7156
-
#629 Ideje lesz nekem is beújítanom egyet. Billentyűzettel ormótlan az egész... -
ATi0021 #628 Gamepaddel. De szerintem sohase jön össze az ami a Japánnak. 52 millát soha se tudok csinálni. -
#627 kurvaszép a cockpit, de engem zavar vezetés közben a mozgása...viszont a replayben a belső nézetnél nem mozog, jó lenne vezetés közben is ilyen lenne :))) -
#626 Bocs a sok hsz-ért...
Előbb a bömbivel megpöcköltem hátulról egy verdát, kipörgött. 2 körrel később utólért, és úgy lezúzott, hogy öröm volt nézni. Oldalról belémállt, mire visszataláltam a pályára, már nem volt értelme folytatni...
Instat replay-ben látszott, hogy "Ő" csak az ideális ívre akart kihúzódni, de pechemre én pont ott voltam... -
#625 szerintem jobb. mégjobb lenne ha tördelnéd a szöveget, mert nagyon szét van esve. sorkizárt (justify) jobban nézne ki neki, meg az is ha nem kezdenél új bekezdést minden mondat után :)
a fenti kiemelés jót tett a linkeknek, csak kéne még egy FAQ elnevezésű link is, ami a kezdőlapra visszavisz.
Atti: grat, szép :) kormánnyal, gémpaddal vagy mivel játszol? -
#624 egy kis Drift kormánnyal, assist nélkül:
grid_drift.wmv
kiváncsi leszek a teljesre, ahogy láttam lesznek Japán hegyi pályák is :))) -
ATi0021 #623 YouTubeon van 51 milla is. Japán gyereké. -
#622 Azt, ha összejön, érdemes lenne feltolni youtube-ra...
Mondjuk nekem szerintem sose fog ennyi összejönni, igsz minden segítség off, és belső nézet, szigoruan minden autós game-ben. -
#621 a controllsnál rá kell menni a Custom-ra, aztán CTRL-t kell nyomni hogy editálhasd, aztán ENTER-t és kiválasztod amit át akarsz állítani...tök egyszerű nem?
olyan mint a Graphics option-ben SHIFT-et kell nyomni az Advanced beállításokhoz :PPP...látszik hogy konzolos átírat, még egér sincs a mnüben...
nekem G25-el assist nélkül eddig 1.747.000 körüli a csúcsom, el lehet felejteni hogy egy driftel mész 3 kört :DDD -
#620 Nálam müködik a G25.
Saját programját kell belőni, és akkor nem jön elő a kombined pedals probléma. 10 percet szánj rá, és jó lessz az! -
balika16 #619 Jöhetne már a hull verzsön:):) -
Szabi1991 #618 fura, az én Force EX-em el tökéletesen megy... -
#617 egyet értek -
#616 No most mentem 2 drift futamot egymás után.
Elsőre: 99.945 pont
Másodikra: 209.315 (eddigi legjobb eredményem) -
Szabi1991 #615 12-es Tahoma, sztem sz*rabb így :(
faq -
#614 Sose volt bennt a pipa ott ... Szal szar az egesz game ugy ahogy van.... -
#613 Nemtudom, nekem nem g25-ön van, de a cmobined pedals "probléma" nem csak ennél vordul elő... Gondolom ha eddig nem tudtad beállítani, akkor nem is lehet reméljük csak a demóban felejtették ezt ki... -
Szabi1991 #612 nekem 1x Jaramában be buggozodot, és 999.999es kombot írt ki xDDD -
ATi0021 #611 Új saját drift rekordom. Köv célom a 30 milla.
-
#610 Nekem se engedte az átálitást, én bill-re raktam, és ott álitgattam be a dolgokat. M?ost megy G25-el, többé kevésbé. Viszont nekem a kuplungot nem használja, se a botváltót. Be lehet azt is lőni? -
#609 combined axis helyett azthiszem combined pedals van* -
#608 Hát gondolom egy pedálon van a gáz féked beállítva:
Logitech Profiler--> game devices-->g25 tulajdonságok és combined axis-nél a pipát vedd ki! -
#607 Vki tudna segiteni aki G25-el hasznalja ezt a gamet! Hiaba kattintok ra customnel,hogy G25 es ott valtoztatni akarok iranyitason nemengedi! Eddig kuplung tovig be ott a gaz ,ha felig felengedem akkor meg fekez!! Kikeszit.... -
#606 Eddigi 12 próbából egyszersem nyertem még meg a driftet...
