1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• n3whous3
    lol mikor lesz az is :C
  • Auric
    Egyelőre 2011. Nov. 28-ra ígérik a játékot... kiváncsi leszek majd rá...
  • Butterbean47
    Na mindegy amíg nem jelenik meg addig Russel Crowe-ozok a blood money-ban
  • grebber
    Hitman 5 - A Rocksteady készíti?

Egy brit színész, Mark Sloan adatlapján lehet olvasni, hogy részt vett a Hitman 5. részének készítésében.

Ez a legelső dolog, amit a játékkal kapcsolatban arról hallunk, hogy a RockSteady kezében van, holott az adatlap szerint már 2008-ban felvették a Mo-cap részeket. Korábban a Variety egyik cikkében jelent meg, hogy készül a Hitman film folytatása, s az ötödik rész történetét is tartalmazza majd, valamikor 2010-ben.

Egyelőre pletykaként kezeljük az esetet, ám a külföldi internetes oldalak már felvették a kapcsolatot az Eidos-szal, amint többet tudunk, szólni fogunk.

info: Hardwired
  • n3whous3
    miért ne, nem pörög a topik C:
  • werkfilm
    ne irogassál már annyit bazmeg !!
  • n3whous3
    és bazmeg tényleg ott fekszik, ott a sorolása a készítőknek és nem vettem észre, hogy még lehet mit csinálni
  • n3whous3
    ekkora failt bazz mos tnézem a videót youtube on .... büdös életbe nem láttam még a végét
  • n3whous3
    bazmeg ez nem igaz :D 2x játszottam ki és nem lett ez A:DASD:ASDasd
  • n3whous3
    végigment a videó és kilépett menübe
  • n3whous3
    Végigjátszottam mi hülyeségeket beszélsz
  • Hellsing47
    Diana ;)
    nem játszottad "végig" ezek szerint a játékot :) a ravatalról még fel lehetett kelni és irtani a népet :)
  • n3whous3
    na végre készül ::: nem tudtam eddig XD

btw jól gondolom, hogy akkor az történt a blood money végén, hogy műhalált játszottak el a főszereplővel és Carol (így hívták az összekötőt?) adott egy valamilyen anti-szert (ott volt valami üveg nála a videó végén), ami aztán talán "felélesztette" vissza?
  • Dj Xyberpunk
    Mindegyik részét imádtam, és ritka az olyan játék, aminek legalább hangulata is van a mostani sok 5 perces csili-vili trágya között...
  • kirol
    Végre!
  • Hellsing47
    Készül az ötödik Hitman epizód

Hozzáláttak a Hitman ötödik epizódjának fejlesztéseihez, állítja az Eidos színekben nyilatkozó Ian Livingstone.

A kriminalisztikai statisztikák sűrűjében barangolva szerencsére nem találunk külön bejegyzést a kopaszra borotvált bérgyilkosok emelkedő számáról, valamint a Hitman szériát fekete bárányként feltüntető gyilkosságoktól sem hemzseg vasárnapi bulvár rovatunk. Az Eidos bankszámláját időről-időre felduzzasztó sorozat újabb taggal gyarapodik az elkövetkezendő években.

Habár az ötödik Hitman epizód hivatalos bejelentésére kénytelenek vagyunk türelemmel várakozni, Ian Livingstone (Eidos) legutóbbi interjújában kijelentette, a folytatás fejlesztési munkálatai megkezdődtek az IO Interactive stúdiójában. Livingstone szűkszavúan nyilatkozott a játékról, visszatartotta információit és előre elkönyvelte spekulációnak a leleplezett Hitman epizódra vonatkozó összes értesülést. Amennyiben hihetünk Ian Livingstone szavainak, úgy egyszerre három játékon dolgoznak az IO Interactive rabszolgái: Kane and Lynch 2, Mini-Ninjas és Hitman 5 (egyelőre maradjunk a számozásnál).

