Bionic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amuyg aki még nem próbálta a gépigény miatt az nézze az aláírásomban szereplõ gépet, naa azon megy 1440x900 45Fps-el
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amugy a proto tényleg nem lett jó játék és még a graffja sem valami jó
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Racism is a weapon of mass destruction!
-nagyon jó grafika és nem kell hozzá erõmû
-király hangulat és zene
-nagyon jó beszólások
-pörgõs játékmenet
-király fegyverek és képességek
Hátrány:
-nem mindig ment a játék, így néha újra kell kezdeni
-controllerrel nem lehet játszani normálisan
-életerõ csík nincs, abból látod hogy haldokolsz, hogy vörösödik a kép
-nem valami hosszú game
Prototypehoz kb annyiban hasonlít, hogy ott is volt egy csáp, meg spencernek is van. Ez nem sandbox, szóval lineárisan kell haladni, annyi plusz van hogy gyûjtögethetsz kis "collectible"-ket meg vannak challengek és titkos helyek. Szerintem jobb mint a prototype pörgõsebb, izgalmasabb, jobb a sztorija és a fõkarakter is keményebb mint alex mercer volt.
meg tényleg pár sorban valaki nyomna egy pro/kontrát? a prototype nekem is kurva unalmas és egyhangú volt, fõleg a repetitív agyatlan küldetések miatt..itt milyen a felhozatal?
Racism is a weapon of mass destruction!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
I want to be a mighty pirate ever!
A support mappából pedig mindent feltettem...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azt mar reg meguntam ennyi ido utan. Vegre van elkepzelt "belekenyszeritett" utvonal nem meg egy hazteton ugralos, unalmas, egysiku, elnagyolt grafikaju szornyszulott, ala prototype.
Ez a szetrobbant varos, majd a "viz alatt" levo varos valami eszmeletlen hangulatos, latvanyos, megha nem is duskal a poligonokban. Ez egy szabadon bejarhato jatekban sose lesz igy megcsinalva, szoval le a gta klonokkal 😊
szerintem
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mirror'rs edgnél esett le nekem
Next PC upgrade: 2022
arról nem is beszélve hogy nem lehet jól beállítani rá
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A lengedezés kicsit nehézkes szerintem. A grafika rendben van (mondjuk ez várható volt). A többi meg majd kiderül.