588
Bionic Commando
  • ropi88
    nem azért mert dvd5ös verziót szedtél le a játékból?
    nekem is ez a 2 gigás van és időnként gondolt egyet és kilépett meg nem is volt hangja a játéknak, úgyhogy jöhetett a justmusic
  • strebacom
    Na ez igaz a win7 7100 alatt nem lépett ki viszont a 7600 alatt kilépked....kellet nekem update..
  • Evin
    Nem valószínű. W7 7100 alatt nekem csak 1x lépett ki, de akkor is szeritenm azért, mert Alt-TAB-oztam párszor.
  • strebacom

Nemtom másnak volt e ilyen de nekem fogja magát és kilép a játék, elég sokat csak úgy lassan a végén vagyok de mit szenvedtem vele, volt úgy hogy e pályát 6-szor játszottam mert a végén a mentés elött lépett ki....
    ÁÁÁááá...lehet a win7 miatt???
  • ropi88
    próbáld így...
  • strebacom
    Nehéz baxameg...
  • ropi88
    cső!
    a videó szerint körbe-körbe szaladgálsz... egyszercsak ugrik egy izom nagyot, te akkor a háta mögött nyomsz rá egy jobb gombot majd space és lemegy az élete...
  • strebacom
    Hali!!
    Ezt a faxit hogyan kell kicsinálni...???
    Köszi!!
  • ropi88
    sikerült megcsinálni, tényleg ez volt a játék legkönnyebb része csak nekem nem sikerült
    köszi a segítséget
  • ropi88
    na ezt megpróbálom
  • Shep
    Hát pedig ugyanaz, csak félidőben megfordul az irány amit nyomni kell, az a rész a játék legkönnyebb része.
  • ropi88
    na jó, kicsináltam 4 szöcskét de az 5-kel nem bírok... a negyed élete megmarad letépi a karom és bumm.... és itt?
  • Shep
    Nyomva tartod a jobbra gombot és nyomkodod az ütés gombot. De amúgy egyértelmű szerintem.
  • ropi88

ilyenkor mi a fenét kell nyomni? :D
  • ropi88
    az a baj, az a tag nem is támad rám, csak akkor ha közel megyek akkor meg elkezd csapkodni, ugrálni baszik...
  • balee4
    Van az a támadásod amikor megfogod a bionikus karoddal az ellent és az ugrás gombbal nekiugrassz, amikor a támadása után leáll egy rövid időre összeszedni magát akkor tudod sebezni.
  • ropi88
    hali!

ezt a Groeder nevű tagot h a viharba kell kicsinálni? rohangálok körülötte 4 percig és semmi... segítsen valaki
  • Evin
    Visszafejtetted a kódot? :D
  • gregtom6
    ja megvan:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    “Confirm the Implementation of Phase Two Project Prepared Active Albatross” Vagyis az Albatross Project második fázis aktiválásának előkészülete el lett fogadva...a lényeg, hogy készül a folytatás....
  • gregtom6
    És a játék végét illetően...
    a játék legutolsó cutscene-jében(credits után)van 2 morze jeles üzenet, na azokat megfejtette már valaki?
  • gregtom6
    Na végigvittem a játékot, de nem nyitottam fel az összes extrát, ezért kellene valahonnan 100%-os mentés. Kösz.
    a gamecopyworld-ös nem működik...
  • valaminick
    Hali ujra kellett raknom rendszert es torlodtek a menteseim eltudna valaki kuldeni a mentését ? a nagy kokacot kellene kinyirnom legalabbis ott tartottam de vegulis ha utana van mar nembaj mert lattam van kulon level indito is.
    Nagyon köszönöm előre is.
    [email protected]
  • Evin
    Viszont nem bionikus, hogy bio legyen. :)
  • norbi2fraktal
    Biomedál?? jóó lehet nem medál de jobbat nem tudok...
  • ropi88
    maxra van húzva a hang de még sincs semmi:s
    mit ronthattam el? :D
  • Evin
    Van.
  • ropi88
    hali!
    nálatok a játéknak van hangja?
    ha videó van akkor van hang, de a se menüben se máshol nincs hang :S
  • Evin
    "aztán lehet gyűjteni aztán a végén összegyűlnek..."
    Ezt jól megaszontad. :)
    Ez sem olyan rossz. Szerintem ezeket a szövegeket végére hagyom, hátha nekem vagy másnak beugrik még ezeknél is frappánsabb alternatíva.
  • Kopiati
    Csak egy ötlet, de mit szólnál a mozaikhoz? Hiszen apró kicsi darabok... aztán lehet gyűjteni aztán a végén összegyűlnek...
  • DarkSector
    de durva az az eddy-s figura a logódban....:D
  • Jano
    Gyűjtenivalók. :-o
  • Hellsing47
    szerintem a szimbólumok az teljesen jó :)
  • Evin
    Körkérdés: mi a fene legyen a Collectibles neve?! Annak nincs sok értelme, hogy "gyűjthető". Viszont egy szó kell. Még a német alapján lehetne "szimbólumok".
    Ezek azok a kis ikonok, amiket a pályán gyűjtögetni kell.
  • Evin
    Tény, hogy nem világmegváltó alkotás, de jó időtöltés.
    Engem ott megvettek, mikor a hangárban beszéltek, és a háttérben a szerelőt megcsapja az áram.
  • Roteiro
    Ha vkinek van kedve multizni vegyen fel friendsbe in game.
    Rotipapa a nickem :D
  • DarkSector
    de itt nem is tudsz a falon mászkálni...átváltozni...meg egyebek...
  • DarkSector
    azért az tény hogy monnyuk engemse tudott odaláncolni a monitor elé.
  • xido
    lehet számodra éppen a szabad járás a városban meg a kiegészítő gyűjtögetések?:)
  • Prince23
    egy óra játék után se igazán kötött le a gém. valami hiányzik belőle, csak jó lenne tudni, hogy mi
  • strebacom
    Igen igazad van messze jobb mint a Proto.....faxa game....hát még magyarul milyen faxa lesz....húúúú