1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kinnt van a neten a clonedvd-s verzió,tehát a releaser csapatokon a sor,én azt mondom legkésőbb hétfőn játszható lesz a gém :)
  • doggy90
    Emiatt nem aggódnék, ez a forma 55-öt adott a Max Payne 3-ra is.
  • IXEMGabeo
    ki ad a pontszámokra? még ki sem jött a game, de már egyeseknek nem jön be, amit látnak. Addig felesleges véleményt mondani, amig nincs kint a program. Egyedül Deerhunter tapasztalt neki felemás érzései vannak akkor az azt jelenti, hogy nem rossz és élvezhető.
  • Lunki88
    PC Gamer értékelése:
    kép1 kép2 kép3

• Maxtreme
    "Mi van, ha mondjuk nem rejtettél el egy hullát, viszont a pálya egy későbbi részén eszedbe jut, hogy vissza kéne menni ezt megtenni."

Attól tartok ennyire nem lesz "túlbonyolítva" :(
  • Cumshot
    Azért remélem checkpointos mentési rendszer az nem lesz. Vicces lenne.
    + Ha tényleg nem lehet visszamenni korábbi pályaszakaszokra, az is nagy mértékben növeli a lol-faktort.
    Mi van, ha mondjuk nem rejtettél el egy hullát, viszont a pálya egy későbbi részén eszedbe jut, hogy vissza kéne menni ezt megtenni.
    Hitman játékba rohadt nagy egybefüggő map kell, nem ez a konzolszagú feldarabolt szarság. Elég sok, a Hitman-játékok védjegyének számító dologról kellett lemondanunk így is. Ne kúrják már szét az egész programot.
  • DeerHunter01
    Pedig eléggé úgy tűnik, a pályákat több részre darabolták fel, van amelyik részt át lehet vinni 3-4 perc alatt, főleg ha már ismered...
    A pályák közül most volt pár sablonos, felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. A másik dolog pedig az idegesítő ellenfelek...kiszúrnak egyből és köteles vagy használni az instinct módot, hogy eltakard az arcodat, de persze aztán rá vagy kényszerítve hogy leüss/megölj valakit. Azt nem értem, hogy van 40 kommandós egy pályán, szinte csak a szemük látszik ki, és így is kiszúrnak téged.
  • Krisztiam #738
    nem hinném
  • Solid Snake
  • Lunki88
    Nem akarok vészmadár lenni, de a konzolos gameplay videókat elnézve eddig csalódás nekem a játék.

Mi az hogy egyik küldetésnél a cutscene-ben öljük meg a célpontot? A másiknál pedig 47-esnek nem sikerül kinyírnia a célszemélyt és leütik mint valami kezdőt, persze ezt is cutscene-ben láthatjuk... Olyan mintha kivágták volna a játék lényegét.
    A másik zavaró dolog amit DeerHunter01 is említett már, hogy bizonyos szakaszaira érkezve az adott pályának, nem tudunk visszamenni, tehát fel vannak darabolva kisebb részekre a pályák. Ez megint csak nem volt jellemző az előző részekre. Tovább nem is néztem, remélem nem ilyen lesz az egész játék.

• IXEMGabeo
    simán elfut, ha alacsony grafikán is, de ezzel nem lesz probléma
  • IXEMGabeo
    Köszönöm szépen tesókám:)
  • tutituti
    faszán kikopipeszteltem....
    http://gepigeny.hu/games.php?id=1434
  • tutituti
    Minimális gépigény: Ajánlott gépigény:
    CPU: 2.4 GHz dual core Intel or AMD processor CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X2
    RAM: 1GB of system memory RAM: 2GB
    VGA: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM. VGA: DirectX 10 compatible card with 1GB of video memory,
    Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards. Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
    DX: DirectX 10 DX: DirectX 10
    OS: Windows Vista, Windows 7 OS: Windows Vista, Windows 7
    HDD: 10 GB of hard drive space HDD: 10 GB of hard drive space
    Hang: DirectX compatible sound card Hang: DirectX compatible sound card
  • IXEMGabeo
    a sok videó közepette kérnék szépen egy gépigényt is, ha lehet, köszi xD

