7156
-
#109 szerinted az enyémen el menne a dirt hightra van téve. Egyedül a textura medium és 1280X1024 tudom hogy még nem lehet tudni de csak szerinted.? -
#108 attól függ hogy futott a dirt. ha éppenhogy elfutott minimumon, akkkor nagy az esély, hogy ez nem fog, mivel grafikai ujítások vannak. Aztán ki tudja, lehet hogy ez mondjuk viszont jobban lessz optimalizálva... -
#107 amint megjelenik, te is megtudod 100%osan. -
Héeder #106 Hello az lenne a kérdésem hogyha nekemi a Dirt elfutott akkor van rá esély hogy ez is elfut?
-
#105 jól van nem tetetem pontot,vesszőt akkor bocsi és nincs harag jó neked van igazad de most már levan zárva béke :) -
#104 olvasd el azt a "mondatot" amit írtál, és rájössz. -
#103 most mi bajod van ?? ha mit fikázol ... amúgy igen képzeld -
#102 te hallottál már olyanról, hogy mondattagolás? -
#101 mekkora játék lesz ez ugye jó kis szimulátoros lesz meg amúgy az igaz hogy olyansmi gépigénye lesz mint a colin mcrae dirtnek ezt hallotam ez igaz?? -
#100 Most jut eszembe,hogy ha ez alatt a DIRT motorja van akkor minimum kell neki 8800GT és 4.0GHZ proci meg 4GB RAM:D -
#99 fejlesztői napló -
ntex #98 Ja, bár nem sok köze lesz hozzá szvsz. Ez is olyan lesz mint a TOCA Race Driver 3, csak ebben új motor lesz meg persze gondolom sokkal több fajta bajnokság (megjegyzem a replayes videót nézve az autók hangjai elég gagyik lesznek, ebben azért az NFS-t még semmi sem verte meg) stb.
Gondolom itt már a pálya drift is külön választható szezon lesz ahogy Japánban is külön sportágnak számít. Várjuk ki a végét, biztos jó lesz (ill. remélem). -
#97 képekröl jobnak tünik mint az NFSPS -
sTk89 #96 nyáron valamikor -
#95 Mikor jelenik meg? -
#94 Vagy vesz egy konzolt... -
theodor #93 Hát amúgy a trailerben elég negatívnak tűnik az a törés..... Beleszáll a falba nemtom má melyik muscle járgány oszt érdekes a kaszninak meg semmi baja. Rem a gameben nem olyan lesz. igazságzsernit a Dirtben sem tetszett igaz "diribdrabraszálltminden" de ha visszajátszásnál belassítva nézted a brutális falbacsapódást elég híg volt. Látni lehetett hogy még belese ment a faba de már a törés fokozatai elkezdődtek.... -
#92 akinek nem ment annak csorog a nyála és gyűjti a pénzét egy új gépre... -
#91 Zsíír!
Látszik rajta a neon motor.Eszembe jut róla a DiRT.Nem sok mindent túrboztak rajta.Akinek ment a DiRT annak ez is fog sztem! -
#90 Ez nagyon jól néz ki. Lessz mivel játszani a GT5-ig. -
#89 RD replay -
#88 Köszi szépen! -
#87 Nem néz be soha:P -
#86 Hát nem ártana ha AntiHero benézne a topicba -
#85 ok, akkor hadd szóljon
meg akkor vki írassa át topikcímet mert hülyén fog kinézni :D -
#84 Egyben van nézd meg a hivatalos oldalt -
#83 Nekem tetszik! -
#82 sztem a racedriver külön van, nem ?
áátszerkesztené vki vagy te ? amugy sztem teljesen jo, mehetne ettől függően bannernak -
#81 Bannernek....
-
#80 2008 nyarán valamikor... -
#79 2008-ban. -
heringer #78 hy!mikor jelenik meg a játék? -
#77 3 kép! -
#76 Nekem a GT-t juttata eszembe... Az is elég pozitív, hogy lesz benne pl wtcc autó is, ezek alapján pedig elég ratyi lenne, ha arcade stílust tolnának a picike alá... -
#75 ugyanarról a játékról beszélünk? -
#74 dehogy lesz... hülye vagy?! :D -
#73 thx :D szóval akkor lesz. -
ntex #72 Ez a játék így elsőre ránézésre eléggé NFS + Juiced keveredést látszatát kelti, de remélem nem cseszik el mint a Juiced 2-t -
#71 #46 és #48 -
#70 vagy van? :D lehet rossz videt néztem xD