Ilyen 9, meg 12 Milliókat max photoshoppal tudnék összehozni, de annak sok értelme nincs...
Marad a gyakorlás, de ennyit, szerintem sosem fogok csinázni. Összefüggő drift, 3 körön keresztül, vagy max 1 padlófék? Jesszom, mennyit kell ehhez gyakorolni?
De azért a szívem melengeti, Hogy ATI0021 az én klubom alvezére a TDU-ban. Grat mindkettőtöknek! -
#605 az jó! tehát szerinted én is sima döccenésmentes futtatásra számíthatok? :) -
#604 Vista alatt sajna nem megy nekem a fraps benchmark felvétele.De megnéztem Xp alatt.
A legalsó versenyt néztem.
Teljes futam alatt ment a fraps benchmark volt füst is de nem az a kipörgéses csak kisebb volumenű gumifalnak csapodás.
Az eredmény:
Minimum FPS: 27
Max: 54
Átlag: 42,7
1280*1024 minden maxon és minden bekapcsolva amit csak lehet 16xQCSAA.
-
#603 Na, eljutottam én is odáig hogyleszdejem, mert sok jót olvastam, nemsokára újra írok! -
#602 #600 ;) btw, tehetnéd azokat a linkeket középre, vagy szedd vastagon, de emeld ki valahogy. mert sötétszürke háttéren a világosszürke szövegtől nem üt el a közepesen szürke link :) -
Szabi1991 #601 a fejléc alatt nézd meg azt a 3 szürke felíratott ;) -
#600 sztornó, csak a szemem nem verték ki a linkek -.- de a betűtípust azért lődd be egy normálisra, mert most gagyin néz ki. -
#599 tartalmilag eddig nem rossz, de néhány dologban javíthatnád. először is vedd kisebbre ezt az ormótlan betűtípust, legyen mondjuk egy 12-13pt verdana vagy tahoma, az arial nem rulzik. aztán beledobhatnád a demó letöltési linkjét, a minimum és ajánlott konfigot és az autólistát. ennyi, innentől egy nagyon fasza FAQ lenne. a házigazdaságot pedig támogatom ha javítod a FAQ-ot ;) -
#598 Látom itt sokaknak megy a driftelés milliós nagyságrendekben nekem ha 200ezer a max akkor az már világrekord nálam :(
-
Szabi1991 #597 F.A.Q.
küldök a modiknak egy levelet, hogy házigazda legyek, aztán megy ki a faq link a fejlécbe,meg beteszek egy pofásabb fejlécképet..
oké ? :D -
#596 nah leteszteltem én is. Mint drift mániás egyén egyből a driftben próbáltam, és meglepetésemre ott tökéletesen ment (virult is a fejem =) ). Aztán rákattintottam a versenyre. Hát nem kellett volna :D. Volt kb 5 fps em, mire észbekaptam már a falon voltam. Egyébként jó játék nagyon, a drifttel biztos elleszek egy darabig ^^ -
#595 -
#594 ne szépítsük, mindenért ami rossz, a konzolok okolhatóak :D -
Szabi1991 #593 akinek X64-e van, az mit állított át végülis ? :D
ezt ?
(nekem 32bites van, de beakarom írni a FAQ-ba a megoldást..) -
#592 valaki nem szeretne online tolni egy versenyt? :) -
#591 Most olyat mondok, amit tőlem nem szoktatok meg... (hol egy pisztoly, hogy leszúrjam magam? )
So speciel, itt nem a box a hibás a grafikáért.... Megnéztem tesóm box-án, kb fele ennyire erős a blúr. Valahol féluton van a patchelt, és a nem patchelt verzió közt, tehát nem rossz. Egyéb szempontból, grafikailag, tök egyforma a két platformon.
Remélem, a véglegesbe lehet majd álítani, mert a beálitási lehetőségekkel abszolúte nem vagyok megelégedve.
Másrészt, hiába árkád, de ezt a game-t nem lehet a TDU-hoz hasonlítani, szerintem. Egész más a kettő. NFSPS-hez talán, na azt nagyon csúnyán elveri, már amenyit jelenleg látni lehet. -
theodor #590 ezautós game nem stfu matchbox racing