Tartok tőle, hogy az én konfigom nem lesz elég ehhez
  • tutituti
    Na vége a videókáradatnak szerintem
    Remélem ez még belefér:)
  • TaRka0107
    Warez topik
  • Solid Snake
  • ratgab
    Twist Olivér szimulátor nem idén jelenik meg...XD
  • grebber
    lopkodj=lopakodj
  • grebber
    Remélem majd lesz olyan küldetés is ahol rákényszeritenek hogy lopkodj különben game over és kezdödhet előlröl a küldetés.
    Eddig nem volt ilyen csak hentparádé
  • DeerHunter01
    Nem akarok spolierezni, szóval ha valaki nem kíváncsi a kisebb dolgokra, ne olvassa el.(sztoriról nem írok)
    Holnap írok véleményt a következő pályákról, még sok minden van hátra.
    Egyébként tényleg rengeteg tárgy van a játékban, amivel ölni lehet :D
    Kés, szerszámok, pohár, könyv, piszkavas, hentesbárd, stb...
    Sztori is nagyon tetszetős eddig, nem sablonos.
    Játék közben folyamatosan nyomon lehet követni a bal felső sarokban a pontok számát, küldetés végén pedig különféle bónuszokat kapsz, gyorsabb futás/tárazás, jobb célzás, stb. Pályák nagyobb része úgy volt beosztva eddig, hogy el kell érned valahová, ahonnan új "pálya" veszi kezdetét, nem tudsz visszamenni a többi részre, mint az előző részekben, de ahogy láttam yt-on most pont az a kisvárosi pálya jön, ahol nem lesz ilyen. Mentési rendszer úgy van megoldva, hogy különböző helyeken vannak elhelyezve mentési pontok, ahova ha belépsz, lehet menteni.
  • The Protector
    Ez nagyon jól hangzik:)Örülök neki.És mekkora az újrajátszási ráta?Mert nekem egy játék akkor adja el magát ha bam jó multija vagy újrajátszási értéke,esetleg hosszú,sokáig tartó single.
    Jó ez a jelmezes dolog amit írtál,nekem tetszik.Előző részekben egy kicsit máshogy volt ez.NAgy Hitman-os vagyok.A lopakodós játékok és sok lehetőséges játékok mindig is a szívem csücskei voltak:)
  • IXEMGabeo
    várós, de ezzel sztem 1 hónap múlva fogok tudni játszani:D
  • DeerHunter01
    xboxra már kijött jobb helyeken... :D
  • Krisztiam #720
    xbox virágbolti?:)
  • Krisztiam #719
    h-h már tudsz vele játszani?
  • DeerHunter01
    Igen, maradt a régi rendszer, bár itt már nem csak arról szól a dolog, hogy felméred a terepet, kiiktatod a célszemélyt és lelépsz, hanem volt olyan pálya is már, ahol elég keményen kell lopakodni rengeteg ember között és nem az a cél, hogy kiiktass egy bizonyos személyt. Másik dolog, hogy hiába veszed fel az ellen ruháját, eléggé oda kell figyelni a távolságtartásra, mert kiszúrhatnak könnyen. Az instinct segítségével el tudod takarni az arcodat, megvakarni a fejedet, stb. hogy ne szúrjanak ki mikor közel mész, de használat közben elég hamar lemegy a csík. Azt pedig úgy tudod feltölteni, hogy leütsz/megölsz valakit. Ruhára visszatérve, ha pl. az ellenét felveszed, akkor csak ők fognak gyanakodni, a szakács meg egyéb személyek leszarják, de ha szakács ruhát veszel fel, akkor már ők fognak figyelni rád :D
    Grafika teljesen rendben van. Pályákkal már nem voltam annyira kibékülve, most kezdtem bele a PART II-be, lehet csak most jön a java.
  • mester1987
    Nem tudok róla sajna.
  • The Protector
    Aki már tolja az elmondhatná h a régi szisztéma maradt-e?
    Az ellenfelek fel alá járkálnak,van 3 -4 cselekedetük és ezt kifigyelve kell balesetnek álcázni vagy beavatkozni a cselekedetébe és azt szabotálni.A régebbiek nagyjából ezen szisztéma alapján működtek.
    Remélem nem lövöldözős játékot hanem okos bérgyilkolós játékot készítettek.

Aki kérdezte az a csaj akit az elején megölnek az Diana,ő adta a feladatokat a Hitman részekben.

• kirol
    Nincs valami rajongói oldal, ahol valami extra fanatikus leírja hogy mi a szitu eddig? :)
  • mester1987
    Én felraktam az előző részt, mondom megnézek 1-1 átvezetőt felfrissülésként, de 1x elindult XP SP3-mal aztán után megadta magát.
    Ugyanúgy se XP SP3 és se SP2 kompatíbilitis megoldással se ment...baxxxa meg.
  • kirol
    Valamit igen, köszi!
    De azért messze nem kerek még a dolog. :(
  • mester1987
    Így már érteni valamit? :)
  • mester1987
    Nem mondasz hülyeséget.

Úgy tudom, hogy küldetései során a valakinek a valkije kifigyelte a 47-est vagy csak egy áruló volt a cégben. Diana éleseszűen kiszúrt velük, hogy elaltatta a 47-est, mikor az átvezetőben belé nyomja a tűt és a végén, mikor mindenki gyászolja hirtelen feltámadt. Így van vége :)

De ezek előtt még megül egy embert, aki már kiszimatolta kicsoda ő.
    Volt egy múzeumos pálya, ott kellett likvidálni.
  • kirol
    Értem, viszont jó lenne mindezzel tisztában lenni, hisz innen indul az új rész.
    Valami gyors felzárkóztató tanfolyam kellene hozzá! :)
  • mester1987
    Pontosan nem tudom. Valami összeesküvés volt és kiderült, hogy Diana kicsoda valójában, de aztán megvédte a 47-est és kelepcét állított akik keresték. Homáylosan ennyi.
  • tutituti
    ja úgy akkor elnézést!

Elvileg azért mert ugye 47 egy genetikailag létrehozott élőlény akit bűnözők dns-éből raktak össze.
    gondolom ez azért elég ok hogy megöljék és megszerezzék a dns-ét.Szuperkatona alkotás stbstb
  • kirol
    De amit kérdezek, az 6 évvel ezelőtt kiderült nem?
    Csak már nem emlékszek, hogy miért is akarták megölni a 47-est is.
  • tutituti
    majd úgy egy hónap múlva megmondjuk

Annyit tudunk amennyi a videókban volt.