1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• Malakai
    Hosszú kép postokat raknátok spoilerbe? Köszi! :)
  • gosumofo
  • a.carkey
    Na ez volt az elején, amit nem lehet lopakodva megcsinálni, de a többit eddig egyébként lehetséges. Van pár opció, hogy merre, és ebben uolyan, mint a többi Hitman, és ez jó! :D

és utoljára! pár saját kép (nem kicsit Sleeping Dogsos feeling :) ):

• tommygear
    olvass már vissza, csak erről volt szó az elmúlt napokban
  • TaRka0107
    Boxon a server nem elérhető, azt írja, amikor ráakarok menni a contractsokra, most töltöttem hozzá ingyen a contracts pass-t.
  • Krisztiam #820
    sziasztok,
    játszik már valaki? én majd holnap veszem át ppp-ban
    addig valaki mondhatna valamit milyen a játék
  • bakkerman
    rohadt szép szerintem,kérdés a játékélmény mennyire lesz jó
  • a.carkey
    Nem vettem észre, pedig beöltöztem kertésznek. :)
  • a.carkey
    Még leértékelve vettem meg. Adták hozzá az összes eddigi részt, a snipert, és absolutiont, meg ahhoz pár dlct. Ha jól emlékszem 44 volt így, de majd meglesem.
  • Ryder62
    Ugyan itt nem linkeltél olyan képet, de egy hangyányit túleffektezték az egész játékot. Videóban láttam hogy a fehér pólón is úgy megcsillan a fény mintha fémből lenne. Ergó mikor rásüt a nap mintha világítana a póló, minden irányba távolodik a fénysugár.
  • Soneji
    Mennyibe került?
  • a.carkey
    1. Mocskos SG motor! Egy hosszabb értékelőt írtam, de ugrott, mert 11 kép ment be, és nem meghagyta a szöveget, hogy kivehessek pár képet, nem, törölte az egész bejegyzést. Úgyhogy most röviden,
    2. ... a játékról.

A PCs verzióval semmi gond grafikailag. Leginkább a Sleeping Dogshoz tudnám hasonlítani. Jól fut értelmes gépen, nem kell félni tőle.

Most lettem túl az első pályán. Szépen lehet lopakodni, és tk. amíg el nem értem a storyban az utolsó lépéshez, semmi gond nem volt vele. Az utolsó lépésnél rákényszerített, hogy öljek, ami nem véletlen, mert tutorial pálya az első. A történet eddig jó, a szinkron jó (ismert színészek adják a hangjukat), van korábbi feelingje a játéknak. Más, mint az eddigiek, főleg a sztori mód miatt. A multit, vagy mi volt a másik opció még nem próbáltam, de pár dlc már kijött fegyverben, ruhában.

Pár saját kép:

A játékhoz máshogy kell hozzáállni, de a beharangozó fikák után inkább pozitív csalódás.
  • poruljartal
    steamen egyenlőre
  • Ragendom
    Van már letölthető verzió?
  • Ryder62
    Gondolom joyal játszott.

mester1987 #803:

Kösz most már legalább tudom mennyi helyet foglal. Mehet a nagytakarítás.
  • Fpocok
    Én néztem TB videóját és ott bill kiosztást írt ki.
  • tonyr #809
    konzolos gombkiirásokkal ? gáz ha ilyen lesz pc-n...
  • mester1987
    Ezeket csak találtam hogy is fest PC-n.
  • Myselor
    na mivan megy?:)
  • mester1987
  • mester1987
  • bakkerman
    atyaeg..mit csinaltak a 47-esből...
  • mester1987
    Azér' benyomom ide is.

• grebber
    Ezen a pályán nagy vérfürdöt rendeztem és mindenit kinyirtam vele együtt.
  • CalebJoe
    sry ha volt már

• a.carkey
    Ilyen lesz:

Ha akarod most is ölsz, ha nem, hát nem.
  • DarkSector
    Bocs...

29 -> 22
  • DarkSector
    2őtéskönnyebbet.

