Bionic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem ez igy nem megy. Azt se tudom mi lesz igy a különbség? Nekem nincs másik felhaszn fiókom csak az admin.
enlightened
Akik meg Vista alatt szívnak. Külön adminisztrátori fiókot létrehoztátok? Mert az nem mindig mûködik, hogy bejelentkezel a sima felhasználoddal és "run as administrator", meg beállitgatod a jogokat. Alapértelmezetten a bejelntkezésnél nincs ott az administrator, de elõ lehet varázsolni. Ha azzal jelentkezel utána be és nem a rendes felhasználóddal akkor mindent alapértelmezetten meg lehet csinálni.
http://www.computerperformance.co.uk/vista/vista_administrator_activate.htm itt le van írva, hogy tudod elõvarászolni vista alatt az adminsitrator fiókot.

enlightened
Mondtam, hogy nem hosszú a game, ezért tolom commando fokozaton és szedek össze minden collectible-t. Commando-n azért megszivatnak rendesen szóval oda kell figyelni, nem rohanhatsz végig a pályán és ellenfeleknél is oda kell figyelni taktikázni. Collectiblek is kitolják a játékidõt, mert keresgélni kell õket és némelyik olyan helyen van, hogy 20.-ik próbálkozásra tudod megszerezni. Így most egész jól elvagyok.

gfreak
sajnos még én sem tudom...talán majd valakinek lesz valami ötlete, meg majd próbálkozom vele még otthon én is...

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
A második fele sokkal hosszabb, és nehezebb. Lesz az 6-8 óra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát nem az 😞 De viszont ha nem az akkor mi?
norbi2fraktal
vagyis 2-3óra...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
hát nekem ugy tûnik nem egy hosszú gamma, 2-3 gameplay után,56%-on vagyok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

gfreak
tuti nem...na jó, nem tuti 😄DD de idáig mindenki rendben volt az SP2vel, nem hiszem hogy bekavarna 😉

Na mindjárt kilövöm az Sp2-t és mondom hogy mi van
Én meg csökkentett módba tudtam kicserélni addig eljutottam erre kiírja hogy a A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt... Lövésem sincs vagyis hát látva nálad is az SP2-t mostmár van némi kételyem hogy a Service Pack 2 miatt csinálja. Hihetetlen.
gfreak
hehe...hasonló a cipõ, miben járunk 😄 nekem 64es Vista SP2m van, és ugyanez a probléma jelentkezett...én ugyan az attribútumokat tudtam módosítani és a cracket be tudtam másolni, de a game csak nem indul el..

Sziasztok! Egy hatalmas problémám van a játék feltelepül remek, de az istenért se tudom berakni a cracket a mappába azt irja hogy hozzáférés megtagadva, pedig már teljes hozzáférhetõséget beállítottam nem írásvédett és csak szivat, szivat, szivat!!! Nem értem soha nem volt még ilyen nem tom mi a para. Vista 32bit SP2-m van! Ha valaki tud akkor segítsen. Köszi
radeer
most olvastam 198-as hozzászólást , köszi.
ezzel jó

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Sziasztok.
Elmondom, hogy nekem x-box 360 ( for windows) controller-em van PC-hez.
Egyszerûen nem kommunikál a játék a vezérlõvel kiírja a gombokat , de nem csinál semmit. Kiléptem , vezérlõbe és megnéztem Joypad-nál nem-e halt le vagy valami de mûködik és semmi. NAgy poén a játéktól 😊

Van valaki aki megoldotta ezt a problémát?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Azt nézem épen a hivatalos oldalon,hogy kapják be a...<#violent>
Lehet csak én vagyok olyan,hogy imádom az idõfutamokat és a tutorial versenyeket,de csak rohadt konzolokra tudták megcsinálni a részt vételt és a score-táblázatot,na ez a támogatottság veszi el általában a lelkesedésem nagyrészét
francokat😊
én örülnék neki,ha DLC formában még jópár ilyen idõre menõ tutorial pálya lenne...tetszik csak nudlirövid,pedig imádom a VR missionoket😊
Shep
A végére értem és nekem nagyon bejött, a képi világa szerintem nagyon el lett találva, a nehézség is rendben volt pár idegesítõ résztõl eltekintve, bár azok sem az ilyen szinte lehetetlen kategóriába estek, csak kicsit több nekifutás kellett. A hosszával sincs gond szerintem, egyedül az irányítás volt kicsit érdekes, de igazából az sem vészes. Mindent összevetve 90/100
Kár hogy nincs valami Grin Game pack Wanteddal, Terminatorral, Bionic Commandoval meg mondjuk a két GR-al valami kedvezményes áron.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gfreak
hát én ezt nem vágom...felnyomom a játékot, a cracket nem akarja engedni merthogy a mappa írásvédett...nosza, attribútumok módosítása, vitality crack bemásol, felülír, indítanám, de csak 'Programfuttatási hiba'...ötletek valaki?

