7156
  • BiG G
    Ideje lesz nekem is beújítanom egyet. Billentyűzettel ormótlan az egész...
  • ATi0021
    Gamepaddel. De szerintem sohase jön össze az ami a Japánnak. 52 millát soha se tudok csinálni.
  • JuanG
    kurvaszép a cockpit, de engem zavar vezetés közben a mozgása...viszont a replayben a belső nézetnél nem mozog, jó lenne vezetés közben is ilyen lenne :)))
  • Dante73
    Bocs a sok hsz-ért...
    Előbb a bömbivel megpöcköltem hátulról egy verdát, kipörgött. 2 körrel később utólért, és úgy lezúzott, hogy öröm volt nézni. Oldalról belémállt, mire visszataláltam a pályára, már nem volt értelme folytatni...
    Instat replay-ben látszott, hogy "Ő" csak az ideális ívre akart kihúzódni, de pechemre én pont ott voltam...
  • BiG G
    szerintem jobb. mégjobb lenne ha tördelnéd a szöveget, mert nagyon szét van esve. sorkizárt (justify) jobban nézne ki neki, meg az is ha nem kezdenél új bekezdést minden mondat után :)

a fenti kiemelés jót tett a linkeknek, csak kéne még egy FAQ elnevezésű link is, ami a kezdőlapra visszavisz.

Atti: grat, szép :) kormánnyal, gémpaddal vagy mivel játszol?
  • JuanG
    egy kis Drift kormánnyal, assist nélkül:

grid_drift.wmv

kiváncsi leszek a teljesre, ahogy láttam lesznek Japán hegyi pályák is :)))
  • ATi0021
    YouTubeon van 51 milla is. Japán gyereké.
  • Dante73
    Azt, ha összejön, érdemes lenne feltolni youtube-ra...
    Mondjuk nekem szerintem sose fog ennyi összejönni, igsz minden segítség off, és belső nézet, szigoruan minden autós game-ben.
  • JuanG
    a controllsnál rá kell menni a Custom-ra, aztán CTRL-t kell nyomni hogy editálhasd, aztán ENTER-t és kiválasztod amit át akarsz állítani...tök egyszerű nem?

olyan mint a Graphics option-ben SHIFT-et kell nyomni az Advanced beállításokhoz :PPP...látszik hogy konzolos átírat, még egér sincs a mnüben...

nekem G25-el assist nélkül eddig 1.747.000 körüli a csúcsom, el lehet felejteni hogy egy driftel mész 3 kört :DDD
  • Dante73
    Nálam müködik a G25.
    Saját programját kell belőni, és akkor nem jön elő a kombined pedals probléma. 10 percet szánj rá, és jó lessz az!
  • balika16
    Jöhetne már a hull verzsön:):)
  • Szabi1991
    fura, az én Force EX-em el tökéletesen megy...
  • HKS
    egyet értek
  • grebber
    No most mentem 2 drift futamot egymás után.

Elsőre: 99.945 pont
    Másodikra: 209.315 (eddigi legjobb eredményem)
  • Szabi1991
    12-es Tahoma, sztem sz*rabb így :(

faq
  • Ombika
    Sose volt bennt a pipa ott ... Szal szar az egesz game ugy ahogy van....
  • atenza
    Nemtudom, nekem nem g25-ön van, de a cmobined pedals "probléma" nem csak ennél vordul elő... Gondolom ha eddig nem tudtad beállítani, akkor nem is lehet reméljük csak a demóban felejtették ezt ki...
  • Szabi1991
    nekem 1x Jaramában be buggozodot, és 999.999es kombot írt ki xDDD
  • ATi0021
    Új saját drift rekordom. Köv célom a 30 milla.

