1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• machinarium
    Új képek + videó
  • machinarium
    Az Absolution még kész sincs, de már készül a next gen Hitman: Profession
    Ez alatt állítólag már a belsős Luminous Studio Engine fog futni és a kiadó szeretne a címből olyan játékot kreálni, ami pl. olyan rendszerességgel jelenik meg, mint az AC vagy (egy kis túlzással) a CoD.
    Belehúztak, nem mondom...
  • broman191
    2012 mint eddig is, azon belül majd kiderül.
  • Büdös Bohóc
    megjelenési dátum egyébként most mi?
  • Büdös Bohóc
    hát ez geciawesome lett eddig
  • Büdös Bohóc
    Kis gameplay videó itt
  • Büdös Bohóc
    á remélem jó lesz!
  • strebacom
  • Ulthane
    Hitman: Absolution VGA 2011 trailer
  • Pretorian
    Az AA-t az Eidos adta ki, de egy brit stúdió fejlesztette. Ezt meg egy dán stúdió fejleszti, ahogy az összes eddigi részt.
    Azt meg én is remélem, hogy nem csinálnak kommon akciójátékot a sorozatból, mint legutóbb a Splinter Cellből. Nem rossz játék a Conviction, csak éppen nem Splinter Cell.
  • ldavid
    ebben is átöltözött egyszer

amúgy gondolom itt sem lesz muszáj így játszani, és továbbra is lehet majd csendben intézni a dolgunkat
    de ha nem, akkor megyek tünteni
  • Prince23
    Átöltözködés remélem lesz benne. Ne csak lopakodni tudjunk már. csak lesznek alternatív lehetőségek is...
  • IXEMGabeo
    nem tudom valahogy a nézet nem jön be, ennek ellenére az AI mozgása nagyon élethű lett...abban is reménykedem, hogy sokkal több terünk lesz a mozgásra, mint mondjuk a Hitman 2-ben a Blood Moneyban is, remélem ez tényleg csak bemelegítés volt:)
  • Lunki88
    Számomra úgy tűnt a videóból hogy az egész játékmenet felgyorsult az előző részekhez képest. 47-est bukfencezni látni meg valahogy furcsa volt így elsőre. :S Tényleg kezd hasonlítani a splinter cell-re.
  • Ryder62
    A 3. a kedvencem. :D

Youtube-n benne van kedvencekbe és mostanában ezt hallgattam.
  • tutituti
    A holttestet egyszer megfogja(első leütéskor) megfogja a kezét a tetemnek,majd elengedi utána.Kicsit mozdít is rajta!
  • tutituti
    Én azt mondtam,hogy max payne lenne ilyen inkább,de azért várom!nagyon!
  • IXEMGabeo
    egyébként nekem olyan Batman Arkham asylum érzésem volt ennél a játéknál és rádöbbentem h azt a játékot és az Eidos csinálta és nagyon jó lett
  • IXEMGabeo
    nyitásnak ez megteszi:) qva jó game lesz, az AI intelligencia most lesz a legmagasabb, mondjuk én is remélem nem végig ilyen lopakodós cucc lesz, hanem több szabadterünk mondjuk, a video elején megijedtem, hogy nem lehet átöltözni, de szerencsére a helikopteres résznél már lehetett, a testet nem láttam h elhúzta volna. 47-es hangja nekem túl fiatalos már amennyit hallottam belőle. X-ray pedig nem rossz:) más megoldás, mint a térkép, de lényegében ugyanaz:)
  • Hellsing47
    Remélem nem sok pályán lesz ilyesmi lopakodás, azért 47-es nem Sam Fisher,hogy a sötétben bujkáljon
    Viszont én rosszabbra számítottam, az xrayt és 47-es új hangját(pfúúúj) leszámítva nem tűnik olyan vészesnek
  • ldavid
    Run For Your Life Playthrough
  • Prince23
    HC mód
  • Prince23
    Lesz online mód!
  • grebber
    Adds Realism With Advanced Cloth Physics
  • mascarun
    Szerintem tudjuk! :(
  • IXEMGabeo

nyeh:D

mindennapra linkelek egy-egy soundtrackot, hogy lássátok kit vesztett az Eidos:D
  • strebacom
  • IXEMGabeo

epic sound, ezért bűn, hogy nem Jesper Kyd-é lesz a zene
  • Fresh Duke
    Remélem jó lesz a játék, de a hallottak alapján sok köze nem lesz a régi Hitmanekhez... :/
  • Büdös Bohóc
    egyenlőre a sorozatgyilkos szokta darabolni az áldozatait
  • IXEMGabeo
    majd teljes képet úgyis a kiadáskor kapunk...
  • KaBuTo666
    Szinkronhangok jó pár karakternél változni fognak...szal egyenlőre hangok és zenék terén a játék nem kezd fényesen.
  • IXEMGabeo
    és a szinkronhangok? tökre megszokta már az ember, hogy a 47-es és Diana hangja volt az igazi 4 részen keresztül, akkor az 5-re minek kellett változtatni a megszokott tendencián? csak nem ennek is marketing és pénzügyi okai vannak? szerintem ezzel is így sok rajongót vesztettek...film lehet nem kellett volna, de ezt még nem akarom elkiabálni
  • KaBuTo666
    Nyaral.
  • Rage47
    mit csinál?
  • KaBuTo666
    Mert Jesper nem ér rá.'
  • IXEMGabeo
    szánalmas h nem Jesper Kydé lesz a zene...miért kellett ezt is megváltoztatni?
  • ldavid
    nem nagyon komálod ezeket a magazinokat, mi? :D thx amúgy

látom flatline megint a gs-nél van, érdekes
  • sherlock1

gémszar
  • machinarium
    Nem tudok róla, hogy valamivel indokolták volna a cserét, de mivel szinte mindent lecseréltek a játékból, gondolom a szinkronok meg a zeneszerző sem önszántából hagyta ott a címet, ergo szépen kirúgták őket. De talán majd egyszer ezt is megválaszolják nekünk.