1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• mascarun
    oké, oké! De mi lett a régi szinkronhangokkal? Erről írtak valahol valamit?
  • machinarium
    a bérgyilok hangjára annyit reagáltak, hogy ne fossunk, a fejlesztők mindent felkutattak egy megtévesztésig hasonló orgánum után, mint amivel David Bateson rendelkezik... na meg majd szoftveresen átalakítják, meg mittudom én milyen high-tech trükkökkel besegítenek az ügy érdekében.
    Meg még új lehet az is, hogy az átvezetőknél az arc mimikájának fullos megjelentésére az Avatar-ban használt 3d-s technikát alkalmazzák majd.
  • ldavid
    az igaz, hogy kurvajó volt eddig a zene, a blood money-ban majdnem mindet imádtam, de nem ismerem az újakat, lehet, ők is tudnak olyan jót.
  • Büdös Bohóc
    uggggyan már, a legnagyobb hangulatot jesper kyd zenéi varázsolták a játékba... hitman 2 összes pályája kedvenc, az volt a legjobb zenék tekintetében, de az utolsó rész se kutya
  • ldavid
    ha bukás lesz, remélem csinálnak utána megint egy normálisat

egyébként szerintem a zene még a kisebbik gond (nagyon szar csak nem lesz), én inkább az új hangokra leszek kíváncsi
  • machinarium
    Na ja. Hivatalos fórumon olvastam (és meg is erősítették a fejlesztők), hogy Diana + 47-es hangja is más lesz... na így kell elkezdeni lerombolni egy jó frencsájzt.
  • Büdös Bohóc
    na ezt meg főleg nem is figyeltem. Bazz az összes részt ő komponálta. Komolyan fiúk lassan -fav a topik, ez egy óriási bukta lesz, ez már most el van könyvelve.
  • machinarium
    Kicsit lelombozó, hogy nem Jesper Kyd komponálja a zenét...
    Bár a trailer alatt is jó zene ment, de mégsem az az alapoktól Hitman hangulat jött le. Reménykedjünk a legjobbakban!
  • kirol
    Durva!
  • ldavid
    csak egy meme, valaki kitalálta, aztán a fél világ rákattant :)
    (amúgy poptart van rajta)
  • kirol
    Ez valami mesefigura amúgy?
  • DeerHunter01
    ez
  • kirol
    Mi ez a szivárványt fosó, mosdószivacsba szorult macskaőrület? Nem vágom? Ez valami új divat?
    Komolyan kérdezem, mert nem tudom. :)
  • Büdös Bohóc
    és miért is?
  • dysfunctional
    Megkérdezhetem mennyi idős vagy?
  • barmi
    +1 :-)
  • mascarun
    Ja a "silverballer"-es kép jobb! xD
  • Büdös Bohóc
    az szerintem nem beretta

és nullával ne ossz XD
  • dysfunctional
    Nos, itt a javított kép a másodikról, mert az előzőnél a lábánál besült a dolog, szóval akkor eddig 1/0 a Beretta javára.

• Rage47
    nincs hg
    sztem a 2.
    ronda 47 feje:D
  • dysfunctional
    Egyébként ha a házigazda gondolja, van 2 bannerem, amit be lehetne tenni, persze ha tetszik. Ha túl nagyok, át lehet őket méretezni.

• sherlock1
    a többi kontinens találgatás, usa-ban lesz több városban, de eddig csak chicago a biztos.
  • dysfunctional
    Tetszik amiket írnak, de eddig nem úgy volt, hogy csak és kizárólag a júeszéjben játszódik a történet? Mert a magazin meg azt írja, hogy a fejlesztők nem beszéltek erről, de lehet hogy ismét több kontinensre is ellátogathatunk... mennyire lehet megbízni a PC guruban?
  • Büdös Bohóc
    na pont megelőztél
  • Büdös Bohóc
    szerintem nem, de annyit hozzá, hogy az első képen az arcvonások kicsit hasonlítanak a filmben őt megszemélyesítő Timothy Olyphantra.
  • Rage47
    hasonlít a filmre kicsit
  • mascarun
    Sokat változott az arca, nem?
  • sherlock1

wc guru lehúzása
  • ldavid
    a kis területű pályák szerintem mindig jobbak, én rohadtul utáltam hosszú percekig mászkálni a korábbiakban - ezért is volt jó a Blood Money

#116 teljesen egyetértek
  • Büdös Bohóc
    nekem megtette volna tökéletesen az előző rész teljesen új és trükkös küldetésekkel meg pár extra mozdulattal és ennyi...
  • Prince23
    - Az "Instinct Mode" az Arkham Asylum-ban megismert Detective Mode-hoz hasonlít majd, azaz a falon keresztül is láthatjuk majd az ellenfeleket. EZ MINEK BELE?

