1346
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinnt van a neten a clonedvd-s verzió,tehát a releaser csapatokon a sor,én azt mondom legkésőbb hétfőn játszható lesz a gém :) -
doggy90 #744 Emiatt nem aggódnék, ez a forma 55-öt adott a Max Payne 3-ra is. -
IXEMGabeo #743 ki ad a pontszámokra? még ki sem jött a game, de már egyeseknek nem jön be, amit látnak. Addig felesleges véleményt mondani, amig nincs kint a program. Egyedül Deerhunter tapasztalt neki felemás érzései vannak akkor az azt jelenti, hogy nem rossz és élvezhető. -
PC Gamer értékelése:
kép1 kép2 kép3
-
"Mi van, ha mondjuk nem rejtettél el egy hullát, viszont a pálya egy későbbi részén eszedbe jut, hogy vissza kéne menni ezt megtenni."
Attól tartok ennyire nem lesz "túlbonyolítva" :( -
Azért remélem checkpointos mentési rendszer az nem lesz. Vicces lenne.
+ Ha tényleg nem lehet visszamenni korábbi pályaszakaszokra, az is nagy mértékben növeli a lol-faktort.
Mi van, ha mondjuk nem rejtettél el egy hullát, viszont a pálya egy későbbi részén eszedbe jut, hogy vissza kéne menni ezt megtenni.
Hitman játékba rohadt nagy egybefüggő map kell, nem ez a konzolszagú feldarabolt szarság. Elég sok, a Hitman-játékok védjegyének számító dologról kellett lemondanunk így is. Ne kúrják már szét az egész programot. -
Pedig eléggé úgy tűnik, a pályákat több részre darabolták fel, van amelyik részt át lehet vinni 3-4 perc alatt, főleg ha már ismered...
A pályák közül most volt pár sablonos, felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. A másik dolog pedig az idegesítő ellenfelek...kiszúrnak egyből és köteles vagy használni az instinct módot, hogy eltakard az arcodat, de persze aztán rá vagy kényszerítve hogy leüss/megölj valakit. Azt nem értem, hogy van 40 kommandós egy pályán, szinte csak a szemük látszik ki, és így is kiszúrnak téged. -
nem hinném -
-
Nem akarok vészmadár lenni, de a konzolos gameplay videókat elnézve eddig csalódás nekem a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi az hogy egyik küldetésnél a cutscene-ben öljük meg a célpontot? A másiknál pedig 47-esnek nem sikerül kinyírnia a célszemélyt és leütik mint valami kezdőt, persze ezt is cutscene-ben láthatjuk... Olyan mintha kivágták volna a játék lényegét.
A másik zavaró dolog amit DeerHunter01 is említett már, hogy bizonyos szakaszaira érkezve az adott pályának, nem tudunk visszamenni, tehát fel vannak darabolva kisebb részekre a pályák. Ez megint csak nem volt jellemző az előző részekre. Tovább nem is néztem, remélem nem ilyen lesz az egész játék.
-
IXEMGabeo #735 simán elfut, ha alacsony grafikán is, de ezzel nem lesz probléma
-
IXEMGabeo #734 Köszönöm szépen tesókám:) -
faszán kikopipeszteltem....
http://gepigeny.hu/games.php?id=1434 -
Minimális gépigény: Ajánlott gépigény:
CPU: 2.4 GHz dual core Intel or AMD processor CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X2
RAM: 1GB of system memory RAM: 2GB
VGA: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM. VGA: DirectX 10 compatible card with 1GB of video memory,
Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards. Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
DX: DirectX 10 DX: DirectX 10
OS: Windows Vista, Windows 7 OS: Windows Vista, Windows 7
HDD: 10 GB of hard drive space HDD: 10 GB of hard drive space
Hang: DirectX compatible sound card Hang: DirectX compatible sound card -
IXEMGabeo #731 a sok videó közepette kérnék szépen egy gépigényt is, ha lehet, köszi xD
Tartok tőle, hogy az én konfigom nem lesz elég ehhez -
Na vége a videókáradatnak szerintem
Remélem ez még belefér:)
-
Warez topik -
-
ratgab #727 Twist Olivér szimulátor nem idén jelenik meg...XD -
lopkodj=lopakodj -
Remélem majd lesz olyan küldetés is ahol rákényszeritenek hogy lopkodj különben game over és kezdödhet előlröl a küldetés.
Eddig nem volt ilyen csak hentparádé
-
Nem akarok spolierezni, szóval ha valaki nem kíváncsi a kisebb dolgokra, ne olvassa el.(sztoriról nem írok)
Holnap írok véleményt a következő pályákról, még sok minden van hátra.
Egyébként tényleg rengeteg tárgy van a játékban, amivel ölni lehet :D
Kés, szerszámok, pohár, könyv, piszkavas, hentesbárd, stb...
Sztori is nagyon tetszetős eddig, nem sablonos.