-gamestar
  • kirol
    Nincs semmi hír, hogy egyáltalán készülne?
  • kirol
    Hát ja!
  • rambo109
    Mikor jelenik meg ?????????????
  • bepe79
    Lassan johetne mar ez is.
  • campy
    a Karácsony elmúlt ezek szerint eből 2009 lesz...
  • Ancsee
    Íme néhány információ, melyek nem hivatalosak, tehát nem biztos, hogy minden így lesz:

- Lesznek újfajta fegyverek, mint az RPG, vagy rakétavető
    - Küldetéseink megint célpontok likvidálása lesz egy rivális ügynökségből, és néhol időre kell cselekednünk, amíg a rendőrség vagy a rivális ügynökség felbukkan, hogy kinyírjon
    - Lesznek olyan megoldások is, hogy ellophatunk egy kocsit (pl: egy limuzint) és odavezetünk a célpontunkhoz, mintha a sofőrje lennénk
    - Több, mint 100 új ruhadarab lesz, amit álcaként felvehetünk
    - A Hitman Blood Money-ban ismert fegyverek itt is meglsznek
    - El tudjuk költeni a pénzt dolgokra, pl Fegyverekre, vagy házra, hogy elrejthessünk dolgokat benne
    - Vehetünk ruhákat, aminek segítségével, bejuthatunk olyan helyekre is, amit Hitman öltönyben nem lehetne
    - 47-es álcázhatja az arcát is, tudván, hogy a Blood Money óta üldözik őt (pl: orrát változtathatja)

Ezek NEM hivatalos infók, csak pletykák, én néhányat valószínűtlennek tartok.(RPG Hitman-be? ugyanmár) :D
  • Ancsee
    Azzal a szar webforditoval XDXD
  • Seth
    Mivel fordítottad ezt ? XD
  • Ancsee
    Bérgyilkos 5 lesz a Hitman videójáték-sorozatban levő ötödik részlet munkacíme. Azt ki fogja adni Eidos Interactive és ki fogják bocsátani a PC-n, PlayStation 3, és Xbox 360. Ennek a játéknak Hitmannél több szintje lesz ebben: Vérdíj.
  • Ancsee
    Hát...nem sok :D eddig XD
  • kirol
    Király! :D
    Amúgy semmi hír felőle?
  • Ancsee
    :P
  • Ancsee
    A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem! Kopasz bérgyilkosunk ötödszörre 2008. karácsonyán tér vissza.
  • campy
    hamarosan:) de lehet hogy csak 2009-re lesz kész... ne legyünk türelmetlenek, rengeteget dolgozhatnak rajta, hacsak addigra lész kész és milyen nehéz munka ám sokan nem is gondolnák
  • kirol
    Mikor lesz már Hitman 5?
  • Skyline
    Akkupunktúrás hajnövesztésről érdeklődött,az 5-ben már rasztaként ölünk..:)
  • Rage47
    most kiderül:P
  • KUBUka
    Kiváncsi vagyok, h hol folytatódik a történet. Mi a rákot akart attók a kínaitól???
  • akyyy
    2008 tele :D vagyis évvége!
  • hykao
    Hmm? :O (...én a videóra írtam, hogy kamu. ha jól láttam egy áttextúrázott Hitman 4 videó volt...)
  • tommyg
    Jaaa
  • hykao
    Szvsz kamu...
  • KUBUka
    Hitman: Hired gun

Erre vessetek egy pillantást. Főleg azok akik tudnak angolul...
  • Looooser
    Kulfoldi forumon ezt olvastam:

``Hitman 5 has been confirmed. its called hitman 5- assassins creed. its coming out for ps3. however this game takes place in a medival age, and agent 47 is dressed in a white cloak. HITMAN 5: ASSASSINS CREED looks much more different from the other games.``

NOS HOGY IDÉZZEK A SZÖVEGEDBŐL
    Hitman 5 megerősítve. Hitman 5 - Assassins Creed lessz a neve és ps 3 ra jön ki. Bár ez a játék a középkorban játszódik és a 47-es ügynök fehér köpenyeget visel**. HITMAN 5: ASSASSINS CREED teljesen más lessz mint az eddigi játékok...
    nos ez a fordítása amit be linkeltél
    1 et biztosra took hogy a kiadó biztos nem térne el a fekete öltöny kopasz vonalkódos fejű karakterről

** Az Assassin's Creed a középkori 3. keresztes hadjárat alatt történik főhősünk ALTAIR az assassinok bérgyilkos szövetségének tagja FEHÉR KÖPENYT VISEL stb stb...