588
Bionic Commando
-
ropi88 #468 nem azért mert dvd5ös verziót szedtél le a játékból?
nekem is ez a 2 gigás van és időnként gondolt egyet és kilépett meg nem is volt hangja a játéknak, úgyhogy jöhetett a justmusic -
strebacom #467 Na ez igaz a win7 7100 alatt nem lépett ki viszont a 7600 alatt kilépked....kellet nekem update.. -
#466 Nem valószínű. W7 7100 alatt nekem csak 1x lépett ki, de akkor is szeritenm azért, mert Alt-TAB-oztam párszor. -
strebacom #465
Nemtom másnak volt e ilyen de nekem fogja magát és kilép a játék, elég sokat csak úgy lassan a végén vagyok de mit szenvedtem vele, volt úgy hogy e pályát 6-szor játszottam mert a végén a mentés elött lépett ki....
ÁÁÁááá...lehet a win7 miatt???
-
ropi88 #464 próbáld így... -
strebacom #463 Nehéz baxameg... -
ropi88 #462 cső!
a videó szerint körbe-körbe szaladgálsz... egyszercsak ugrik egy izom nagyot, te akkor a háta mögött nyomsz rá egy jobb gombot majd space és lemegy az élete... -
strebacom #461 Hali!!
Ezt a faxit hogyan kell kicsinálni...???
Köszi!!
-
ropi88 #460 sikerült megcsinálni, tényleg ez volt a játék legkönnyebb része csak nekem nem sikerült
köszi a segítséget -
ropi88 #459 na ezt megpróbálom -
#458 Hát pedig ugyanaz, csak félidőben megfordul az irány amit nyomni kell, az a rész a játék legkönnyebb része. -
ropi88 #457 na jó, kicsináltam 4 szöcskét de az 5-kel nem bírok... a negyed élete megmarad letépi a karom és bumm.... és itt? -
#456 Nyomva tartod a jobbra gombot és nyomkodod az ütés gombot. De amúgy egyértelmű szerintem. -
ropi88 #455
ilyenkor mi a fenét kell nyomni? :D -
ropi88 #454 az a baj, az a tag nem is támad rám, csak akkor ha közel megyek akkor meg elkezd csapkodni, ugrálni baszik... -
#453 Van az a támadásod amikor megfogod a bionikus karoddal az ellent és az ugrás gombbal nekiugrassz, amikor a támadása után leáll egy rövid időre összeszedni magát akkor tudod sebezni. -
ropi88 #452 hali!
ezt a Groeder nevű tagot h a viharba kell kicsinálni? rohangálok körülötte 4 percig és semmi... segítsen valaki -
#451 Visszafejtetted a kódot? :D -
gregtom6 #450 ja megvan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!“Confirm the Implementation of Phase Two Project Prepared Active Albatross” Vagyis az Albatross Project második fázis aktiválásának előkészülete el lett fogadva...a lényeg, hogy készül a folytatás.... -
gregtom6 #449 És a játék végét illetően...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a játék legutolsó cutscene-jében(credits után)van 2 morze jeles üzenet, na azokat megfejtette már valaki? -
gregtom6 #448 Na végigvittem a játékot, de nem nyitottam fel az összes extrát, ezért kellene valahonnan 100%-os mentés. Kösz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gamecopyworld-ös nem működik... -
valaminick #447 Hali ujra kellett raknom rendszert es torlodtek a menteseim eltudna valaki kuldeni a mentését ? a nagy kokacot kellene kinyirnom legalabbis ott tartottam de vegulis ha utana van mar nembaj mert lattam van kulon level indito is.
Nagyon köszönöm előre is.
[email protected] -
#446 Viszont nem bionikus, hogy bio legyen. :) -
#445 Biomedál?? jóó lehet nem medál de jobbat nem tudok... -
ropi88 #444 maxra van húzva a hang de még sincs semmi:s
mit ronthattam el? :D -
#443 Van. -
ropi88 #442 hali!
nálatok a játéknak van hangja?
ha videó van akkor van hang, de a se menüben se máshol nincs hang :S -
#441 "aztán lehet gyűjteni aztán a végén összegyűlnek..."
Ezt jól megaszontad. :)
Ez sem olyan rossz. Szerintem ezeket a szövegeket végére hagyom, hátha nekem vagy másnak beugrik még ezeknél is frappánsabb alternatíva. -
#440 Csak egy ötlet, de mit szólnál a mozaikhoz? Hiszen apró kicsi darabok... aztán lehet gyűjteni aztán a végén összegyűlnek... -
#439 de durva az az eddy-s figura a logódban....:D -
#438 Gyűjtenivalók. :-o -
Hellsing47 #437 szerintem a szimbólumok az teljesen jó :) -
#436 Körkérdés: mi a fene legyen a Collectibles neve?! Annak nincs sok értelme, hogy "gyűjthető". Viszont egy szó kell. Még a német alapján lehetne "szimbólumok".
Ezek azok a kis ikonok, amiket a pályán gyűjtögetni kell. -
#435 Tény, hogy nem világmegváltó alkotás, de jó időtöltés.
Engem ott megvettek, mikor a hangárban beszéltek, és a háttérben a szerelőt megcsapja az áram. -
Roteiro #434 Ha vkinek van kedve multizni vegyen fel friendsbe in game.
Rotipapa a nickem :D -
#433 de itt nem is tudsz a falon mászkálni...átváltozni...meg egyebek... -
#432 azért az tény hogy monnyuk engemse tudott odaláncolni a monitor elé. -
xido #431 lehet számodra éppen a szabad járás a városban meg a kiegészítő gyűjtögetések?:) -
#430 egy óra játék után se igazán kötött le a gém. valami hiányzik belőle, csak jó lenne tudni, hogy mi -
strebacom #429 Igen igazad van messze jobb mint a Proto.....faxa game....hát még magyarul milyen faxa lesz....húúúú