1346
-
Új képek + videó -
Az Absolution még kész sincs, de már készül a next gen Hitman: Profession
Ez alatt állítólag már a belsős Luminous Studio Engine fog futni és a kiadó szeretne a címből olyan játékot kreálni, ami pl. olyan rendszerességgel jelenik meg, mint az AC vagy (egy kis túlzással) a CoD.
Belehúztak, nem mondom... -
2012 mint eddig is, azon belül majd kiderül. -
megjelenési dátum egyébként most mi? -
hát ez geciawesome lett eddig -
Kis gameplay videó itt -
á remélem jó lesz!
-
strebacom #178
-
Ulthane #177 Hitman: Absolution VGA 2011 trailer -
Az AA-t az Eidos adta ki, de egy brit stúdió fejlesztette. Ezt meg egy dán stúdió fejleszti, ahogy az összes eddigi részt.
Azt meg én is remélem, hogy nem csinálnak kommon akciójátékot a sorozatból, mint legutóbb a Splinter Cellből. Nem rossz játék a Conviction, csak éppen nem Splinter Cell. -
ldavid #175 ebben is átöltözött egyszer
amúgy gondolom itt sem lesz muszáj így játszani, és továbbra is lehet majd csendben intézni a dolgunkat
de ha nem, akkor megyek tünteni
-
Átöltözködés remélem lesz benne. Ne csak lopakodni tudjunk már. csak lesznek alternatív lehetőségek is... -
IXEMGabeo #173 nem tudom valahogy a nézet nem jön be, ennek ellenére az AI mozgása nagyon élethű lett...abban is reménykedem, hogy sokkal több terünk lesz a mozgásra, mint mondjuk a Hitman 2-ben a Blood Moneyban is, remélem ez tényleg csak bemelegítés volt:) -
Számomra úgy tűnt a videóból hogy az egész játékmenet felgyorsult az előző részekhez képest. 47-est bukfencezni látni meg valahogy furcsa volt így elsőre. :S Tényleg kezd hasonlítani a splinter cell-re. -
A 3. a kedvencem. :D
Youtube-n benne van kedvencekbe és mostanában ezt hallgattam.
-
A holttestet egyszer megfogja(első leütéskor) megfogja a kezét a tetemnek,majd elengedi utána.Kicsit mozdít is rajta! -
Én azt mondtam,hogy max payne lenne ilyen inkább,de azért várom!nagyon! -
IXEMGabeo #168 egyébként nekem olyan Batman Arkham asylum érzésem volt ennél a játéknál és rádöbbentem h azt a játékot és az Eidos csinálta és nagyon jó lett -
IXEMGabeo #167 nyitásnak ez megteszi:) qva jó game lesz, az AI intelligencia most lesz a legmagasabb, mondjuk én is remélem nem végig ilyen lopakodós cucc lesz, hanem több szabadterünk mondjuk, a video elején megijedtem, hogy nem lehet átöltözni, de szerencsére a helikopteres résznél már lehetett, a testet nem láttam h elhúzta volna. 47-es hangja nekem túl fiatalos már amennyit hallottam belőle. X-ray pedig nem rossz:) más megoldás, mint a térkép, de lényegében ugyanaz:) -
Hellsing47 #166 Remélem nem sok pályán lesz ilyesmi lopakodás, azért 47-es nem Sam Fisher,hogy a sötétben bujkáljon
Viszont én rosszabbra számítottam, az xrayt és 47-es új hangját(pfúúúj) leszámítva nem tűnik olyan vészesnek -
ldavid #165 Run For Your Life Playthrough
-
HC mód -
Lesz online mód! -
Adds Realism With Advanced Cloth Physics -
Szerintem tudjuk! :( -
IXEMGabeo #160
nyeh:D
mindennapra linkelek egy-egy soundtrackot, hogy lássátok kit vesztett az Eidos:D -
strebacom #159 
-
IXEMGabeo #158
epic sound, ezért bűn, hogy nem Jesper Kyd-é lesz a zene -
Remélem jó lesz a játék, de a hallottak alapján sok köze nem lesz a régi Hitmanekhez... :/ -
egyenlőre a sorozatgyilkos szokta darabolni az áldozatait -
IXEMGabeo #155 majd teljes képet úgyis a kiadáskor kapunk... -
KaBuTo666 #154 Szinkronhangok jó pár karakternél változni fognak...szal egyenlőre hangok és zenék terén a játék nem kezd fényesen. -
IXEMGabeo #153 és a szinkronhangok? tökre megszokta már az ember, hogy a 47-es és Diana hangja volt az igazi 4 részen keresztül, akkor az 5-re minek kellett változtatni a megszokott tendencián? csak nem ennek is marketing és pénzügyi okai vannak? szerintem ezzel is így sok rajongót vesztettek...film lehet nem kellett volna, de ezt még nem akarom elkiabálni -
KaBuTo666 #152 Nyaral. -
mit csinál? -
KaBuTo666 #150 Mert Jesper nem ér rá.' -
IXEMGabeo #149 szánalmas h nem Jesper Kydé lesz a zene...miért kellett ezt is megváltoztatni? -
ldavid #148 nem nagyon komálod ezeket a magazinokat, mi? :D thx amúgy
látom flatline megint a gs-nél van, érdekes -
gémszar -
Nem tudok róla, hogy valamivel indokolták volna a cserét, de mivel szinte mindent lecseréltek a játékból, gondolom a szinkronok meg a zeneszerző sem önszántából hagyta ott a címet, ergo szépen kirúgták őket. De talán majd egyszer ezt is megválaszolják nekünk.