588
Bionic Commando
-
#268 szép ,sőt szebb mint a legutóbbi Prototype de valahogy még se győzött meg eddig lehet csak öreg vagyok már a platform játékokhoz és reflexeim szarok de elég sokat bambáskodtam így gamepad nélkül még a tutorialban is... -
strebacom #267 Vááá...
Hát igen te tudsz azért egy-smást... -
#266 Ha csak azt nézed, hogy az eddig nem magyarul megjelent összes GRIN játékot én fordítottam, nem kellett volna nagy meglepetésnek lennie. :)
Erős saccra 2 hét. De úgy erős, hogy a játékkal még csak 5percet játszottam. -
strebacom #265 Evin wazze ne izgass mikor töthetö a hun....
Te isten vagy....
Húúúú... -
strebacom #264 Mi a faxom az a virusos....szar a irtód teshow... -
Neoncsoves #263 kösz! -
#262 a te vírusírtód meg fals riasztásokat ad
nem vírusos, hidd el... -
#261 Vitality crack virusos ugyhogy gondoljátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!! -
destroyer91 #260 És hol van pontosan az a rengeteg technikai segítség,mert én semmi értelmeset nem találtam fórumon -
#259 Azt hiszem tárgytalan. -
#258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszerű, amikor előjön akkor lődd a fejét, legegyszerűbb ha nekidobsz egy autót, néha ezt többször is el kell játszani, majd amikor földre kerül akkor kampót beakasztod a fejébe, erre felrepít téged a levegőbe, na ott azonnal nyomkodd a földbecsapódás gombját (padon Y, de ez a heavy punch, meg amikor beakasztottad a grapling hookot egy ellennek ezzel a gombbal küldöd a levegőbe)
szal miután jó keményen becsapódtál a fejébe a kari automatikusan elkezdi még ütni vágni, innentől meg már egyszerű, mert ugyanez megy előről -
#257 Hátukra ugrasz, ennyi a nagy titok. -
#256 A dokit(full bionikus) a helikopter leszálló platformon, hogy kell elintézni, gyakorlatilag meg sem tudom sebezni, ütés/lövés/ráugrás/adrenalin kombó mind hatástalan. -
xido #255 én is a klasszikus kinézetű Spencerrel játszok,már megszoktam a Rearmed-ben:) -
#254 Na akkor le is állok a game-ezéssel megvárom a magyarítást 2szer ezt biztos nem viszem végig! -
nimfas #253 sziasztok...
van egy rész hogy 2 páncélos droidot kell kiiktatni... azokat hogy kell? Vagy hogy a legjobb?
Előre is köszi :-D
Fonom a szemöldököm.... -
#252 Sztem külső helyszíneken brutál jól néz ki. -
#251 nem tudom volt-e már...
(a kép mint látható nem a tutorial részből van) -
Neoncsoves #250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kukacgecit hogy kell kinyirni? -
#249 grat,ez jó cucc lesz -
#248 Is-is. :)
Csak kicsit furcsálom, hogy a Rearmed kijött magyarul, ez meg nem. -
#247 Ez nekem is volt. Asszem new gamet kezdtem és akkor télleg átállt a felbontás. Egyébként nem muszáj játékon belül konfigolnod ha felmész a hivatalos játék fórumra rengeteg technikai segítség van. -
#246 Meglett:D Végulis nem volt nehéz szarul swingeltem eddig most már eléggé benn vok játékjban és eddig minden collectiblet összeszedtem. -
Hellsing47 #245 csak kipróbáltad hogy magyarítható-e vagy le is magyarítod? :) -
xido #244 Á azt én is képtelen vagyok,pedig vagy 10 percet próbálkoztam vele.. -
#243 Mutatóba:
Akinek ment a Wanted és a Terminator: Salvation mindenképp próbálja ki, mert szerintem ez is menni fog, mindegy milyen gépet írnak követelménynek. -
#242 Egy dolgot nagyon elszartak a játékban, mégpedig ezt az aknás lengedezést, 1x 2x még jó volt, de állandóan, kicsit változatosabbá tehették volna. -
destroyer91 #241 Hy all! Valahol a grafot nem lehet állitani? Vagy a felbontást lejjebb venni,mert hiába veszem le 1280*1024-ről,ahogy elindítom a game-t,visszarakja magától... -
#240 Hát ha ez eltántorított, meg is érdemled, hogy nem játszol vele, ha valamiért kicsit küzdeni kell már nem is kell. Egyébként meg lehet nézni az optionsban a gomb kiosztást és totál egyértelmű lesz az egész, egyáltalán nem vészes az irányítás, max kontrollerrel. -
#239 Azért nem gyenge, ahogy felturbózták a GR motorját. -
gregtom6 #238 Hát marha jó, akkor ez is felejtős 1 magos 2,2 Ghz procival, meg 7600 GT-vel... -
angel26 #237 Kösz a segitséget de elöröl kelett volna csinálnom a tutorialt , és már a futást sem tudtam beállitani szoval uninstall lett a vége. Sajnálom pedig nagyon vártam, de ha ilyen a tutorial akkor milyen lehet a jatek.... -
#236 bionikus kar+F, amugy 1 óra multizás után kezdem érezni a jákékot., a tutorial nekem is nehezen ment de amikor a városban voltam, úgy tünt nehezebb lessz,de nem,csak az zavar hogy nem írja ki mit nyomjak bill szerint...
amuyg aki még nem próbálta a gépigény miatt az nézze az aláírásomban szereplő gépet, naa azon megy 1440x900 45Fps-el -
angel26 #235 De utálom ezeket a konzolos átirat szarokat, hogy nem lehet irányitani , én meg itt szopok vele. a tutorialt nem tudom megcsinálni mert nem tudok rályönni hogy mit kéne megnyomni ahhoz hogy hackoljon. -
#234 Kinek mi a rövid. Egyébként ha begyűjtöd az összes collectiblet akkor tényleg nem rövid, mert keresgélni kell néhol őket meg az elérésükhöz is ügyeskedni kell én most ezzel toltam ki a játékidőt. -
#233 Az csak mese, a mai átlagnak megfelel 6-8 óra simán lesz szerintem, főleg, hogy most 84%-nál már kezd elég kemény lenni, rámküld 3-4 ilyen repkedő kemény páncélost akik ráadásul 2 ütéssel elintéznek. Tehát szerintem egyáltalán nem rövid, nem ilyen Terminator és Wanted hosszúságú. -
#232 Aki végigvitte mit takar az hogy nagyon rövid ? Kb hány órás? -
#231 Á ez a földigiliszta rohadt mocskos, mikor egymás után 5x csinál ilyen lökéshullámot ha egyszer is rosszul ugrassz, annyi és kezdheted az egészet előröl, itt tartok némi pihenőt, mert már csak 1/10-ed életereje volt és pont akkor szivatott be. -
#230 Ha van valaki aki gyűjti a collectibleket, downtown 2-nél a legutsót ami az alagút fölött van hogy szedtétek fel, mert hiába lengek be azon vason ami vele szemben van nem birok odáig elugrani. -
#229 Ízlések és pofonok.