Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
nem a te idézetedre ment mint válasz....😄
Gideon-nak írtam, pontosabban az õ hsz-ra érdekeségképpen
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Demon Souls az elsõ rész, csak PS3-ra jelent meg.
Dark Souls a 2. rész, PS3 és X360 platformokra jelent meg, és most késõbb PC-re jön."
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
megnézeted youtube-on is...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nézd meg a multit.
10 éves Pistikéknek készülnek a játékok mint tudjuk.
A másik amitõl falnak tudok menni az a multi. Mindenbe beleerõszakolják már. Ebben nem lesz? Meglepne...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"Erről van szó!\"
Mégis milyen alapon kritizálnak egy játékot, holott még warezban sem jött ki...
Az egész tárgytalan részemrõl.
Viszont abban egyetértek hogy ezt is felfújják sokan mint a MP3-at.
Jó lesz de közel sem akkora....
Alpha Protocolt is mennyien lehúzták én meg vagy 3x is kitoltam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Idézek:
""elrobbantod a fél várost, de a következõ célpontot csendben intézed el: +9999999999999 pont, professional szint. Rakás konzolos szemét tooltip mindenre, a képernyõ szétfolyik a tonna postprocess effekttõl ami elrejtené hogy ronda mint a bûn, mellé falon átlátás, útvonal demenõnlángolva jövõbelátás, és ha netalán valamit a 10 éves amerikai kövér kissrác még ezek mellett is elb@szna, akkor véletlenül se kelljen újrakezdenie, idõ megállít, ellenfél kijelöl, 8 kill 1 másodperc alatt amíg le vannak bénítva
RIP Hitman.
Teljesen egyet értek az aggodalommal, mert én is aggódok... vannak benne elég balgaságok hülyeségek... mondjuk nem motoz meg senki... senkinek sem tûnik föl hogy a helyik kisvárosban egy öregtati a fodrász de hirtelen fiatalodott és lenyíratta a haját? A fegyvert elõvételnek nincs animációja, az átöltözésnek sem, legalább annyi lenne mint a blood money ban, robbantásra nem mondok semmit, lazán kisétál detonátorral a kezében egy ember de senkit nem nagyon érdekel... Falon átlátás, ez az érzék nagyon béna, hol marad a jól összerakott térkép ami az össze hitman rész nagy részét képzi. Na de a végére az a focus baromkodás föltette az "I" re a pontot, mert hihetõ hogy az emberünk profi de ne legyünk már ember felettiek... Remélem nagy részét a hibáknak orvosolják mert így, eddig óriási csalódás. :/
Hm... hát több dolgon is kiakadtam. Az álló merev hulla a szekrényben, csaj minden apró marhaságra odarohan, mint a riasztott kocsi is, ki figyel fel ilyenre 2 másodpercen túl, még ha az övé is, látja, hogy nincs ott senki, kikapcsolja kész. Mikor az emeleten eloson a rendõr mellett, na annak a csókának elég nagy gondja lehet a perifériás látással. A robbanóanyag hajigálás nonszensz, és mikor felrobbantja, mindenki rohangál, összekuporodik, sikit, a 47-es meg, mint egy akciófilm hõse, sétál lassítva, persze ez senkinek nem gyanús. Az elhajított csavarkulcs sem, ami pont véletlen esik a kocsi alá, és senki nincs a leengedõ kar közelében, csak mi, de ez sem gyanús senkinek. Szép komótosan besétálnak, hogy jééé, itt meg valaki alatta volt. Az epic mondat mégis az volt: "A kutya megdöbbent" Ott szakadtam. Ami mégis legjobban zavart, az a "fél másodperc alatt 5 embert lövök fejbe" címû újítás, ja meg hiányzik nekem a piros nyakkendõ is az ügynökünkrõl A grafika nem nagyon érdekel, még nem elavult.
...válasz Feta 13. kommentre:
Nem érted. Blood Money megjelenése után kb. fél évvel, és nem az a lényeg mennyi idõs voltam akkor hanem hogy mi volt a követelmény. Nem nézett a játék totál retardáltnak, és nem tolta a pofámba 5 másodpercenként hogy mivel mit lehet csinálni fél képernyõt kitakaró üzenetekben, és ha lebuktam akkor bizony baj volt és nem megállítottam az idõt és mindenkit megöltem, és ha egy centit rosszul léptem már kezdhettem újra a küldetést, nem pedig professional kitüntetéssel honorálta a játék mert 1 embert álruhában intéztem el, elõtte meg felrobbantottam a fél várost olyan hihetetlen Hitman-hez méltó módszerrel hogy az emberektõl fél centire a falhoz lapulva kidobtam a fedezékbõl egy C4-et majd mindenki odament megnézni mi az. És persze senkinek nem volt gyanús amikor csak úgy elsétáltam. A TÖKÖM TELE VAN VELE hogy minden játék évek óta ebbõl áll hogy a taknyos hülyegyereknek is maximum pontszámot adunk hogy élvezkedjen, mert rájöttek hogy így többen veszik. A fentiekért bármelyik Hitman játék helyben virtuálisan kih3rélte volna a játékost.
Lesz professional mód, kikapcsolják a HUD-ot, húha. Nyilván új AI-t meg pontozási rendszert is programoztak mellé, errõl az igényességrõl híres a játékipar mostanság, tényleg.""
Nektek mi a véleményetek?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
erre írtam az elõbbis. 😊
Vagyis mert írtad hogy el akartad küldeni...a szándék a fontos. 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az elõrendelõk ráadásul azonnal hozzáférhetnek a Sniper Challenge játékhoz is. Ez egy olyan, egyedi játékmenettel rendelkezõ élmény, melyet csak az elõrendelõk élvezhetnek. Ráadásul pedig a Sniper Challenge-ben megnyitott képességek és fegyverek megjelennek majd a Hitman: Absolution-ben.
ICA The Saints (Magyar szöveg)
De valaki ezt már részletezte, hogy szerinte mért nem adnak ki..
\"Erről van szó!\"
Nem akartalak lehúzni. Csak azt hittem meg akartad viccelni. Elnézést akkor ha valóban leírtad már 1x...
A fõoldalon miután bejelentkeztél, balra fent van hogy beállítások.
Azon bellül van egy rész kb középen ott tudsz 125x20 illetve 150x25-ös logot vagyis kis csíkot feltölteni magadnak.