1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• tommygear
    várható volt ez, már az első gameplay videó után erre számítottam amikor megláttam a falon átlátás funkciót
  • grebber
    Ez is olyan lett ha azt nézem ,mint a Splinter Cell conviction.

Lopakodhatsz is de semmi értelme mert rambo modon pár percesek a pályák és semmi nem késztet arra ,hogy lopakodjon az ember.

• Fpocok

• Carlos
    +1
  • ratgab
    Az utóbbi 1 hónapban elkezdett motoszkálni bennem, hogy meg kéne venni 0 day. Ez a lentebbi cikk elolvasása után teljesen elpárolgott. 1 Ft-ot nem költök rá, amíg nem bizonyosodok meg róla, hogy igazak-e a leírtak. Ha igen, akkor skipp részemről a játék. Már játszottam idén Max payne-l, köszönöm az is elég volt.

Vagy normális célpontos, megbízásos Hitman kell vagy semmilyen. x+1-edik lövöldözőst TPS-t köszönöm nem kérek.
  • Carlos
    Az a baj, hogy egyre több helyről olvasok hasonlókat.
    Virágbolti verzió lesz itt úgyérzem. Aztán pár patch után jóadag leárazásnál steam-es verzió. :)
  • ratgab
    RockpaperShotgun egy hosszabb észrevétele a végleges játékról

Summázva:

-Nagyrészt tucat TPS lövöldét csináltak belőle, amit néhol lopakodással lehet kivédeni, de ez nagyon nehéz.
    -Kedvenc orvgyilkosunk nem nagyon orvgyilkol, inkább menekül (értsd nincsenek a Blood Moneyhoz hasonló célpontok, hanem a legtöbb küldetés a menj át A-ból B-be... De azért 1-2 üdítő kivétel van, amikor a főhös visszatér régi szakmájához). Sok esetben ilyenkor átvezető videóban halódik el a célpont, olykor bármit teszünk is bukjuk a kivégzését (végigmész egy pályán halál csendben, de tök mindegy mit csinálsz bukta lesz).
    - A játék szép, de erőforrásigényes, így a legjobb gépeket is megizzasztja majd max beállításokkal.
    - Instinct mód hülyére butítja a játékmenetet (értsd. arcod elé teszed a kezed és a legkeményebb őrök közt is simán átsétálsz... Ez szerintem elég szánalom). Viszont vannak olyan részek, ahol meg enélkül csak Rambó üzemmódban mész át.
    - Sokszor ajtókon áthaladva elveszlik a felszerelésünk, ami nagyrészt nem az ikonikus dupla hangtompítós pisztoly lesz.

Egyszóval csináltak egy bérgyilkos játékból egy akciójátékot a leírás alapján. Aki hasonlóan hozzám a Blood Money folytatását várja (bérgyilkosságokkal, célpontokkal, többféle útvonallal). Annak nagyon ajánlom, hogy várjon és esetleg próbáljon egy virágbolti verziót, mert előfordulhat egy hatalmas pofára hullás ebből a játékból 0 day vásárlás esetén.
  • Lunki88
    Na megy a preload végre.
  • DarkSector
    "Halál pontosan erről van szó...egy ideje ez megy."
    Én figyelembe sem veszem az ilyen szarokat. :D

mit érdekel ha a játékonak tezsk vagy nem tetszik...D: Úgyis magad ítéled meg.
  • Ryder62
    Azt a rohadt. 8 és 9.

Most nem azért de ki hisz ezeknek? Minden új nagy AAA-s címre alap hogy 8+ pontot adnak.

Egy játékos értékelésére jobban adok mint ezekre. Ezért is szeretem ha valaki összefoglalva leírja a tapasztalatait pro és kontrába szedve.
  • grebber
    Értékelések!
  • tommygear
    VŐVŐVŐVŐVŐVŐVŐVŐ
  • DarkSector
    Hát nem a szegény magyarok az is biztos, arra emlékszem hogy a Sniper v2-nél 4 kerek nap volt a késés.
  • bakkerman
    na meg amúgyis,a "mindenhol" azt jelenti,hogy legelőször az amcsik fognak játszani vele,mint minden játékkal :D
  • DarkSector
    Meg kb 2000-en leszedték kb 1 hete box-ra....:D
    Ezeknek a véleménye is közre játszik.
  • DarkSector
    Ilyen barátom nem létezik hogy mindenhol kedd, mivel van időeltolódás...:D
  • IXEMGabeo
    a topikban ő írta le eddig a tapasztalait...ne forgass ki!
  • poruljartal
    azt tudni, hogy az orosz verzió működik e steamen?
  • zzeN
    Steam fórumán azt olvastam, hogy állítólag 23 gb lesz feltelepítve a játék.

