588
Bionic Commando
-
#228 Nem veszekedni akarok de sztem az spencer nagyon bénán néz ki :S És a történet is gyenge -
ricsa008 #227 na ez télleg egész korrekt lett csak a hintázásba kell belejönnöm :D -
#226 ez mind igaz:)
amugy a proto tényleg nem lett jó játék és még a graffja sem valami jó -
#225 nagyon faszán hangzik, tuti rámegyek :D -
#224 Előny:
-nagyon jó grafika és nem kell hozzá erőmű
-király hangulat és zene
-nagyon jó beszólások
-pörgős játékmenet
-király fegyverek és képességek
Hátrány:
-nem mindig ment a játék, így néha újra kell kezdeni
-controllerrel nem lehet játszani normálisan
-életerő csík nincs, abból látod hogy haldokolsz, hogy vörösödik a kép
-nem valami hosszú game
Prototypehoz kb annyiban hasonlít, hogy ott is volt egy csáp, meg spencernek is van. Ez nem sandbox, szóval lineárisan kell haladni, annyi plusz van hogy gyűjtögethetsz kis "collectible"-ket meg vannak challengek és titkos helyek. Szerintem jobb mint a prototype pörgősebb, izgalmasabb, jobb a sztorija és a főkarakter is keményebb mint alex mercer volt. -
#223 na tegnap este lerántottam én is flaszterról, mondván kipróbálom, aztán mégsem jutott rá idő..csak az irányítástól tartok egy kicsit...pl. xido írta hogy a kontrollerrel nagyon retek az irányítás, de bill+egér kombó már barátibb...akkor az utóbbival érdemes csak nekilátni?
meg tényleg pár sorban valaki nyomna egy pro/kontrát? a prototype nekem is kurva unalmas és egyhangú volt, főleg a repetitív agyatlan küldetések miatt..itt milyen a felhozatal? -
ricsa008 #222 grafikai motor és az optimlizáltság milyen? mer a másik 2 játéknál a futással nem volt gond a grafikával annál inkább -
#221 a játék nagyon hangulatos,szép graff,és jó benne a hintázás:D -
#220 Hali, ez jó game, érdemes leszedni? Mert én vmi olyat hallottam h elég ritkán ment és emiatt sokszor újból kell kezdeni egy hosszabb, nehezebb részt is, ez igaz? -
#219 azért egy kicsit többet vártam volna, a CAPCOM oda figyelhetett volna,látszik hogy nem ők kreálták.... -
#218 Ja,de ez valami eszméletlen gagyi ahogy mapot lehet választani:SÉs nincsis rendes szerverválasztója... -
#217 működik a multiplayer-es rész is!! -
xido #216 na..hát mindjárt 2 pillanat alatt eljutottam Aból Bbe 5 emberen keresztül egérrel/billentyűkkel...ennél most ez jobb..lehet el is kezdem előlről,mert sok terület-bizbaszt nem gyűjtöttem be az 5ös csomagokból.. -
xido #215 Azt kell hogy mondjam,kifejezetten kurva nehéz kontrollerrel,ostoba a célzás az analóg bogyóval..meg a "hálóhintázás" is,pedig legtöbbször inkább a "megragad és nekiugrik" a gyorsabb,mint a lelövöm szépen becélozva... -
#214 Pontosan, nekem is már lennt van a game, 2h alatt megvolt, teljesen ingyen, pedig 7giga... -
#213 Tetszik a game nagyon van hangulata, jók a beszólások, grafika király. Egyetlen negatívum hogy nagyon rövid, egy délután alatt kijátszható. -
strebacom #212 Na csak jó lett!!! -
strebacom #211 Baxa meg nálam nem megy a Vitality, csak fekete kép fogad és kilép..win7/64bit....
