Bionic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ezek azok a kis ikonok, amiket a pályán gyûjtögetni kell.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Engem ott megvettek, mikor a hangárban beszéltek, és a háttérben a szerelõt megcsapja az áram.
Rotipapa a nickem 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Játék hosszát tekintve 3 napja játszok vele, és még csak most fogok 50%-nál tartani. Nem semmi. Kellõen nehéz kezd lenni hardon😄 Nagyon látványos, és rengeteg helyszín van benne. Csak a Boraq-val 1 órát biztos harcoltam😄
Amúgy a training az elején tényleg csak abból a kis részbõl állt, és a késõbbi játék során szerzett mozdulatok csak videóként vannak benne?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
strebacom
Tessék visszaolvasni, max 2oldal.
<#confused>#confused><#confused>#confused><#worship>#worship>
Tehát a helyzet a következõ: most ott tartok a játékban, ahol a kép készült. Egyelõre a textúrák miatt álltam itt meg. A fordítással itt még nem tartok. És nem haladok eget-verõen jó tempóban sem. Jó hír viszont, hogy munkahelyen kaptam másik gépet a régi helyére, és héten már rendes tempóban is fordítani kezdhetek.
Jelenlegi SACCOLT idõpontom kb 2hét. Utána még 1x végigviszem.
(És sacc alatt azt értem, hogy plusz-mínusz 1hét!)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#worship>#worship><#worship>#worship>
(Továbbra sem tudok idõpontot mondani! Ez is egy próbálkozás része.)
de a gombok elhelyezkedése a kéz számára sokkal jobban biztosítja egy joy...probálj meg egy mászkálos gémben vagy re5-ben majd a sok ezt meg ezt gyorsan felváltva, aztán azt a 2-õt egyszerre és tutira el fogod rontani billennyüvel...
El nem tudom képzelni, h pl egy bionic Commando-t milyen nehéz lehet gamepaddal játszani. Talán DMC-t könnyebb, de nekem kb fél óráig tartott belejönni bill irányításra, szerintem jobb volt így.
Ha valakinek nem tetszik így, gondoljon arra, h így legalább van benne kihívás. De szerintem billel mindent könnyebb.
mirõl beszélsz...
talán forditva😄
nekem mászkálósoknál épphogy a bill+egér félemlit meg...
pl devil4-et meg resiket szörnyü lehet bill+egérrel.
3d-s csak ez az 1 van...
Talán azért, mert a konzolosok be vannak szarva, hogy kontrollerrel nem fog menni az ugrálgatás, azért bukott meg. Erre nem gondoltál? Ez a legvalószínûbb ok.
Bionic Commando out
Ez bosszantott engem pl, h sokan panaszkodtak, h miért lesz ilyen a Splinter Cell 5, és miért nem jobban lopakodós? Kit érdekel? A lényeg a történet, azon van a hangsúly, a játékmenetre rányomta a bélyegét a történet.
Nekem innentõl lényegtelen, h mennyire változik pl a Splinter Cell, ha megköveteli a sztori, nem maradhat olyan, amilyen volt.
És örülök neki, h nem megint ugyanolyan "nyers szart"adnak helyette, mint az elsõ 3 SP, hanem "él" is valamennyire, története is van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
innen az jön le, hogy csak a játékosok kis részét fogta meg a gamma
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kérdéseim még állnak lent(#390), valamint úgy néztem, a rearmedben is ezután megnyíltak felvehetõ cuccok és wikipedia szerint fegyver is. Ez hogy is van?
ja meg elõtte, amikor megkellett keresni a bionikus karunkat, az se hatott meg. Nagyon monoton volt, és egyben unalmas is.
Nagyon jól eltalálták😄 Egyszerû, de mégis kombinálja a játékok kihagyhatatlan elemeit. Egyértelmû újítás játékok terén(next genben)a bionikus kar, ami igaz, hogy hasonlóképp megvolt bármelyik más spider-man játékban, de itt nagy szabadságot ad😄 A linearitás kell mindenképp egy játékba, ebben ezt is nagyon jól megoldották, és még ugyan az elején járok(direkt hardon kezdtem), a játékban minden meg van indokolva, és kellõen sokat beszélnek mindenrõl. Igazi folytatás ez😄
Lehet, h késõbb monotonná válik, de az elõbb kb fél órát töltöttem egyetlen helyszínen, mert marha jó, hogy a kocsikat, tárgyakat, hirdetõtáblát úgy rángathatjuk, ahogy vannak. Minden tárgyra hat a bionikus kar húzóereje, valamint azok is el tudnak minket rántani. Egyértelmûen amikor földrengés van az elején, akkor nagyon reális lesz minden, a város nagyon élethû, és nem tûnik fel az, hogy csõben kell haladnod. Akár körbe is tekerhetjük a tárgyakat a bionikus kar kötelével(bár kicsit bugos tud ez lenni),optimalizálás remek(ha már nem lehet állítani a grafot, el is várja az ember😄), grafika kitûnõ, zene zseniális, játékmenet kellõen változatos, mi kell még?
Ami bosszantott, az az, hogy a bill.kiosztást a box padja alapján mutatja, valamint nemtom hogy lehetne eltûntetni a jobb felsõ saroknak ezt a HUDját(a többi hudnak van értelme, ennek nem.)optionsból sztem pont ezt nem lehet, de még nem kísérleteztem vele.
Kérdéseim:néztem a controlls-t, nem találtam azt a "balra nyíl" gombot, amire azt mondja, h challenge-t tudok indítani belõle. Ezt hogy lehet?
Valamint anno itt játtam egy képet, amin "challenge room"-ok voltak, na ezt honnan lehet elindítani?