588
Bionic Commando
-
#548 Ohhh :) Akkor már értem,, fent van a Rearmaed csak az utolsó pályánál befejeztem :(
Kösz szépen! :D -
#547 igen ez így van,de előtte el kell indítani a Rearmed-et, hogy kiírja hogy Unlock-olva van((de lehet elég csak egy save)- -
xido #546 Azt hiszem a retro dizájn Spencer már a legelejétől választható,feltéve ha a Bionic commando rearmed játék is fent van a gépeden,de lehet hülyeséget mondtam és véletlen egybeesés... -
#545 Hi, sziasztok!!
Segítségre volna szükségem!! PCn végígtoltam a gamet megszerezvén 150 szimbólumból 147et és a galérián kívül semmi extra nem nyílik meg. Mikor kaphatom meg a RETRO dizájnt Spencer hez? Mit kell hozzá teljesíteni?
Amúgy nagyon bejött a game, hozta a 85ös hangulatot :)
Légyszi írjatok, előre is kösz!! -
#544 csak akinek valamelyik hardver elem megadta magát murphy törvényének a gépben -
#543 lol
senkinek nem volt eddig oan tünete, hogy a gépe mostanában sokszor kék-halál mellett leáll???!!!??? -
#542 monnyatok pls hamachi szobát / pass -t plíz multihoz...thx. -
#541 Ó basszameg elvesztek a mentések....kérem valaki segítsen, és küldje már el...
végigvittem 1x már azt nem kívánok szenvedni vele
előre is thx. -
ricsa008 #540 a hotfix re már van crack? -
strebacom #539 Hová köll nézni....
-
#538 Olyan nehéz lenézni az aláírásomba és átmenni arra az oldalra?! -
yc1980 #537 Üdv,
valaki el tudná küldeni nekem a magyarítást a játékhoz ?
nagyon megköszönném !:) -
Sir IvanHoe #536 Nagyon jo zenek vannak benne es a vege is gyönyörű!Amikor a vegen Spencer zuhan a melybe es megszolal az a szep zene, teljesen elszomorodtam,hogy megfog halni. -
strebacom #535 -
#534 Kész a végleges. Benne a beígért extra tartalom. A fordításba csak 1 szöveget javítottam. Aki nem multizik, az nem fogja vele találkozni.
A régi link halott!!
Egyelőre csak tőlem tölthető le, de idővel fel fog kerülni az MP-re is. -
#533 Nincs mit, de mint lentebb is említettem, nem ezt szánom véglegesnek. -
#532 ...akarom mondani hunosÍtás :D -
#531 Hunosytás kipróbálva. Müxik tökéletesen, köszi mégegyszer a munkát -
#530 jah de nekem hamachi jobban feküdne, mert oda nem kell semmien jelszó meg e-mail... -
#529 igen eredet warez verzió:)
próbáld ki komolyan enged -
#528 Egyetlen hátránya a játéknak, hogy az npc-k szövegei nincsenek feliratozva, pedig a szövegben benne vannak, és egész jók:
'Hallottál valamit a behatolókról?'
'Mi, nem csak egy van?'
'Egy egész osztagunkat elkapták... persze, hogy nem csak egy.
'Végül úgyis megtudjuk...'
'Ezt hogy érted? Rajta... Hogy érted?'
'Brett! A k**va istenit!'
'Jesszus, nyugi. Mit akarsz?'
'Hol hallgatod a zenét? Megfigyelésen vagyunk és te zenét hallgatsz!? Mi a f*sz, ember!'
'Igen, megfigyelés. Figyelés. A fülemmel semmit sem figyelek, sz*rfejű. Hagyj békén.'
Ezeket csak azok fogják észrevenni és érteni, akik megértik az angol beszédet. -
gaspijoci #527 Ez profi munka! Eddig tetszett a játék, most már élvezetes is!!! Köszi!!!! -
#526 eredetivel nyomod? -
#525 hamachi nélkül próbáltam, és tükéletesen megy, megadsz egy nevet, pw-t, emailt, majd kapsz egy mailt,és benne lessz a reg kódód, amit online játék előtt kell megadni,magjegyezteted vele,és find servers..... amugy nem mindig talál szerókat -
#524 LEHET MULTIZNI HAMACHIN?????
mert érdekelt lennék 1-2 partyra...:D -
Hellsing47 #523 -
#522 ááá, nah neki állok még 1x a game-nak, köszi szépen Evin,szép munka -
strebacom #521 Na most nem jó a gif...
amúgy nagyon köszönöm a magyarítást, már én személy szerint is nagyon vártam.....You are the best... -
#520 Biztos lesz, aki ennél értelmesebb fejjel fogja eltölteni. :) -
strebacom #519 Köszike...nagyon rendes vagy de a mostani ünnepen ez lesz...
-
#518 Amíg a magyarítás extra tartalmával szöszölök, gondoltam magát a magyarítást kiadom, hogy aki szeretne, ezen a hosszú hétvégén eltölthesse vele az időt.
A végleges magyarítás, ami lényegében csak extra tartalmat fog kapni -a magyarítás csak minimálisan lesz módosítva, ha lesz is-, valamikor a hétvégén teszem elérhetővé, ha addigra végezni tudok vele.
link -
felegyi #517 Figyelj,én anno az AC-nél voltam így, egér+bill. volt, utána a 2. végigjátszásnál raktam be a gamepadot... hit mit ne mondjak, nagyon szar volt vele! Egérrel minden aprólékos irányváltoztatást eltudtam végezni perfectül, gamepadon meg volt hogy más irányba ment! -
#516 Te tudod. Én billentyűzeten nyomtam, szóval részemről passz, hogy a gamepad miért nem megy. -
Chopitzr #515 Kössz,de ezzel nem lettem kisegítve,vagy gamepaddal játszom vagy uninstall.
Makacs vagyok ezen téren,ilyen típusú játékot és arcade autós game-t csak gampeddal,
szimulátor csak kormánnyal, fps-t és stratégiát csak bill+egér.
Meg van egy wii-m azon játszom még. -
#514 Akkor bill+egér. Tökéletesen irányítható vele. -
#513 faxa, köszönjük! :) -
Chopitzr #512 Hello, kéne egy kis segítség.
Van egy Saitek p2600-as gamepad-om, és az lenne a gondom,hogy játékon belül nemtudom beállítani az írányítást ,márpedig autómatán az "analog" gombra teszi amivel a d-pad és a joy közt is vált és csak minden 2.-ik gombnyomásra lő ki egy golyót,ezzel pedig elég játszhatatlan.
Kérem aki tud segítsen,nagyon szeretnék már BC-ni. -
#511 Jelentem kész a fordítás, de még át kell nézni, miegymás. Szerintem TALÁN 20-án már magyarul játszhattok. Ha nem, akkor vasárnaptól. -
#510 a legjobb jelenet a játékból...
!!!SPOILER!!!
-
felegyi #509 Most egyenlőre csak egy engine-en dolgoznak, ha az faszán sikerül, talán kapnak még egy esélyt!