1346
-
Halvány fogalma sincs erről senkinek? -
én is úgy akarom majd, lopakodni és fegyver nélkül megölni a célszemélyt :D -
22-én én is játszok vele :D -
-
szégyen -
Most itt mi az alapszitu?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a nő, akit az elején a zuhany alatt meglövünk (nem tudom meghal-e, vagy sem, mert az itt még nem derül ki) az ki is? Ő a régi főnök, akitől a feladatokat kaptuk? De miért árulta el az ügynökséget?
Meg ki az a kiscsaj, akit elviszünk a zárdába?
-
Szerintem aki igazi Hitman érzésre vágyik annak purist módban kell nyomni már az első végigjátszást is. Én legalábbis így akarok majd nekiállni. :) -
Ez túlságosan SC Convictionösnek hangzik... -
Miért ragyog 47-es feje a napsütésben úgy, hogy kiégeti a retinámat ?? :D
Viccet félretéve eddig tetszik,bár csak az első pályát vittem végig. A térkép hiányzik, ebből is előre látom,hogy nem lehet majd olyan összetett dolgokat véghez vinni mint az eddigi részekben, ahol láttam ki hol mászkál éppen. Nehéz lesz így megtervezni az útvonalakat, illetve valószínű nem is kell :( -
Sztem a legnehezebb fokozaton kezdem majd el és lopakodni fogok. Nah úgy lesz igazi élmény.
Pl a deus ex hr-t ott szúrtam el hogy ha lebuktam akkor hentbe ment át az egész és nem töltöttem vissza mondván majd a második végigjátszásnál lopakodok. De akkor már nem volt akkora fun hiszen tudtam melyik őr kb hol van és a pálya felépítést is nagyából vágtam. -
#688 -
Már megjelent? -
#693 Nem vagyok nagy acsimaxolós, de másfél óra játék után 14 acsit adott, anélkül hogy megnéztem volna mire kaphatok.
Amúgy spoilermentesen :
Nagyon jól kezdődik a játék, részletesen elmond mindent, hiszen van újjítás a Blood Money óta.
Rengeteg tárgy használható fegyvernek (vizipipa, budipumpa
, kés, szobor) de altató, és egyéb okosságok is akadnak.
A legjobban az tetszik, amikor nagy tömeg van. Szinte alig látni egyforma arcokat. Az emberek beszélnek, telefonálnak, és el tudsz vegyülni közöttük, mint az Assassin's Creed-ben, csak itt nagyobb csoportok vannak.
Próbálok lopakodni, és minden lehetőséget felhasználni, de nagyon sűrűn kiszúrnak, olyankor meg jön a lövöldözés. Emiatt alap a legalább két végigjátszás, mert most úgyis sok minden elbénázok, később megpróbálom okosan végigvinni.
Fegyverek közül is elég sokat megszereztem és már idióta ruha is volt rajtam. Nagyon jó az ellenség eltüntetése is, pl. liftaknába bedobás, stb... A helyszínt, vagy a célpontot többféleképpen is megleht közelíteni.
Hozzáteszem azt is, hogy kezdésnek az Easy fokozatot választottam ki. Ott van lehetőség a segítségekre, mert ezekre kíváncsi voltam.
A történet is alakul, persze erről véleményt mondani még korai lenne.
Az achievementek könnyen megszerezhetősége miatt félek, nem lesz hosszabb 6-7 óránál, de ne legyen igazam. -
mester1987 #692 Ezt a Mark & Execute-ot te döntöd el vagy muszáj is használni? -
Aki acsimaxolos annak lesz dolga bőven, mert küldetés alatt annyi minden szar van amire pontokat lehet kapni hogy hihetetlen!
Simán hozza a korábbi részek hangulatát bár soha sem vittem végig egyiket sem (itt lenne az ideje már)
Befigyel itt is a Splinter Cell-es kijelölöm és ledarálom őket pik pak móka.Egynek jó ez! -
oh.kérünk értékelést bizony számolj be rendesen:) -
Spoiler mentes beszámoló jöhet a népnek
-
#688 Xbox már kint van, ma még ebédelni sem fogok :) -
mester1987 #687 Csak pénz kérdése :) -
ezt a Professional Edition-t érdemes lenne megvenni ezzel a nagyfejű bábuval? :D -
mester1987 #685 Az nulla, lásd N4S: MW vagy Borderlands 2. De a Glacier 2 engine magáért beszél és a játék is így tartalmas lesz a sokszínűsége végett, de ezt tudtuk. Ugyanagy a fejlesztő/kiadó. Rossz nem lesz. Más játékoknál ez már kérdéses. Bár még talán a Far Cry, Rainbow Six sorozat ilyen még. -
hát nekem AC3 Far Cry 3 Epic mickey 2 meg ez :D -
nekem AC3 meg ez és ennyi :D -
számolom a napokat,jó kis hónap lesz ez.több nagyon várós játék is jön még ^^ -
jaja várós ..11 nap még :) -
én nekem csak pár mozgás animációval van bajom,kicsit gyengének érzem ezen kívül pedig nagyon tetszik a játék az előző részt is nagyon bírtam,de ez hatalmas lesz:) és már mindjárt itt van szerencsénkre ^^ -
Kíváncsi vagyok arra is meg az eladásokra is hogy ez a hatalmas hype mennyire lesz hatással rá. -
én úgy játszom majd le, hogy egy pisztolyt sem sütök el :DD -
mester1987 #677 Inkább a játékra legyél, sok eladás nélkül is lehet valami jó
-
A Most Wanted lett az a "játék" aminél nincs lejjebb.
Ha a következő nem lesz legalább egy UG1-2 szintű akkor én rá se nézek az NFS szériára. -
Nagyon megy a hype, kiváncsi leszek az eladásokra. -
mester1987 #674 Megnéztem én is. Remélem tuti lesz a játék ennyi marketinges istennyilától eltekintve (mint pl. a Most Wanted :(). -
Mert a Hitman Tuti azért:D
Én csak berakom,nem kötelező megnézni(nem saját channel).
Mondjuk itt csendül fel először az Ave Maria ezért érdemes volt megénzni.Ettől letekintve kínzás és mármár felesleges ennyi média hajcihő szerintem is. -
mester1987 #672 Minek már ennyi tutituti :D -
-
Jó,de nekem valamiért nem indult el a játék...
-
janihunk #669 Saját:
-
nem érdemes megnézni őket, semmi meglepetés nem lesz a játékban -
remélem nem fogunk csalódni a játékban! :)
eddigi Hitman részek nagyon jók voltak -
Bocs. Nézek, de nem látok.