588
Bionic Commando
-
xido #348 "csalj" ahogy én....megfogod a karral...oldalra sétálsz,mikor célba fogja a bábut,az f-et nyomod meg..vagy kontrolleren a "b"..elfogadja úgy is.. -
#347 bazz a vége vmi hihetetlen nehéz, amikor azokat a repkedő robotokat kell elintézni, eljutok az 5.-ig, de már elintézni nem bírom, vagy 20x elpatkoltam már, vmi tipp? vagy nincs hozzá trainer? -
#346 Én most vertem a fejem a falba, elején már a kockát se tudom átlökni szembe a kis piros bábura, kiakasztott, a faxom bele! :) -
#345 maga a grafikus motor nem támogatja az élsimítást, szal erről le lehet tenni :) -
xido #344 egyelőre sehol semmi...talán majd rájönnek,hogy patch-el kibővítsék,mint GTA4nél...én se szeretem az ennyire lealacsonyító igényű portolásokat.. -
Nwis86 #343 valaki nem tudja lehet-e valahol a felbontáson kívül egyéb dolgokat beállítani? pl látótávolságot, hogy távolabb kezdődjön a homályosítás, aztán elsimítást rá-e lehet valahogy tenni mert nekem sehogy nem sikerül, pedig nagyon elkéne, így kénytelen vagyok 2048 as felbontásba játszani:) 50fps, de még így is elég recés itt ott, inkább játszanék 1600 ba 4x AA-val 16- AF-el, csak hát semmi beállítási lehetőséget nem találok:S ha driverbe benyomom azt leszarja:( -
xido #342 na most kicsit befejeztem a rearmedet..valami vérlázítóan köcsög nehéz az egyik pályának már az első pár méteres szakasza..billentyű csapkodós hangulat:) -
#341 padom van és azzal toltam végig :P
mondjuk más dolog, hogy kb 3 éve gamepad mániás vagyok, és igen, még az ezt a padot támogató fps-eket is ezzel játszom
célozni nekem nem nehéz, meg amikor grapling hook-ozik az ember, akkor se a célkereszt kellős közepét kell odavinni a kiszemelt tárgyhoz, ahoz ugyebár van egy másik hud elem ami mutatja
szal nálam gamepad foreva -
#340 De most komolyan controllerrel akarsz szenvedni? Hagyd a francba, az én padomat felismeri a game, de nem használom, mert egérrel ezerszer jobb játszani, itt nagyon sokat kell célozni főleg amikor dobod a karodat swinghez. Ne bánkódj hogy nem ismeri fel akinek padja van az se játszik vele, ezt a gamet egérrel 100x jobb tolni. -
#339 na hallodd gondolkodtam, a te padodat a játék Direct Inputosként ismeri fel szerintem nem pedig Xinput-osként. Van ugyanis egy Direct-es padom, 12 gombos, az xinput-os padok meg 10 gombosak ugye, mert hátul a 2 ravasz az nem gomb
na és DirectInputos padoknál a játék a 11 és 12-es gombokra rakja az LT RT funkcióját, de a te padodon meg csak 10 van, szal bukó, ráadásul a kiosztást sem lehet átállítani
Tudom ez minden csak nem segítség, de legalább érthető miért nem megy -
The Fugitive #338 Sajna nem sikerült megoldani eddig a problémát, ha valaki tud valami okosságot, örömmel várom.
#198 próbálva, nem segített. -
#337 Ja de az még odébb van mert közben bionic commandot is tolom collectibleket gyűjtök amik órákig tartanak mire egy pályán begyujtom oket. Így lesz egy 6 órás játékból 30 órás. -
#336 ha sikerül ugye átpasszolod a mentést? -
#335 vissza lehet menni..., lehet a helivel átlósan is repülni -
#334 Srácok downtown 5-ön van egy green matrixos ajto fissure-on meg purple matrix. Most nekiállok összegyüjtögetni ezek a matrixokat, aztán elkezdem a bionic commandot elölről, és kinyitogatom ezeket az ajtókat, ezeddig két ajtó, de szerintem van még csak meg kell őket találni. -
#333 basszus nekem is kiunlockolta a prototpye weapon-t és a régi Spencer kinézetet, én is azt hittem ez alapból benne van, de asszem a winyón vhol rajta volt a mentés...:D -
#332 El tudod küldeni ezt a mentést? -
xido #331 az miért van,hogy az istennek nem tudok visszamenni az 1.pályára a rearmedben?:)..mert ahogy látom,a srácnak későbbi fegyverei újrajátszáskor vannak meg:) -
#330 Azt a rearmedban unlockoltad. Lehet lejjebb veszem a fokozatot, képtelenség commandon a downtown 6-on tovább jutni. A végén a utos hídnál ha lengesz mint állat bele esel a vízbe bele fulladsz. Ha viszont kicsit megállsz belengeni lekap a sniper 1 másodperc alatt. Már tényleg kicsit ideges vagyok, hogy ez a szar nem tud menteni. 50edszerre elölről kezdeni nem kellemes rohadtul. Nincs valami trainer amiben van mentés funkció? -
xido #329 nemár,hogy azért tudtam régi Spencerrel játszani és unlockolni az extrában rögtön új játék kezdésekor,mert fent van a gépen a rearmed is..azt hittem az direkt ilyen választható extraság..:) -
#328 ÁÁÁ, ez király extra pálya a rearmedból. Egyébként nem kell másolgatni sehova. A Rearmed én unlockoltam annó a spencer régi ruháját, és a bionic commandoban meg is jelent az extras menupont alatt. Szóval észlelte hogy rearmedban a régi ruhát kiunlockoltam. A Yashicit is gondolom ugyanúgy észlelni fogja nem kell másolgatni semmit sehova. -
#327 húúú, szerintem tudom rá a megoldást, csak kicsit hosszadalmas
pm-ben dobok egy msn címet, vegyél fel azt elmagyarázom -
The Fugitive #326 Hi!