Ez sajnos nem úgy működik hogy van egy menetrend hogy akkor 1 napra rá vagy 2 napra rá.

Ez kiszámíthatatlan.

kérdés, hogy mikor áll neki egy csapat, mikor terjed szét, mikor és ki tölti fel valahová.
    Akár 2-3 héttel korábban is jöhet egy adott játékból warez.
    meg van hogy 1 hónappal később.

Vagy soha lásd HAWX 2

AC3 már kint van, holott 29-re írták a PC-s kiadást...ennyire kiszámíthatatlan!
  • Ragendom
    Szerintetek a játék kiadása után mennyi idő lesz kb. mire lesz letölthető verziója?
  • Ragendom
    Pff... xDDD EPIC FAIL! xDD Hát ez komoly xD És még Silent Assassin.... Régen mit megkellett tenni ezért a címért xDDDD
  • Ryder62
    No! .. No! No! NoNoNoNoNo! WTF is this?

Really?

Na ha tényleg ilyen lesz akkor:
  • vrtg
    STEALTH
  • Lunki88
    Egy csónakban evezünk. Most már csak a Contracts módban reménykedek hogy feldobja a játékélményt valamelyest.
  • a.carkey
    Nekem bejött. Nem volt meg a képregényes stílus, de leszarom. Én jól szórakoztam.

A multi viszont gáz.
  • Krisztiam #791
    az szívás lesz, ha nem lesz jó, mert én már megrendeltem :(
  • ratgab
    Első bekezdésre: Ebben teljesen igazad van. De én gamer pályafutásom alatt azt is megtanultam, hogy ha sokan mondják ugyanazt, akkor az bizony nagy valószínűséggel igaz is egy játékkal kapcsolatban.

Harmadik bekezdésre: Sajnos én is ezt látom. És épp azért van az, hogy a jövő évben csupán 3 játékot várok igazán és mindegyik folytatás. Új kreatív cím nemigen lesz jövőre sem.

Negyedik bekezdés: Ha csőlövölde lesz, márpedig leírásból úgy tűnik az lesz, akkor nincs értelme többször végigvinni, legalábbis nem olyan értelemben mint a korábbi Hitmaneket.

a.carkey: Max payne 3-on hullára unatkoztam magam. Nyoma sem volt a régi MP hangulatnak. Kaptunk helyette egy alkoholista, kopasz rambót, aki csak sodródik az eseményekkel. Ráadásul unalmas tucat TPS-t csináltak abból a játékból. Multihoz ezek alapján még bottal se nyúlnék.
  • Prince23
    Néztem Gamespoton egy videót, és meg kell mondjam: GÁZZZ! Még a Splinter Cell Convictiontól is hülyébben oldották meg. Nem is lehet benne normálisan lopakodni. Egyébként a gameplay egy az egyben SC: Conviction :S
  • a.carkey
    A Max Payne inkább a geci sok csaló miatt volt kiábrándulás multiban, mint a játék miatt.
  • Ryder62
    Én nem ítélkezek. Egyet megtanultam gémer pályafutásom alatt: akkor mondj véleményt mikor már több órát lejátszottál.

Meglátjuk mi sült a sütőben. És már nem kell sokat várni a megjelenésig.

Másrészről viszont minap épp azon gondolkodtam hogy manapság milyen kevés egyedi játék van. Amire azt mondod "ez igen, ezt újra játszom majd".

Absolutiontól pont azt várom hogy többször végigjátszható legyen. De lehet hogy pofára esés lesz a vége és ez is a "szép volt, jó volt, de nem játszanám újra" kategóriába fog tartozni. Mint ahogy a mai játékok többsége.
  • bakkerman
    akkor a játék eléggé hasonlítani fog a filmhez...ott is ment a hent,a srác csak kinézetre volt 47-es ügynök,végig darálta a filmet,pisztollyal,géppityuval,szétszakított ingben,koszosan,éppen ami a kezébe került,azzal ölt. Nyomokban se volt megtalálható a filmben a lopakodás,és úgy látszik a legújabb játékban se...én azért még nem írom le,1 végigjátszást megér