- Nem lesznek nagy térképek, mint az előző részekben. MÁR KIDOBOM a TACCSOT, ez nem veszi be a gyomrom. Akkor milyen lesz az alapos MEGTERVEZÉS kis helyen?

- Új szinkronszínészek szólaltatják meg az ügynököt és Diana-t. Miért a régivel történt vmi?

- Lesz ökölharc. Mint a Mafia 2-ben? :D
  • Büdös Bohóc
    hát az mindennek a teteje, ha lecserélik 47 hangját... elbasszák ezt kurvára én érzem, az utolsó rész és a 2 isten volt, most ugye megint a páratlan számú rész jön, muszáj elbaszniuk :\
  • Hellsing47
    ja és überPFFF

- Új szinkronszínészek szólaltatják meg az ügynököt és Diana-t.

miaz hogy lecserélik a 47es hangját is???
  • Hellsing47
    - Az "Instinct Mode" az Arkham Asylum-ban megismert Detective Mode-hoz hasonlít majd, azaz a falon keresztül is láthatjuk majd az ellenfeleket.
    - Nem lesznek nagy térképek, mint az előző részekben.
    - Első alkalommal a pályák checkpoint-okra oszlanak.

pffff
  • mascarun
    Faszásan hangzik!
    Csak az új szinkronhangokat sérelmezem!
  • peppino3
    - A játék legnagyobb része Chicago-ban játszódik.
    - A játék elején a 47-es ügynök a chicago-i rendőrök elől menekül.
    - Az IO Glacier 2 engine-je remek arcanimációt ígér.
    - Fedezékrendszer.
    - Nagyobb szerepe lesz a bujdosásnak, többet kell észrevétlenül maradnunk.
    - Az "Instinct Mode" az Arkham Asylum-ban megismert Detective Mode-hoz hasonlít majd, azaz a falon keresztül is láthatjuk majd az ellenfeleket.
    - Nem lesznek nagy térképek, mint az előző részekben.
    - A minitérképen továbbra is kiemelve látjuk a fontosabb dolgokat.
    - Új fenyegetettség-mérő, ami egy szürke kör lesz.
    - Majdnem minden pályán lesz új, sajátos fegyver.
    - Továbbra is élő pajzsként használhatunk embereket.
    - A túszszedésnél viszont realisztikusabban reagál majd az MI, és a zsaruk szétszóródnak, hátha más szögből eltalálhatnak minket.
    - Első alkalommal a pályák checkpoint-okra oszlanak.
    - Attól, hogy elbújtunk, álruhát vettünk fel, még nem verhetünk át mindenkit...
    - A sztori sokkal inkább szól a 47-esről, sőt, néhány áldozatát ismeri is majd.
    - Új szinkronszínészek szólaltatják meg az ügynököt és Diana-t.
    - Lesz ökölharc.
    - Összetett elterelést is kivitelezhetünk: pl. 47-es rendőrnek öltözik, miközben őt keresik, majd a rendőrségi rádión hamis adatokat mond be.
    - Az MI már csoportreakciókat is le tud modellezni, valamint minden cselekvésünkre dinamikusan reagál.
  • mascarun
    Azt azért a mai játékoknál szem előtt kell tartani hogy jóval többet mutatnak és ígérnek mint ami a végleges játékban ténylegesen szerepelni fog!
  • reménytelen
    Nekem nagyon tetszik az eddigiek alapján... tudom, hogy elvileg egy ilyen játékban a grafika nem elsődleges szempont, viszont ha megfelelő, nagyon sokat tud dobni a hangulaton, és itt ezt érzem. Ezek a fény-árnyék játékok, a zseblámpás pásztázás, plusz az AI is jónak néz ki, ahogy keresnek, stb., szóval erősen várós :-))
  • IXEMGabeo
    ez jó lesz várom már...
  • dysfunctional