Speedlink 360 Style Gamepaddal játszanám a játékot, de RT, LT gombokra nem reagál... valami megoldás? -
xido #325 wow..állat..köszi:)
azt hiszem ezzel most nagy respect a készítőknek,tetszenek az ilyen kis turpisságok,amik generációkat ívelnek át:) -
#324 ne aggódj ez csak vmi bónusz pálya, de hogy ezért szenvedjek a Rearmed-ben, nincs vkinek olyan mentése, amiben megszerezte az összeset? -
#323 na, bevágtam ablakba a rearmed-ot, betoltam szélre a videót, behoztam a pályát, megnéztem a videót és elsőre megvolt
de mielőtt felvettem csináltam egy képet is róla ami itt található
összesen 12 van belőle a játékban hasonlóan jól eldugva -
#322 ilyen kis felvehető vackok ilyesmi formája lehet
youtube-on rá lehet keresni mindre szerintem a Bionic Commando Rearmed Yashichi szavakkal -
#321 Ja már vágesz. Az egy bónusz pálya lehet és csak a rearmed-el lehet bejutni. ilyet se láttam még játékban de sztem jó ötlet -
xido #320 dobtam egy hátast..nem is tudtam arról,hogy van tovább is még a pályán:))
de csatlakozom balee-hoz..semmit nem láttam begyűjtve:) -
xido #319 mi van?:)..mi ez?:)..nem mondod,hogy csak úgy lehet tovább jutni,ha a rearmed-et is játszotta az ember,mert lemegyek hídba:)
a purple matrix az gondolom nem azonos a chipekkel vagy mikkel,amik nélkül bizonyos pályákra nem lehetett menni... -
#318 Mi ez a Yashichi?, bazz a videóból számomra nem derült ki. :D -
#317 hát ehez a rearmed-ban is ügyeskedni kell
össze kell gyűjteni benne a 12 Yashichi-t...
az elsőről egy videó -
#316 Belemásoltam a játék mentés könyvtárába, ahogy nézem a mentések formátuma ugyanaz... -
#315 Gyerekek ez hogy:
(felraktam a Rearmed-et, meg is vannak a régi mentések, de hova kell másolni, hogy észlelje?)
-
#314 Ne hardon, commandon nyomd! Downtown 6-nál szétvertem a billentyűzetet. Az hagyján hogy falon is lelő a sniper. De a legvégén mire nagy nehezen levergődsz a hídhoz ott az a **** collectible a híd alatt, 40- ből egyszer sikerült felszednem úgy hogy ne lőjön széjjel a sniper, de utána amikor át kellett swingelni hozzá swing közbe levegőbe kilőtt. Kb 6 órája szenvedek ott, szóval akinek rövid a játék annak hajrá!:D Garantáltan túl hosszú lesz. Most nem tudom mit tegyek, ha hagyom az utsó collectiblet végig hiányérzetem lesz a game közben. Lejjebb nem veszem a fokozatot mert úgy sétagalopp az egész és nem azért játszom, hogy unalmas végig rohanás legyen belőle. -
#313 vidi a játék elejéből:
B. C. videó -
#312 sziasztok megmondana valaki hogy win 7 alatt hol kapom a lementeseket? -
#311 nyomkodd az F-et, és megcsinálja, amugy kicsit nehéz a multi,de nem rossz
egy kérdésem lenne, mi a gond multi-ban?? betölt meg minden,és a nevem mellet kiírja hogy -ready- és a többieknél loading, majd vissza számlál és kiírja hogy Disconnect-et -
#310 ja bocs azt nem írtam h pont így próbáltam eddig de nem történt semmi. Esetleg nem mindegy melyik részén kampózom meg? -
#309 jobb egérrel kampózod,majd F