7156
-
#709 nekem is 1440*900 as a m,monitorom a de beállitásokban nem ajánlja fel ezt a felbontást:S lehet hogy azért mert a video kártáym és a monitrom között van egy dvi átalakitó?:S -
#708 MEllesleg en drift-et neztem tobbit nem..... -
#707 se a menü, se a játék elvileg -
#706 hát ez fail, buta makrók -.- -
#705 ettöl nem akad majd a menü? -
#704 na hát azért így már sokkal jobb. -
#703 Csak hogy később is mindenki könnyedén megtalálja
[szin=red]» Postprocessing-et kikapcsoló patch «[/szin=red]
-
#702 billel naon árkádXD -
#701 Nézz vissza kb. 3 oldalt ott lesz nagy betüvel kiírva egy link :) -
#700 Szimulátornak nem az igazi, viszont árkádnak sem árkád...két szék közül a földre eset. :) Pár dolog nagyon bejött, a Mustang földhöz csapódása nagyon hangulatos, a Silvia kipufogómozgása és lángcsóvái szintén, a grafika szép, a játék viszonylag gyors a látványhoz képest. A BMW-vel tolva nagyon megérződött hogy ha elhagyod az aszfaltot a tapadás mértéke drasztikusan csökken a füvön, a kavicsos/homokos részen pedig alig lehet megmaradni. Ami nagyon nem tetszett hogy a Mustang-gal veszem be a kanyart, visszaeresztem a gázt, húzom a gépet jobbra és addig nem kanyarodik amíg gázt nem adok...ez kicsit nyomorék. Valóságban nem hinném hogy ez így van...ilyet nem láttam még eddig sehol, kormány mozdul, autó mozdul...de itt. -.-' -
#699 postprocess No Patchet honnan? thx... -
#698 Nekem is igyvan es meg se moccan! LFS-ben meg drift kozben kitepi a kezemet! Vagy a jatek 1 szar még vagy a jatek 1 megnagyobb kaki egyenlore! :)
Hany fokra van kinnt allitva kormanyod? -
#697 és azt hol érhetem el? -
#696 Tudja valaki hogy állíthatnám vissza defaultra a beállításokat anélkül hogy elindítom a játékot?Mert túl magasra állítottam(szerintem) a grafikát és a codemasters videó után lefagy a kép, hang van de utána lefagy az egész játék kilép!Reinstall nem segíít! -
Martins15 #695 Kicsit off: Tudnátok nekem egy jó kormányt ajánlani erre a gémre (is)?
Legyen váltója és 35-nél több ne legyen .Megköszönném -
#694 Én életemben nem játszottam még kormánnyal!
Biztos jó lehet gondolkoztam hogy bekéne szerezni majd idővel...Sztem egyáltalán nem nehéz az iránytás!Én 1. voltam a mustángos versenyen eddig csak azt toltam végig BMWsbe csak belenéztem a dirft se rossz sztem szokható hamar 2. próbálkozás már elég jól ment!Szal sztem iránytással semmi gond! -
#693 Nekem az amcsi versenyen amikor az ugratókon röppenek, leérkezéskor szinte kiugrik a G25 a kezemből...pedig mindent alapon hagytam még az FFB is csak 50%-on van a progiban ami szintén alap. Ja persze minden segítség off. -
#692 Szerintem szokhato az iranyitasa billrol,csak a saturationt meg lineart kell atallitani a jatekban.Akit meg zavarnak a HDR effektek(elmosodas,szinek...)Tegye fel a postprocess No Patchet.En is ugy hasznalom,es igy mar szep - elvezheto az egesz. -
#691 No nem lenne rossz,bar arcadeos iranyitasra elegge! G25hoz nem igazan valo es ffb en abszolute nem is erzek ! Nemertem miert! Akinek G25 van,leirna hogyan lotte be? -
#690 NA most egy játéknak akkor szar az irányitás ha BILLRŐL nem lehet irányítani? mi van itt ovoda! AKKOR ezzel az erővel rfactor, LFS, GTR2, meg ezkhez hasonló játéknak is szar az irányitása?(mert ezeket még kormánnyal is nehéz)
NEM attól lesz jó egy irányítás hogy 2 perc alatt billőr végignyomom az egész játkot, meg 200-300veszek be egy kanyart. pont az ellekezőjétől jó egy irányítás, gondolkozzatok már el. -
benkoszabi #689 üdv. tudtok azzal kapcsolatban valamit mondani, hogy a végleges játékokban miylen versenytipusok lesznek, gondolok itt DTM, WTCC, LeMans Series...meg ilyesféle hivatalos versenytipusokra....vagy itt megint az lesz, hogy liszenszelt autómárkák, de kitalált bajnokságok és versenyek? -
#688 Akkor legalább még egy játék lesz a listámon ami ki fog maradni !!
-
#687 Ez irányítás nem lesz jobb az biztos...:( -
#686 Na én is leszedtem ezt a játékot !! Felraktam meg minden fullon megy ezerrel játszottam vele 1 órát de aztán uninstall lett belöle !! A játék maga tetszik egész jó csak hát az irányitása bill-ről valami nagyon SZAR !! Igy hát töröltem !! Még 1 óra gyakorlás után se tudtam normálisan játszani billről !! (Lehet hogy én vagyok béna hozzá de nem érdekel) !
Majd ha kijön a full verzió azt még megnézem !! De ha annak az irányitása is olyan szar lesz mint a demo-é akkor inkább kihagynám
ezt a játékot !!
-
#685 Persze, hogy be lehet csak már nem akartam bonyolítani... -
#684 -
#683 ettől a rohadt mosódástól meg fényeffektektől annyira rosszul vagyok már.pedig nem lenne egy rossz játék.főleg a wtc-ben bírom élvezni a zúzdát -
Laci82 #682 Hátt ma kiderült számomra,hogy a Codemasters nem belőlem lesz miliomos.
Nemtom,de ez a játék számomra egy gagyi kalap...
Megint csak a sok hülye effekt és amúgy nulla tartalom. -
Szabi1991 #681 2 mappát kell átnevezni hozzá :DD
ezzel játszadoztam én is tegnap :) -
#680 valaki már megmoddolta :)) -
gysasa13 #679 Mit keress itt egy Silvia?
-
#678 Nem kell megvárni, be lehet lépni spectator módban -
#677 A multi se rossz
-
#676 off: Katt a kis csillagra ahol felvetted :) -
#675 off:
hol lehet törölni a kedvencekből a topicokat? -
Martins15 #674 Énis mennék multiba -
#673 #661 -
#672 Aki akar az csináljon SG szervert és irjon mert én nemtok router mögül -
#671 Valaki multi? -
#670 akkor jó :)