszantott, az az, hogy a bill.kiosztást a box padja alapján mutatja, valamint nemtom hogy lehetne eltűntetni a jobb felső saroknak ezt a HUDját(a többi hudnak van értelme, ennek nem.)optionsból sztem pont ezt nem lehet, de még nem kísérleteztem vele.
Kérdéseim:néztem a controlls-t, nem találtam azt a "balra nyíl" gombot, amire azt mondja, h challenge-t tudok indítani belőle. Ezt hogy lehet?
Valamint anno itt játtam egy képet, amin "challenge room"-ok voltak, na ezt honnan lehet elindítani?