Már lehet pre-loadolni! 12 gb, gondolom mert tömörítve van.
  • bakkerman
    ha úgy lesz,hogy amerikai idő szerint kedden 00:01-kor aktiválja a steam a gémet,akkor európai idő szerint kedd estére biztosan kapunk egy release-t,a kérdés az,hogy milyen minőségűt,baszakodós lesz,vagy simán játszható...majd kiderül
  • zzeN
    Steam only és kedden jelenik meg mindenhol ha minden igaz.
  • DarkSector
    Unlock-ra akkor kell csak várni, ha KIZÁRÓLAG steam kliensen keresztül játszható egy játék, ha nem akkor nem kell várni.
    Steam esetében is mivel régiónként eltérő az aktiválási időpont, ezért előbb játszható lesz elvileg.

Sniper Elite V2 kb 4 nappal előbb aktív volt US-be vagy hol asszem mint itt nekünk.
    Szóval ha más dolguk éppen nem lesz a csapatoknak és gyorsak nem kelll várnotok az eu-s időpontig.
    Kérdés az hogy steam-es-e a Hitman....?
  • tommygear
    a megjelenésig nem
  • Myselor
    ameddig nem unlockolják addig nem:) utána lesz
  • Krisztiam #761
    akkor nem lesz törés ebből?
  • tommygear
    nem lehet feltörtni, mivel a feloldás után tölt le a steamről indítófájlokat, azaz nincs a dvd-n ami kell a játék indításához
  • tommygear
    jaja egyedül Deerhunter játszott vele eddig a földön :DDDDDDDDD
    szerinted a játék teszterek nem kapják meg hamarabb a játékot? pcguru teszt is van már
  • IXEMGabeo
    igen abban a zenék voltak a legjobbak
  • Krisztiam #757
    nekem a blood money menü zenéje tetszik :)

• Lunki88
    A Contracts menü zenéje még mindig a fejemben van, olyan jól eltalálták. :)
  • Solid Snake
    Köszi
  • IXEMGabeo
    Szóval egy nem rossz játék

Igazából a régebbi darabok mindegyike (kivéve a Contracts), magasra tette a mércét összetettségben:)
  • DeerHunter01
    Végigvittem, utolsó 5-6 pályát már easy módban, mivel ott nem tudnak kiszúrni ha átöltözöl, ugyanúgy mint az előzőekben. Így már sokkal jobb volt a játék. 10/6.5 , jóindulattal 10/7 sztori miatt. Pályák között voltak jók és kevésbé jók. Sztoriba fektethettek volna kicsit több időt, de így sem volt rossz. Nem kell tartani attól, hogy kötelező hentelni, főleg nem easy módban. Minden pályát végig lehet vinni lopakodva, bár van ahol kurva nehéz már normalon is. Sokféle módon ki lehet iktatni a célszemélyeket, balesetek voltak a kedvenceim. Mindenképp újrajátszom majd pár hét múlva a lehetőségek miatt. Nem lett csalódás számomra a Hitman, bár inkább BM stílust vártam tőle.

nem sztori spoiler, de aki kíváncsi rá:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a vége alapján 100%, hogy lesz folytatás
  • Csokis
  • Ragendom
    Szívesen játszanék vele akár most is, de keddig szerintem ki lehet bírni :|
  • pcgammer
    Keddig sajnos senki nem fog vele játszani :) Majd ha feloldják a fájlokat akkor esetleg lesz esély rá hogy feltörik de mostanában elég érdekesek a RLS-r csapatok van amit rögtön van amit később törnek fel :)
  • Hecker007
    de ha le lehet tölteni fel is lehet törni :) de lényegtelen végül is hogy hétfőn vagy kedden lehet vele játszani azt már kibírja mindenki sztem :)
  • zzeN
    Nem is Steam-es:D
  • Hecker007
    bf3-at is lehetett törtben játszani hivatalos feloldás előtt ;)
  • zzeN
    Kedden oldják fel Steam-en, addig kizárt hogy feltörjék.