A support mappából pedig mindent feltettem... -
#210 Nem vicc, csak felszorozták a biztonsági tényezővel. :) -
xido #209 hát tudod..mindig nehezebb optimalizáltra gyártani egy szabadon bejárható területet...ha így nézne ki egy olyan,10 évig nem lenne elég a gépünk hozzájuk.. -
#208 akkor tényleg vicc a megadott gépigény...:D -
#207 Hát nekem a Prototype grafikájával sem volt semmi bajom, kétségtelen ,hogy ez szebb, de az se csúnya azért. 5 fejezet, vagy mi van egyébként? -
#206 A gepigenye valami fizett intel reklam lehet, elmegy ez minden "ocskavason" -
#205 egy-ket ora jatek utan, engem 100x jobban lekotott mint a prototype.
Azt mar reg meguntam ennyi ido utan. Vegre van elkepzelt "belekenyszeritett" utvonal nem meg egy hazteton ugralos, unalmas, egysiku, elnagyolt grafikaju szornyszulott, ala prototype.
Ez a szetrobbant varos, majd a "viz alatt" levo varos valami eszmeletlen hangulatos, latvanyos, megha nem is duskal a poligonokban. Ez egy szabadon bejarhato jatekban sose lesz igy megcsinalva, szoval le a gta klonokkal :)
-
xido #204 jaja..írták,hogy nuku freeroam..kicsit szemétség,mert így belekényszerítik az embert az ő elképzeléseikbe és útvonalukba.. -
#203 Azért jó kis csőjáték még ez is, csak itt ügyesen építették fel, de az azért mekkora vicc már mikor a sniperes résznél én naív fel akartam mászni a háztetőre, hogy ott végigszaladva szépen becserkészem. Hát nem, mert a tetőre felérve sugárzás extrém game over. Ez ám a profizmus. -
#202 képek alapján egész jó a graf, már alig várom, hogy holnap kipróbálhassam:) -
xido #201 -
#200 Semmi gond, el van nézve. Azt képzelted ilyen hiba ma már nem történhet? :) -
#199 Valaki találkozott már ezzel a hibával? Amikor átállitom a felbontást kisebbre és applyt nyomok yes-re megyek átállitja ahogy elkezdem a gamet visszarakja 1280x1024-re egyszeruen nem maradnak meg a beállitások amiket beállitok. -
#198 XBOX 360 Controller emulator ezzel tuti -
xido #197 akkor passz..ez esetben tényleg hanyagok voltak -
xido #196 azt is már érzékeli,próbáld meg kihúzni és újraindítani a játékot..
Mirror'rs edgnél esett le nekem -
#195 Ez lehet hogy igaz de nekem nincs bedugva semmi gamepad csak egér meg bill és mégis Y A B-ket irogat.De nem nagy cucc leirtam magamnak papirra elne felejtsem mi a bill megfelelője azt jólvan! -
Hellsing47 #194 hát nekem rumblepad 2-m van mégis a box gombkiosztását írja ki
arról nem is beszélve hogy nem lehet jól beállítani rá -
xido #193 Már elnézést..de a mai játékok portolt verziója felismer bármilyen usb-re csatlakoztatott kontrollert/kormányt,így alapból azok gombjait írja ki..Tessék kihúzni minden ilyesmmit a gépből és rögtön PC kiosztással fogsz találkozni!! -
#192 Na kicsit tovább haladtam, és jó a játék, bár az auto célzásra nem tudok mit mondani, mondjuk így pörgősebb a játék, de hát akkor is. -
#191 no ez a gombos dolog tényleg ciki... (nekem azért nem tűnt fel mert élből x360 kontrollerrel estem neki) -
#190 Na belenéztem, engem annyira nem fogott meg, az meg milyen gáz már, hogy PC-n A-B-Y meg a többi boxos kontroller gombot írja ki ,hogy nyomjam meg. Roppant nagy munka lett volna, hogy az adott bill. kombinációt írja ki.
A lengedezés kicsit nehézkes szerintem. A grafika rendben van (mondjuk ez várható volt). A többi meg majd kiderül. -
#189 Szépek