Játék közben folyamatosan nyomon lehet követni a bal felső sarokban a pontok számát, küldetés végén pedig különféle bónuszokat kapsz, gyorsabb futás/tárazás, jobb célzás, stb. Pályák nagyobb része úgy volt beosztva eddig, hogy el kell érned valahová, ahonnan új "pálya" veszi kezdetét, nem tudsz visszamenni a többi részre, mint az előző részekben, de ahogy láttam yt-on most pont az a kisvárosi pálya jön, ahol nem lesz ilyen. Mentési rendszer úgy van megoldva, hogy különböző helyeken vannak elhelyezve mentési pontok, ahova ha belépsz, lehet menteni. -
Ez nagyon jól hangzik:)Örülök neki.És mekkora az újrajátszási ráta?Mert nekem egy játék akkor adja el magát ha bam jó multija vagy újrajátszási értéke,esetleg hosszú,sokáig tartó single.
Jó ez a jelmezes dolog amit írtál,nekem tetszik.Előző részekben egy kicsit máshogy volt ez.NAgy Hitman-os vagyok.A lopakodós játékok és sok lehetőséges játékok mindig is a szívem csücskei voltak:) -
IXEMGabeo #722
várós, de ezzel sztem 1 hónap múlva fogok tudni játszani:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!xboxra már kijött jobb helyeken... :D -
xbox virágbolti?:) -
h-h már tudsz vele játszani? -
Igen, maradt a régi rendszer, bár itt már nem csak arról szól a dolog, hogy felméred a terepet, kiiktatod a célszemélyt és lelépsz, hanem volt olyan pálya is már, ahol elég keményen kell lopakodni rengeteg ember között és nem az a cél, hogy kiiktass egy bizonyos személyt. Másik dolog, hogy hiába veszed fel az ellen ruháját, eléggé oda kell figyelni a távolságtartásra, mert kiszúrhatnak könnyen. Az instinct segítségével el tudod takarni az arcodat, megvakarni a fejedet, stb. hogy ne szúrjanak ki mikor közel mész, de használat közben elég hamar lemegy a csík. Azt pedig úgy tudod feltölteni, hogy leütsz/megölsz valakit. Ruhára visszatérve, ha pl. az ellenét felveszed, akkor csak ők fognak gyanakodni, a szakács meg egyéb személyek leszarják, de ha szakács ruhát veszel fel, akkor már ők fognak figyelni rád :D
Grafika teljesen rendben van. Pályákkal már nem voltam annyira kibékülve, most kezdtem bele a PART II-be, lehet csak most jön a java. -
mester1987 #717 Nem tudok róla sajna. -
Aki már tolja az elmondhatná h a régi szisztéma maradt-e?
Az ellenfelek fel alá járkálnak,van 3 -4 cselekedetük és ezt kifigyelve kell balesetnek álcázni vagy beavatkozni a cselekedetébe és azt szabotálni.A régebbiek nagyjából ezen szisztéma alapján működtek.
Remélem nem lövöldözős játékot hanem okos bérgyilkolós játékot készítettek.
Aki kérdezte az a csaj akit az elején megölnek az Diana,ő adta a feladatokat a Hitman részekben.
-
Nincs valami rajongói oldal, ahol valami extra fanatikus leírja hogy mi a szitu eddig? :) -
mester1987 #714 Én felraktam az előző részt, mondom megnézek 1-1 átvezetőt felfrissülésként, de 1x elindult XP SP3-mal aztán után megadta magát.
Ugyanúgy se XP SP3 és se SP2 kompatíbilitis megoldással se ment...baxxxa meg. -
Valamit igen, köszi!
De azért messze nem kerek még a dolog. :( -
mester1987 #712 Így már érteni valamit? :) -
mester1987 #711 Nem mondasz hülyeséget.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Úgy tudom, hogy küldetései során a valakinek a valkije kifigyelte a 47-est vagy csak egy áruló volt a cégben. Diana éleseszűen kiszúrt velük, hogy elaltatta a 47-est, mikor az átvezetőben belé nyomja a tűt és a végén, mikor mindenki gyászolja hirtelen feltámadt. Így van vége :)
De ezek előtt még megül egy embert, aki már kiszimatolta kicsoda ő.
Volt egy múzeumos pálya, ott kellett likvidálni.
-
Értem, viszont jó lenne mindezzel tisztában lenni, hisz innen indul az új rész.
Valami gyors felzárkóztató tanfolyam kellene hozzá! :) -
mester1987 #709 Pontosan nem tudom. Valami összeesküvés volt és kiderült, hogy Diana kicsoda valójában, de aztán megvédte a 47-est és kelepcét állított akik keresték. Homáylosan ennyi. -
ja úgy akkor elnézést!
Elvileg azért mert ugye 47 egy genetikailag létrehozott élőlény akit bűnözők dns-éből raktak össze.
gondolom ez azért elég ok hogy megöljék és megszerezzék a dns-ét.Szuperkatona alkotás stbstb -
De amit kérdezek, az 6 évvel ezelőtt kiderült nem?
Csak már nem emlékszek, hogy miért is akarták megölni a 47-est is. -
majd úgy egy hónap múlva megmondjuk
Annyit tudunk amennyi a videókban volt.