norbi2fraktal
tutorial-ban nehezebb,mint kinn a pályán😊

Tatyla
szép ,sõt szebb mint a legutóbbi Prototype de valahogy még se gyõzött meg eddig lehet csak öreg vagyok már a platform játékokhoz és reflexeim szarok de elég sokat bambáskodtam így gamepad nélkül még a tutorialban is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Vááá...
Hát igen te tudsz azért egy-smást...<#worship>

Evin
Ha csak azt nézed, hogy az eddig nem magyarul megjelent összes GRIN játékot én fordítottam, nem kellett volna nagy meglepetésnek lennie. 😊
Erõs saccra 2 hét. De úgy erõs, hogy a játékkal még csak 5percet játszottam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin wazze ne izgass mikor töthetö a hun....
Te isten vagy....
Húúúú...<#worship><#law><#hehe>

Mi a faxom az a virusos....szar a irtód teshow...<#zavart2><#wow3>

kösz!

stevenson1988
a te vírusírtód meg fals riasztásokat ad
nem vírusos, hidd el...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

DarkSector
Vitality crack virusos ugyhogy gondoljátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

És hol van pontosan az a rengeteg technikai segítség,mert én semmi értelmeset nem találtam fórumon<#szomoru1><#buck>
Shep
Azt hiszem tárgytalan.

stevenson1988
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyszerû, amikor elõjön akkor lõdd a fejét, legegyszerûbb ha nekidobsz egy autót, néha ezt többször is el kell játszani, majd amikor földre kerül akkor kampót beakasztod a fejébe, erre felrepít téged a levegõbe, na ott azonnal nyomkodd a földbecsapódás gombját (padon Y, de ez a heavy punch, meg amikor beakasztottad a grapling hookot egy ellennek ezzel a gombbal küldöd a levegõbe)
szal miután jó keményen becsapódtál a fejébe a kari automatikusan elkezdi még ütni vágni, innentõl meg már egyszerû, mert ugyanez megy elõrõl

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Shep
Hátukra ugrasz, ennyi a nagy titok.

Shep
A dokit(full bionikus) a helikopter leszálló platformon, hogy kell elintézni, gyakorlatilag meg sem tudom sebezni, ütés/lövés/ráugrás/adrenalin kombó mind hatástalan.

én is a klasszikus kinézetû Spencerrel játszok,már megszoktam a Rearmed-ben😊
grebber
Na akkor le is állok a game-ezéssel megvárom a magyarítást 2szer ezt biztos nem viszem végig!

Next PC upgrade: 2022

sziasztok...

van egy rész hogy 2 páncélos droidot kell kiiktatni... azokat hogy kell? Vagy hogy a legjobb?

Elõre is köszi :-D

Fonom a szemöldököm....
balee4
Sztem külsõ helyszíneken brutál jól néz ki.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

stevenson1988
nem tudom volt-e már...
(a kép mint látható nem a tutorial részbõl van)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kukacgecit hogy kell kinyirni?

norbi2fraktal
grat,ez jó cucc lesz

Evin
Is-is. 😊
Csak kicsit furcsálom, hogy a Rearmed kijött magyarul, ez meg nem.

enlightened
Ez nekem is volt. Asszem new gamet kezdtem és akkor télleg átállt a felbontás. Egyébként nem muszáj játékon belül konfigolnod ha felmész a hivatalos játék fórumra rengeteg technikai segítség van.

enlightened
Meglett😄 Végulis nem volt nehéz szarul swingeltem eddig most már eléggé benn vok játékjban és eddig minden collectiblet összeszedtem.

csak kipróbáltad hogy magyarítható-e vagy le is magyarítod? 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Á azt én is képtelen vagyok,pedig vagy 10 percet próbálkoztam vele..
Evin
Mutatóba:

Akinek ment a Wanted és a Terminator: Salvation mindenképp próbálja ki, mert szerintem ez is menni fog, mindegy milyen gépet írnak követelménynek.

Shep
Egy dolgot nagyon elszartak a játékban, mégpedig ezt az aknás lengedezést, 1x 2x még jó volt, de állandóan, kicsit változatosabbá tehették volna.

Hy all! Valahol a grafot nem lehet állitani? Vagy a felbontást lejjebb venni,mert hiába veszem le 1280*1024-rõl,ahogy elindítom a game-t,visszarakja magától...<#szomoru1>
Shep
Hát ha ez eltántorított, meg is érdemled, hogy nem játszol vele, ha valamiért kicsit küzdeni kell már nem is kell. Egyébként meg lehet nézni az optionsban a gomb kiosztást és totál egyértelmû lesz az egész, egyáltalán nem vészes az irányítás, max kontrollerrel.

Shep
Azért nem gyenge, ahogy felturbózták a GR motorját.