• Dante73
    Nekem se engedte az átálitást, én bill-re raktam, és ott álitgattam be a dolgokat. M?ost megy G25-el, többé kevésbé. Viszont nekem a kuplungot nem használja, se a botváltót. Be lehet azt is lőni?
  • atenza
    combined axis helyett azthiszem combined pedals van*
  • atenza
    Hát gondolom egy pedálon van a gáz féked beállítva:
    Logitech Profiler--> game devices-->g25 tulajdonságok és combined axis-nél a pipát vedd ki!
  • Ombika
    Vki tudna segiteni aki G25-el hasznalja ezt a gamet! Hiaba kattintok ra customnel,hogy G25 es ott valtoztatni akarok iranyitason nemengedi! Eddig kuplung tovig be ott a gaz ,ha felig felengedem akkor meg fekez!! Kikeszit....
  • Dante73
    Eddigi 12 próbából egyszersem nyertem még meg a driftet...
    Ilyen 9, meg 12 Milliókat max photoshoppal tudnék összehozni, de annak sok értelme nincs...
    Marad a gyakorlás, de ennyit, szerintem sosem fogok csinázni. Összefüggő drift, 3 körön keresztül, vagy max 1 padlófék? Jesszom, mennyit kell ehhez gyakorolni?
    De azért a szívem melengeti, Hogy ATI0021 az én klubom alvezére a TDU-ban. Grat mindkettőtöknek!
  • w77d
    az jó! tehát szerinted én is sima döccenésmentes futtatásra számíthatok? :)
  • grebber
    Vista alatt sajna nem megy nekem a fraps benchmark felvétele.De megnéztem Xp alatt.

A legalsó versenyt néztem.
    Teljes futam alatt ment a fraps benchmark volt füst is de nem az a kipörgéses csak kisebb volumenű gumifalnak csapodás.
    Az eredmény:

Minimum FPS: 27
    Max: 54
    Átlag: 42,7

1280*1024 minden maxon és minden bekapcsolva amit csak lehet 16xQCSAA.
  • ChuckyHUN
    Na, eljutottam én is odáig hogyleszdejem, mert sok jót olvastam, nemsokára újra írok!
  • BiG G
    #600 ;) btw, tehetnéd azokat a linkeket középre, vagy szedd vastagon, de emeld ki valahogy. mert sötétszürke háttéren a világosszürke szövegtől nem üt el a közepesen szürke link :)
  • Szabi1991
    a fejléc alatt nézd meg azt a 3 szürke felíratott ;)
  • BiG G
    sztornó, csak a szemem nem verték ki a linkek -.- de a betűtípust azért lődd be egy normálisra, mert most gagyin néz ki.
  • BiG G
    tartalmilag eddig nem rossz, de néhány dologban javíthatnád. először is vedd kisebbre ezt az ormótlan betűtípust, legyen mondjuk egy 12-13pt verdana vagy tahoma, az arial nem rulzik. aztán beledobhatnád a demó letöltési linkjét, a minimum és ajánlott konfigot és az autólistát. ennyi, innentől egy nagyon fasza FAQ lenne. a házigazdaságot pedig támogatom ha javítod a FAQ-ot ;)
  • grebber
    Látom itt sokaknak megy a driftelés milliós nagyságrendekben nekem ha 200ezer a max akkor az már világrekord nálam :(
  • Szabi1991
    F.A.Q.

küldök a modiknak egy levelet, hogy házigazda legyek, aztán megy ki a faq link a fejlécbe,meg beteszek egy pofásabb fejlécképet..

oké ? :D
  • Atti12
    nah leteszteltem én is. Mint drift mániás egyén egyből a driftben próbáltam, és meglepetésemre ott tökéletesen ment (virult is a fejem =) ). Aztán rákattintottam a versenyre. Hát nem kellett volna :D. Volt kb 5 fps em, mire észbekaptam már a falon voltam. Egyébként jó játék nagyon, a drifttel biztos elleszek egy darabig ^^
  • Dante73
  • arty
    ne szépítsük, mindenért ami rossz, a konzolok okolhatóak :D
  • Szabi1991
    akinek X64-e van, az mit állított át végülis ? :D

ezt ?

(nekem 32bites van, de beakarom írni a FAQ-ba a megoldást..)
  • Gaben17
    valaki nem szeretne online tolni egy versenyt? :)
  • Dante73
    Most olyat mondok, amit tőlem nem szoktatok meg... (hol egy pisztoly, hogy leszúrjam magam? )
    So speciel, itt nem a box a hibás a grafikáért.... Megnéztem tesóm box-án, kb fele ennyire erős a blúr. Valahol féluton van a patchelt, és a nem patchelt verzió közt, tehát nem rossz. Egyéb szempontból, grafikailag, tök egyforma a két platformon.
    Remélem, a véglegesbe lehet majd álítani, mert a beálitási lehetőségekkel abszolúte nem vagyok megelégedve.
    Másrészt, hiába árkád, de ezt a game-t nem lehet a TDU-hoz hasonlítani, szerintem. Egész más a kettő. NFSPS-hez talán, na azt nagyon csúnyán elveri, már amenyit jelenleg látni lehet.
  • theodor
    ezautós game nem stfu matchbox racing